UFO

Experts: “Video van mysterieuze lichten die in formatie over Rusland vliegen is authentiek”

Help door dit met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Beelden van een groepje UFO’s die in formatie over Moskou vliegen, zijn door experts authentiek verklaard. Dat meldt nieuwssite News.com.au.

In het filmpje, dat eind vorige maand is gemaakt in de Russische hoofdstad, zijn vier ongeïdentificeerde lichten te zien die door de lucht bewegen. De objecten lijken zich met hoge snelheid voort te bewegen en blijven dan in formatie in de lucht hangen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De beelden zijn inmiddels bekeken door vele duizenden mensen. De man die het gebeuren heeft vastgelegd, ene Timur, legde uit: “Er waren vier lichtbollen. Een rode aan de linkerkant, twee witte in het midden en een minder felle aan de rechterkant.”

Ruitvormige formatie

Hij voegde toe: “Soms verdween de rechter een tijdje, om daarna weer tevoorschijn te komen. Ze vlogen in een ruitvormige formatie.”

Volgens critici gaat het mogelijk om reflecties van lichten op de grond. Timur is het niet met hen eens: “Ik woon hier al twee jaar en heb nog nooit zoiets gezien.”

Authentiek

De Russische UFO-expert Vadim Tsjernobrov heeft nu bevestigd dat de beelden authentiek zijn, meldt de site. “De lichten kunnen niet worden verklaard als atmosferisch of kosmisch fenomeen,” legde hij uit. “Het is ook onmogelijk dat het een soort luchtspiegeling is, vanwege de geometrische vorm die de objecten aannemen.”

Tsjernobrov voegde toe: “Sommigen hebben gezegd dat ze op Thaise ballonnen lijken, maar gezien de bewegingen en snelheid van de objecten wil ik die mogelijkheid ook uitsluiten.”

[News.com.au]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
P
P
8 jaren geleden

De slager keurt ook zijn eigen vlees…

Henk001
Henk001
8 jaren geleden

Ik zie geen beweging, behalve van de camera. Vraag me af of deze vanachter een venster zijn gefilmd; dan is er de mogelijkheid dat het een reflectie in het glas is.

Armonicus
Armonicus
8 jaren geleden

Overduidelijk licht van brandend moerasgas gereflecteerd door een groep van vier weerballonnen! Zo, iedereen kan weer verder met zijn werk!

Wim
Wim
8 jaren geleden

Altijd zo ver weg. Wanneer komen ze met foto’s van binnenuit.

Back to top button
11
0
We lezen graag je reactie!x