Homepagina » Paranormaal » Joran van der Sloot vertelt over paranormaal contact met medium
Joran van der Sloot vertelt over paranormaal contact met medium

Joran van der Sloot vertelt over paranormaal contact met medium

Op internet is een video verschenen waarin Joran van der Sloot vanuit de gevangenis in Peru vertelt hoe paranormaal medium Robbert van den Broeke in zijn cel verscheen.

De Peruaanse zender América Televisión stuitte dit weekend op de video en meldt dat de beelden authentiek zijn. “Ik zag heel duidelijk een wit licht,” aldus Joran.

In de video zegt hij verder dat ‘er ineens iemand stond’. Robbert zei dat hij niet bang hoefde te zijn. Hij liet Joran achter met ‘een erg intens gevoel van liefde’. Eerder zei Van den Broeke dat het zijn onderbewustzijn was dat aan Van der Sloot verscheen.

Sterke kracht

“Ik zat thuis op de bank,” legde hij uit. “Ik zag heel duidelijk een soort tunnel voor me, die eigenlijk steeds meer oploste. En in die mist zag ik Joran op de rand van zijn bed zitten. Ik voelde met alle geweld, door de onvoorwaardelijke niet oordelende liefde die door me heenkwam, dat hij ineens zijn leven wilde veranderen.”

Van der Sloot zei de paranormale gebeurtenis op een soortgelijke manier te hebben beleefd. “De totale ruimte veranderde. Ik voelde gewoon een hele sterke kracht aanwezig. Intense liefde. Dit keer kreeg ik ook nog een terugblik op mijn leven. Ik zag zowel goede als slechte dingen.”

Verbonden

Hij voegde toe dat dit het mooiste is wat hem in zijn leven is overgekomen. “Het voelde zo bevrijdend, bijna alsof ik alles in één keer begreep. Dat het in het leven toch om de verbinding gaat die we met elkaar hebben. We zijn toch allemaal verbonden door liefde. Ik werd daar toch wel erg emotioneel van.”

Máximo Altez, de advocaat van Van der Sloot, zegt geen idee te hebben hoe zijn cliënt het voor elkaar heeft gekregen om de beelden te maken.

Het verhaal van Van der Sloot begint op 45:05

Bron: Omroepbrabant.nl

Gerelateerd:

 Vond je deze info goed? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

51 reacties

 1. [quote name=”Jan”]Robbert is een pathologische leugenaar. Je hoeft geen psychiater te zijn om aan zijn houding en manier van doen af te lezen met wat voor iemand je te maken hebt. Tevens zijn de leugens van hem al meerdere keren doorprikt vanwege de simpele aard.[/quote]
  Hier is maar een antwoord mogelijk.De pot verwijt de ketel dat die zwart ziet.Iemand zwart maken is gemakkelijk of was u erbij ?

  2 likes
 2. [quote name=”T.R Hunter”][quote name=”pietje bell”][quote name=”Jan”]Robbert is een pathologische leugenaar. Je hoeft geen psychiater te zijn om aan zijn houding en manier van doen af te lezen met wat voor iemand je te maken hebt. Tevens zijn de leugens van hem al meerdere keren doorprikt vanwege de simpele aard.[/quote]
  Hier is maar een antwoord mogelijk.De pot verwijt de ketel dat die zwart ziet.Iemand zwart maken is gemakkelijk of was u erbij ?[/quote]
  Tis wel duidelijk dacht ik dat Robert vd Broeke de boel flest met zijn fake fotos en hoaxen. zie zijn website voor voorbeelden. Tja en dan nog van die fotos van Meier beweren dat hij ze doorkreeg vanuit Akasha kroniek hoppa op de ccd chip van zijn fototoestel. yea right.. daar trap ik niet in .. hij heeft ze geedit. want dat kan je aan de fotos zien.. ik zie binnen een paar seconden of het fotos zijn van billy Meier heb dat al gevolgd sinds eind jaren 70 toen Van der Broeke nog een broekie was.. LOL.. ik weet precies hoe al die ufos van Meier eruit zien en je zag duidelijk dat de foto is ”gesneden” en ingemonteerd in die Broeke hoax fotos.. en daar probeert hij zich onder uit te praten met Akasha nonsense. ha ha..tuurlijk die vent is gek. denk dat ik toch iets meer van fotografie weet dan van der broeke ook het ontwikkelen en afdrukken ervan in een fotocentrale.. heb er 16 jaar gewerkt aan de print machine. en meer fotos en negatieven gezien dan een gemiddeld mens nog niet in 5 levens zal zien.. ik bedoel maar .. I rest my case.[/quote]
  Het geeft je wel zeker een heel aangenaam gevoel om alles te weten, rustig lijkt mij ook. Rust gerust door, laat anderen maar waken.

