Homepagina » Mens en Dier » Britse royals aten mensenvlees en dronken mensenbloed. Waarom leren we hier niets over op school?
Britse royals aten mensenvlees en dronken mensenbloed. Waarom leren we hier niets over op school?

Britse royals aten mensenvlees en dronken mensenbloed. Waarom leren we hier niets over op school?

Tot op zijn minst het einde van de 18e eeuw aten de Britse royals delen van het menselijk lichaam, blijkt uit een boek over kannibalisme.

Ook in de rest van Europa kwam kannibalisme veelvuldig voor onder welgestelden.

Terwijl ze vol afkeuring over de ‘barbaarse kannibalen van de Nieuwe Wereld’ spraken, namen ze zelf menselijk vet, vlees, bot, bloed, menselijke hersenen en huid tot zich.

Gedacht werd dat delen van het menselijk lichaam een therapeutische werking hadden. Vooral bloed, bot en vlees werden gebruikt om middeltjes van te maken.

Genoeg bewijs

Mos uit de schedels van overleden soldaten werd gebruikt als middel tegen bloedneus, weet dr. Richard Sugg van de Universiteit van Durham.

Kannibalisme kwam niet alleen voor in de Nieuwe Wereld, maar ook in Europa, stelt hij.

Sugg merkt op dat we hier op school vrijwel nooit iets over leren, terwijl er genoeg bewijs voor te vinden is in historische geschriften.

Tombes

Koning Karel II van Engeland maakte zijn eigen medicijn uit lijken, en ook koning Frans I van Frankrijk, de arts van koningin Elizabeth I, koningin van Engeland Elizabeth Woodville, koning Willem III van Oranje en koningin Maria II van Engeland maakten er gebruik van.

Botten werden voornamelijk uit Egyptische tombes en Europese begraafplaatsen gehaald.

Aan het einde van de 18e eeuw waren menselijke schedels één van de belangrijkste Engelse importproducten.

[Daily Mail]


Vond je deze informatie waardevol? Deel het dan met iedereen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

16 reacties

 1. Veel elitairen zijn vampieren. Zij hebben jong bloed nodig om jong te blijven. Ze zijn veel ouder dan we denken. Er zijn een klein aantal Archons in onze wereld die al duizenden jaren oud zijn. Deze leeftijd hebben zij weten te bereiken door deel te nemen aan diep occulte rituelen waar het drinken van jong bloed en seks een onderdeel van zijn.

  Lang geleden zijn zij zaken begonnen met demonen, die in ruil voor macht en rijkdommen bloedoffers eisten. Zodra de betreffende elitairen stoppen met deze rituelen zullen zij snel verouderen en sterven. Dit moment willen zij zo lang mogelijk uitstellen omdat zij vanaf dat moment een slaaf zullen worden van diezelfde demonen.

  In allerlei loges van vrijmetselaren wordt ook zaken gedaan met dergelijke interdimensionale entiteiten.

  Denk dat het hoog tijd wordt dat de mensheid zichzelf eens bevrijd van dergelijke invloeden, want we zijn door de milennia heen compleet gereduceerd tot laveloze zombies die alleen nog maar geven om materieel bezit en luchtig vermaak.

  We zijn ons contact met God, het universum en de “spirits of nature” bijna volledig kwijt geraakt omdat de mensen die dit contact nog wel hadden door de eeuwen heen zijn vermoord.

  Vampieren zullen nooit meer iets positiefs toevoegen omdat zij eigenlijk alleen nog iets geven om het bloed dat hen in leven houd.

  32 likes
  • [email protected] negen van de tien personen aan wie je dit verteld zal zich ernstig zorgen maken om jouw persoontje. Daarom voelt de elite zich machtig omdat maar een klein gedeelte van de mens wakker is.

   9 likes
   • O dank je. Al is het me niet helemaal duidelijk hoe je het bedoelt.

    Heb door de jaren heen erg veel bronnen geraadpleegd en dit is ongeveer wat ik ervan heb opgestoken. Ben gelukkig zelf geen getuige van dergelijke praktijken en ik heb er ook geen behoefte aan om dat ooit mee te maken.

    In alle eerlijkheid voel ik me niet ‘wakker’. Blijf me elke keer weer verbazen over waar men zich zoal mee bezig houdt in sommige kringen van de vrijmetselarij en de Satanskerk. Begrijp nog steeds niet waarom mensen zulke dingen doen of nodig hebben.

    Er is een veelvoud van verklaringen voor en er zijn zelfs mensen die deze en aanverwante praktijken goed praten. Uiteindelijk ben ik ervan overtuigd dat geen enkele motivatie om je met dergelijke praktijken bezig te houden je naar een plek zal brengen waar je ooit gelukkig zal zijn.

    Mensen die zich inlaten met satanisme of vrijmetselarij raken er nogal eens onder valse voorwendselen in verzeild, en dan gaat het van kwaad tot erger zonder dat zij dat echt doorhebben. Het gaat geleidelijk. Je grenzen en overtuigingen worden steeds een beetje verder opgerekt tot je er nauwelijks of niet meer uit kan.

