Mens en Dier

De Jonge beschuldigd van machtsspelletjes: ‘Covidmaatregelen ook in het najaar nog nodig’

Help ons door dit artikel met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Minister De Jonge zei na afloop van de ministerraad dat er ook in het najaar nog coronamaatregelen nodig zullen zijn. Als ongevaccineerde mensen in te korte tijd ziek worden, dan zou het kunnen zijn dat er opnieuw een forse belasting van de zorg uit naar voren komt. Daardoor zou andere zorg moeten worden afgeschaald, beweerde hij.

“Dat betekent dat wij de taak hebben om de snelheid van die verspreiding in het najaar af te willen remmen,” aldus De Jonge. “Ofwel je laat jezelf alsnog vaccineren, ofwel accepteer dat je de mogelijkheid hebt om ziek te worden.”

Verschrikkelijk naïef

Hij zei ook dat hij ‘grote nadelen’ ziet aan het opheffen van de mondkapjesplicht in het openbaar vervoer.

“Iedereen die gedacht had dat Hugo de Jonge zijn machtsspelletjes nu al vrijwillig vaarwel zou zeggen, is verschrikkelijk naïef,” reageert directeur van De Balie Yoeri Albrecht.

Nog eventjes maar!

Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) voegt toe: “Nog eventjes maar! Een paar weken nog! En dan zijn we weer vrij, echt waar hoor!”

Ook neuroloog Jan Bonte laat zich kritisch uit. “Er kleven hele grote nadelen aan het laten zitten van Hugo de Jonge. De beste man weet van gekkigheid niet meer wat hij nu weer moet bedenken,” zegt hij.

Statenlid Martin Bos (FVD) zegt: “Dat de niet-werkende mondmaskers verplicht blijven is een complotidee, zo niet een regelrechte waanvoorstelling van de wappies.”

4.9 79 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
123 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bert
Bert
9 maanden geleden

Het probleem wordt gecreëerd juist door gevaccineerden. Het delta variant is vaccinatieschade. In Israël, meer dan 80% van de ziekenhuisopnames zijn gevaccineerd

Joepiedepoepie
Joepiedepoepie
9 maanden geleden

Vrees dat de Jonge hiermee niet goed mee wegkomt, want constant beloven en niet nakomen?

Henk
Henk
9 maanden geleden

Ziek van geest besmet het meest? 🙂

Els
Els
9 maanden geleden

Ik accepteer de mogelijkheid dat ik af en toe ziek zal worden.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

123
0
We lezen graag je reactie!x