Homepagina » Binnenland » ‘NPO maakt heel Nederland bang voor corona, maar houdt zelf illegale borrels’
corona
Foto: Unsplash

‘NPO maakt heel Nederland bang voor corona, maar houdt zelf illegale borrels’

Zaterdagavond sprak FVD-voorman Thierry Baudet in de nieuwe show ‘Het Forum’ met Fajah Lourens over vrijheid, de media en corona. In het programma deed Lourens een boekje open over de NPO.

Toen ze onlangs te gast was bij Op1 zei ze dat ze het goed vond dat Trump geen oorlog had gevoerd in de tijd dat hij er zat. “Dat werd me niet in dank afgenomen.” Presentator Jort Kelder zei wel na afloop: ik ben het helemaal met je eens, maar ik kan dat niet zeggen want dan word ik op mijn vingers getikt. “Toen dacht ik: je hebt gewoon echt je ziel verkocht aan de duivel,” aldus Lourens.

“Zo werkt geld dus en macht,” voegde ze toe. “En vervolgens werd er nog een illegale borrel gehouden na afloop. Maar dan heb je wel een uur van tevoren heel Nederland bang zitten maken en dan zit je zelf een borrel te doen.”

Paniek

Kelder onthulde eind vorig jaar aan tafel bij De Nieuwe Wereld dat hij bij Op1 moest praten over meer besmettingen, terwijl er minder mensen in de ziekenhuizen lagen. “Ze pakken dat ene feit wat makkelijk in de paniek past en over de rest gaan we het nu even niet hebben.” Hij zei dat de coronacrisis ‘zwaar wordt opgeblazen’.

Lourens ziet om zich heen dat niemand echt durft uit te komen voor het feit dat de coronamaatregelen te ver gaan omdat ze dan het gevoel hebben dat ze corona niet serieus nemen. “Als er een foto wordt gemaakt, staat iedereen uit elkaar, ook bij tv. Maar als er geen foto wordt gemaakt of er is geen camera dan staat iedereen gewoon bij elkaar,” zei ze.

Belachelijk

Baudet kon dat beamen. “Ik kwam bij WNL Op Zondag. Rick Nieman gaf me gewoon een hand. En daarna zei hij dat handen schudden niet mag. Het is schizofreen. Het is echt belachelijk.”

“Iedereen doet eraan mee,” zei Lourens. “Omdat iedereen bang is voor zijn salaris, zijn eigen hachje of als complotwappie te worden afgeschilderd. Dit gaat gewoon echt te ver.”

4.9 141 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
82 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ikke
Ikke
2 maanden geleden

Alles is vast gelegd op de camera ,alles vd elite en.overheid vanaf je geboortetrust..en maar de boel belazeren 2 miljoen kl**tzakken die aan deze hoax mee werken voor de poen , dat liever ontvangen omdat die lui zo hebzuchtig zijn oa de supermarkten., zorginstellingen, ziekenhuizen ,ggz ,ggd , jeugdzorg, allemaal stantisten he supermarkt DEEN smerige manier de kuierlatten nemen en het perspneel laten vallen directeur en managers die 4en er wel bij en hun.panden verhuren stroomd het bloedgeld vanzelf binnen ..de verraders en de rest vd supermarkten

vladi
vladi
Reactie op  Ikke
2 maanden geleden

mijn zei het vroeger al.
als je een smerige crimineel wilt worden,word je ambtenaar,politie agent of een militair.
ik kan het niet weerleggen.

fff

A M
A M
Reactie op  Ikke
2 maanden geleden

Ik kan niet zo heel veel uitmaken van je reactie, maar het enige waar ik me zorgen over maak is die 2 miljoen. Een complot die bestaat uit 2 miljoen mensen, dat kan toch onmogelijk lukken? Er kunnen toch maar heel weinig mensen zijn die weten hoe de vork aan de steel zit? Anders zit je in een situatie waarin je denkt dat het heel complot eigenlijk tegen jou gerich is, en dat heten ze paranoia. De vraag is: wie zit er werkelijk achter, en waarom volgen zoveel mensen hen?