    7 likes
   • @ Hoop, als je door angst gevoed wordt, is er geen pure liefde
    Indien je je door angst laat leiden ook niet. Dan is er geen hoop. Hoop is een arme raadgever. Hoop staat voor lijden
    Nergens voor nodig!
    Je zelf het zwijgen op leggen…doordat je bang bent wat anderen van je denken of zeggen staat gelijk aan verraad

    @Mike~ toppie!

    2 likes
 2. Zou mij niet verbazen dat dit verhaal klopt net zoals het verhaal over het ronde huis in Nunspeet of het verhaal dat de adel/elite ooit drijfjachten hielden met naakte kinderen die aan het eind omgebracht en geslachtsdelen van het lijf werden afgesneden als trofee….Of in het heden, wat te denken van het bezoeken van pedokelders door prinsen en hooggeplaatste ambtenaren en er stiekem foto en video materiaal van ze is genomen om daarmee heel Nederland te kunnen chanteren. Kent u daarbij het verhaal dat lijkt op een slechte mop van een overleden prins die uit beeld moest verdwijnen en als enige niet in de royal grafkelder van Delft is bijgezet?

  29 likes
 3. We leren hier niets over omdat we in een maatschappij/wereld leven waarin het satanisme steeds ergere vormen aan neemt en alleen een halt kan worden toe geroepen door de aanstaande Christus en zijn openbaring van het bestaan van een God.

  13 likes
 4. Wie als oudere bloedvervanging krijgt van jonge mensen wordt gedeeltelijk ook weer jong van lijf en geest.
  wie geld genoeg heeft kan dat nu regelen.En dat kan een verklaring zijn van het en nog functioneren en volop deel nemen van heel veel bijzonder oude plublieke figuren b.v mick J. of warren B. e.d. niet helemaal aan de genen ligt.Het slijten van de copy kwaliteit van cellen kan nu ook worden tegen gegaan door de slijtage van telomeren die de copy kwaliteit aangeven met een stofje tegen te gaan zodat de kwaliteit van de celcopy’s minder snel achteruitgaat.
  Kortom zij de have’s lot’s doen het nog steeds als het nodig is volgens de heersende weten schap van het moment parasiteren op have nota’s die hun bloed verkopen.
  mvrg,Marcel

  8 likes
 5. Mensen, blijf normaal..,

  denk positief en wees positief. Heb uw naaste lief als uzelf. Leef,
  alleen de liefde overwint.

  God ziet alle dingen en op een dag zal een ieder verantwoording moeten afleggen.

  Drink jij bloed? Uw bloed kome over u en uw kinderen. God straft tot in het 3e en 4e geslagt. Dus uw kinderen die na u komen zijn al reeds gestraft..,

  Zie de goede dingen en behoudt die. Het slegte is voor de slegte mens en de liefde voor den goeden. Eeuwig leven bepaald uzelf door eeuwig leven denken dat is wat Jezus zegt maar de mens denkt sterfelijk en kiest er voor 70 of 80 jaar te worden dus men heeft de keus gemaakt. Leven is een keus sterven is een keus. quantumfysica leer daarvan en leef.
  De mens is gemaakt voor eeuwig leven maar de kerken zeggen dat men moet sterven alvorens eeuwig leven te verkrijgen. Jammer!
  Leef en denk immortal en zie alles.

  Jelle Bos
  Almere

  8 likes
 6. Maar als je RTL moet geloven dan:
  https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/4639186/meeste-nederlanders-blijven-medemens-vertrouwen

  Alleen al het idee dat je zo’n soort enquete moet houden is ……

  6 likes
 7. Aten???..Eten!!!

  5 likes
 8. Dan ben je toch wel erg zielig als je bloed etc van een ander moet gebruiken om te kunnen bestaan.

  2 likes
 9. Dus Amalia kan een paar honderd jaar oud worden door kleine kinderen op te peuzelen?
  Aub, vertel haar dit niet!!

  2 likes
 10. Terwijl er levensverlengende technieken bestaan die niet ten koste gaan van een andermans leven, zoals onderwezen door o.a. Mantak Chia. Chi kung, Tai chi, meditatie en vormen van Yoga bijvoorbeeld.
  https://www.youtube.com/watch?v=DpzQ3FhEQQo

  Maar voor hen zijn wij niet meer dan vee dat geoogst kan worden.

  1 likes
 11. :adrianus-johannes.

  lees ik dat het zover komt dat de ene helft van de mensen de andere helft op eet.. wanneer dit zich door zet blijft er aan het einde 1 over dus.. die zal sterven van de honger dan dus..
  blijft raar fenomeen de MENS.. en voor al zijn denken maakt meer kapot dan wijsheid brengt..

  1 likes
 12. Gebeurt nog steeds , bijna alle elite gebruiken Adrenochrome, zoek maar op mensen…

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Hongarije steekt middelvinger op naar EU en keurt 'Stop Soros'-wet goed. Zo reageert de Europese Commissie

Hongarije steekt middelvinger op naar EU en keurt ‘Stop Soros’-wet goed. Zo reageert de Europese Commissie

De Europese Commissie sleept Hongarije voor het ...

De zionisten verstevigen hun wurggreep op de politiek. Zo doen ze dat in Groot-Brittannië

De zionisten verstevigen hun wurggreep op de politiek. Zo doen ze dat in Groot-Brittannië

Boris Johnson, de gedoodverfde opvolger van Theresa ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.