Mens en Dier

Tweet Jan Paternotte (D66) over Damprotest zet kwaad bloed: ‘Dit is zuiver haatzaaien’

Help mee door deze informatie met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tweede Kamerlid Jan Paternotte (D66) vatte het massaprotest op de Dam gisteren op Twitter als volgt samen: “Radicalisering. Vandaag op de Dam in een ranzige cocktail van homohaat, antisemitisme, fake news en intimidatie. Met een prinsenvlaggetje erin. Zou Joost Eerdmans blij zijn dat JA21 van de partij was?”

De tweet werd hem niet in dank afgenomen. “Beste Jan, wat een weerzinwekkende tweet. Ver over de grens van het betamelijke. Laten we morgen even een kop koffie drinken want dit soort uitlatingen zijn wat mij betreft opruiend en verdrietig. Nergens voor nodig en jij doet exact wat jij jouw ‘tegenstanders’ verwijt,” schrijft ambtsgenoot Wybren van Haga, die meeliep in de mars.

Slaap lekker

Docent en jurist Raisa Blommestijn voegt toe: “D66 wil het liefst vergaande keuzevrijheid mogelijk maken als het gaat om (voltooid) leven, maar opkomen voor de keuze om wel/geen vaccinatie te nemen zonder uitgesloten te worden van de maatschappij is ‘radicalisering’.”

“Marxistisch globalist-adept en WEF-sollicitant Jan is wat gepikeerd omdat er dit keer wat minder progressieve pride- en boze vuistjes-vlaggen wapperden. Slaap lekker, crypto-communist,” bijt het Groningse Statenlid Daniël Osseweijer Paternotte toe.

Is dit het nieuwe normaal van D66?

“Ik rapporteer maar zelden, meestal boeit het me niet wat dit soort pathetische figuren aan haat verspreiden tegen alles wat niet in hun straatje te pas komt, maar dit is zuiver haatzaaien,” stelt neuroloog Jan Bonte, die ook in Amsterdam was. “En zelfs op Twitter gaat dat te ver.”

Ex-verpleegkundige Marga Bult zegt: “Wat ’n haatzaaiende, opruiende tweet, Jan Paternotte. Waarom doe je dit op deze manier, of is dit het nieuwe normaal van D66? Wat ’n afknapper.”

5 133 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
176 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Die vuile Landverraaier van een Jan Paternotte van D666 heb ze ziel toch al aan de Duivel verkocht…Dat hele Den Haag wordt met de Dag een Triestere Wanvertoning…Laat ze nog maar ff lekker door Liegen & Bedriegen…voor de meesten van ons was het allemaal al overduidelijk…Alleen duurt het zo verschrikkelijk lang voordat er ook iets doordringt tot die Hersenloze Gevaccineerde Kudde

Bert
Bert
1 jaar geleden

Kijk maar eens goed in de spiegel lamstraal. Ongeloofwaardige kwal dat je bent!
Ook jij bent straks aan de beurt, Neurenberg tribunaal 2.0

ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Als dit een haatzaaiende opruiende tweet is dan lijkt het mij dat dit strafrechtelijk vervolgd moet worden.

Verder moet men constateren dat 26 zetels = 17,3% van de massa het hiermee eens is want dit was op 17 maart ruimschoots bekend, dus de kiezers op deze partij hadden dit kunnen én moeten weten.

Underground
Underground
1 jaar geleden

Wat een Flapdrol!!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

176
0
We lezen graag je reactie!x