Buitenaards

Waarom landen UFO’s niet in de voortuin van het Witte Huis?

Help ons door deze informatie met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Amerikaanse miljardairs weigeren het UFO-fenomeen serieus te nemen, maar doneren wel aan het SETI-instituut. Er was echter één uitzondering, schrijft directeur van de Indian Society for Extraterrestrial Studies (INSETS) Sabir Hussain voor de krant The New Indian Express.

Filantroop en miljardair Laurence Rockefeller (1910-2004), de vierde zoon van John D. Rockefeller, richtte in 1993 het UFO Disclosure Initiative op. Hij drong er bij president Clinton op aan om alle informatie die de CIA en de luchtmacht sinds de jaren veertig hadden verzameld over UFO’s, vrij te geven.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Waarom landen UFO's niet in de voortuin van het Witte Huis?
Bill Clinton en Laurence Rockefeller in 1995

Een jaar later gaf Clinton opdracht miljoenen geheime stukken te openbaren. In Frankrijk resulteerden de inspanningen van Rockefeller in 1999 in het beroemde Cometa-rapport. De miljardair financierde ook het onderzoek van de bekende Harvard-professor dr. John Mack, die een bestseller schreef over buitenaardse ontvoeringen, en het Disclosure Project van dr. Steven Greer.

Systematisch mishandeld

Hussain schrijft dat UFO’s sinds de jaren veertig duizenden individuen hebben benaderd en uitgebreide informatie hebben gegeven over de planetenstelsels waaruit zij afkomstig waren. ‘Contactees’ kregen vooral te horen dat de mensheid de aarde systematisch mishandelt, met ecologische crises tot gevolg.

Iedere keer als mensen over hun ervaringen spreken worden ze voor gek versleten of uitgelachen door de mainstream media, de wetenschappelijke gemeenschap, inlichtingendiensten en de luchtmacht, aldus Hussain.

Gelogen

En waarom landen ze niet in de voortuin van het Witte Huis? Hij merkt op dat er in 1952 UFO’s zijn verschenen boven het Witte Huis en het Capitool, maar dat de Amerikaanse luchtmacht hierover heeft gelogen door te zeggen dat de waarnemingen waren veroorzaakt door ‘temperatuurinversie’.

De luchtmacht gaf piloten opdracht de objecten uit de lucht te schieten. Frank Feschino schreef er een boek over, getiteld Shoot Them Down – The Flying Saucer Air Wars of 1952.

Belangrijker nog is dat de Amerikaanse president helemaal niet spreekt namens het menselijk ras. Hij spreekt namens de olie-industrie, de wapenindustrie en de multinationals, aldus Hussain. Iedere keer dat ze verschijnen, sturen we onze gevechtstoestellen op ze af.

‘De fout ligt in onszelf’

De UFO’s hebben vervolgens twee mogelijkheden: de straaljagers neerschieten (zoals ze in 1976 boven Teheran hebben gedaan), of het gebied verlaten, wat ze meestal doen.

Shakespeare schreef in Julius Caesar: “De fout, beste Brutus, ligt niet in onze sterren, maar in onszelf.”

“Op dezelfde manier ligt de fout niet in UFO’s, maar in onszelf,” besluit Hussain. “Door onze naïeve, luie, ongeïnteresseerde en schaapachtige houding stellen we een kleine groep mensen in staat om de grootste gebeurtenis in de menselijke geschiedenis verborgen te houden voor de rest van de wereld.”

[New Indian Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
sara
sara
7 jaren geleden

Door onze naïeve, luie, ongeïnteresseerde en schaapachtige houding stellen we een kleine groep mensen in staat om de grootste gebeurtenis in de menselijke geschiedenis verborgen te houden voor de rest van de wereld.”

Onzin toch, als buitenaardsen zich kenbaar zouden willen maken, dan is dat toch kinderlijk eenvoudig.
het witte huis is toch niet de enige plek waar ufo, boven kunnen hangen.

Hoe moeilijk zou het zijn om bijvoorbeeld op volle maan een tekst of een alian gezicht te laten verschijnen.
of van uit de ruimte teksten te projecteren op gebouwen en wegen.

Van uit deze gedachten, heb ik maar een woord voor dit soort berichten, ONZIN

Sina
Sina
7 jaren geleden

“Op dezelfde manier ligt de fout niet in UFO’s, maar in onszelf,” besluit Hussain. “Door onze naïeve, luie, ongeïnteresseerde en schaapachtige houding stellen we een kleine groep mensen in staat om de grootste gebeurtenis in de menselijke geschiedenis verborgen te houden voor de rest van de wereld.”

Helemaal mee eens !! Ik had het niet beter kunnen verwoorden.

Heidi
Heidi
7 jaren geleden

Ze landen niet in de voortuinen van regeringen omdat het geen imperialistische amerikanen zijn?
Als ze echt bestaan hebben ze vermoedelijk geen aardse belangen, maar kosmische en knikken enkel hoofdschuddend over het gevaar voor het leven op aarde doordat die onstabiele onontwikkelde apen beschikken over wapens met sterrenkracht. http://www.grenswetenschap.nl/permalink.asp?i=9484

Max
Max
7 jaren geleden

wat een slecht verhaal weer…..

Back to top button
27
0
We lezen graag je reactie!x