Mens en Dier

Britse royals aten mensenvlees en dronken mensenbloed. Waarom leren we hier niets over op school?

Help ons door dit artikel met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tot op zijn minst het einde van de 18e eeuw aten de Britse royals delen van het menselijk lichaam, blijkt uit een boek over kannibalisme.

Ook in de rest van Europa kwam kannibalisme veelvuldig voor onder welgestelden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Terwijl ze vol afkeuring over de ‘barbaarse kannibalen van de Nieuwe Wereld’ spraken, namen ze zelf menselijk vet, vlees, bot, bloed, menselijke hersenen en huid tot zich.

Gedacht werd dat delen van het menselijk lichaam een therapeutische werking hadden. Vooral bloed, bot en vlees werden gebruikt om middeltjes van te maken.

Genoeg bewijs

Mos uit de schedels van overleden soldaten werd gebruikt als middel tegen bloedneus, weet dr. Richard Sugg van de Universiteit van Durham.

Kannibalisme kwam niet alleen voor in de Nieuwe Wereld, maar ook in Europa, stelt hij.

Sugg merkt op dat we hier op school vrijwel nooit iets over leren, terwijl er genoeg bewijs voor te vinden is in historische geschriften.

Tombes

Koning Karel II van Engeland maakte zijn eigen medicijn uit lijken, en ook koning Frans I van Frankrijk, de arts van koningin Elizabeth I, koningin van Engeland Elizabeth Woodville, koning Willem III van Oranje en koningin Maria II van Engeland maakten er gebruik van.

Botten werden voornamelijk uit Egyptische tombes en Europese begraafplaatsen gehaald.

Aan het einde van de 18e eeuw waren menselijke schedels één van de belangrijkste Engelse importproducten.

[Daily Mail]

3 3 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
4 jaren geleden

We leren hier niets over omdat we in een maatschappij/wereld leven waarin het satanisme steeds ergere vormen aan neemt en alleen een halt kan worden toe geroepen door de aanstaande Christus en zijn openbaring van het bestaan van een God.

mike
mike
4 jaren geleden

Veel elitairen zijn vampieren. Zij hebben jong bloed nodig om jong te blijven. Ze zijn veel ouder dan we denken. Er zijn een klein aantal Archons in onze wereld die al duizenden jaren oud zijn. Deze leeftijd hebben zij weten te bereiken door deel te nemen aan diep occulte rituelen waar het drinken van jong bloed en seks een onderdeel van zijn.

Lang geleden zijn zij zaken begonnen met demonen, die in ruil voor macht en rijkdommen bloedoffers eisten. Zodra de betreffende elitairen stoppen met deze rituelen zullen zij snel verouderen en sterven. Dit moment willen zij zo lang mogelijk uitstellen omdat zij vanaf dat moment een slaaf zullen worden van diezelfde demonen.

In allerlei loges van vrijmetselaren wordt ook zaken gedaan met dergelijke interdimensionale entiteiten.

Denk dat het hoog tijd wordt dat de mensheid zichzelf eens bevrijd van dergelijke invloeden, want we zijn door de milennia heen compleet gereduceerd tot laveloze zombies die alleen nog maar geven om materieel bezit en luchtig vermaak.

We zijn ons contact met God, het universum en de “spirits of nature” bijna volledig kwijt geraakt omdat de mensen die dit contact nog wel hadden door de eeuwen heen zijn vermoord.

Vampieren zullen nooit meer iets positiefs toevoegen omdat zij eigenlijk alleen nog iets geven om het bloed dat hen in leven houd.

weg met ons
weg met ons
4 jaren geleden

Zou mij niet verbazen dat dit verhaal klopt net zoals het verhaal over het ronde huis in Nunspeet of het verhaal dat de adel/elite ooit drijfjachten hielden met naakte kinderen die aan het eind omgebracht en geslachtsdelen van het lijf werden afgesneden als trofee….Of in het heden, wat te denken van het bezoeken van pedokelders door prinsen en hooggeplaatste ambtenaren en er stiekem foto en video materiaal van ze is genomen om daarmee heel Nederland te kunnen chanteren. Kent u daarbij het verhaal dat lijkt op een slechte mop van een overleden prins die uit beeld moest verdwijnen en als enige niet in de royal grafkelder van Delft is bijgezet?

marcel koningen
marcel koningen
4 jaren geleden

Wie als oudere bloedvervanging krijgt van jonge mensen wordt gedeeltelijk ook weer jong van lijf en geest.
wie geld genoeg heeft kan dat nu regelen.En dat kan een verklaring zijn van het en nog functioneren en volop deel nemen van heel veel bijzonder oude plublieke figuren b.v mick J. of warren B. e.d. niet helemaal aan de genen ligt.Het slijten van de copy kwaliteit van cellen kan nu ook worden tegen gegaan door de slijtage van telomeren die de copy kwaliteit aangeven met een stofje tegen te gaan zodat de kwaliteit van de celcopy’s minder snel achteruitgaat.
Kortom zij de have’s lot’s doen het nog steeds als het nodig is volgens de heersende weten schap van het moment parasiteren op have nota’s die hun bloed verkopen.
mvrg,Marcel

Back to top button
18
0
We lezen graag je reactie!x