CoronaBuitenland

Dit zijn de financiers van het onderzoek waaruit zou blijken dat ‘coronavaccins 20 miljoen levens hebben gered’

Help ons door deze info met je vrienden op je social media te delen!

In het eerste jaar dat coronaprikken werden gezet, hebben de vaccins wereldwijd het leven van 20 miljoen mensen gered. Dat is de uitkomst van een onderzoek dat gepubliceerd is in het wetenschappelijke tijdschrift The Lancet Infectious Diseases, schrijft RTL Nieuws. Ook andere media schrijven erover.

In Europa zijn de meeste levens gered, namelijk meer dan vier miljoen, staat in het onderzoek. Data-analist Wouter Aukema wendt zich tot de redactie van RTL Nieuws en vraagt: “Is er een reden waarom u er niet bij vermeldt dat de onderzoekers betaald werden door onder andere de Bill & Melinda Gates Foundation, Wereldgezondheidsorganisatie, HSBC, Gavi, the Vaccine Alliance, Moderna en de Coalition for Epidemic Preparedness?”

World Economic Forum

De Coalition for Epidemic Preparedness oftewel CEPI is overigens opgezet door Bill Gates en het World Economic Forum. Gates financiert ook Gavi, the Vaccine Alliance. Daarnaast is hij één van de belangrijkste donateurs van de WHO.

De Nederlandse media nemen dus klakkeloos de conclusies over van een onderzoek dat is gefinancierd door onder andere de WHO, Bill Gates en vaccinmakers.

Juist meer kans

Aukema voegt toe dat RTL Nieuws neutraliteit zou uitstralen als zij in het artikel dezelfde aandacht schenkt aan een nieuw onderzoek van Peter Doshi, redacteur van medisch tijdschrift The BMJ, en collega’s. Daaruit blijkt dat je na coronavaccinatie juist meer kans hebt om in het ziekenhuis te belanden.


4.8 94 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
70 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Willem
Willem
7 maanden geleden

Tja, RTL. Dat is dan een fikse boete wegens het niet doorvragen….

Juan
Juan
7 maanden geleden

Ha, ha gered, waarvan ? Een vreselijk leven onder het WEF regiem, bedoelen ze waarschijnlijk of te wel….

Peter
Peter
7 maanden geleden

Maar je moet kijken wie er weer achter deze genoemde bedrijven zitten Vangard en Black Rock

Deze twee beheren de hele wereld

Henk-J
Henk-J
7 maanden geleden

Hahahahaha, big lies nothing but LIES!!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

70
0
We lezen graag je reactie!x