Homepagina » Paranormaal » Joran van der Sloot vertelt over paranormaal contact met medium
Joran van der Sloot vertelt over paranormaal contact met medium

Joran van der Sloot vertelt over paranormaal contact met medium

Op internet is een video verschenen waarin Joran van der Sloot vanuit de gevangenis in Peru vertelt hoe paranormaal medium Robbert van den Broeke in zijn cel verscheen.

De Peruaanse zender América Televisión stuitte dit weekend op de video en meldt dat de beelden authentiek zijn. “Ik zag heel duidelijk een wit licht,” aldus Joran.

In de video zegt hij verder dat ‘er ineens iemand stond’. Robbert zei dat hij niet bang hoefde te zijn. Hij liet Joran achter met ‘een erg intens gevoel van liefde’. Eerder zei Van den Broeke dat het zijn onderbewustzijn was dat aan Van der Sloot verscheen.

Sterke kracht

“Ik zat thuis op de bank,” legde hij uit. “Ik zag heel duidelijk een soort tunnel voor me, die eigenlijk steeds meer oploste. En in die mist zag ik Joran op de rand van zijn bed zitten. Ik voelde met alle geweld, door de onvoorwaardelijke niet oordelende liefde die door me heenkwam, dat hij ineens zijn leven wilde veranderen.”

Van der Sloot zei de paranormale gebeurtenis op een soortgelijke manier te hebben beleefd. “De totale ruimte veranderde. Ik voelde gewoon een hele sterke kracht aanwezig. Intense liefde. Dit keer kreeg ik ook nog een terugblik op mijn leven. Ik zag zowel goede als slechte dingen.”

Verbonden

Hij voegde toe dat dit het mooiste is wat hem in zijn leven is overgekomen. “Het voelde zo bevrijdend, bijna alsof ik alles in één keer begreep. Dat het in het leven toch om de verbinding gaat die we met elkaar hebben. We zijn toch allemaal verbonden door liefde. Ik werd daar toch wel erg emotioneel van.”

Máximo Altez, de advocaat van Van der Sloot, zegt geen idee te hebben hoe zijn cliënt het voor elkaar heeft gekregen om de beelden te maken.

Het verhaal van Van der Sloot begint op 45:05

Bron: Omroepbrabant.nl

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
51 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jan
Jan
7 jaren geleden

Robbert is een pathologische leugenaar. Je hoeft geen psychiater te zijn om aan zijn houding en manier van doen af te lezen met wat voor iemand je te maken hebt. Tevens zijn de leugens van hem al meerdere keren doorprikt vanwege de simpele aard.

Alex Donkers
Alex Donkers
7 jaren geleden

Die gast is toch allang ontmaskerd met de ‘genever’-kwestie?

Lucy1963
Lucy1963
7 jaren geleden
pietje bell
pietje bell
7 jaren geleden

[quote name=”Jan”]Robbert is een pathologische leugenaar. Je hoeft geen psychiater te zijn om aan zijn houding en manier van doen af te lezen met wat voor iemand je te maken hebt. Tevens zijn de leugens van hem al meerdere keren doorprikt vanwege de simpele aard.[/quote]
Hier is maar een antwoord mogelijk.De pot verwijt de ketel dat die zwart ziet.Iemand zwart maken is gemakkelijk of was u erbij ?

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

de jonge

‘Coronatator’ De Jonge: de prikbus bij scholen, dat is een beeld dat je heel veel gaat zien

Minister Hugo de Jonge kreeg gisteren tijdens ...

Bitcoin

Het gaat gebeuren – Bitcoin-explosie wordt verwacht

El Salvador schreef geschiedenis toen het op ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

51
0
We lezen graag je reactie!x