Gezondheid

Ex-chiropractor krijgt boete van een ton wegens ‘anti-vaccinatie’ standpunten. Dit schreef ze op social media

Help door dit met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Canadese ex-chiropractor moet een boete van 100.000 dollar betalen omdat ze op internet kritische uitlatingen heeft gedaan over vaccinaties.

In een artikel van CBC News wordt de vrouw, Dena Churchill geheten, bovendien zwartgemaakt. Zo zou ze geen expertise hebben en schade veroorzaken door hierover te schrijven.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Een commissie van het Nova Scotia College of Chiropractors stelde vast dat Churchill 10 jaar de tijd krijgt om met het geld over de brug te komen.

Diskrediet

Als ze op 2 januari 2022 minder dan 30.000 dollar heeft betaald, zal ze alsnog het hele bedrag in één keer moeten overmaken.

De commissie concludeerde dat Churchill haar vakgebied in diskrediet heeft gebracht.

Niet goed

Een jaar geleden werd een onderzoek ingesteld, nadat Churchill op social media verschillende kritische berichten had geplaatst over vaccinaties.

De vrouw stelde vooral dat het niet goed is om mensen gedwongen te vaccineren, vooral als er geen onderzoek is gedaan naar veiligheid.

Maffia

Ze schreef ook dat vaccins zware metalen, glyfosaat-gif, dierlijk DNA, weefsel van geaborteerde baby’s en retrovirussen van dieren bevatten.

Dit leidt volgens haar tot allergieën, eczeem, astma, leerproblemen en sterfte.

“Advocaten, sta op tegen deze farmaceutische maffia!” aldus Churchill.

[CE]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ster
ster
4 jaren geleden

Waar is haar bankrekening? Als we alle 1 euro overmaken kan ze zich nog vaker cristis uitlaten.

Eksegese
Eksegese
4 jaren geleden

Een mening hebben wordt dus zeer hard afgestraft, vooral als deze de farmaceutische maffia onwelgevallig is.inderdaad : advocaten sta op tegen deze maffiapraktijken.

Rob
Rob
4 jaren geleden

De enige schade die ze berokkent is de winstvan de farmaceutische maffia. De andere schade wordt door diezelfde maffia veroorzaakt zodat ze een eindeloze bron van inkomsten aan zieke en beschadigde mensen hebben. De berichten tonen aan dat de heersende macht steeds extremistischer wordt om hun macht en winst in stand te houden. Dat kan er ook op wijzen dat ze in paniek zijn, zoals in diverse berichten wordt geschreven. Steeds meer mensen gaan de waarheid zien en volgens diverse bronnen verliezen ze ook steeds meer de macht. Dan is dit extremistische machtsbeleid in die zin paniekbeleid waardoor ze juist ook weer zichzelf bloot geven voor wat ze zijn.En dan zijn er nog hele hordes mensen die het niet willen of kunnen zien en met die trend mee gaan. Dat terwijl er al vele berichten langs zijn gekomen over wat voor troep er allemaal in die vaccines zit.

Geraldine
Geraldine
4 jaren geleden

In Frankrijk was in de krant te lezen dat als je durft kritiek op een rechter te spreken kun je voor 5 jaar achter de tralies belanden. We moeten echt voor onze vrijheid gaan vechten ter bescherming van de toekomst van onze kinderen. Het wordt een hel van leven voor ze.

Back to top button
16
0
We lezen graag je reactie!x