CoronaMens en Dier

Magdalena Dzambo in indringende speech: ‘Ik voel me verkracht door de overheid’

Help anderen door deze info met je kennissen op je social media te delen!

Ik voel me verkracht. Niet door een familielid of een goede kennis, een trainer of een eng persoon uit de bosjes. Nee, door de overheid. Een overheid die mij gehersenspoeld heeft dat de coronavaccinaties veilig zijn. Dat zei Magdalena Dzambo zondag tijdens de manifestatie Dutch 4 Freedom in Den Haag.

“Helaas was dit niet het geval bij mij. De coronaprik, in mijn geval één Pfizer-prik, heeft mijn leven totaal verwoest. Ik was kerngezond voor de prik en nu ben ik een schim van mezelf. Een heftige auto-immuunreactie is opgetreden,” legde ze uit.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Ze moet dagelijks dealen met: tinnitus, een keiharde piep in haar oren, 24/7, neuropathie – dat zijn brandende, prikkelende tintelingen net onder haar huid in haar handen en voeten – pijnlijke spieren in haar benen, heftige menstruatie, een slaapstoornis, slechte bloedcirculatie en cognitieve problemen.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Puur toeval

Magdalena belandde op de spoedeisende hulp van het Erasmus MC in Rotterdam, waar ze een jonge medewerker vroeg of hij het vaker ziet gebeuren dat mensen slecht reageren op deze prikken. “Hij antwoordde: ‘Mevrouw, mensen komen hier half verlamd of verlamd aan na zo’n prik’.”

Ze werd doorverwezen naar een neuroloog. Die zei: ‘Geen idee wat het is, het is waarschijnlijk onschuldig en het is puur toeval dat uw klachten na de prik zijn ontstaan’. Dat terwijl haar klachten binnen 24 uur na de prik waren ontstaan.

Accepteren en ermee leren leven

Na vijf maanden kreeg ze van het Erasmus MC te horen: ‘Als u nog steeds last heeft van deze neurologische klachten, dan moet u dat accepteren en ermee leren leven. U bent uitbehandeld’.

Magdalena belde ook met het ministerie van Volksgezondheid. Toen ze had verteld wat haar was overkomen, zei de medewerker: ‘U was niet verplicht om die prik te nemen, het is op eigen risico geweest. Als u schade heeft ondervonden, dan verwijs ik u door naar het juridisch loket’.

Wijk voor wijk, deur voor deur, arm voor arm. Maar als het misgaat, is het op eigen risico.

Luister hier naar de podcast van Magdalena.

4.8 140 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

143 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jip
Jip
1 jaar geleden

Artsen zijn mensen die medicatie voorschrijven waar zij maar weinig van weten, om ziektes te genezen waar zij nog minder van weten, aan mensen waar zij helemaal niks van weten.

Greet Resist
Greet Resist
1 jaar geleden

ik ook, en bestolen

Pieter
Pieter
1 jaar geleden

Die hebben bloed aan hun handen.

De leugens komen snel uit.

Floris de Fluiter
Floris de Fluiter
1 jaar geleden

Ja dat is de harde realiteit als je geloof heb in de Roverheid, ik vind der stoer dat ze zich uitspreekt en hoop dat ze van al haar mankementen kan afkomen!

Back to top button
143
0
We lezen graag je reactie!x