UFO

Amerikaanse overheid beëindigt paranormaal UFO-project vanwege demonische krachten. Dit lijkt op sciencefiction, maar is het niet

Help mee door deze informatie met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Eind 2017 onthulde de New York Times dat het Pentagon in het geheim onderzoek deed naar UFO’s.

Wat daarbij niet werd vermeld is dat het project ook bizarre wezens, klopgeesten, onzichtbare entiteiten en lichtbollen omvatte.

De man die aan het hoofd stond van het paranormale project, Luis Elizondo, richtte zich alleen op het UFO-fenomeen.

Demonische krachten

Tegen de tijd dat hij werd aangewezen als projectleider, bestond alleen de UFO-afdeling nog. De rest van het programma was beëindigd, vanwege demonische krachten. Dat lees je goed.

Sommige overheidsfunctionarissen waren bang dat de paranormale incidenten die werden onderzocht, demonisch konden zijn en wilden er niets mee te maken hebben.

Ze hadden vooral moeite met vreemde gebeurtenissen op een ranch in Utah.

De functionarissen lobbyden actief om het programma te laten beëindigen en zo geschiedde.

Lichtbollen

De bewuste ranch is van miljardair Robert Bigelow, die zelf nauw betrokken was bij het geheime project.

Bigelow werd benaderd door een functionaris van de Amerikaanse militaire inlichtingendienst DIA, die de ranch – bijgenaamd Skinwalker Ranch – wilde bezoeken.

Op de ranch werd onder meer een gigantisch wolfachtig wezen gezien dat koeien aanviel en in het niets leek te verdwijnen.

Ook werden er ’s nachts lichtbollen gezien in het nabijgelegen bos.

Geen hersenspinsels

Twee wetenschappers zagen zo’n lichtbol in het bos en dachten in eerste instantie dat het een reflectie was.

Het licht werd groter en deed denken aan een tunnel die openging. Middenin de bol zagen ze een groot, zwart wezen zonder gezicht.

De gepensioneerde kolonel John Alexander, die het onderzoek op de ranch overzag, zei: “De gebeurtenissen vonden echt plaats. Het waren geen hersenspinsels of zo.”

Hij voegde toe dat ze nog altijd niet weten wat het is geweest.

Gevaar

Het duurde niet lang voordat de religieuze facties binnen de overheid lucht kregen van het onderzoek.

“Het gaat hierbij om hooggeplaatste mensen in verschillende inlichtingendiensten, fundamentalistische christenen, die denken dat alles wat met UFO’s te maken heeft satanisch is,” zei journalist George Knapp.

“Bepaalde overheidsfunctionarissen vond dat onze verzameling feiten over UFO’s een gevaar vormde voor hun overtuigingen,” zei Elizondo.

“Ze kwamen tot de conclusie dat de informatie een bedreiging vormde voor hun geloofssysteem,” vervolgde hij.

[Den of Geek]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Solida
Solida
3 jaren geleden

Zij willen toch juist omgang met dit soort krachten? Waarschijnlijk wordt dit project onder een andere noemer en in het diepste geheim vervolgd…

Herman de Graaf
Herman de Graaf
3 jaren geleden

Bijbel – 1 Thessalonicensen 5 :

5 Gij zijt allen kinderen des lichts, en kinderen des daags; wij zijn niet des nachts, noch der duisternis.
6 Zo laat ons dan niet slapen, gelijk als de anderen, maar laat ons waken, en nuchteren zijn.

21 Beproeft alle dingen; behoudt het goede.
22 Onthoudt u van allen schijn des kwaads.

Dus, durf te experimenteren en te beproeven. Doe ervaring en wijsheid op. Zodat je later kan vertellen hoe een geweldig leven het was, en hoe het is om een onderzoekend leven te hebben geleid.
Vooral : heb geen angst.

mike
mike
3 jaren geleden

Voor wat betreft dat wolfachtige wezen zou het ook een weerwolf geweest kunnen zijn.

Men noemt dit “Lycanthropy”. Dit is een ‘studierichting’ in sommige vrijmetselaarsloges. Weerwolven worden met name gezien in gebieden waar een vrijmetselaarsloge in de buurt is. Het is een vorm van demonische bezetenheid die kan worden bereikt met bepaalde magische spreuken. Volgens Bill Schnoebelen schijnt het erg veel pijn te doen en dat was dan ook de reden dat hij nooit voor die richting heeft gekozen, maar voor vampirisme. Daar werd hij, achteraf gezien, ook niet echt gelukkig van.

Een vrouw die voor hem had gebeden uit naam van Jezus Christus heeft zijn leven gered. Zij werkte bij een bank en wilde niet meewerken aan Bill’s jaarlijkse betalingsverzoek aan the satanskerk. Zij heeft de ‘acceptgiro’ (of hoe dat ook in Amerika heet) terug gestuurd met de boodschap dat zij voor Bill zou bidden.

Binnen enkele dagen stond zijn leven op z’n kop. Hij raakte al zijn magische krachten kwijt, zijn vampirische behoeften verdwenen, hij verloor zijn baan, werd ziek, het bracht hem letterlijk op zijn kniëen. Daarna is hij via wat andere omwegen weer op het juiste pad met God beland.

Als je iemand kent die gevangen is in dergelijke kringen of onder invloed leeft van demonische entiteiten, voel je dan gesterkt dat bidden wel degelijk een oplossing biedt.

Als je wilt zien hoe de transformatie naar een weerwolf eruit ziet kun je dit stukje van de Howling kijken. Het zijn beslist geen prettige beelden, maar het schijnt wel een grotendeels echte opname te zijn van wat er gebeurt, omdat men destijds nog niet over de technologie beschikte om het te animeren (aldus Bill Schnoebelen).

Werewolf transformation – The Howling (1981)
https://www.youtube.com/watch?v=uuYyfHeWYTI

Heb een sterk vermoeden, op basis van de getuigenissen van Bill Schnoebelen, dat de andere hierboven genoemde verschijnselen ook met vrijmetselaars activiteiten te maken hebben.

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
3 jaren geleden

Tja als je de VVD fractie bekijkt dan is dit waarschijnlijk kinderspel.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

19
0
We lezen graag je reactie!x