Homepagina » Gezondheid » Elk jaar sterven honderdduizenden mensen door medicijnen. Deze hoogleraar legt uit waarom we juist zieker worden van pillen
Elk jaar sterven honderdduizenden mensen door medicijnen. Deze hoogleraar legt uit waarom we juist zieker worden van pillen

Elk jaar sterven honderdduizenden mensen door medicijnen. Deze hoogleraar legt uit waarom we juist zieker worden van pillen

Hoogleraar Peter Gøtzsche, medeoprichter van de gezaghebbende Cochrane Collaboration, schreef al vele kritische publicaties over de moderne westerse geneeskunde.

In 2012 schreef hij een boek over de leugens en controverse rond mammografie. Gøtzsche stelt dat de straling waaraan vrouwen worden blootgesteld tijdens borstonderzoeken uiteindelijk juist meer gevallen van borstkanker oplevert.

Er zijn wereldwijd steeds meer artsen die zich uitspreken tegen mammografie omdat ze ervan overtuigd zijn dat het meer vrouwen schaadt dan baat.

Meer kwaad van goed

In 2015 verscheen zijn boek Dodelijke medicijnen en georganiseerde misdaad. Het gaat over de manier waarop Big Pharma de geneeskunde heeft gecorrumpeerd.

Gøtzsche stelt dat de frauduleuze praktijken van medicijnmakers de gezondheid van talloze mensen schaden.

Hij legt uit dat medicijnen in de Verenigde Staten en Europa zelfs de derde doodsoorzaak zijn. Hun beschikbaarheid doet meer kwaad dan goed, aldus de Deense hoogleraar.

“Onze medicijnen doden alleen al in de Verenigde Staten 200.000 mensen per jaar,” zegt hij.

Maffia

“Veel van wat de medicijnindustrie doet kan worden gezien als georganiseerde misdaad,” voegt hij toe. “Zij gedraagt zich als de maffia.”

Gøtzsche schreef ook het boek Dodelijke psychiatrie en stelselmatige ontkenning, waaruit blijkt dat medicatie voor psychiatrische aandoeningen nauwelijks werkt.

De meeste patiënten reageren niet op de medicijnen die ze slikken. Psychiaters schrijven vaak uit frustratie nog meer medicijnen voor, met nog meer letsel als gevolg.

Er wordt creatief omgegaan met onderzoeksgegevens om maar tot een positief resultaat te komen. Onwelkome feiten worden weggemoffeld.

Weggepoetst

Schadelijke bijwerkingen worden weggepoetst. Zo kunnen de medicijnen het risico op zelfmoord vergroten, verslavend werken of mensen overprikkeld maken.

Gøtzsche is zelf voorstander van psychotherapie. “Een goede psychotherapeut kan opmerkelijke resultaten bereiken, die een leven lang kunnen aanhouden, zonder bijwerkingen,” zegt hij.

[RD]
5 1 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joke Jansen
Joke Jansen
3 jaren geleden

Niet alles is zwart/wit. Maar men moet wel als arts er meer aan doen, om de mensen echt beter te maken en dat kan zeker ook door te kijken wat dieeten kunne doen voor de mens en de natuur. Maar vele worden ook gered door medicijnen en daarom niet zo zwart wit denken. Ook de techniek gaat vooruit en daar mggen wij ook blij mee zijn en ik ben blij dat we als mens vooruit gaan op vele fronten.
Maar je akn als mens zelf ook veel doen om gezond te zijn en dit alles zeg ik die ongeveer 15 jaar door medicijnen een maand in het ziekenhuis lag en de dood in de ogen heeft gekeken en dat door simpele pijnstillers die een maagbloeding had veroorzaakt.

Marcel
Marcel
3 jaren geleden

Timothy O’Shea, arts in California heeft in dit prachtige artikel over het ontstaan van farmaceutica verteld.

Scroll voor waar het mooiste stuk begint naar de kop “The creation of credibility” en de korte alinea die daaraan voorafgaat.

http://www.thedoctorwithin.com/antibiotics/post-antibiotic-age/

exegese
exegese
3 jaren geleden

Heel lang geleden nam de medische wetenschap al willens en wetens de verkeerde afslag in de strijd tegen ziektes onder invloed van Rothschild (wie anders?) en Rockefeller. Zoals blijkt uit onderstaand citaat uit een artikel op wanttoknow. Ook hier al speelde geld uiteraard een prominente rol in de gemaakte keuze.

