Homepagina » Buitenland » Kremlin: “Overwinning Clinton zou geleid hebben tot derde wereldoorlog”
Kremlin: "Overwinning Clinton zou geleid hebben tot derde wereldoorlog"

Kremlin: “Overwinning Clinton zou geleid hebben tot derde wereldoorlog”

Vladimir Poetin was één van de eerste wereldleiders die Donald Trump feliciteerde met zijn overwinning.

Poetin zei er vanuit te gaan dat de dialoog tussen het Kremlin en Washington gebaseerd zal zijn op wederzijds respect en gelijkwaardig partnerschap.

‘Wederzijds respect’ was precies de term die oud-adviseur van Trump Carter Page in juli gebruikte tijdens zijn speech in Moskou.

Herstellen

Hij bekritiseerde de regering Obama vanwege diens ‘draconische maatregelen’ tegen Rusland en wees op de noodzaak van ‘wederzijds respect’.

Poetin herinnerde mensen aan Trumps wens om ‘de banden met Rusland te herstellen’. Hij wees er ook op dat dat misschien moeilijker zal zijn dan gedacht.

Helaas is de relatie tussen Rusland en de Verenigde Staten verslechterd, aldus Poetin, toevoegende dat de landen een moeilijke weg voor zich hebben.

Behoed

“Zoals ik al vaak heb gezegd is het niet onze schuld dat de relatie tussen de VS en Rusland zo slecht is,” zei het Russische staatshoofd.

Poetins adviseur Sergei Glaziev zei dat de overwinning van Trump de wereld heeft behoed voor een derde wereldoorlog.

“Amerikanen hadden twee keuzes: WO3 of vrede,” zei hij. “Clinton stond voor oorlog en Trump heeft de kans om hier verandering in te brengen.”

Sancties

Vycheslav Volodin, een naaste medewerker van Poetin, was ook blij met de overwinning van Trump.

Het einde van de regering Obama betekent ook een einde aan de problemen die zij heeft veroorzaakt tussen het Kremlin en Washington, waaronder de sancties, aldus Volodin.

“Sancties worden opgelegd door de zwakken,” zei hij over de economische sancties die na de annexatie van de Krim werden opgelegd door de VS en de Europese Unie.

“Sancties maken wederzijds respect onmogelijk,” zei hij. Dit wijst erop dat Rusland hoopt dat de sancties zullen worden opgeheven.


[Heat Street]

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Hoop maakt z'n eigen magie schreef:

  Laten we nu wat ontspannen met z’n allen.
  Dat het nu vrede blijft, (Trump en Putin kunnen samen door één deur) is heel wat voor te zeggen.

  Kritisch blijven kijken, wat Trump gaat doen, dat wel.

  Maar voor nu…….tijd voor een klein feestje.

  42 likes
  • peter schreef:

   prima dat dit levensgevaarlijke mens is afgeserveerd.
   ga eens praten met Putin om te voorkomen dat alles in nucleaire as verandert.
   want dat zal kunnen gebeuren als deze hysterische anti putin propaganda doorgaat.
   ook de idiote boycot kan dan ter sprake komen.
   en tenslotte hoop ik dat Trump de emails van deze dame onder de loep zal nemen.
   voor de rest is het maar afwachten wat Trump zal gaan doen.

   17 likes
  • Wim schreef:

   Ik had heel goed geslapen. Ik volgde al een tijdje wat er in de wereld gebeurt.

   11 likes
 • Caesar Lion Cachet schreef:

  LS…

  Voorlopig heeft Trump het voordeel van de twijfel maar wat mij nog ernstig zorgen maakt is zijn relatie tot Israël Als hij niet openlijk stelling neemt tegen de Zio Nazi Fascisten kan je de rest ook vergeten !

  25 likes
  • an argie schreef:

   Pas wanneer hij de FED buitenspel zet en de geldcreatie weer in eigen hand neemt, komt de V.S. onder het juk uit van de bankiers als Rothschild, de daadwerkelijke puppet masters die al een eeuw de politiek van de V.S. bepalen.

   The City heeft de V.S. in de greep. Tijd voor verandering. Ik ben benieuwd waartoe dit leidt.

   25 likes
  • dimmer schreef:

   het is ook nooit goed he zucht.