  2 likes
 3. Robbert is een pathologische leugenaar. Je hoeft geen psychiater te zijn om aan zijn houding en manier van doen af te lezen met wat voor iemand je te maken hebt. Tevens zijn de leugens van hem al meerdere keren doorprikt vanwege de simpele aard.

  1 likes
 4. dit is al wat ouder nieuws !kijk ook eens op de web site van robbert naar de foto,s van aliens die verschijnen in zijn energie veld !echt een topper die robbert …

  1 likes
 5. Waarom ontmaskerd ?

  Als een medium gebruik maakt van het Al , gebruikt hij ALLE informatie ter wereld , of dit nou geschreven of gesproken word Alex D …

  1 likes
 6. Waarom krijg iemand als J.v.d. Sloot een podium? Een moordenaar die op internet zaken kan beweren is toch zowiezo van de zotte??? Hoe kan dat? Van wie krijgt hij toestemming?
  Dit figuur is mediageil en wil koste wat kost aandacht. Niet linksom dan maar rechtsom.
  Schenk er toch geen aandacht aan. Dat is alleen maar in zijn voordeel. Is er niks anders belangrijkers te melden? Jawel toch??

  1 likes
 7. Met verbazing lees ik de reacties. Veel mensen zitten schijnbaar nog vast in de 3D werkelijkheid.Het blijven veroordelen van Joran laat zien dat mensen in de dualiteit blijven hangen van goed en kwaad.Ook Joran heeft zijn pad te gaan om tot een hoger bewustzijn te evolueren.Ook de opmerking van Alex Donkers laat zien in hoeverre hij zich laat triggeren door de MSN.

  1 likes
 8. Uit persoonlijke ervaringen twijfel ik er niet aan dat dit waar kan zijn. Ik kan me wel goed voorstellen dat mensen hier vraagtekens bij plaatsen. Dat kan, dat mag en daar is niets mis mee. Iedereen die dat wil kan zich verbinden met dit onbegrensde veld. Onvoorwaardelijke liefde sluit NIEMAND buiten. Maar mensen die een liefdeloos oordeel over een ander vellen sluiten zichzelf buiten. Oog om oog, tand om tand, maakt hun blind en tandenloos. Hun licht, hun levenskracht wordt verzwakt omdat ze niet over zichzelf regeren, maar op anderen reageren.

  1 likes
 9. [quote name=”pietje bell”][quote name=”Jan”]Robbert is een pathologische leugenaar. Je hoeft geen psychiater te zijn om aan zijn houding en manier van doen af te lezen met wat voor iemand je te maken hebt. Tevens zijn de leugens van hem al meerdere keren doorprikt vanwege de simpele aard.[/quote]
  Hier is maar een antwoord mogelijk.De pot verwijt de ketel dat die zwart ziet.Iemand zwart maken is gemakkelijk of was u erbij ?[/quote]
  Tis wel duidelijk dacht ik dat Robert vd Broeke de boel flest met zijn fake fotos en hoaxen. zie zijn website voor voorbeelden. Tja en dan nog van die fotos van Meier beweren dat hij ze doorkreeg vanuit Akasha kroniek hoppa op de ccd chip van zijn fototoestel. yea right.. daar trap ik niet in .. hij heeft ze geedit. want dat kan je aan de fotos zien.. ik zie binnen een paar seconden of het fotos zijn van billy Meier heb dat al gevolgd sinds eind jaren 70 toen Van der Broeke nog een broekie was.. LOL.. ik weet precies hoe al die ufos van Meier eruit zien en je zag duidelijk dat de foto is ”gesneden” en ingemonteerd in die Broeke hoax fotos.. en daar probeert hij zich onder uit te praten met Akasha nonsense. ha ha..tuurlijk die vent is gek. denk dat ik toch iets meer van fotografie weet dan van der broeke ook het ontwikkelen en afdrukken ervan in een fotocentrale.. heb er 16 jaar gewerkt aan de print machine. en meer fotos en negatieven gezien dan een gemiddeld mens nog niet in 5 levens zal zien.. ik bedoel maar .. I rest my case.

