UFO

Russische schoolmeisjes fotograferen vliegende schotel

Help ons door deze info met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Twee schoolmeisjes uit de Russische republiek Chakassië zijn erin geslaagd om ongelooflijke opnames te maken van een vliegende schotel. Dat meldt televisiezender Rusland 1.

Volgens ooggetuigen hebben de meisjes ongetwijfeld een ongeïdentificeerd vliegend object vast weten te leggen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

De UFO is gefotografeerd met de camera van een mobiele telefoon. De maker van de foto’s zei dat er misschien nog meer getuigen zijn van het fenomeen. Tot dusver is ze de enige die haar camera op het object richtte.

Het onbekende vliegende object verdween net zo snel als het was verschenen. Het was slechts enkele seconden zichtbaar en maakte vrijwel geen geluid.

De beelden zijn inmiddels opgestuurd naar specialisten. Misschien kunnen ufologen uitleggen wat de meisjes boven de plaats Abaza hebben gezien.

Bron: Russia.tv

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jonathan Archer
Jonathan Archer
11 jaren geleden

Haha leuk dat er een filmpje bij is, maar Russisch zit niet in mijn talenpakket… beetje jammer dat er geen ondertiteling bij zit, al was het maar in het Engels…

Peter II
Peter II
11 jaren geleden

Zie jullie bij 1:05 die rare veeg over het voorwerp. Alsof er iemand overheen gepoetst heeft ? Ik zeg dit niet gauw, maar… dit is nep. Ook, omdat ze via de laptop bezig is terwijl je dat voorwerp ook ziet en waar je dan ineens geen draden ziet. Wel apart trouwens 🙂

van Eijk
van Eijk
11 jaren geleden

[quote name=”Jonathan Archer”]Haha leuk dat er een filmpje bij is, maar Russisch zit niet in mijn talenpakket… beetje jammer dat er geen ondertiteling bij zit, al was het maar in het Engels…[/quote]

Onder in het youtube venter zit het knopje voor de vertaal functie.

Peter 68
Peter 68
11 jaren geleden

[quote name=”Peter II”]Zie jullie bij 1:05 die rare veeg over het voorwerp. Alsof er iemand overheen gepoetst heeft ? Ik zeg dit niet gauw, maar… dit is nep. Ook, omdat ze via de laptop bezig is terwijl je dat voorwerp ook ziet en waar je dan ineens geen draden ziet. Wel apart trouwens :)[/quote]

Ja zit ook te twijfelen over die rare veeg in het beeld alsof er aan geprutst is. Jammer, zou wel mooi zijn als eindelijk eens wat naar beneden kwam vanuit de ruimte.

Back to top button
19
0
We lezen graag je reactie!x