BinnenlandCorona

‘NPO maakt heel Nederland bang voor corona, maar houdt zelf illegale borrels’

Help ons door deze info met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zaterdagavond sprak FVD-voorman Thierry Baudet in de nieuwe show ‘Het Forum’ met Fajah Lourens over vrijheid, de media en corona. In het programma deed Lourens een boekje open over de NPO.

Toen ze onlangs te gast was bij Op1 zei ze dat ze het goed vond dat Trump geen oorlog had gevoerd in de tijd dat hij er zat. “Dat werd me niet in dank afgenomen.” Presentator Jort Kelder zei wel na afloop: ik ben het helemaal met je eens, maar ik kan dat niet zeggen want dan word ik op mijn vingers getikt. “Toen dacht ik: je hebt gewoon echt je ziel verkocht aan de duivel,” aldus Lourens.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Zo werkt geld dus en macht,” voegde ze toe. “En vervolgens werd er nog een illegale borrel gehouden na afloop. Maar dan heb je wel een uur van tevoren heel Nederland bang zitten maken en dan zit je zelf een borrel te doen.”

Paniek

Kelder onthulde eind vorig jaar aan tafel bij De Nieuwe Wereld dat hij bij Op1 moest praten over meer besmettingen, terwijl er minder mensen in de ziekenhuizen lagen. “Ze pakken dat ene feit wat makkelijk in de paniek past en over de rest gaan we het nu even niet hebben.” Hij zei dat de coronacrisis ‘zwaar wordt opgeblazen’.

Lourens ziet om zich heen dat niemand echt durft uit te komen voor het feit dat de coronamaatregelen te ver gaan omdat ze dan het gevoel hebben dat ze corona niet serieus nemen. “Als er een foto wordt gemaakt, staat iedereen uit elkaar, ook bij tv. Maar als er geen foto wordt gemaakt of er is geen camera dan staat iedereen gewoon bij elkaar,” zei ze.

Belachelijk

Baudet kon dat beamen. “Ik kwam bij WNL Op Zondag. Rick Nieman gaf me gewoon een hand. En daarna zei hij dat handen schudden niet mag. Het is schizofreen. Het is echt belachelijk.”

“Iedereen doet eraan mee,” zei Lourens. “Omdat iedereen bang is voor zijn salaris, zijn eigen hachje of als complotwappie te worden afgeschilderd. Dit gaat gewoon echt te ver.”

4.9 142 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

82 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ikke
Ikke
3 jaren geleden

Alles is vast gelegd op de camera ,alles vd elite en.overheid vanaf je geboortetrust..en maar de boel belazeren 2 miljoen kl**tzakken die aan deze hoax mee werken voor de poen , dat liever ontvangen omdat die lui zo hebzuchtig zijn oa de supermarkten., zorginstellingen, ziekenhuizen ,ggz ,ggd , jeugdzorg, allemaal stantisten he supermarkt DEEN smerige manier de kuierlatten nemen en het perspneel laten vallen directeur en managers die 4en er wel bij en hun.panden verhuren stroomd het bloedgeld vanzelf binnen ..de verraders en de rest vd supermarkten

Der Stef
Der Stef
3 jaren geleden

Als we wisten wat zich allemaal achter gesloten deuren afspeelt , hadden we al lang een burgeropstand , zo niet een burgeroorlog ! De uitslag van de verkiezing deze week zal mijn nog benieuwen , tot hoe veer willen ze nog gaan met de criminelen gewoontes ons te misleiden en bedriegen met hun leugens ? Immers zijn de eerste schoten tegen vreedzame demonstranten al gelost , nog in de lucht ……. We zitten al middenin , in rotte Ruttes dictatuur en zijn trouwe misselijkmakende knecht de Jonge !

ster
ster
3 jaren geleden

Het is te zot voor woorden dat men bang is voor zijn baantje als men de waarheid verteld. Dat die lui eens samen eens afspreken en zeggen; we gaan samen 1 front vormen en gaan ons mond open doen.

Vlinder
Vlinder
3 jaren geleden

Ze beseffen niet dat ze allemaal hun ziel verkopen! Maar zij die gewetenloos zijn hebben daar helaas geen last van want dat zijn de psychopaten! En daar hebben we er in Nederland dus heel veel van!
Politie ook dus . En degene die het wel beseffen doen als ze naar bed gaan huilie huilie!

Back to top button
82
0
We lezen graag je reactie!x