   3 likes
   • Caesar Lion Cachet schreef:

    LS…

    Inderdaad misschien komt het nooit goed en is deze hele verkiezing een val en wachten de satanisten tot de pleuris uitbreekt. Ordo ab Chao / New World Order. Vul de rest zelf maar in.

    8 likes
    • Caesar Lion Cachet schreef:

     PS…

     Het lijkt steeds weer anders want nu zijn er weer berichten dat de Trump winst is bereikt door gigantische fraude veroorzaakt door Mossad en de Russen… Het is een grote poppenkast maar wel een hele enge ! Let op mijn woorden want we gaan het niet zien als het aan onze MSM en politici ligt. Die hebben geen flauw benul of zijn te laf om ons te waarschuwen. Kijk naar al die bescheten koppen en die laffe commentaren !

     4 likes
 • VRobbesom schreef:

  Poetin ziet een manipuleerbare zwakke schakel, kan me voorstellen dat hij daar blij mee is.. vrijspel voor zijn grootsheidswaanzin.. Ik vind het maar eng.. De wereld zit al vol met debielen en nu is er niemand meer die er overwogen mee om kan gaan.. Alsof je in een kroeg vol dronken testosteron eikels staat.. een keer stoten en de ellende begint..
  Poetin kan nu grote stappen zetten omdat Trum geen politieke ervaring heeft. Als Kim Jong-un nu een voorbeeld wilt stellen..of Iran de zaak op scherp wil zetten..of als er een extreme groepering de bankrekening leegtrekt voor een kernraket.. Wat gaat Trump dan doen? Vertrouwen op zijn adviseurs die hji nu zelf samensteld? haha Dit kan wel eens op korte termijn heel erg fout gaan lopen.. Was Obama of zijn vrouw maar aangebleven. Die man heeft ondanks alle tegenkrachten meer sociale zaken voor elkaar gekregen dan menig andere president.. Tragisch om dit te zien gebeuren..en gevaarlijk ook.. Gelukkig hebben wij Rutte die ons beschermt en de debielen der wereld onder bedwang houdt.. ach…

  Paradijs is (in ieder geval ook) hier met alle voorzieningen en wat doen we ermee?!

  6 likes
 • janssen schreef:

  Kunnen die EGO’S van meer macht meer land, meer, meer, meer enz, niet op de maan oorlogje gaan voeren. Ik leerde vroeger al dat Rusland een ijsvrije haven wilde hebben, laat ze toch op de Krim zitten, daar spreken ze toch ook Russisch.

  18 likes
 • Benhur schreef:

  En heeft iedereen de politici van Nederland gezien die reageerden op het winnen van Trump. Je kon de hiellelikkers van het huidige Amerikaanse systeem onder Obama er direct uithalen. Waarschijnlijk zijn die politici die Trump totaal niet zien zitten de verlengstukken en tentakels van het Amerikaanse systeem. Want het is wel duidelijk dat onze politieke koers precies richting die van de Amerika gaat. Het werkvolk uitwringen en dumpen om het even een beetje grof te zeggen. Het gevoel als mens een verbruiksartikel te zijn die niet moet zeuren en doorwerken tot hij er bij neervalt. Geen rechten en alleen plichten. Een groot deel van de politici vragen zich waarschijnlijk niet af of de gewone burger ook welzijn en genot nastreeft en dat zij ook maar een keer leven en er zoveel mogelijk van willen genieten. Dat is niet alleen voor de arrogante elite die op de schouders van de burgers staan. Zolang de elite de burger voor de gek kan houden zolang zal de burger de elite dragen. Hoelang nog?

  10 likes
  • Faith schreef:

   Amerika was onder Obama een bedrijf, dus geen land. Hoe raar is dat eigenlijk?
   Vandaar dat ze mensen wettelijk uit konden wringen, vernederen, demoniseren en dumpen, oorlogen in jagen, afpersen, chanteren, afluisteren, stalken, het leven zuur maken, kortom ze konden ermee doen wat ze wilden.
   Wat dan ook aan de lopende band wereldwijd gebeurde, ook al zo vreemd, en dit om het simpele feit omdat de U.S. een bedrijf is.
   Mij ontgaat alle logica maar de trollen zijn er ziek van dat dit nu ophoudt.
   De bedoeling was om van de hele wereld een zielloos bedrijf te maken dus behoorlijk gestoord die trollen die hier zitten jammeren dat deze situatie eindigd, omdat ze er zelf zo lux van konden leven.
   Omdat ze aan de kant van de duivel staan, want hun baasjes zijn duivelaanbidders.
   Hoe arrogant ben je om te denken dat je werkelijk boven normale mensen staat en dat die kromme situatie eeuwig zou duren.
   Ze zijn rijp voor een heropvoedingskamp, het zijn landverraders maar te dom om dit zelf te beseffen.
   Wat ze de bevolking graag gegund hadden, de sarcasten, staat hen nu te wachten.
   Ik heb er geen medelijden mee.
   Doe je werk Rutte.

