Homepagina » Buitenaards » Coen Vermeeren bij RTL Late Night: “NASA praat niet graag over astronauten die zich uitspreken over UFO’s”
Coen Vermeeren bij RTL Late Night: "NASA praat niet graag over astronauten die zich uitspreken over UFO's"

Coen Vermeeren bij RTL Late Night: “NASA praat niet graag over astronauten die zich uitspreken over UFO’s”

De NASA praat niet graag over astronauten van de ruimtevaartorganisatie die in het verleden heel duidelijk dingen hebben gezegd over UFO’s.

Dat zei lucht- en ruimtevaartdeskundige Coen Vermeeren gisteravond bij RTL Late Night tijdens een fragment over de ontdekking van zeven aardachtige planeten die mogelijk leven herbergen.

“Dat zou erop duiden dat er misschien al eens een poging is ondernomen om hier te komen,” voegde hij toe.

“Ik heb bijvoorbeeld gesproken met Edgar Mitchell, de zesde man op de maan,” zei hij. “Die heeft heel duidelijk gezegd dat UFO’s bestaan, buitenaards zijn en hier kunnen komen.”

Vele honderden

En hij is niet de enige, voegde Vermeeren toe. “Het zijn er vele honderden. Niet allemaal van NASA, ook hoge militairen en politici.”

Zij spreken hier al jaren over, maar op de één of andere manier willen we hier niet naar luisteren, lichtte hij toe.

De NASA maakte tijdens een drukbezochte persconferentie bekend dat rond de dwergster Trappist-1 zeven aardachtige planeten zijn gevonden.

Buitenaards leven

Drie van die planeten bevinden zich dicht genoeg bij de warmte van de ster om leefbaar te zijn en lijken qua omvang op de aarde.

“Buitenaards leven is dus mogelijk,” aldus de NASA. “De vraag is niet of we een tweede aarde zullen vinden, maar wel wanneer.”

De ontdekking is uniek, want nooit eerder werden zoveel exoplaneten rond één ster gevonden. Bovendien lijken ze op de aarde en bevinden ze zich op nog geen 40 lichtjaar van onze planeet.

[RTL Late Night]


Vond je deze info interessant? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

32 reacties

 1. Het ironie ¨aliens¨ Men denkt en zoekt naar buitenaards leven op andere planeten terwijl het veel dichter bij huis is. Aarde ja ze lopen hier al duizenden jaren waarschijnlijk veel langer dan dat al met ons oog in oog. Ieder wezen hier op aarde heeft meerdere buitenaardse afkomsten geleefd en nu komt het waar sta jij nu voor het multi dimensionale leven hier op aarde met haar natuurlijke diversiteit of voor het leven op een andere planeten met aliens..

  En ik kan je zeggen natuurlijk er bestaan goed en slechte ¨aliens¨ maar geen enkele alien die het goed heeft met de mensheid ze dienen hun eigen agenda wat logisch is ze kiezen voor hun planeet en niet de aarde.

  Vanaf het begin is er al een agenda vol in de gang om de aarde over te nemen. waarom aarde omdat aarde het hart is van het universum en de enige planeet is die nog niet is overgenomen, het enige orgaan wat niet is bezweken is aan mind control of wat dan ook. dit laat zien dat de ware kracht in onze hart ligt en zeker weten voor mij het waard is om daarvoor helemaal voor te gaan for live, infinity heart power

  11 likes
  • Dat jij dat allemaal weet zeg,goed hoor.

   25 likes
   • @Keesch
    Dankjewel, ik zeg altijd ken jezelf en je zal het universum kennen dit is de sleutel tot alles.

    @Thomas
    Nope we zitten op dezelfde planeet aarde. Wel kan het zijn dat we andere realiteit(en) ervaren maar toch elkaar doorkruisen omdat we in hetzelfde dimensie zitten 3D. Ik kan je zeggen dat moeder aarde een levend wezen is organisch en ze heeft niemands hulp nodig heeft om gered te worden. Zij is juist het sterkste speler in het hele universum die het altijd overleeft heeft hoe dan ook. Wij mensen en de aarde staan wat dat betreft op nummer 1 ken jezelf en je zal het universum kennen dit is de sleutel tot alles. Want ieder van ons hier is een unieke multi dimensionaal zielen wezen van nature die nu een deel van zichzelf ervaart in een bepaalde dimensie 3D waarin we een fysiek lichaam hebben. Dat zeggende je hebt niemand of wat dan ook wat extern ligt buiten jezelf nodig dan jijzelf want alles wat je nodig hebt is altijd al aanwezig in jezelf.

