CoronaBuitenland

Canadese artsen sterven bij bosjes: waar ligt het aan? Videospelletjes? Middagdutjes?

Help mee door deze informatie met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

De sterfte onder Canadese artsen blijft de gemoederen bezighouden. Een 27-jarige kerngezonde arts stierf plotseling tijdens een triatlon. Stew Peters vroeg in zijn show aan Chris Saccoccia, beter bekend als Chris Sky, wat er aan de hand is.

Hij wees erop dat in de afgelopen negen maanden alleen al in de Canadese provincie Ontario 17 artsen zijn gestorven. Sky kwam een artikel tegen van een arts die schreef dat in de afgelopen 30 jaar nog nooit één van zijn collega’s was overleden. Nu staat de teller na negen maanden op 17.

Doodsoorzaak nummer één

In twee weken tijd stierven er zeven artsen in Ontario. Sky merkte op dat de meesten van hen gezond waren. “Twee artsen leden aan kanker, maar vielen op het werk dood neer. Ze waren dus gezond genoeg om te werken, maar stierven desalniettemin,” zei hij.

Dit is nu doodsoorzaak nummer één, benadrukte Sky. Hij ontdekte dat de media met allerlei mogelijke verklaringen op de proppen komen.

Belachelijke krantenkoppen

“Ik zag de meest belachelijke krantenkoppen. Verkeerslawaai kan een hartaanval veroorzaken. Dutjes kunnen een hartaanval veroorzaken. Te lang zitten, warm weer, koud weer, vochtig weer, enge films, videospelletjes! Vrijwel alles wat je maar kunt bedenken kan volgens hen een hartaanval veroorzaken.”

Mensen die hun geliefden hebben ingespoten met een biowapen en toekeken terwijl ze stierven, zullen dus denken dat ze zijn overleden omdat ze te lang gameden of ’s middags een dutje deden, aldus Sky.

4.9 101 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
81 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Oops
Oops
1 maand geleden

Boelang nog, dan zal ook in Nederland menig arts en anderen ‘plotseling’ sterven. Aan de prik kan het niet liggen.

Ow, dit wordt een inkoppertje: het fakenews van de wappies is dodelijk🙈🙈🙈

Eric
Eric
1 maand geleden

Hoeveel bespottelijker kunnen de verklaringen nog worden…? Dit is een goede:

https://startpagina.mediacollectief.nl/murder-they-wrote-video/

Kat
Kat
1 maand geleden

Ja ja, en wat dacht je van de klimaatverandering! Van het vaccin kan het toch niet zijn! Is iedereen die zich heeft laten inspuiten met die troep nu nog niet wakker? Dan neem maar snel de volgende booster!

anti-globalist
anti-globalist
1 maand geleden
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

81
0
We lezen graag je reactie!x