Homepagina » Gezondheid » Ex-chiropractor krijgt boete van een ton wegens ‘anti-vaccinatie’ standpunten. Dit schreef ze op social media
Ex-chiropractor krijgt boete van een ton wegens 'anti-vaccinatie' standpunten. Dit schreef ze op social media

Ex-chiropractor krijgt boete van een ton wegens ‘anti-vaccinatie’ standpunten. Dit schreef ze op social media

Een Canadese ex-chiropractor moet een boete van 100.000 dollar betalen omdat ze op internet kritische uitlatingen heeft gedaan over vaccinaties.

In een artikel van CBC News wordt de vrouw, Dena Churchill geheten, bovendien zwartgemaakt. Zo zou ze geen expertise hebben en schade veroorzaken door hierover te schrijven.

Een commissie van het Nova Scotia College of Chiropractors stelde vast dat Churchill 10 jaar de tijd krijgt om met het geld over de brug te komen.

Diskrediet

Als ze op 2 januari 2022 minder dan 30.000 dollar heeft betaald, zal ze alsnog het hele bedrag in één keer moeten overmaken.

De commissie concludeerde dat Churchill haar vakgebied in diskrediet heeft gebracht.

Niet goed

Een jaar geleden werd een onderzoek ingesteld, nadat Churchill op social media verschillende kritische berichten had geplaatst over vaccinaties.

De vrouw stelde vooral dat het niet goed is om mensen gedwongen te vaccineren, vooral als er geen onderzoek is gedaan naar veiligheid.

Maffia

Ze schreef ook dat vaccins zware metalen, glyfosaat-gif, dierlijk DNA, weefsel van geaborteerde baby’s en retrovirussen van dieren bevatten.

Dit leidt volgens haar tot allergieën, eczeem, astma, leerproblemen en sterfte.

“Advocaten, sta op tegen deze farmaceutische maffia!” aldus Churchill.

[CE]


Vond je dit artikel waardevol? Denk er dan aan het op je social media te delen
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
NIEUW in onze NineForNews Shop: Welkom in de dictatuur...

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

16 reacties

 1. Een mening hebben wordt dus zeer hard afgestraft, vooral als deze de farmaceutische maffia onwelgevallig is.inderdaad : advocaten sta op tegen deze maffiapraktijken.

  26 likes
  • een mening hebben is 1 ding,maar kom op…. dierlijk DNA en gaborteerde baby’s? Dat mag harder afgestraft worden.

   3 likes
   • De waarheid is toch echt dat dierlijk dna, als ook materiaal van geaborteerde foetussen wordt gebruikt in vaccins.

    16 likes
   • misschien is het wel waar, waarheid.
    Als ik u was, zou ik uw nickname eer aan doen en toch wat nieuwsgieriger naar de waarheid zijn. Daarna kunt u altijd nog zeggen dat u niet weet of het waar is. Daar is niets eerloos aan.

    4 likes
   • Van de waarheid heb je nog niet veel ontdekt Waarheid. Je kunt beter je naam veranderen Mensen die waarheid spreken hebben geen mening, zij weten.

    2 likes
  • Advocaten denken doorgaans vooral aan hun eigen portemonnee, is mijn ervaring. Elke minuut wordt in rekening gebracht met uurtarieven van € 300 per uur.

   8 likes
 2. Waar is haar bankrekening? Als we alle 1 euro overmaken kan ze zich nog vaker cristis uitlaten.

  15 likes
 3. De enige schade die ze berokkent is de winstvan de farmaceutische maffia. De andere schade wordt door diezelfde maffia veroorzaakt zodat ze een eindeloze bron van inkomsten aan zieke en beschadigde mensen hebben. De berichten tonen aan dat de heersende macht steeds extremistischer wordt om hun macht en winst in stand te houden. Dat kan er ook op wijzen dat ze in paniek zijn, zoals in diverse berichten wordt geschreven. Steeds meer mensen gaan de waarheid zien en volgens diverse bronnen verliezen ze ook steeds meer de macht. Dan is dit extremistische machtsbeleid in die zin paniekbeleid waardoor ze juist ook weer zichzelf bloot geven voor wat ze zijn.En dan zijn er nog hele hordes mensen die het niet willen of kunnen zien en met die trend mee gaan. Dat terwijl er al vele berichten langs zijn gekomen over wat voor troep er allemaal in die vaccines zit.

  12 likes
 4. In Frankrijk was in de krant te lezen dat als je durft kritiek op een rechter te spreken kun je voor 5 jaar achter de tralies belanden. We moeten echt voor onze vrijheid gaan vechten ter bescherming van de toekomst van onze kinderen. Het wordt een hel van leven voor ze.

  7 likes
  • Dat ís Fascisme

   Frankrijk is een fascistisch land

   Christine Lagarde gaat dat ook hier brengen

   Natuurlijk ridderlijk bijgestaan door het zooitje klungelaars dat kabinet heet

   0 likes
 5. Om nog maar te zwijgen over hoe big pharma het gebruik van cbd probeert te ontraden.
  Of hoe een plant die sinds miljoenen jaren op aarde groeit verboden wordt. Wie zit daarachter denk je? Toch raar.. Sinds het opkomen van deze sector wordt het verboden zo een plant in de tuin te hebben.

  Wat we hier zien is dat een grote kat in het nauw verdreven wordt en daardoor vreemde sprongen maakt.

  Pharma, wapens, olie en banken. Als je die tegen de schenen schopt dan krijg je situaties zoals dit waarbij mensen financieel gestraft worden gewoon omdat ze een mening hebben.
  Waar is de vrijheid van meningsuiting nu.

  Het wordt meer en meer duidelijk dat we echt niet zo vrij zijn als ons wordt voorgedragen. Men begint de onzichtbare gevangenis te zien.
  Interessante tijden

  5 likes
 6. Net als asbest hebben vaccinaties ook zijn negatieve kanten, deze kunnen door de elite niet ontkend worden?

  2 likes
  • Elite ontkent niet, zij stampen als olifanten verder op de hun te gane weg
   Wat in de weg staat…wordt een kopje kleiner kleiner gemaakt of vernietigd.
   Sta hun niet in de weg, ga ze uit de weg
   SLA een andere weg in…
   Niet vaccineren o.a.
   Eer de klokkenluider die jou op het juiste pad brengt.

   0 likes
 7. Paniekpanjapakanariepietje

  Kan iemand mij helpen contact te leggen met die onafhankelijke onderzoekscomissie in zweden? Of andere.. Dan ga ik naar consultatiebureau met camera en zeg ik doe mij maar zon prik voor mijn kind. Ik pak die dan uit hun handen en stuur die op voor jullie allemaal want die klerelijers blijven mij dwingen te prikken. Het is genoeg geweest voor mij ik draai er van door ikga actie voeren bij voorbaat dank.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

de jonge

De Jonge bombardeert Kamerbrief over coronavaccin tot STAATSGEHEIM: ‘Informatie kan ernstige schade toebrengen’

Het kabinet zet maar liefst 700 miljoen ...

hoogleraar

Hoogleraar Pierre Capel legt uit waarom het coronavaccin niet werkt: ‘Het gaat er absoluut niet komen’

Hoogleraar experimentele immunologie Pierre Capel noemt de ...