    2 likes
  • Volgens mij zit je op een andere planeet als de mijne want dit is de enigste bol die volledig is bezweken aan mindcontrol en bevrijd dient te worden door ons zelf met behulp van in de achtergrond van zij die niet van hier zijn zodat we op een normale manier kunnen gaan leven en omgaan met de buitenaardsen.

   9 likes
  • ” aarde het hart is van het universum en de enige planeet is die nog niet is overgenome”

   Aarde het hart is van de universum en het enige……? u zegt allemaal alsof u alles weet ove r hoe universum in elkaar zit.
   wat een fantasie zeg! of beter gezegd , wat een arrogantie…… 😀

   7 likes
  • Velen van ons zijn sterrenmensen!
   En hebben al heel wat afgereisd in het heelal.
   Maar als je kiest voor een leven op aarde die de beste leerschool is in het heelal dan ben je gevangen in de zwaartekracht met een fysiek lichaam.
   Het is niet voor niks dat wij zo kunnen verlangen naar de kosmos en zijn wijdten. Het is onze thuishaven nl.

   6 likes
 2. Moeten er nu niet een paar gasten op deze site gaan lopen gillen dat het allemaal niet waar is omdat ze alle zeven plat zijn ? 😉

  22 likes
 3. Coen Vermeeren gisteravond bij RTL Late Night tijdens een fragment over de ontdekking van zeven aardachtige planeten:
  https://youtu.be/ZgfSPS86HX0

  11 likes
 4. Bovendien lijken ze op de aarde en bevinden ze zich op nog geen 40 lichtjaar van onze planeet.
  maar 40 lichtjaar?
  onbegonnen werkt om er te komen dus het zal mij worst wezen of ze 1 lichtjaar of 1000 lichtjaar van ons afstaat.
  als we nu eens eerst beginnen om onze planeet weer leefbaar te houden en de elementen die onze mensheid proberen te verzieken laten opsluiten dan kunnen eens gaan proberen om een andere planeet te zoeken mocht dit noodzakelijk zijn.

  12 likes
  • Wij hebben (nog) niet de technologie om daar te komen, maar misschien hebben ZIJ deze technologie WEL. Stop eens te denken vanuit ONS. Wij zijn hier nog maar pas, maar andere beschavingen misschien al veel langer. Als je ziet hoe snel de (technologische) ontwikkelingen tegenwoordig gaan, hoe ver zijn we dan over 50 jaar ? We moeten eens ophouden te denken, dat WIJ de leidende beschaving zijn en universeel gaan denken, dan komen we heel veel verder…..

   10 likes
   • Kunnen we allang, in de jaren 80 zijn de eerste grote ruimteschepen onder het secret space de lucht in gegaan. In die periode hebben ze ook het concept “folding of space” ontdekt door onze pact’s die de secret goverment heeft gesloten met niet zo lieve buitenaardsen.
    Dit heeft geresulteerd in een patsstelling met de betere buitenaardsen en wij hebben de restrictie opgekregen ons zonnestelsel niet te verlaten.
    Bekijk het eens van een galactisch niveau; De mensheid en kernwapens die ook de kracht heeft om eventuele buitenaarde beschavingen te vernietigen. We hebben een samenleving die zichzelf nog niet eens in de hand kan houden..
    We zijn in hun ogen niks anders als chimpansees die rondlopen met een doorgeladen Uzi klaar om zichzelf en anderen om zich heen binnen no time te vernietigen…

    0 likes
 5. LS…

  De NASA kijkt wel uit want dan stort ook hun systeem van list en bedrog in elkaar en dat gaat geld kosten…

  7 likes
 6. Älïens moeten de mensheid gaan helpen hun mega rampen te bestrijden.

  5 likes
  • Ze moeten natuurlijk niks, ook buitenaardsen hebben een vrije wil,… en waarom zouden ze ons moeten helpen wat we zelf veroorzaakt hebben. Net als op school zijn wij op aarde om te leren, en dan heeft het geen zin als de leraar het voor gaat zeggen. We zijn aan het leren hoe we de eeuwigheid kunnen overleven.

   0 likes
 7. en dat is nu de reden waarom er geen aliens openbaar verschijnen ze worden belachelijk gemaakt

  4 likes
 8. Het lijkt me voor een bedrijf als NASA erg verstandig om niet te praten over astronauten die over UFO’s praten. Dat is toch volkomen normaal?! Ik zie de NS ook niet gauw praten over eventuele vreemde voorvallen wat hun personeel meemaakt. Een rare insteek dat ze hier te koop mee zouden lopen zonder fatsoenlijk bewijs onder de arm te hebben.. Dan worden alle potjes direct dichtgeschroefd..of UFO’s nou echt zouden zijn of niet..

