Great ResetBuitenland

Europarlementariër verwoestend over WEF: ‘Deze sekte is het grootste gevaar dat de wereld bedreigt’

Help door deze info met kennissen op je social media te delen!

Deze week zijn corporaties, miljardairs, lobbyisten en politici bijeen op het World Economic Forum van Klaus Schwab in Davos. “Deze sekte is het grootste gevaar voor de rechtsstaat, democratie en de vrije markt,” stelt de Kroatische Europarlementariër Mislav Kolakusic.

De financiële belangen van de deelnemers prevaleren boven de belangen van de mensheid, constateert het Europarlementslid. Deze samenzweerders bekokstoven in Davos hun plannen: oorlogen, pandemieën en de zogenaamde groene transitie, aldus Kolakusic.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Kwaadaardige ideeën

Het resultaat: armoede en miljarden mensen moeten lijden, terwijl zij zich gigantisch verrijken. Het World Economic Forum is ook de plek waar kwaadaardige ideeën ontspruiten, die later tot in detail uitgewerkt worden door de media en politici die ze in hun zak hebben zitten.

Ze benoemen zichzelf, maar doen niet mee aan democratische verkiezingen, zegt Kolakusic, die toevoegt dat het World Economic Forum de belangrijkste corruptie-veroorzaker ter wereld is.

Orders uitvoeren

Het is een plek waar mensen die duizenden miljarden beheren ontmoetingen hebben met mensen die politieke macht hebben. Staatshoofden en regeringsleiders ontvangen er hun orders, die ze vervolgens moeten uitvoeren, benadrukt Kolakusic.

En dat doen ze maar al te graag, want ze danken hun politieke carrière aan deze sekte, zegt de Europarlementariër.

4.8 174 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
96 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
theo
theo
17 dagen geleden

Jup, Hark en Sigfried komen dadelijk weer terug met nieuwe orders, die ze u via de media gaan brengen op een hele mooie manier, iets met veiligheid, bescherming democratie, klimaatblabla en meer van die bullshit. U zult alles opgeven voor hen die het u opleggen!

Linda
Linda
17 dagen geleden

Ik wacht rustig af!
Heb vertrouwen dat ze allemaal
op hun bek gaan!

koddebeier
koddebeier
17 dagen geleden

WEF en WHO zijn terroristische organisaties !!!!

Petrus
Petrus
17 dagen geleden

Dacht het niet, deze jongen in ieder geval niet.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

96
0
We lezen graag je reactie!x