   7 likes
 • Rose schreef:

  Wat mij zorgen baart is wat Hillary zei in haar speech nadat ze verloren had :

  ” Now, I — I know — I know we have still not shattered that highest and hardest glass ceiling, but some day someone will and hopefully sooner than we might think right now.”

  Is er een aanslag in de maak op Trump ? !!

  Soros doet het voorwerk door onrust te veroorzaken door mensen te betalen om te protesteren. Daarna komt er idioot die Trump vermoord…. klus geklaard .

  Was het een slip of de tong ?!

  8 likes
  • Peter schreef:

   Die zinsnede was mij ook opgevallen in het journaal en ik vond het bijzonder vreemd. Ik kon dat niet anders vertalen dan dat Hillary al weet, dat ze Trump zullen ‘moven’ voordat hij kan gaan zitten.
   Het spel is nogal simpel; Is Trump de bedoeling geweest van de Cabal, dan blijft hij zitten. Was het niet de bedoeling dan gaat hij heel snel dezelfde kant op als JFK. Maar ik geloof eigenlijk niet dat er ook maar iets gebeurt wat niet gepland stond, de nieuwe president was er niet voor niets op 9-11.
   Dat zou iedereen toch een soort van alarmbel moeten zijn.

   4 likes
  • Tutti Frutti Tjernobyl schreef:

   Hillary’s slipje was een string.

   1 likes
 • Quasimodo schreef:

  Iedereen praat maar over de vernietiging van de wereld. Alsof dat zo makkelijk gaat. Ja, de mens kan weggevaagd worden, maar heel wat planten en dieren en moeder Aarde hebben echt wel meer weerstand en overlevingsvermogen dan de mens. Ze waren er voor ons en ze zullen ook na ons nog zijn. Na ons de zondvloed is dus een misplaatste denkwjze.

  10 likes
 • Faith schreef:

  Kim Jong un is allang vrplaatst. Als je hem nog ziet zie je een dubbelganger.
  Alle sinistere psycho’s worden een voor een aangepakt en opgesloten in femakampen om uit te zoeken, horen ze in een her-opvoedingskamp, de gevangenis of een geriatrische inrichting.
  Trump is niet gek hoor, aanvankelijk dachten die idioten dat ze hem wel even konden kneden maar helaas voor hen, hij kon op internet alles vinden wat ze van plan waren.
  Hij laat zich niet gebruiken en gaat die strontkar niet trekken.
  Even zo vrolijk zit hij waar hij zitten moet en de cabal wordt opgerold.
  Wakker worden, niets blijft zoals het was, alles wat krom is wordt rechtgetrokken.
  Age of Aquarius.

  12 likes
 • Elise49 schreef:

  Misschien hebben beide connecties met de ridderorde van sint Andreas door hun afkomst?

  2 likes
  • Elise49 schreef:

   Zit het kruis(sint Andreas) logo niet in de stoel verwerkt? Bij Erdogan heb je bv. een halve maan in stoel. Interessant verhaal over die Andreas.(martelaar/de mannelijke/de moedige) De ridder orde van sint andreas werd omgezet naar ridderorde van de witte adelaar. Waren het niet de indianen die zeiden dat de aarde gered zou worden door een witte adelaar? Let wel de aarde. Overigens is ons koningshuis(Europese) ook weer hiermee verbonden door afkomst. Is het cirkeltje weer rond en was het dus de bedoeling dat Trump zou winnen. Een troefkaart dus. Een paarse/zwarte kaart(illuminatiespel) Paars is heilig/zwart voor dood. Kogel vliegt door de heel de kaart. De kogel door de kerk.(ook hier gebeurt) Op 30 november is noveensdag/andreasdag. De dag dat crystal palace in Londen afbrandde. De dag dat het merkeldag is. Als sint Andries onder sneeuw moet bukken, dan zal het volgend jaar geen oogst lukken. Lees je dit allemaal cryptisch, dan is dat niet goed. Voelt als eindtijd.
   Afkomst Trump- Schots moeder- orde van de distel
   Afkomst Putin- Huis van Romanov? – orde van sint Andreas.
   Deze ordes zijn samengegaan. Voor meer lees wiki.

