Mens en DierCorona

Poolse wetenschapper ontdekt aluminium parasieten en eitjes in coronaprik: ‘Ontstellend’

Help mee door dit met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Poolse wetenschapper heeft aluminium parasieten ontdekt in het coronavaccin. De wetenschapper, dr. Franc Zalewski, borduurt voort op het werk van de Spaanse onderzoekers van La Quinta Columna, de Amerikaanse arts Carrie Madej en dr. Zandre Botha.

Zij troffen allerlei onbekende structuren aan in de vaccins. In sommige gevallen leek het te gaan om parasieten. Dr. Zalewski heeft de hand weten te leggen op vijf Pfizer-vaccins. Ook hij beweert parasieten te hebben gevonden in het vaccin. Sterker nog: hij heeft ze laten analyseren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Een kop en drie staarten

Wat hij heeft ontdekt, is ontstellend, zei Jane Ruby in de Stew Peters Show. Twee flesjes bleken een zoutoplossing te bevatten. In één flesje zaten ‘parasieten’ bestaande uit aluminium, koolstof en broom. Deze parasieten hadden een ‘kop’ en drie ‘staarten’.

Ook trof hij eitjes aan die na blootstelling aan grafeen actief werden en begonnen uit te komen. De overige twee vaccins bleken voor het grootste deel uit grafeen te bestaan. Zalewski zei geen idee te hebben waarom de parasieten zijn toegevoegd aan de vaccins.

Zalewski: teststaafjes verzamelen je DNA

De Poolse wetenschapper analyseerde daarnaast teststaafjes en suggereert dat ze gebruikt worden om DNA van mensen te verzamelen.

4.7 86 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

78 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Het is inmiddels toch al lang bekend dat de Satanische Elite-Parasieten hun Vuilnisbak leegtrekken om deze Operatie-Depopulatie-VacciNazis samen te stellen…Hoe Gruwelijker Gevaccineerden aan hun einde komen, hoe blijer Lucifer wordt….

koddebeier
koddebeier
2 jaren geleden

Het wordt steeds vreemder, in deel van de bevolking schijnt gevaccineerd te worden met een zoutoplossing.

loNe
loNe
2 jaren geleden

f*ck … ik heb een teiltje nodig …

Quibus
Quibus
2 jaren geleden

Heb dit ook op andere wetenschappelijke sites gelezen, ja er is een grote genocide bezig, het doel is bekend, dus blijf je zelf laat je niet “”NIET”” vaccineren, er zijn goede homreopathiese middelen ook tegen de influenza ! bescherm U zelf !

Back to top button
78
0
We lezen graag je reactie!x