Great ResetMens en Dier

Premier Rutte over Schwab-adviseur Yuval Harari: ‘Het is een ongelooflijk knappe vent’

Help door dit met iedereen op je socials te delen!

Zondag was de Israëlische historicus en bestsellerauteur Yuval Harari te gast in het programma Humberto Op Zondag. Van zijn boeken zijn er meer dan 40 miljoen exemplaren verkocht in 65 talen. Hij presenteerde bij Humberto Tan aan tafel zijn nieuwste kinderboek.

Eén van de bewonderaars van de adviseur van Klaus Schwab is premier Rutte. Politiek verslaggever Jaïr Ferwerda stelde hem vragen over zijn collega-historicus. Begin 2020 zat Rutte bij Harari op het podium tijdens het World Economic Forum in Davos.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Prachtige boeken

Op de vraag wat voor man het is, antwoordde Rutte: “Het is een ongelooflijk knappe vent. Hij heeft een paar prachtige boeken geschreven. Hij kan die uiterst complexe problemen zo knap uitleggen. Zijn lessen voor de 21e eeuw en andere boeken – hij legt het uit op een manier dat jij en ik het ook begrijpen.”

Als je van heel veel dingen heel erg veel weet, dan blijf je maar doordenken. En het voordeel van als je niet alles weet, is dat je ook nog denkt: we gaan nog dingen bedenken om het op te lossen, vervolgde Rutte.

Niet nodig

Harari deed recentelijk een aantal opmerkelijke uitspraken. Hij zei onder meer dat ‘we het grootste deel van de bevolking niet nodig hebben’, dat ‘we waarschijnlijk tot één van de laatste generaties mensen behoren’ en dat bedrijven en overheden binnenkort alle mensen kunnen hacken.

De kijkcijfers van de vuurdoop van Humberto Op Zaterdag begin deze maand vielen vies tegen. Het programma was de grote verliezer van de zaterdagavond. Zelfs ‘Lachen Om Home Video’s’ trok meer kijkers.

4.9 88 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
177 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Beval Behari
Beval Behari
2 maanden geleden

Voor een rat is hij inderdaad bovengemiddeld aantrekkelijk

Mart
Mart
2 maanden geleden

Opvolger van swaab

TAO Foundation
TAO Foundation
2 maanden geleden

Soort zoekt soort !

Marrob BE
Marrob BE
2 maanden geleden

Harari heeft de spirit of the antichrist.
Vandaar!!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

177
0
We lezen graag je reactie!x