   3 likes
   • Elise49 schreef:

    Noveensdag betekent bij het geloof: Dat men niet het heilige eert(de personen/het geloof/schrift zelf), maar het etherische. Zeg maar aarde/kosmos.

    3 likes
    • Elise49 schreef:

     Siri(stemcomputer) antwoordde toch op de vraag: Wanneer komt er oorlog? Die zei: 3 november. Kan dus ook 30 november zijn. 0 lees je als niks.

     0 likes
     • Elise49 schreef:

      Iedereen die een beetje wakker is, weet toch dat alles(oa de wereldagenda) is en wordt gestuurd.
      Het Amerikaans stemstelsel is sowieso al een dom stelsel. Dat je maar uit 2 kunt kiezen. Je hebt nu een grote 2 deling. 2 groepen tegenover elkaar. Easy om die met gestuurde oppositie tegen elkaar uit te spelen. Als Hillary gewonnen had, dan zou hetzelfde zijn gebeurt.
      Wij gewone mensen zitten gewoon zwaar onder de plak. Nogmaals de verdeling in de wereld:
      1. bloedlijnen,hoogpriesters(geloven en rechterhanden van koningen) Vrijmetselarij(grootmeesters over werk/geldsysteem enz)
      2. De krijgsmacht
      3. De gewone burger
      3 en 2 staan onder 1.
      Alles werkt volgens de drie-eenheid. 3/2 macht. Trias Politica, geloven, mythologie, natuurwetten enz.

      2 likes
   • Elise49 schreef:

    Volgens de Joodse berekening van de planetenstanden/zon en maansverduisteringen was 2015 het begin van een Semitah jaar. Een zeldzaam fenomeen. Dit betekent dat de graanschuren volgestouwd moeten worden en de schulden vereffend moeten worden. 2015 was bij de pinkstergemeente het officiële jaar(eerste keer zo benoemd) van het licht. Het begin dat Jezus terug komt. Ook van kunstlicht. 21 september als dag van de vrede.(absolute, totale rust?)
    Nu kun je dit allemaal zien als onzin. Ik ben zelf geen kerkganger, geloof meer in de natuurwetten. Maar iets in mij zegt dat er erge dingen gaan gebeuren. Veel verwijst naar het zonnewiel. Technologisch(pc/wifi als spinnenweb/wiel) en natuurlijke fenomenen(onze melkweg is een disc/wiel) Een complete Niburu. Door de god van donder. 30 november 2016(sint andreas) valt op woensdag/asdag(katholiek), maar het kan ook op 30 november 2017 zijn, want dan valt het “feest” op donderdag. Ben de woorden van de paus nog niet vergeten: iets van laatste kerst beleven.

    2 likes
 • Benhur schreef:

  We moeten blij zijn dat Poetin zich zo rustig gehouden heeft. Want de top van Amerika heeft Rusland keer op keer geschoffeerd. Het belachelijk maken en wegjuinen van Poetin tijdens de G8 conferentie door onze lieve doortrapte Obama en zijn club meelopers. Het stelselmatig Rusland overal van beschuldigen door de Amerikaanse overheid. Het uitsluiten van Rissische spelers op de olympische spelen. De sancties tegen Rusland. Het beschuldigen van Rusland om het neerhalen van de MH17 dat de Amerikanen net als 9/11 waarschijnlijk zelf gedaan hebben om een groter doel te dienen. En wel oorlog en vernietiging. Het ophitsen van Europa om de banden met Rusland om te zetten in oorlog en agressie. Waarschijnlijk hebben we geluk gehad dat op het kookpunt om een grote oorlog te beginnen via Oekraïne Angela Merkel heeft bemiddeld en Poetin gevraagd heeft om rustig te blijven en Obama geboden om zijn troepen niet in Oekraïne te plaatsen. Dat heeft haar de staf opgeleverd van Amerika om het hart van Duitsland te raken door de Volkswagen schandaal, wat overdreven zwaar gestraft is door Amerika en het opdrijven van Vluchtelingen vooral richting Duitsland. Dus ja misschien zaten we dichter bij een derde wereldoorlog als bij de Cuba crisis. Maar we zijn er nog niet, eerst moet Trump nog in het witte huis komen. Het is maar de vraag of de zittende club criminele killers het heft zomaar uit handen geven. Want voor de Amerikaanse zittende top zijn een paar doden meer of minder geen probleem als het voor hun grotere doel is. Gebeurd dat dan zijn we verzekerd van een oorlog voor de komende 30 jaar. Maar laten we er het beste van wensen.

