UFO

Rusland in de ban van ‘zeer grote vliegende schotel met felle groene lichten’

Help mee door dit artikel met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op de sociale media wordt de laatste dagen druk gesproken over ongeïdentificeerde vliegende objecten boven de hoofdstad van de Russische autonome regio Boerjatië. Een vrouw zag een ‘oplichtend’ object met ‘een groot aantal groene lichten’ in de lucht boven Oelan-Oede. Dat schrijft The Siberian Times.

Samen met haar zoon en twee voorbijgangers zag ze hoe het mysterieuze object verdween en vervolgens vlak bij haar opnieuw verscheen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Toen het boven ons hoofd bleef hangen, kon ik geen woord uitbrengen,” zei de vrouw. “De twee voorbijgangers verstopten zich in een gebouw. Het was een zeer grote schotel met in het midden felle groene lichten. Ik kon niet geloven dat zoiets bestond.”

Vreemde cirkels

Boven het Russische Baikalmeer werd in juli 2010 iets soortgelijks gezien. Toen waren mensen getuige van drie ‘UFO’s’ met een groene waas. “Ze vlogen heel laag over ons heen,” zei Nikita Tomin. “Het object scheen met een groen licht op ons. We waren een beetje bang.”

Een andere inwoner van Oelan-Oede maakte onlangs melding van een fel oplichtend object dat hij midden in de nacht vanaf het balkon had gezien. Iemand anders zag rode lichten in de lucht die zomaar in het niets verdwenen. Eerder deze maand zagen inwoners van Oelan-Oede ook al vreemde cirkels boven de stad (foto).

“Het was zeker geen satelliet”

Een 35-jarige man uit de plaats Khorinsk, op zo’n 165 kilometer van de stad, zei afgelopen week: “Ik zag het met mijn eigen ogen. Rond 19.00 uur ging ik naar buiten om te roken en zag ik een oplichtende bol in de lucht, heel fel. Ik dacht eerst dat het een satelliet was, maar toen ik beter keek merkte ik dat de bol zich slechts 200 tot 300 meter boven de grond bevond.”

“Het was zeker geen satelliet, het bewoog zich anders voort,” ging de man verder. “De lichten werden langzaam maar zeker minder fel en kleurden rood. Ik hoorde geen geluid. Het is heel stil waar ik woon. Er zijn geen auto’s.”

[Siberian Times]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x