Babet
Babet
Reactie op  A M
2 maanden geleden

Ik vermoed dat er mensen uit het kabinet en misschien familie WA chantabel zouden kunnen zijn.
Kijk naar het Epstein gebeuren.
Dat was naast het misbruik zijn verdienmodel.
Wanneer mensen dingen doen of hebben gedaan die het daglicht niet kunnen verdragen zijn ze chantabel.
En misbruik komt op die manier dus, bevestigd oa door epstein, demmink turnclub nederland etc, voor!
Weten wij veel wie daar van die Haagse kliek zich allemaal schuldig aan hebben gemaakt?
Ze zijn als de dood daarvoor.
Kijk alleen maar eens wat grapperhaus wel of niet vindt, suggereert afwijzend te zijn of anderzijds bewerkstelligd.
Allemaal doofpotwerk wat het daglicht niet kan verdragen.

Jacob
Jacob
Reactie op  Babet
2 maanden geleden

Als het om veel geld gaat is iedereen chantabel. Niemand is rechtvaardig, zelfs niet één.

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  Jacob
2 maanden geleden

Dat betekend niet dat iedereen zijn ziel voor geld verkoopt

Jacob
Jacob
Reactie op  A M
2 maanden geleden

Wat er werkelijk achter zit is de Grote Reset van Klaus Schwab, het invoeren van een nieuw wereldstelsel, daarom moet alles eerst kapot gemaakt worden. Men greep de griep aan om ermee te starten en te zeggen dat dit een levensgevaarlijk virus(leugen) was om angst onder de bevolking te zaaien. Het was gewoon een griep zoals elk jaar. Maar door het “testen” werden gezonde mensen besmet door de wattenstaafjes, waarin nano-deeltjes zaten en aldus kon men het aantal besmettingen drastisch opvoeren. Om de schijn op te houden werden sommige mensen negatief gestest. Het gegoochel met cijfertjes door van Dissel van het RIVM leidde ertoe dat men de besmettingsgraad hoog genoeg kon houden om nog meer angst onder de bevolking te houden. U kent de maatregelen, 1,5meter, mondkapjes, het sluiten van warenhuizen, restaurants, cafe’s, de avondklok en ga zo maar door, steeds weer verlengen vanwege gegoochel met cijfers over de besmettingen. Vreedzaam demonstrerende burgers werden in elkaar geslagen door de Politie(lees GESTAPO), sommigen krijgen nu gelukkig gewetensbezwaren. Rutte en de zijnen zijn dus belust op macht en geld, het is een wereldwijd complot georganiseerd en geregisseerd door het World Economic Forum. Ga voor uzelf op onderzoek uit via Internet. StopWorldControl.com.

-= GensNet =-
-= GensNet =-
Reactie op  A M
2 maanden geleden

…… waarom volgen zoveel mensen hen?

Dat zullen ongetwijfeld ook mensen uit de 2e wereldoorlog gezegd hebben over Hitler. Hoe die het voor elkaar kreeg om zoveel mensen op te hitsen (alle middelen waren daarbij geoorloofd en niets werd geschuwd om dit voor elkaar te krijgen) de totale vernietiging van de bevolking “geloofwaardig” te maken. Dit is een nuchtere constatering waar de huidige mensen dus niets van geleerd hebben…….

Rob
Rob
Reactie op  Ikke
2 maanden geleden

Vergeet ook niet de MSM, de zogenaamde BN-ers die ooit een een rolletje in een film hebben gehad en waarvan sommigen een eigen onzinshow hebben gekregen om overeind te blijven. Al die praatprogramma’s maken ook deel uit van de propaganda, naast de kranten en de NPO. Iedereen pappagaait en ratelt hetzelfde narratief en niemand kan zelf nadenken.

