Wereld

‘We staan aan de vooravond van een wereldwijde ineenstorting’

Help anderen door dit met jouw vrienden op je social media te delen!

Dit is mogelijk de belangrijkste draad die ik ooit heb gemaakt, schrijft ondernemer Kim Schmitz, beter bekend als Kim Dotcom, op Twitter. Hij waarschuwt dat we aan de vooravond staan van een wereldwijde ineenstorting. “Het is wellicht erger dan gedacht.”

In de Verenigde Staten gaan zowel de overheidsuitgaven als de staatsschuld door het dak. Het enige wat de overheid kan doen, is geld bijdrukken. Dat veroorzaakt inflatie, merkt Schmitz op.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De VS zijn al enige tijd failliet en er ligt een nachtmerrie in het verschiet, stelt hij. Massale armoede en een nieuw controlesysteem. De Amerikaanse schulden bedragen 90 biljoen dollar, de ongedekte verplichtingen 169 biljoen. Dat komt neer op 778.000 dollar per Amerikaan of 2.067.000 dollar per belastingbetaler. De overheid kan alleen maar geld bijdrukken, wat betekent dat hyperinflatie onvermijdelijk is.

Nog steeds failliet

De totale waarde van alle beursgenoteerde Amerikaanse bedrijven bedraagt 53 biljoen dollar. Het grootste deel daarvan is lucht, benadrukt Schmitz.

Alle Amerikaanse activa – stukken grond, vastgoed, spaartegoeden, alles wat burgers, bedrijven en overheid bezitten – zijn 193 biljoen dollar waard. Ook daarvan is het grootste deel lucht, schrijft Schmitz.

Als je de totale schuld en ongedekte verplichtingen aftrekt van de activa, kom je uit op een bedrag van -66 biljoen dollar. Dus zelfs als de VS alle activa verkopen, wat onmogelijk is, zou het land nog steeds failliet zijn.

De ineenstorting is onvermijdelijk en aanstaande

“De patiënt is al overleden. De patiënt is nu een zombie,” benadrukt Schmitz. “De ineenstorting is onvermijdelijk en aanstaande.”

“Hoe gaat men dit oplossen? Denk even aan de Grote Reset en de wereldregering. Worden de wereldmarkten, economieën en de wereld zoals we die kennen gecontroleerd gesloopt? Een verschuiving naar een nieuwe dystopische toekomst waarin de elites de slavenmeesters zijn?”

Bereid je voor

Zonder een gecontroleerde sloop zal de wereld voor iedereen ineenstorten, ook voor de elites, aldus Kim Dotcom. “Hoe ziet het eindspel eruit?”

Voormalig beurscommentator Willem Middelkoop las de Twitterdraad ook en reageert: “De Grote Reset en het financiële eindspel. Bereid je voor.”


4.8 94 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

100 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Het Kapitalistische-Terroristische Westen heeft de afgelopen 500 jaar de HÉLE WERELD leeggeroofd & Leeggeplunderd…vele Genocides, Slavenhandel, Heksenverbrandingen, Tapijtbombardementen, Fascistische Concentratiekampen, Bolsjewistische Gulags & andere Massaslachtingen later…is de rest van de Wereld die Westerse Terroristen MÉÉR DAN ZAT!!! Ze krijgen wat ze VERDIENEN…Karma is a Bitch….

Fransdo
Fransdo
2 jaren geleden

‘Our leaders?’ Ik heb geen leiders, wel volksvertegenwoordigers, althans dat dacht ik en een zooitje ongekozen en dus ondemocratische figuren die ten onrechte macht naar zich toetrekken. Prima, moet je doen maar sta je dan ook voor de gevolgen in als de consequenties van jouw beslissingen zich aandienen? Of is de vogel dan opeens gevlogen?

Wilma vdf Ouwerkerk
Wilma vdf Ouwerkerk
2 jaren geleden

Dit is allang geleden voorspeld nu staat “het” voor de deur, wij zijn wakker en het komt nog steeds heftig aan, hoe zal dit binnenkomen bij de niet wakkere???

Marie
Marie
2 jaren geleden

De elite zal wel voor zichzelf zorgen. Dat is altijd zo geweest. Denk aan de oma van Willem die naar Canada vluchtte terwijl alle Amsterdamse Joden werden weggevoerd en de rest van de Amsterdammers crepeerden van de honger.

Alleen tijdens de Franse Revolutie werd de elite een kopje kleiner gemaakt.

Back to top button
100
0
We lezen graag je reactie!x