Buitenaards

Coen Vermeeren bij RTL Late Night: “NASA praat niet graag over astronauten die zich uitspreken over UFO’s”

Help door dit met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De NASA praat niet graag over astronauten van de ruimtevaartorganisatie die in het verleden heel duidelijk dingen hebben gezegd over UFO’s.

Dat zei lucht- en ruimtevaartdeskundige Coen Vermeeren gisteravond bij RTL Late Night tijdens een fragment over de ontdekking van zeven aardachtige planeten die mogelijk leven herbergen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

“Dat zou erop duiden dat er misschien al eens een poging is ondernomen om hier te komen,” voegde hij toe.

“Ik heb bijvoorbeeld gesproken met Edgar Mitchell, de zesde man op de maan,” zei hij. “Die heeft heel duidelijk gezegd dat UFO’s bestaan, buitenaards zijn en hier kunnen komen.”

Vele honderden

En hij is niet de enige, voegde Vermeeren toe. “Het zijn er vele honderden. Niet allemaal van NASA, ook hoge militairen en politici.”

Zij spreken hier al jaren over, maar op de één of andere manier willen we hier niet naar luisteren, lichtte hij toe.

De NASA maakte tijdens een drukbezochte persconferentie bekend dat rond de dwergster Trappist-1 zeven aardachtige planeten zijn gevonden.

Buitenaards leven

Drie van die planeten bevinden zich dicht genoeg bij de warmte van de ster om leefbaar te zijn en lijken qua omvang op de aarde.

“Buitenaards leven is dus mogelijk,” aldus de NASA. “De vraag is niet of we een tweede aarde zullen vinden, maar wel wanneer.”

De ontdekking is uniek, want nooit eerder werden zoveel exoplaneten rond één ster gevonden. Bovendien lijken ze op de aarde en bevinden ze zich op nog geen 40 lichtjaar van onze planeet.

[RTL Late Night]

1 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

32 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
johan
johan
7 jaren geleden

Het ironie ¨aliens¨ Men denkt en zoekt naar buitenaards leven op andere planeten terwijl het veel dichter bij huis is. Aarde ja ze lopen hier al duizenden jaren waarschijnlijk veel langer dan dat al met ons oog in oog. Ieder wezen hier op aarde heeft meerdere buitenaardse afkomsten geleefd en nu komt het waar sta jij nu voor het multi dimensionale leven hier op aarde met haar natuurlijke diversiteit of voor het leven op een andere planeten met aliens..

En ik kan je zeggen natuurlijk er bestaan goed en slechte ¨aliens¨ maar geen enkele alien die het goed heeft met de mensheid ze dienen hun eigen agenda wat logisch is ze kiezen voor hun planeet en niet de aarde.

Vanaf het begin is er al een agenda vol in de gang om de aarde over te nemen. waarom aarde omdat aarde het hart is van het universum en de enige planeet is die nog niet is overgenomen, het enige orgaan wat niet is bezweken is aan mind control of wat dan ook. dit laat zien dat de ware kracht in onze hart ligt en zeker weten voor mij het waard is om daarvoor helemaal voor te gaan for live, infinity heart power

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
7 jaren geleden

LS…

De NASA kijkt wel uit want dan stort ook hun systeem van list en bedrog in elkaar en dat gaat geld kosten…

kezm
kezm
7 jaren geleden

Moeten er nu niet een paar gasten op deze site gaan lopen gillen dat het allemaal niet waar is omdat ze alle zeven plat zijn ? 😉

Jaya
Jaya
7 jaren geleden

Älïens moeten de mensheid gaan helpen hun mega rampen te bestrijden.

Back to top button
32
0
We lezen graag je reactie!x