Der Stef
Der Stef
2 maanden geleden

Als we wisten wat zich allemaal achter gesloten deuren afspeelt , hadden we al lang een burgeropstand , zo niet een burgeroorlog ! De uitslag van de verkiezing deze week zal mijn nog benieuwen , tot hoe veer willen ze nog gaan met de criminelen gewoontes ons te misleiden en bedriegen met hun leugens ? Immers zijn de eerste schoten tegen vreedzame demonstranten al gelost , nog in de lucht ……. We zitten al middenin , in rotte Ruttes dictatuur en zijn trouwe misselijkmakende knecht de Jonge !

Totalottie
Totalottie
Reactie op  Der Stef
2 maanden geleden

Ik zal je wat vertellen: we kunnen evengoed niet gaan stemmen want de uitslag is al lang en breed bekend. Wie nog denkt dat dat eerlijk gaat moet wakker worden.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Totalottie
2 maanden geleden

Maak dan wel je stem ongeldig door er een groot kruis over te zetten en in de stembus te deponeren anders werkt dit niet!!!

Sjoeke
Sjoeke
Reactie op  Totalottie
2 maanden geleden

Ik ben het helemaal met je eens, lees net het nieuws alleen maar leugens, ze controleren ze postbodes om zich in te dekken, zo laag gaan ze, wat een vies smerig spel spelen ze echt des duivels

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  Totalottie
2 maanden geleden

En denk je dat rutte dat erg vindt, je moet het hun zo moeilijk mogelijk maken en op Geert of Thierry stemmen

Marjan lennhaarts
Marjan lennhaarts
Reactie op  Der Stef
2 maanden geleden

Je hebt volkomen gelijk de burger is nog veel te netjes marianne

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Der Stef
2 maanden geleden

In mijn jeugd het ontstaan van de politieke partij D66 zijdelings meegemaakt in cafe Scheltema tegen over de Telegraaf, geinspireerd op President Kennedy, zuipen schreeuwen feesten en heel weinig delmocratie, de hardste schreeuwers wonnen altijd, wat Journalisten en tweede klas Advocaten, nu het resultaat is nog steeds te bewonderen, vroeger hoerenlopers nu andere sexuele richtingen toegedaan, maar nog steeds geniepig geknoei maar geen democratie te vinden ! NIET OP STEMMEN DUS !

Dylan
Dylan
Reactie op  Der Stef
2 maanden geleden

Uitslag is al bekend, VVD CDA EN D66.

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  Der Stef
2 maanden geleden

Weet jij dat dan niet

ster
ster
2 maanden geleden

Het is te zot voor woorden dat men bang is voor zijn baantje als men de waarheid verteld. Dat die lui eens samen eens afspreken en zeggen; we gaan samen 1 front vormen en gaan ons mond open doen.

scherpschutter 1943
scherpschutter 1943
Reactie op  ster
2 maanden geleden

Beste Ster, ik volg veel forums over allerlei onderwerpen in de politiek. Regel is dat de reageerders het met elkaar volledig oneens zijn. Dus eenheid is een illusie. Op bijvoorbeeld 200 mensen zijn er 200 verschillende meningen. De politici vinden dat prima en stimuleren dat zelfs. Waarom? Vanwege het verdeel en heers principe. Zolang burgers het met elkaar hevig oneens zijn zoals in nederland, zal er nooit een georganiseerde opstand tegen de macht komen en kunnen zittende politici en de baantjesgasten binnen de ambtenarij vrij hun gang gaan. Bij enige twijfel over de eigen politieke positie, worden er in overleg met het zittende partijkartel de nodige verkiezingsmalversaties gepleegd zodat de weegschaal nooit in hun nadeel uitvalt

Vlinder
Vlinder
2 maanden geleden

Ze beseffen niet dat ze allemaal hun ziel verkopen! Maar zij die gewetenloos zijn hebben daar helaas geen last van want dat zijn de psychopaten! En daar hebben we er in Nederland dus heel veel van!
Politie ook dus . En degene die het wel beseffen doen als ze naar bed gaan huilie huilie!