Pasteur en de wetenschapsfraude.. ‘Microbenjacht vs. gezond milieu’
Pierre Antoine Béchamp (1816-1908) was een Franse arts, bioloog, chemicus, fysicus en apotheker, en daarnaast een tijdgenoot van Louis Pasteur (1822-1895) die chemicus, bioloog en een Rothschild beschermeling was. De meeste mensen, inclusief artsen, kennen de wetenschapspionier Béchamp niet, terwijl de naam van Pasteur in ieders brein gegrift staat. Pasteur bouwde zijn reputatie op met het plagiëren en misvormen van Béchamp’s gedegen en innovatieve (microscopisch) onderzoek.
Pasteur is de vader van de onrealistische microbentheorie en het monomorfisme (microben hebben één gestalte en iedere ziekte wordt veroorzaakt door een eigen microbe). Bovendien heeft hij de misleide vaccinatiefabel van Edward Jenner verder vooruit geholpen. Bitter weinig van Pasteur’s beweringen kon achteraf worden bevestigd door wetenschappers die zijn experimenten hebben getracht te herhalen. Maar zijn fantastische vertellingen zijn wèl de basis voor de huidige Westerse geneeskunde en de farmaceutische multinationals.
Pasteur zelf was zich zeer bewust van zijn wetenschapsfraude en hij probeerde die op zijn sterfbed recht te zetten met “Het gaat niet om de microbe, het gaat om het milieu”, waarmee hij een uitspraak leende van een andere van zijn tijdgenoten, de fysioloog Claude Bernard (1813-1878). Deze laatste legde zich toe op het creëren van een verantwoord stappenplan voor experimenteel wetenschappelijk onderzoek, en lanceerde de term ‘intern milieu’.
Bernard: “De stabiliteit van het interne milieu is voorwaarde voor een vrij en onafhankelijk leven.”
Béchamp had in zijn uitgebreide studies ontdekt dat in een gezonde omgeving, potentieel schadelijke microben simpelweg niet kunnen overleven. In een ongezond milieu kunnen vriendelijke microben van vorm veranderen en tot venijnige ziekteverwekkers worden (polymorfisme). Dit gebeurt onder meer bij iedere wortelkanaalbehandeling: zodra dat gebied weer wordt afgesloten, krijgen de ter plaatse aanwezige bacteriën geen zuurstof meer, worden anaëroob en daarmee vele malen giftiger… Béchamp trok deze indringende conclusie: “De karakteristieke microbe van een ziekte is daarvan eerder een symptoom dan een oorzaak.”

Het ging toen ook al niet om de gezondheid van mensen maar om het geld.

Michaël
Michaël
Reactie op  exegese
3 jaren geleden

Alle ziekten komen vanuit ,eerst ons astrale lichaam ( of de ziel ) en vandaar gaan ze in het etherisch lichaam en zo komen ze dan in het fysieke alwaar ze zich manifesteren ovv de gewenste aandoening . Zo ook met griep ,niets te virussen …BS . De bewuste bacteriën ontstaan eerst achter de neusholte en kruipen vandaar naar beneden via het ruggemerg , maar pas wanneer het lichaamswater ,en oa.de lymfen enz vervuild is geraakt ,en tasten dan het ruggemerg aan ,en de spieren ,vandaar de spierpijnen etc bij griep . Alle ziekten zij zieleziekten, zijn karmatisch om te groeien !!

Loki
Loki
Reactie op  Michaël
3 jaren geleden

Michael
Volgens mij wordt je ziek door gaten in je aura welke een onderdeel is van de ziel.
Hoe zwakker de aura, hoe groter de kans op ziek worden.
Maar ik kan mij vergissen hoor.