  9 likes
 • Richard schreef:

  De Grote Heren verschuiven de machten als pionnen op een schaakbord.
  En wij, blind en doof geworden door het lawaai dat dagelijks over ons wordt uitgestort, drijven willoos met de stroom mee.
  Over 4 of 8 jaar blijven wij alweer gedesillusioneerd achter vrees ik.
  Geef het kind een lolly, dan stopt het gejank, is een gedachte die steeds door het achterste van mijn hoofd speelt.

  6 likes
 • Rose schreef:

  De sukkels die nu protesters , protesters tegen de democratie …. stelletje jankers

  Wie gaat die wereldverzieker Soros eens aanpakken ! Die man staat aan de wieg van iedere nieuwe ellende

  6 likes
 • Caesar Lion Cachet schreef:

  LS…

  Eindconclusie voor vandaag althans is: Er gaat helemaal niets veranderen en alles is doorgestoken kaart. Zowel Trump / Hillary / Bush en de hele zooi ervoor zijn frontmannen voor de Rothschild Khazarian Maffia en New World Order.

  5 likes
 • Jaya schreef:

  Met als resultaat
  een totale vernietiging van ďe wereld.

  4 likes
 • emka schreef:

  jeetje mina.
  Kunnen jullie allemaal in de toekomst kijken?!?!?!?!?
  Laat die man eerst maar eens aantreden, regeren en na een jaar of zo de zaak nog eens bekijken?

  4 likes
 • exegese schreef:

  Geef het kind een lolly, dan stopt het gejank
  Voor het moment een zeer praktische oplossing. Op langere termijn de meest vernietigende en slechtst denkbare oplossing aller tijden. Dat moet echt anders !

  3 likes
 • Johan schreef:

  Trump is gewoon een marionet, net zo goed als de voorgaande presidenten.

  2 likes
 • Onno schreef:

  Democratie kan alleen werken, als psychopaten die daar volkomen ledig slechts ‘pure evil’ misbruik van willen maken, proactief op non-actief worden gesteld.

  Ander balanceer je elke 4 jaar op het scherp van de snede of gaat het een keer 100% zeker mis en heb je twee psycho’s als belangrijkste kandidaat POTUS.

  Dus een moderne psychopatentest MOET ER KOMEN!

  1 likes
 • Mark schreef:

  Putin is de grootste debiel die er bestaat, en als ik een kogel door z’n kop zou kunnen jagen dan zou ik dat doen ook! Zijn we ineens alles vergeten..

  Maar ja dan komt er weer zo’n volgende mafkees ten tonele..

  0 likes
  • Baal Lucifer schreef:

   Wow Markie Mark…jij bent zo’n schietgrage leeghoofd…misschien is Defensie wat voor je? Daar hoef je ook nergens zelf na te denken…dat doen ze voor je….

   0 likes
 • War on Error schreef:

  De Wereldoorlog; om hegemonie (van de kabaal) over de wereld, die begon begin vorige eeuw.
  Die gaat permanent door – tot dat doel is bereikt.
  H.G. Wells: ‘Daarbij zou de vorming van een moderne wereldstaat pas in 1980 slagen bij de ‘derde poging’. H.G. Wells schreef zijn boek getiteld (en dit was geen science fiction boek) “The New World Order” in 1939;

  John Robison, prof. natural philosophy aan de Edinburgh University in Scotland en een lid van een Vrijmetselaarsgenootschap, zei dat hij was gevraagd tot te treden tot de Illuminati.
  Na bedenktijd concludeerde hij dat de doelstellingen van de Illuminati niet de zijne waren.
  In 1798, publiceerde hij “Proofs Of A Conspiracy”:

  “Een vereniging is gevormd voor het vooropgezette doel om alle religieuze stromingen uit te bannen en alle bestaande regeringen omver te werpen …
  de leiders zullen de Wereld gaan leiden met oncontroleerbare macht, terwijl de rest zal worden gebruikt als middel tbv. de ambities van hun opperbazen die zich verscholen houden.” http://bilderberg.org/skulbone.htm#6 hfdst. 9

  Albert Pike (1809-1891), vrijmetselaar 33e graad:
  “WO3 dient te worden opgezet tussen de Christenen en Moslims, waarbij zij elkaar afslachten en daardoor de politieke Zionisten (Khazaren, crypto-joden) alleenheersers over de wereld maken.”

  Dus, dat zien wij thans aan onze ogen voltrekken. Het staat al meer dan een eeuw in de boeken.
  Nu hebben ze alle technologische mogelijkheden om hun natte droom waar te maken.

  Clintons zijn satanische monsters. Trump minder; een casinobaas ligt per definitie met de mafia in bed; Trump heeft een spoor van faillissement/fraude getrokken. De verkiezingen – hij zei het zelf al – waren ‘rigged’; wat ze in de VS altijd zijn (geweest), en nog dus. Ik heb dat dan ook opgemerkt.
  tegen 8 pm. opeens maakt zijn score een spurt!
  Veterans Today heeft daar research naar gedaan. In de VS moet je je zelf eerst registreren voor de stemlijsten. Met die lijsten zou zijn gerommeld. Ook zouden enorme aantallen stemmen zijn ‘verdwenen’, opgestuurde stemmen niet (allemaal) meegeteld, én bijzonder veel stemmen ‘afgekeurd’, dan wel weggegooid.
  In Israel klonken blije geluiden. ‘de 1e Joodse president’.
  Ze zijn al vast begonnen nieuwe nederzettingen in bezet gebied neer te kwakken.
  Kortom, ‘nothing ‘s changed, realy’. Trump is gekozen als ‘bait’, excellente capaciteiten om de mensen om z’n vinger te winden (casino’s draaien om verkopen illusies, en mensen van hun geld te scheiden)
  http://blogs.timesofisrael.com/donald-trump-americas-first-jewish-president/
  http://www.veteranstoday.com/2016/11/11/who-sent-trump/
  http://stateofthenation2012.com/?p=28993
  Zo neemt hij n.b. (toch) neo-cons in zijn Kabinet op, bv. Guiliani, ex. burg. NYC – medecomplotter van 9/11, dekmantel voor de aftrap van WO3, Global War on Terror – bewapenen van zgn. moslimradicalen.

  Dus het gaat ‘business as usual worden’; de FEMA (concentratie) kampen kunnen volstromen met iedereen die tegensputtert. (de komende maanden?).
  Soros heeft met zijn BLM e.v.a. al zijn hele ‘Regime Change’ apparaat in stelling gebracht.
  http://edition.cnn.com/2016/08/15/health/september-11-cancer-diagnoses/index.html
  http://www.veteranstoday.com/2013/03/01/israel-celebrates-successful-911-operation-on-purim-holiday/

  Paus, Elizabeth dec. 2015: geniet u van uw laatste Kerstviering . . . .
  (en beiden zijn insiders, zitten ín het complot van genoemde globalisten)

  0 likes
 • van Dalden schreef:

  Ik zie een verband tussen de witte adelaar van de indianen en de man Chiren uit tientallen kwa-
  trijnen van Nostradamus. Nadat Iran via Egypte Turkije en Griekenland Zuid Frankrijk binnenvalt,
  gooit deze Chiren, afkomstig uit de Franse tak van het Huis Bourbon de Arabieren uit Europa.

  0 likes
 • x

  Check Also

  advocate

  Advocate doet boekje open over Obama, Biden en ‘criminele Clinton-kliek’: ‘Veel erger dan we dachten’

  Sidney Powell, advocate van oud-generaal Michael Flynn, ...

  trump

  Trump: ‘Je zult me een tijdje niet zien. Ik heb hele rijke vijanden’

  De Amerikaanse president Trump heeft een aantal ...

  >