Stay Positive
Stay Positive
2 maanden geleden

Ik heb een aantal dagen gewerkt op ‘t mediapark een 1,5 week geleden. Alles is gewoon normaal en restaurant is gewoon open. Afstand doet niemand aan, mondkapjes zie je niet. Je merkt er helemaal niks van op het gehele mediapark.

Totalottie
Totalottie
Reactie op  Stay Positive
2 maanden geleden

Breng het naar buiten dan! Heb je er foto’s van gemaakt? Dat kan gewoon niet! Gvd ik word steeds bozer!

OmaD
OmaD
2 maanden geleden

Fajah, je bent een topper! Wat een huichelachtig, schijnheilig zooitje. Bij de tv en in de 2e kamer c.q. overheid. Hou je rug recht Fajah, dat ben je ook verplicht naar de kinderen toe. Vrijheid; dit gaat allang niet meer over corona maar over controle. Helaas zie ik héél véél mensen met kaal plekje op hun hoofd. Die willen onderdrukt worden en laten zich onderdrukken. Ik, als oma, sta achter FvD voor mijn kleinkinderen. Ben daar nogal fanatiek in. Mijn kinderen staan er iets anders in, helaas

Totalottie
Totalottie
Reactie op  OmaD
2 maanden geleden

Goed zo Oma!

Riet Voermans
Riet Voermans
Reactie op  OmaD
2 maanden geleden

Hier nog een oma die gaat voor vrijheid voor ons allen en zeker voor de generaties na ons

Annette
Annette
Reactie op  OmaD
2 maanden geleden

Hier nog een oma, die er net zo over denkt. Ik maak mij druk om mijn kleinkinderen. Ook mijn kinderen zijn, helaas, al volkomen geïndoctrineerd. Ook mijn man en ik stemmen op de enige partij die ons onze vrijheid wil teruggeven: Forum voor Democratie. Toch zal het mij niet verbazen als het straks allemaal weer anders uitpakt. Wat zei die ene politicus ook alweer: Het gaat niet om de stemmen, maar om diegenen die de stemmen tellen. Wij zijn de Verenigde Staten nog niet vergeten.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
2 maanden geleden

Dit soort FAKE nieuws media moet uit de lucht!! Mensen worden alleen maar depressief van dit soort media!!
NOS is een van de ergste!! KIJK/LUISTER NAAR DE GOEIE INDEPENDENT MEDIA…

Pieter van Leeuwen
Pieter van Leeuwen
2 maanden geleden

we moeten ze echt stoppen voor het te laat is. met te laat bedoel ik als half de wereld is gevaccineerd.

Henkie
Henkie
Reactie op  Pieter van Leeuwen
2 maanden geleden

@Pieter,
Ehhhhhhhhh. wie zijn “WE”?
Je bedoelt waarschijnlijk de ander?
Wat ga je zelf doen?
Meld je aan voor ieder gewest:
https://herstelderepubliek.wordpress.com/2021/02/17/alle-groningse-gewesten-patriotten-gevraagd/

Super trots dat ik een WAPPIE ben!
Super trots dat ik een WAPPIE ben!
2 maanden geleden

Niets is ontelbare keren beter dan deze WALGELIJKE onmenselijke schofterige leugen achtige STRONTVLIEGEN! O, en strontvliegen zijn trouwens ook ontelbare keren beter! Zonder hun leugens was er geen maassa angst geweest!!!
Zij zijn min of meer de oorzaak van al de ellende!!!

Mijn dieper dan diepe RESPECT voor FAJAH LOURENS!!!
WAT EEN LIEVE SCHAT IS DAT!!!

Sandra
Sandra
2 maanden geleden

Bedankt, voor t bevestigen van mijn vermoedens

x

Check Also

omt

Huisarts: ‘Ik hoop dat we OMT en regering ter verantwoording gaan roepen. Dit mag nooit meer gebeuren’

Eerder dit jaar bleek dat het Duitse ...

vaccin

Menselijke proefkonijnen: ‘Dieronderzoek coronavaccins werd overgeslagen omdat de dieren doodgingen’

Kinderarts Angelina Farella uit Texas heeft in ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

82
0
We lezen graag je reactie!x