Michaël
Michaël
Reactie op  Loki
3 jaren geleden

Dat is net wat ik bedoelde Loki, de aura is niets anders dan het astrale lichaam, dat rondom ons is en ons omhult ,is eivormig van structuur ,en kan tot zelfs enkele meters ver reiken . Het astrale lichaam is hetzelfde als wat wij ‘de ziel’ noemen ( en is niet ‘de geest’) en alle wezens die wij opnemen door iets te doen, te denken of nog maar te willen (begeerten) komen daarin ,en dat zijn de ‘gaten die jij bedoelt , zij komen binnen doorheen die gaten in dat astrale lichaam en vooral als je niet beschremd bent ,dan leven ze erin,dat zijn vnl elementale wezens, luciferische en ahrimaniche wezens ,al naargelang waar me zich mee inlaat ,enz

Helen
Helen
3 jaren geleden

Bij mammografie wordt de borst met kracht platgedrukt tussen twee platen, zodanig hard dat cellen kunnen openbarsten.Er wordt dus een kleine inwendige wond gecreerd, die dan ook nog eens direct bestraald wordt met X-rays.
Het gevolg daarvan is dat de verwonde cel(len) die nieuwe cellen aanmaken om te herstellen wildgroei gaan vertonen als gevolg van die bestraling en voila zo wordt de borstkanker gecreerd.

Dat is trouwens al een tijd bekend:
http://medischdossier.org/archief/jaargang_12/nummer_6/artikel_622/dossier-borstkanker-hoe-nuttig-is-de-mammografie.html

Franss
Franss
3 jaren geleden

Interessante vent die Gøtzsche, Die toonde met eigen onderzoek met 3025 patiënten aan dat acupunctuur niet werkt.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19174438

Michaël
Michaël
Reactie op  Franss
3 jaren geleden

Etgen onderzoek lijk mij al eng , misschien wil hij ook dat het niet werkt omdat hij een scepticus is die in niet gelooft wat tot de alternatieve geneeskunde behoort. En het onderzoek is op’ pijn ‘, pijn is de meest aan diverse oorzaken gelegen aandoening , het is een verschijnsel en geen ziekte . Pijn betekent het loslaten.van het astrale lichaam uit het fysieke lichaam,als je je snijdt met een mens schiet het astrale lichaam eruit op die plaats ,en dit veroorzaakt aldus pijn ….. dus is het onder zoek hier gewoonweg waardeloos en zeer eng want door één persoon gedaan …

Michaël
Michaël
Reactie op  Michaël
3 jaren geleden

Correctie : snijdt met een mes ,

Joke Jansen
Joke Jansen
Reactie op  Franss
3 jaren geleden

Kul mijn moeder had er veel baat bij en meer dan je je voor kunt stellen. Altijd doodziek tot ze daar terecht kwam.

Franss
Franss
3 jaren geleden

[ “Onze medicijnen doden alleen al in de Verenigde Staten 200.000 mensen per jaar,” zegt hij. ]

De titel van het onderzoek is “Medical error—the third leading cause of death in the US” dat wil zeggen dat “medische handelingen” de derde doodsoorzaak zou zijn, NIET ALLEEN “medicijnen”.

Dit niet-peer-reviewed onderzoek krijgt veel kritiek o.a. omdat geen goede registratie van doodsoorzaak bestaat, de definitie van “vermijdbaar” niet eenduidig is, en omdat de sterfgevallen van één of twee ziekenhuizen op de hele US zijn geprojecteerd. Daarnaast zou je ter vergelijking moeten berekenen hoeveel doden er vallen als geen enkele handeling zou worden uitgevoerd.

http://scienceblogs.com/insolence/2016/05/16/do-medical-errors-really-kill-a-quarter-of-a-million-people-a-year-in-the-us/

vermeulen
vermeulen
3 jaren geleden

Ik heb een nieuwe hartklep gehad 4 jaar geleden een kunstklep er is mij toen niet gezegd dat ik heel mijn leven medicijnen moet slikken en de trombosedienst iedere keer komt prikken ,maar door die medicijnen voel ik mij zelf niet prettig ,er is mij gezegd als ik daarmee zou stoppen gevaarlijk is ,daarom had ik liever een donorklep gehad had ik al die toestanden niet gehad ,in het ziekenhuis hadden ze beter een eerlijke uitleg moeten geven ,dat is toen niet gebeurd is heel jammer !

Marcel
Marcel
Reactie op  vermeulen
3 jaren geleden

Angst aanjagen is een klantenbinding-tactiek. Sorry voor al de goedbedoelende, oprechte mensen in de medische sector, maar ik heb ook zo m’n ervaringen met, en in twee afzonderlijke gevallen het tegendeel bewezen van de autoritaire opvattingen van internisten. Hou een open geest en laat je niet gek maken.