  1 likes
 10. Het is verdrietig om te zien dat de meeste mensen hier niet verder durven te kijken dan angst… De meester van onze emoties, Wie gelooft in het oneindige leven, gelooft ook dat wij het allemaal ooit zijn geweest. Een moordenaar! Wie zijn wij om geleefd door onze emoties een ander proces in de weg te staan?! Hou toch ajb op met oordelen en let it be… We zijn allemaal onderweg en zijn niet anders dan de ander in proces, we zijn namelijk allemaal LIEFDE

  1 likes
 11. [quote name=”M. Brandenburg”]Je vraagt je af waarom sommige mensen nog aandacht aan dit misbaksel besteden, lekker weg laten rotten in zijn cel, en nooit meer overpraten.[/quote]
  Voelt het lekker om zo stoer te doen en te scoren???

  1 likes
 12. De verklaring hoe dit kan, is er nog steeds niet- ongeacht de achtergronden van beide personen. Is toch bijzonder.
  De tirade om Robbert is sowieso sneu. Er zijn ook filmpjes te vinden op youtube waar hij bij camera’s van andere mensen (waaronder sbs6) dingen liet verschijnen.
  Hoe photoshop/fix je dat dan? Het is altijd beter je eerst op zaken in te lezen en dan meepraten.
  Maar sommigen vinden het blijkbaar belangrijker te focussen op dat wat niet goed ging. En dat zijn die mensen die vaak anderen voor goedgelovigen uitmaken, maar zelf net zo hard op aannames berusten.
  Maar goed, kunnen ze weer even los gaan, lucht ook op.

  1 likes
 13. Ik heb een paar woorden geschreven en heb afgewacht hoe mensen hier, hierop reageren…Een aantal mensen waren gelukkig wakker genoeg om het te zien, het grotere plaatje voorbij het gedrag van het moment, of het karma, zo je wilt. Het merendeel is zo bang voor de dood en alles eromheen dat ze in alle bochten kronkelen om maar “iemand” als zondebok neer te zetten, iedereen, behalve henzelf! Beseffen jullie dan niet dat we tien-duizenden levens hebben geleefd? Dat we alles en iedereen zijn geweest, ook hen, die jullie nu veroordelen? Elke vinger die je wijst, verteld alles over jou…Zo is het. Ik begrijp dat mensen het moeilijk hebben met de dood, zeker met moord. Moord creeerd veel karma, maar vergeet niet dat Joran, Stephanie en Natalee elkaar zeker heel goed gekend zullen hebben door levens van ervaringen heen. Ik zie het grotere plaatje en daarom ben ik in de mogelijkheid te zien zoals het is, voor mij.. Voor mij! Heb vooral je eigen intuitie, je eigen gevoel hierin, maar durf ook voorbij het aardse leven te kijken. Dan verdwijnen de scherpe randjes.. Heb je het echt heel moeilijk met wat Joran deze mensen heeft aangedaan? Stuur dan je Mana, je warme liefde en vertrouwen naar hun familie, je zult hiermee wonderen verrichten, in liefde, want inderdaad..Wij Zijn Liefde!Alles wat ik schrijf komt uit mij, zegt niets over een ander maar alles over mij. Geen feedback zal mij raken, het komt immers uit jullie en zegt alles over diegene die het uitspreekt…
  Let it be

  1 likes
 14. Die gast is toch allang ontmaskerd met de ‘genever’-kwestie?

  0 likes
 15. Je vraagt je af waarom sommige mensen nog aandacht aan dit misbaksel besteden, lekker weg laten rotten in zijn cel, en nooit meer overpraten.

  0 likes
 16. joran. want die is zo lekker betrouwbaar ja

  0 likes
 17. Jammer dat jullie hier aandacht aan schenken redactie!

  Deze 2 beroepsleugenaars waar er 1 moordenaar van is en de ander alang ontmaskerd is als oplichter verdienen het niet om op jullie site te pronken.

  Ik ben echt hevig teleurgesteld hierin.