  3 likes
 9. Ik ben echt onder de indruk van de verhalingszin van mensen hier. Ik vind deze site altijd erg interessant maar pak soms echt mijn voorhoofd vast of duw mijn kaak weer naar boven van mensen die de waarheid in pacht denken te hebben.. alsof je door de american bookstore loopt en de achterkanten van de SF romans doorneemt soms. Mensen echt heeft u bewijs? of komt het weer uit een boek wat door een pienter maar exentriek persoon is geschreven..?

  We hebben allemaal behoefte aan uitleg maar als de waarheid ons niet zint of nog niet compleet uiteengelegd is dan dient het toch geen enkel nut om dan maar voor het mooiste verhaal te gaan?

  Wat een gezwets

  2 likes
 10. Ik zie Coen Vermeeren niet in de video?

  1 likes
 11. Space Scientific Politics and Monetary Systems
  Exopolitics.org. EU/BE/FL : Space Defensie

  Edgar Mitchell, de zesde man op de maan duidelijk gezegd dat UFO’s bestaan, buitenaards zijn en hier kunnen komen hij is niet de enige,vele honderden. Niet allemaal van NASA, ook HOGE MILITAIREN EN POLITICI,Zij spreken hier al jaren over, maar op de één of andere manier willen we hier niet naar luisteren, lichtte hij toe.
  Extraterrestrials nemen zelf bij voorkeur het roer of hef in handen om dit probleem planetair Aards de wereld uit te helpen. Sofgi Terra las tia Aste

  1 likes
 12. Als men zogezegd een tweede aarde vindt is het leven wat daar is niet buitenaards.. 🙂

  1 likes
 13. Positief gezien… zit in al het “gezwets” altijd een kern van waarheid, en het is de kunst om die eruit te filteren.

  1 likes
 14. De waarheid in het ‘gezwets’ is even duidelijk als onbevredigend;
  Er zijn zo ontzetteld veel sterrenstelsels, met daarin nog meer sterren en daaring nog meer planeten dat het onzin is om ervan uit te gaan dat we de enige zijn.
  Maar er is gewoon nog steeds geen bewijs wat jij, ik, de buurman en een australier kunnen zien en bespreken.
  Alleen handige praatjes makers en populisten zoals een Coen Vermeeren en een Sitchin propaganderen hun aanname voor de waarheid waarvan wij zo graag willen dat het echt is. Van Coen heb ik alleen een fimpje gezien, van Sitchen heb ik een 3-tal boeken gelezen EN ik ben een sinds kind al een Sci-Fi liefhebber dus het lijkt me allemaal geweldig!.. maar het is gewoon doorborduren op iets wat logischerwijs wel aan te nemen is; en dat is dat we wel heel erg waarschijnlijk niet alleen zijn.. de rest is kul!

  Begrijpelijk maar frustrerend.

  1 likes
 15. 40 lichtjaar van de aarde ja niet zo ver ja man 40 lichtjaar zou het dan toch echt zijn die vliegende schotels zoals ze genoemd worden. wie zijn ze hoe zien ze er werkelijk uit hebben ze echt op onze planeet geweest en al die dingen in amerika is dat dan ook echt zullen we ze ooit zien als ze echt komen. en zullen ze dan jacht op hun maken of zullen die wezens uit de ruimte ons gewoon ja

  0 likes
 16. het ergste van héél de kwestie is eigenlijk dat mensen dermate zwak zijn dat zij zich meer richten op machtshiërarchie dan op feiten. de meesten kunnen gewoon niet anders en hun angsten en intellectuele zwakheid kristalliseren zich dan uit op degenen die wel het intellect hebben en niet dermate zwak zijn dat zij machtshiërarchie voor feiten aanzien.
  het bestaan van aliens en hun transport is overduidelijk voor wie geïnteresseerd is en de zaak bestudeert.
  het zijn niet de feiten die ons in de war brengen, maar het feit dat machtshiërarchie een bedrieglijke rol speelt.

  0 likes
 17. “het bestaan van aliens en hun transport is overduidelijk voor wie geïnteresseerd is en de zaak bestudeert”
  Ik weet echt van niet anders dan van mafiosie die populair inspringen op de angst van anderen op youtube en online in het algemeen. Een gedeelte van die mafiosie brengt af en toe een boek uit.. bedoel je dat??

  Het is mij absoluut niet overduidelijk en ik ben nou niet echt iemand met oogkleppen… leg uit s.v.p.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

magnetisch veld

Magnetisch veld van de aarde verzwakt en niemand weet waarom. Wat is er aan de hand?

Het magnetisch veld van de aarde verzwakt, ...

nasa

NASA-wetenschappers ‘ontdekken parallel universum naast het onze’ waar de tijd achteruit loopt

NASA-wetenschappers hebben bewijs gevonden voor een parallel ...