Loki
Loki
Reactie op  Marcel
3 jaren geleden

Vermeulen
Ik heb 2 hartinfarcten gehad (stents gekregen) op 2 verschillende plaatsen en als ik de eerste keer niet meteen zelf clopidogrel en die smerige statines (cholesterolblokkers) aan de kant had gedonderd, dan had ik dit waarschijnlijk niet meer geschreven of in een rolstoel gezeten. Ik heb daar zelfs ruzie over gehad met mijn toenmalige jonge cardioloog. Op eigen initiatief ben ik alleen doorgegaan met acetyl salicylzuur ofwel het aloude aspirine. Terwijl sommige mensen die ik nog weleens tegen kwam na cardiotraining, weer vrij snel een hartinfarct kregen.
Ik heb ze toen gevraagd wat zij nog slikten. Je kunt het wel raden.
De 2de keer vonden ze het nodig mij buiten het aspirine, een nieuwe bloedverdunner te geven en een bloeddruk verlager (met mijn bloeddruk was niets mis). Nou dat heb ik geweten, ik ondervind nu na 2 jaar nog neurologische problemen en een veel te lage bloeddruk. Nu kreeg ik het advies om 10 gr zout te eten per dag om mijn bloeddruk op peil te krijgen. Ik kan niet zo onder de douche springen want het temperatuurverschil kan mijn lichaam niet bolwerken en loop ik de kan out of order te gaan of anders gezegd een KO-tje.
Fijn hoor die medicijnen.

Wat ik je kan adviseren is gewoon elke dag een aspirine 100mg (koop ik gewoon bij de drogist) te nemen en elke dag een knoflookteentje bij je eten en een glas rode wijn.
Dat moet voldoende zijn tegen bloedklontering.
Natuurlijk speelt fruit ook een grote rol. Pas op met brandnetelproducten en zoethout (drop), als hartpatiënt loop je meer kans op een hartstilstand.
Maak het bespreekbaar met je arts en kijk hoe hij reageert.
Maar ik kan je goed vinden in je verhaal.

Joke Jansen
Joke Jansen
Reactie op  vermeulen
3 jaren geleden

Met een donorklep moet je ook heel e leven medicijnen slikken dus was je even ver als nu. Er zijn bloedverdunners op de markt waarbij je niet iedere week hoeft te laten prikken vraag daar eens na. Mij man heeft ze ook en die hoeft af en toe zich te laten prikken. Sterkte.

Lilian
Lilian
3 jaren geleden

Zelfstandig leren denken, beste mensen. Laat je niks aanpraten door gebrek aan keuzemogelijkheden.

Als artsen staken, sterven er minder mensen. Een fabeltje? Helaas niet.

http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/diversen/124130-minder-doden-als-artsen-staken.html

Eigen verantwoordelijkheid is de kern van gezondheid.

Jurriaan Kamp | 17 november/december 1997 issue
In 1973 staakten de artsen in Israël gedurende een maand; in die maand daalde het sterftecijfer met 50 procent.

Link naar artikel: http://theoptimist.nl/als-artsen-staken-sterven-er-minder-mensen/

Franss
Franss
Reactie op  Lilian
3 jaren geleden

[ Als artsen staken, sterven er minder mensen. ]

Het is geen fabeltje, maar er ontbreekt context.
Artsen staken vrijwel nooit 100% en ze worden meestal aan de eerste hulpafdeling toegevoegd. De EH is dus van meer en betere artsen voorzien dan normaal en daar sterven minder mensen van. Verder worden normale maar riskante operaties uitgesteld.
Na de staking worden die weer opgepikt en dan gaat vaak de sterfte hoger worden dan normaal.
Het is niet zo zwart-wit.
https://www.psychologytoday.com/blog/slightly-blighty/201510/why-do-patients-stop-dying-when-doctors-go-strike

exegese
exegese
Reactie op  Franss
3 jaren geleden

Dit slappe excuus heb je al vaker aangedragen @Franss, dat verklaart nooit en te nimmer het gigantische verschil in sterftecijfers. Het verklaart echter wel overduidelijk de duidelijk falende aanpak van de reguliere “geneeskunde”, wat in feite absoluut geen geneeskunde is maar het onderdrukken van symptomen met chemische troep voor veel en veel te veel geld.

