Blog

Wil je netjes van die oude auto af?

Help door dit met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Heb je nog een auto waar je een keer een aanrijding mee hebt gehad op je oprit staan? Of een oud bakkie dat niet meer door de keuring komt? Dan ben je die waarschijnlijk liever kwijt dan rijk. Maar hoe verkoop je nu een sloopauto? Er is toch geen mens die dat ding nog wil hebben? Nou, dát is niet helemaal waar.

Je kunt je sloopauto nog prima verkopen. Oké, je zult er niet de hoofdprijs voor krijgen, zoals bij een nieuwe of tweedehands auto verkopen, maar iedere cent telt en de ruimte op je oprit is ook wat waard, toch?

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Je sloopauto verkopen kost (bijna) geen moeite!

Wil je je sloopauto verkopen? Dan kan dat zo goed als zonder moeite. Je gaat naar de site, vult het kenteken in en nog wat gegevens en dan kun je achterover leunen. Binnen 24 uur krijg je een goed bod in je mail. Ga je daarmee akkoord? Dan kun je direct een afspraak maken om je sloopauto te laten ophalen.

Ja, je leest het goed. Je auto wordt opgehaald. En dat is nog niet het enige. Je krijgt direct een vrijwaringsbewijs én je geld. Opgeruimd staat netjes. En dat geld, dat is zeker weer mooi meegenomen!

Wat kost dat dan?

Nou, niks dus. Het levert je alleen maar op. Daarbij is het ook nog eens heel snel te regelen dat je sloopauto wordt opgehaald en kun je deze dan direct uit de verzekering halen. Heb je de auto al op eigen terrein staan? Dan kan ‘ie zelfs al eerder zonder verzekering. Dat kan je ook nog eens heel veel geld schelen.

Je hoeft geen bemiddelingskosten of een andere bijdrage te betalen. Jouw sloopauto is goud waard voor een ander. Dat wil zeggen, de onderdelen. Je hoeft zelf geen advertentie te plaatsen of met de auto te lopen leuren. Het kan niet gemakkelijker en veiliger.

Wat moet je verder nog doen?

Je hoeft je geen zorgen te maken om het uiterlijk van de auto. Je hebt ‘m immers aangemeld als sloopauto. Dat geeft ook direct aan dat je de auto niet nog hoeft te poetsen en te stofzuigen. Het enige is dat je er goed voor moet zorgen dat er geen persoonlijke eigendommen in de auto achterblijven.

Controleer daarom niet alleen het dashboardkastje, maar ook de kofferbak en onder de stoelen en in de zijvakken bij de achterbank. Verder? Niks! Je auto wordt “as is” opgehaald.

3.8 8 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Blog

Deze blog wordt aangeboden door een derde (niet-NFN) partij en is een zorgvuldig geselecteerd blog-artikel. De inhoud van blogs valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van NineForNews.
guest

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Baardstaart
Baardstaart
5 maanden geleden

Vroeger (voor de APK keuringen) werd er gewoon mee gereden en af en toe werd er een van de weg geplukt voor het mooie programma Tros Wrak van de weg. Ja dat waren nog eens tijden.

Lees ook
Close
Back to top button
1
0
We lezen graag je reactie!x