Binnenland

Eva Vlaardingerbroek luidt alarmbel: de boeren hebben nu jouw hulp nodig

Help mee door dit met je kennissen op je social media te delen!

De boeren hebben jouw hulp nodig. De overheid is vastbesloten om ze te onteigenen en ze beginnen de hoop te verliezen, zegt commentator Eva Vlaardingerbroek.

Voor het jaar 2030 wil de overheid 3000 boerderijen sluiten. Zij noemen het onteigening, ik noem het diefstal onder het mom van klimaatverandering, stelt Vlaardingerbroek. En hoe doen ze het? Ze voeren een uitputtingsslag tegen de boeren. Tegelijkertijd worden ze continu belasterd door de media.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Iets terugdoen

Die strategie is zeer succesvol gebleken. Vlaardingerbroek spreekt boeren die de hoop verliezen. En geef ze eens ongelijk. Ze worden weggepest, geïntimideerd en verguisd. Ze zijn zelfs beschoten.

Ze zijn bang dat ze de steun van de mensen kwijt zijn, dezelfde mensen die ze iedere dag van voedsel voorzien. Dat is geenszins het geval, benadrukt Vlaardingerbroek. “Vorig jaar gaven de boeren ons hoop en moed, en nu is het tijd dat we iets terugdoen.”

Blok

“Er zijn verkiezingen in aantocht en wij moeten de overheid laten zien wie de baas is. Als burgers moeten we als blok achter de boeren staan, tegen de totalitaire krachten die de voedselvoorziening willen afknijpen en onze rechten willen afpakken.”

Het is van essentieel belang dat we de boeren laten weten dat ze niet alleen staan, zegt Vlaardingerbroek.

4.9 203 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
179 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rob
Rob
1 maand geleden

Stem de zeikerds die NL corrumperen weg!!
Opzouten met de politiek correcte muppets.
Zo.
Dat lucht op.
th’x Eva

Elvi
Elvi
1 maand geleden

Maar op wie stem je dan?
Op de BBB, waarvan Caroline weliswaar elke dag wakkerder wordt, maar nog niet wakker genoeg is?
Of stem je FvD, die totaal wakker is?

Ik vermoed dat veel mensen op BBB gaan stemmen. Ik allicht op FvD.

Ik hoop van harte dat Caroline meters gaat maken in bewustzijn van de werkelijke agenda, maar heb daar voorlopig weinig vertrouwen in.

B.watervogel
B.watervogel
1 maand geleden

Laten we verdoriie gaan vechten voor onze boeren, dit kan toch geen minuut langer duren. Deze mensen die keihard werken om ons te voorzien van ons voedsel. Als je ziet waar hun met keihard gewerkte producten allemaal inzitten. Er is bijna niks van wat we eten wat bij onze boeren vandaan komt, het zit werkelijk overal in. Ik zou zeggen, kijk eens als er geen boeren meer zijn, ga dan eens proberen een kilo gevarieerd voedsel in een maand te produceren. Geen Nederiglander die dat voor elkaar krijgt en al zeker niet in een land die bestuurd word door die wef reptielen.

Christien
Christien
1 maand geleden

En zo is het.
Als één achter de boeren.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

179
0
We lezen graag je reactie!x