Mens en DierCorona

Poolse wetenschapper ontdekt aluminium parasieten en eitjes in coronaprik: ‘Ontstellend’

Help ons door deze informatie met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Poolse wetenschapper heeft aluminium parasieten ontdekt in het coronavaccin. De wetenschapper, dr. Franc Zalewski, borduurt voort op het werk van de Spaanse onderzoekers van La Quinta Columna, de Amerikaanse arts Carrie Madej en dr. Zandre Botha.

Zij troffen allerlei onbekende structuren aan in de vaccins. In sommige gevallen leek het te gaan om parasieten. Dr. Zalewski heeft de hand weten te leggen op vijf Pfizer-vaccins. Ook hij beweert parasieten te hebben gevonden in het vaccin. Sterker nog: hij heeft ze laten analyseren.

Een kop en drie staarten

Wat hij heeft ontdekt, is ontstellend, zei Jane Ruby in de Stew Peters Show. Twee flesjes bleken een zoutoplossing te bevatten. In één flesje zaten ‘parasieten’ bestaande uit aluminium, koolstof en broom. Deze parasieten hadden een ‘kop’ en drie ‘staarten’.

Ook trof hij eitjes aan die na blootstelling aan grafeen actief werden en begonnen uit te komen. De overige twee vaccins bleken voor het grootste deel uit grafeen te bestaan. Zalewski zei geen idee te hebben waarom de parasieten zijn toegevoegd aan de vaccins.

Zalewski: teststaafjes verzamelen je DNA

De Poolse wetenschapper analyseerde daarnaast teststaafjes en suggereert dat ze gebruikt worden om DNA van mensen te verzamelen.

4.8 85 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
78 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Het is inmiddels toch al lang bekend dat de Satanische Elite-Parasieten hun Vuilnisbak leegtrekken om deze Operatie-Depopulatie-VacciNazis samen te stellen…Hoe Gruwelijker Gevaccineerden aan hun einde komen, hoe blijer Lucifer wordt….

koddebeier
koddebeier
1 jaar geleden

Het wordt steeds vreemder, in deel van de bevolking schijnt gevaccineerd te worden met een zoutoplossing.

loNe
loNe
1 jaar geleden

f*ck … ik heb een teiltje nodig …

Quibus
Quibus
1 jaar geleden

Heb dit ook op andere wetenschappelijke sites gelezen, ja er is een grote genocide bezig, het doel is bekend, dus blijf je zelf laat je niet “”NIET”” vaccineren, er zijn goede homreopathiese middelen ook tegen de influenza ! bescherm U zelf !

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

78
0
We lezen graag je reactie!x