Franss
Franss
Reactie op  exegese
3 jaren geleden

Ik excuseer mij nergens voor, ik geef argumenten.
Verder mag jij geloven waar je je het beste bij voelt, is geneeskunde meer dan medicijnen toedienen en kun je eens een afgelegen stam opzoeken die geen dokters kennen en hun sterftecijfers en leeftijden bestuderen.

exegese
exegese
Reactie op  Franss
3 jaren geleden

precies @Franss, je geeft kul-argumenten. Neem eens een kijkje in de Hunza vallei. Geen doktoren, geen ziekenhuizen, geen politie, geen overheid en het merendeel van het volk wat de honderd jaar in leeftijd met gemak en ver overschrijdt in goede gezondheid. Dit is in de jaren 20 al ontdekt, onderzocht en bestudeerd, toch weten wij (het pleps) nog steeds maar heel weinig over dit volk, hun voedingswijze en leefstijl. Waarom wordt daar door de msm al die jaren al in alle talen over gezwegen ? Het zou van de daken geschreeuwd moeten worden als men werkelijk het goede voor heeft met mensen. Zou men er domweg van uitgaan dat het de mensen niet interesseert denk je ? Waarom wordt er mensen verteld dat we chemische rotzooi als medicijn, en kunstmatig bereid voedsel nodig hebben om enigszins gezond door het leven te komen ?

exegese
exegese
Reactie op  Franss
3 jaren geleden
Franss
Franss
Reactie op  Franss
3 jaren geleden

Voordat je iets in je kwaadheid kul noemt kun je beter gaan zoeken waarom één persoon Dokter McCarrison veel beter geloofd wordt door de alto’s dan vele andere onderzoekers.
Het enige dat lijkt te kloppen is dat sommigen erg oud worden, maar hun begrip van leeftijd is niet alleen het jaar, maar ook de wijsheid en ervaring die ze bezitten. Verder worden ze gemiddeld maar 53 jaar oud. Helaas, weer een mythe doorgeprikt…

” The people of Hunza are by some noted for their exceptionally long life expectancy,[7] others describe this as a longevity narrative and cite a life expectancy of 53 years for men and 52 for women although with a high standard deviation.[8] In fact, not a single shred of evidence has ever been presented to indicate that the Hunza people have a life expectancy significantly above that of the average poor, isolated region of Pakistan. Writers who made bold claims about the health and long life of the Burusho almost always did so based solely on the words of the local Mir (king). The only author to have significant and sustained contact with the Burusho people was John Clark, who reported that they were a generally unhealthy people.[9]

Far from being a peaceful paradise of longevity, Hunza was reported by both Clark and Lorimer as a land where violence and starvation were frequent.[10] The popular claims about the “Hunza diet” have been exposed as pseudoscience, while the mythology surrounding the Hunza people are nothing more than noble savage stereotyping.”

“Dr. John Clark stayed among the Hunza people for 20 months and in his book Hunza – Lost Kingdom of the Himalayas[27] writes: “I wish also to express my regrets to those travelers whose impressions have been contradicted by my experience. On my first trip through Hunza, I acquired almost all the misconceptions they did: The Healthy Hunzas, the Democratic Court, The Land Where There Are No Poor, and the rest—and only long-continued living in Hunza revealed the actual situations”. Regarding the misconception about Hunza people’s health, John Clark also writes that most of patients had malaria, dysentery, worms, trachoma, and other things easily diagnosed and quickly treated; in his first two trips he treated 5,684 patients. ”

