Mens en Dier

Fajah Lourens wenst geen prik: ‘Ik ben een wappie en daar ben ik trots op’

Help mee door dit artikel met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ook actrice en schrijfster Fajah Lourens liep zondag mee in de protestmars in Amsterdam. “Hier word ik zo gelukkig van. Eindelijk kan ik opstaan voor onze vrijheid. Het heeft even geduurd,” zegt ze op Instagram. Ze schat dat er ‘honderdduizenden’ mensen waren.

Ik wil ook graag gerespecteerd worden

In een bericht op datzelfde sociale medium schrijft Lourens: “Ik ben een wappie en daar ben ik trots op. Vandaag kwamen we samen voor onze vrijheid. Ik sta hier vandaag in Amsterdam om te laten zien dat je als wappie er niet alleen voor staat.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Ik respecteer iedereen, ook de mensen die wel gevaccineerd zijn en wil ook graag gerespecteerd worden voor het feit dat ik geen vaccin wens,” voegt ze toe.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Fajah Lourens (@fayaofficial)


Ze maakte foto’s van enkele teksten die ze onderweg tegenkwam: ‘Voor het eerst in de geschiedenis kunnen we een ziekte die we niet hebben, overbrengen op mensen die hiertegen zijn ingeënt’ en ‘Voor ieder bedrijf of evenement met testbeleid: wij hebben u niet nodig! U ons wel om niet failliet te gaan. Denk daar maar eens aan!’

Illegale borrel

Lourens deed eerder in gesprek met FVD-voorman Thierry Baudet een boekje open over de NPO. Toen ze te gast was bij Op1 zei ze dat ze het goed vond dat Trump geen oorlog had gevoerd in de tijd dat hij er zat. “Dat werd me niet in dank afgenomen.” Presentator Jort Kelder zei wel na afloop: ik ben het helemaal met je eens, maar ik kan dat niet zeggen want dan word ik op mijn vingers getikt.

“Toen dacht ik: je hebt gewoon echt je ziel verkocht aan de duivel,” zei ze.

“Zo werkt geld dus en macht,” voegde Lourens toe. “En vervolgens werd er nog een illegale borrel gehouden na afloop. Maar dan heb je wel een uur van tevoren heel Nederland bang zitten maken [voor corona] en dan zit je zelf een borrel te doen.”

4.9 106 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

82 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wo!fje168
wo!fje168
2 jaren geleden

Natuurlijk kan je je ziel aan de duivel verkopen en dat kan een mooi leven opleveren. De rekening komt later wel.

PREDATOR
PREDATOR
2 jaren geleden

Fayah is iemand die achter de schermen komen kan en dat ze daar een boekje over open doet vind ik helemaal top..Ik geloof wat ze zegt.

Josef
Josef
2 jaren geleden

Jort Kelder dus ook een laffe hond. Maar al die zwijgende BNers zullen straks bloeden. We vergeten dit niet. Grote pluim voor de enige 3 echte BNers ……..Frans Bauer, Faja en Jandino
De rest zijn smerige laffe honden die ons hebben laten vallen en hun ziel verkocht hebben aan de Cabal

Annette
Annette
2 jaren geleden

Super, dat Fajah bewust gekozen heeft voor het Licht. Zo MOET het. Ik hoop van harte, dat zij een voorbeeld zal zijn voor méér zogenaamde BN-ers.
Ik vind het ook geweldig, dat zij die Jort Kelder even en passent blootlegt door te zeggen, dat HIJ het dus met haar eens was, maar dat toch ECHT niet kon zeggen.
Zo werkt dat in medialand: de LEUGEN regeert.
Ik ben het ook roerend met haar eens wat betreft de opmerking over Donald Trump. Het is WAAR, dat hij tijdens zijn presidentschap geen oorlogen is begonnen, in tegenstelling tot veel van zijn voorgangers. Dat is toch met recht wel een compliment waard, maar ja…. Donald Trump is zo verschrikkelijk “fout” in de ogen van die linkse kliek. Daar mag je natuurlijk niets positiefs over zeggen. Diezelfde opmerking heb ik het afgelopen jaar ook regelmatig gemaakt, maar de meeste mensen zijn zó vergiftigd, kunnen zelf niet denken en wauwelen dus de NPO klakkeloos na. En dat is dan ook precies waarom er zoveel verkeerd gaat.
Ik denk dat Fajah het wel moeilijk zal krijgen qua uitnodigingen. Zij zal moeten wachten, totdat er daadwerkelijk een soort schaduw samenleving ontstaat, waar mensen zonder die belachelijke qr code binnen mogen komen.
Dat gaat heus wel gebeuren, maar dat kost natuurlijk wel tijd.

Back to top button
82
0
We lezen graag je reactie!x