CoronaBuitenland

De moeder van Stephanie haalde de boosterprik en viel dood neer in de wachtruimte

Help door dit artikel met je vrienden op je socials te delen!

Maandag is in ons land de nieuwe boostercampagne van start gegaan. Ook in het buitenland kunnen mensen zich laten boosteren tegen corona. Stephanie Foster uit Canada laat op Facebook weten dat haar moeder, Carol Pearce, afgelopen woensdag is gestorven door het boostervaccin.

Ze was kerngezond en had geen medische problemen, schrijft Foster. Haar moeder sms’te haar na de prik om te laten weten dat ze nog een kwartier in de wachtruimte moest zitten. Daar viel ze dood neer.

moeder

De laatste keer dat ik haar heb gezien

Dit had nooit mogen gebeuren. Als ze hadden geweten waar ze ons mee inspuiten, zou mijn moeder er nog geweest zijn, aldus Foster. Ze heeft op Facebook ook een filmpje gezet waarop te zien is dat haar moeder haar huis verlaat om de prik te halen. “De laatste keer dat ik haar heb gezien,” schrijft ze erbij.

Tim Truth wijst erop dat er in de Amerikaanse bijwerkingendatabase VAERS vele honderden gevallen zijn terug te vinden waarbij een persoon op de dag van de vaccinatie is overleden. In veel gevallen gaan mensen slapen en worden ze niet meer wakker.

(Video verwijderd? Klik hier...)


4.7 80 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
89 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Lee
Lee
14 dagen geleden

Geen medelijden mee.

Willy wonka
Willy wonka
14 dagen geleden

Dus toch snelwerkend gif! Niks langzaamwerkend! We moeten en zullen dood per direkt!

Mokum
Mokum
14 dagen geleden

Benieuwd hoeveel mensen er straks in de rij staan voor een euthenasieprik. het schijnt dat er weer flink vraag naar is!

Exegese
Exegese
14 dagen geleden

En toch gaan ze gewoon door. Ze lachen in hun vuistje bij elke prik die gezet wordt . Nog zijn er idioten die zich hiervoor lenen .

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

89
0
We lezen graag je reactie!x