Gezondheid

Farmaconcern Merck ontmaskerd wegens vaccinfraude

Help door dit artikel met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Twee oud-werknemers van Merck hebben onthuld dat de vaccinmaker doelbewust fraudeerde met data over de bof. Ze dienden in 2010 een klacht (pdf) in die inmiddels openbaar is.

Ook besmette Merck bloedmonsters met dierlijke antilichamen en verkocht de farmaceut een vaccin dat juist bof- en mazelenuitbraken bevordert.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Merck zette regeringen en consumenten op het verkeerde been door te beloven dat vaccins in 95 procent van de gevallen effectief zijn. Volgens oud-virologen Stephen Krahling en Joan Wlochowski fraudeerde Merck doelbewust met testresultaten om op het gewenste percentage uit te komen.

Monopolie

Om betere testresultaten te bereiken besmette Merck het afgenomen bloed met dierlijke antilichamen, alhoewel het farmaconcern wist dat het menselijke immuunsysteem nooit dergelijke antilichamen zou kunnen produceren en dat er op geen enkele manier een correlatie was tussen de antilichamen en de neutralisatie van virussen in gevaccineerde mensen, aldus de klokkenluiders.

Merck gebruikte de vervalste testresultaten om de Amerikaanse regering te misleiden. Er werd ter waarde van honderden miljoenen dollars aan vaccins aangeschaft die geen adequate immunisatie boden, aldus de virologen.

Als gevolg van de fraude verspreidt de bof zich nog altijd en raken meer kinderen geïnfecteerd met de ziekte. De bewering dat haar vaccins in 95 procent van de gevallen effectief zijn gebruikte Merck om een monopolie te krijgen op de vaccinatiemarkt en eventuele concurrentie te voorkomen.

Goedkeuring

De oud-virologen van Merck zeggen dat deze fraude al sinds het einde van de negentiger jaren speelt. Het vaccin van Merck is nooit getest op het bofvirus in de echte wereld. Het bestuur van Merck was op de hoogte van de fraude en verleende zelfs goedkeuring.

De wetenschappers zijn naar voren gekomen omdat ze persoonlijk getuige waren van de onjuiste manier van testen en de vervalsing van data.

In plaats van iets te doen met de aanklacht koos de Amerikaanse regering ervoor om de kwestie te negeren en het monopolie van Merck te beschermen. Dit laat zien hoe de Amerikaanse overheid achter de schermen samenzweert met de Amerikaanse Food and Drugs Administration (FDA) en de vaccinmakers.

Proces

Het bedrijf Chatom Primary Care uit Alabama ontdekte de aanklacht en heeft maandag een proces (pdf) aangespannen tegen Merck. Volgens de formele aanklacht heeft Merck zich jarenlang schuldig gemaakt aan het vervalsen en het vertekenen van data om de ware effectiviteit van haar vaccin te verbergen. Al sinds 1999 weet Merck dat het vaccin in veel minder dan 95 procent van de gevallen effectief is.

Chatom Primary Care beschuldigt Merck ook van het liegen tegen de FDA en het bedreigen van virologen die de fraude wilden melden bij de FDA. De uiteindelijke slachtoffers zijn de miljoenen kinderen die elk jaar met een vaccin tegen bof worden ingespoten.

Merck wordt ook verantwoordelijk gehouden voor de uitbraak van bof in het Amerikaanse Middenwesten in 2009. Doordat het bofvirus wordt verspreid door middel van vaccins is er altijd kans op een uitbraak. Merck ontkent alle beschuldigingen.

Het farmacieconcern Merck behaalde in 2010 nog een nettowinst van ruim 1 miljard dollar. De omzet steeg met 200 miljoen dollar naar 11,6 miljard dollar. Het concern dat buiten de Verenigde Staten en Canada de naam MSD (Merck Sharp & Dohme) gebruikt verdrievoudigde daarmee de winst ten opzichte van een jaar eerder.

Bron: Naturalnews.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
cr
cr
11 jaren geleden

net goed zelf doen ze bij hun kinderen en klein kinderen geen vaccins ..waarom om dat ze weten dat het troep is …een ander kan geen kwaad als het maar niet te kort bij komt .dit mag allemaal eens goed aan gepakt worden .

Ab
Ab
11 jaren geleden

WOW top!!
Ik zeg DELEN op FaceBook e.d. :)!!

bennie
bennie
11 jaren geleden

de beste arts staat in de keuken 🙂

San
San
11 jaren geleden

Uiteindelijk moeten ze zichzelf in de spiegel aankijken………

Back to top button
18
0
We lezen graag je reactie!x