https://en.wikipedia.org/wiki/Burusho_people

exegese
exegese
Reactie op  Franss
3 jaren geleden

Nou @Franss met dubbel s, van kwaadheid is bij mij echt geen sprake en van wikipedia heb ik geen hoge hoed op. Ik zie in jou, met nog een paar medestanders ontegenzeggelijk een soort van assistent poortwachter van de propaganda en leugen-machine die alles aangrijpt om de waarheid die de elite niet zint met alles tracht te ontkrachten. Ik ben er volledig van overtuigd dat de waarheid van de Hunza’s ontkracht moet worden om tal van redenen. Ik kan me nog herinneren dat een onderwijzer in de tijd dat ik nog op de lagere school zat (zo’n halve eeuw geleden) vol enthousiasme vertelde over een volk wat jaren geleden ontdekt was, wat in volledige afzondering leefde van de “beschaafde” wereld, zich voedde en leefde op volledig natuurlijke wijze en zonder medische zorg vrij was van alle ziekten. Zelfs cariës was hen volkomen vreemd. Daar kwam echter al snel verandering in op het moment dat mensen uit de westerse “beschaving” echt met hen in contact kwamen. Dat maakte toen al een enorme indruk op mij, maar als kind kon en deed ik er eigenlijk niets mee tot ik jaren later inderdaad hoorde over de Hunza’s. Die invloed van onze zogenaamde beschaving zal best invloed gehad hebben in de loop der jaren. Er is immers niets wat van de verwoestende invloed van de westerse beschaving verschoond blijft. Hoe dan ook de leefstijl van de Hunza’s is veruit effectiever gebleken dan ons geklungel met leugenachtige voedingsadviezen, onze giftige gezondheidszorg, onze supermarkten met waardeloze vulling in plaats van voeding, ons totaal vervuild en verziekt milieu. En dan zo’n kul-stuk op kul-wikipedia waar iedereen alles op kan plempen om te bewijzen dat alles niet waar zou zijn. Daar veeg ik gevoeglijk mijn kont mee af.

Franss
Franss
Reactie op  Franss
3 jaren geleden

Altijd als je kwaad wordt kom je weer met je “Franss met dubbel s” aanzetten. Je mag mij gerust uitmaken voor poortwachter als je je daarbij lekker voelt. Ik zie jou immers als slachtoffer van fantasten die o.a. de oer-natuur promoten alsof het god zelve is.
Ik denk dat dit de eerste keer is sinds de onderwijzer je over Hunze vertelde dat je eens behoorlijk weerwoord krijgt, dat is een schok natuurlijk, maar ik kan de waarheid niet verstoppen.

exegese
exegese
Reactie op  Franss
3 jaren geleden

Nou @Franss met dubbel s, als ik en velen met mij ergens slachtoffer van zijn dan is dat niet van de pure natuur, dat is immers onze oorsprong, dat is waar wij vandaan komen en indirect inderdaad God zelf of iets bovennatuurlijks wat daarvoor door moet gaan. Dat gaan wetenschappers met al hun tactisch aangebrachte dwaalsporen, misleidingen en verleidingen nooit en te nimmer veranderen en dat gaat dag in dag uit duidelijker worden, het wordt langzaam maar zeker tijd voor de echte waarheid of jou dat nou bevalt of niet. De valse wetenschap valt door de mand en dat wordt hoog tijd.

Frans2
Frans2
Reactie op  Franss
3 jaren geleden

[ Dat gaan wetenschappers met al hun tactisch aangebrachte dwaalsporen, misleidingen en verleidingen ]

Als je zo’n afkeer van wetenschappers hebt zul je wel niet lekker voelen hier op Ninefornews. Het barst hier van de artikelen met “wetenschappers bewijzen ….”, “hoogleraar zegt…”.

exegese
exegese
Reactie op  Franss
3 jaren geleden

Klopt @Frans2 (haha, hoe innovatief dat 2tje) maar soms moet je het kwaad met zijn eigen middelen bestrijden. Het rad dat de mensheid voor ogen gedraaid wordt zal met hun eigen middelen aan diggelen gaan en de waarheid zal uiteindelijk zegevieren, dat staat vast.

trackback
Elk jaar sterven honderdduizenden mensen door medicijnen. Deze hoogleraar legt uit waarom we juist zieker worden van pillen | Silvia's Boinnk!!!
3 jaren geleden
x

Check Also

bruins

Het aftreden van Bruno Bruins kwam sommigen wel erg goed uit

Op 19 maart dit jaar trad minister ...

coronacrisis

Eerste bewijs dat vaccinmakers coronacrisis misbruiken voor winst: ‘Ze willen ons niet redden’

Lobbywaakhond Corporate Europe Observatory (CEO) kon e-mails ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

29
0
We lezen graag je reactie!x