Natuur en Milieu

Mysterieus gat in de lucht boven Californië

Help mee door dit artikel met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Enkele Twitterfoto’s van een gat in de lucht boven het Amerikaanse Stockton (Californië) hebben massale reacties op sociale media uitgelokt. Sommigen zijn er zeker van: het is een UFO. Enkele wetenschappers vermoeden dat het om een fallstreak hole gaat, een natuurkundig fenomeen waarbij een opening ontstaat in de wolken.

Die gaten worden gevormd als de temperatuur van het water in de wolken onder het vriespunt is, maar het water niet bevriest wegens het ontbreken van deeltjes waarop ijskiemvorming plaatsvindt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Mensen van over de hele wereld speculeren over de oorzaak van het ongewone fenomeen, dat afgelopen vrijdagmiddag in de wolken werd gezien. Velen denken dat de heldere wolk een UFO is of op de één of andere manier is veroorzaakt door buitenaards leven.

Mysterieus gat in de lucht boven Californië
De formatie, die van kleur veranderde, was vanuit een groot deel van Stockton te zien.

Er wordt daarnaast gedacht aan weermanipulatie of een wormgat. In 2010 was een soortgelijk fenomeen ook al een hit op de sociale media. In 2009 werd een ‘UFO-wolk’ gefilmd in Roemenië. CBS13 meldt dat dergelijke formaties in het grootste deel van de wereld geregeld voorkomen, maar zelden worden gezien in relatief warme plaatsen als Stockton.

[CBS Local]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Behrens
Behrens
10 jaren geleden

wat grappig is dit een natuurlijk fenomeen is. echter als dit natuurlijk is dan zou je kunnen veronderstellen dat het algemeen is. de kennis dus . wat dan ook voorkomt dat mensen speculeren. echter het schijnt toch niet algemeen te zijn en als zich een fenomeen voordoet wordt gezegd dat het een algemeen natuurlijk fenomeen is. in mijn ogen zijn de speculaties terecht. immers, anders wisten de mensen dit wei en maakten ze zich niet druk om een ;; natuurlijk fenomeen” .

bluffbloff
bluffbloff
10 jaren geleden

Gemanipuleerde foto. ‘Lichtgat’ is erin geplakt.
Ufo’s bestaan niet.

B. D
B. D
10 jaren geleden

Gisteren dit ook gezien boven Gelderland. Precies zo als op de foto. Ik vroeg me al af wat dit kon zijn. Ik heb dit nog nooit gezien eigenlijk.

jayden
jayden
10 jaren geleden

Het ziet er wel erg fake uit. De meeste foto’s kun je niet vertrouwen. Dit is een van die onbetrouwbare foto’s.

Back to top button
18
0
We lezen graag je reactie!x