  0 likes
 18. ”Ik zag een wit licht” ha ha ja natuurlijk so what ? Robert van den Broeke is inderdaad een pathologische leugenaar en zijn website bij die graancirkel lui staan vol met zijn hoaxen en fotomontages..zelfs gebruikte ”Ufo” fotos van Billy Meier die heeft hij gemonteerd in zijn composities. Al zijn fotos hebben dezelfde gefotoshopte lichte waas om zich heen wat ook al duid op photo program truuks en editing. Robert van den Broeke lult uit zijn nek.. Als hij echt een medium was en paranormaal dan hoeft hij die boel niet te hoaxen incl. graan en sneeuwcirkels.. en de genever brander en the mudman en zijn papieren grey type aliens boven de bank. Robert ga in het vervolg wat minder doorzichtig en voorspelbaar te werk mischien geloven er dan nog meer mensen in je ! Om misselijk van te worden. Joran is zelf een pathologische leugenaar.

  0 likes
 19. Duidelijk geval van broodje aap verhaal.. van den Broeke is een stelselmatige leugenaar, en van der Sloot zal alles uit de kast proberen te trekken om voor strafvermindering in aanmerking te komen!! Je hoeft geen medium te zijn om aan te nemen dat hij zijn volledig verdiende straf moet uitzitten In Peru! Het recht systeem in Peru is gelukkig niet gevoelig voor spijt achteraf en dat is maar goed ook.

  0 likes
 20. Ik zag heel duidelijk een wit licht,” aldus Joran.

  Dat zal dan de geest geweest zijn van het arme meisje die hij vermoord heeft?
  Die zal hem wel opwachten in het hiernamaals.

  0 likes
 21. [quote name=”pietje bell”][quote name=”Jan”]Robbert is een pathologische leugenaar. Je hoeft geen psychiater te zijn om aan zijn houding en manier van doen af te lezen met wat voor iemand je te maken hebt. Tevens zijn de leugens van hem al meerdere keren doorprikt vanwege de simpele aard.[/quote]
  Hier is maar een antwoord mogelijk.De pot verwijt de ketel dat die zwart ziet.Iemand zwart maken is gemakkelijk of was u erbij ?[/quote]
  Hij vertoont typisch gedrag vor een psychopaat. Wil niet zeggen dat ie er 1 is, maar het spreekt niet in zijn voordeel. Dat jij zo reageert als een ‘witte ridder’ spreekt boekdelen.

  0 likes
 22. Iedereen schijnt Robbert van den Broeke te zien; of is het de verbondenheid met Onvoorwaardelijke Liefde.

  0 likes
 23. Als je hier zo de commentaren hoort, schijnt iedereen nog in termen van straffen denkt; terwijl ‘straffen’ onwetenschappelijk is.

  0 likes
 24. Waarom aandacht naar deze reptielen? Heeft men niet door dat zij afleiden als `BN-ers` van waar we werkelijk voor moeten staan/gaan? Wat wil Niburu hiermee bewijzen? Dat er zoiets als paranormale activiteit bestaat? Dat arme Joran de dupe is geworden van een mindcontrol programma? Zijn we daar niet allemaal gevoelig voor? Joran heeft zijn kansen gehad. Hij mag nu zwijgen en de rest van ons kan leren van dit alles. Vergeven? Kind van God? Natuurlijk beaam ik dat, maar pas op voor valse profetie!!!

  0 likes
 25. [quote name=”Jan”]Robbert is een pathologische leugenaar. Je hoeft geen psychiater te zijn om aan zijn houding en manier van doen af te lezen met wat voor iemand je te maken hebt. Tevens zijn de leugens van hem al meerdere keren doorprikt vanwege de simpele aard.[/quote]
  ben jij er ook een dan?

  0 likes
 26. Volgens mij past hij prima bij “onze vrienden” in de holle aarde.

  knuf

  0 likes
 27. Het “witte licht” van tegen de lamp gelopen te zijn…

  0 likes
 28. Je zou die Joran toch het liefst met onvoorwaardelijke liefde willen doodknuffelen.

  0 likes
 29. [quote name=”pietje bell”][quote name=”Jan”]Robbert is een pathologische leugenaar. Je hoeft geen psychiater te zijn om aan zijn houding en manier van doen af te lezen met wat voor iemand je te maken hebt. Tevens zijn de leugens van hem al meerdere keren doorprikt vanwege de simpele aard.[/quote]
  Hier is maar een antwoord mogelijk.De pot verwijt de ketel dat die zwart ziet.Iemand zwart maken is gemakkelijk of was u erbij ?[/quote]

  Dus Joran van der Sloot is ook een vriendelijk en aardig persoon? Want daar was ik namelijk ook niet bij.

  0 likes
 30. [quote name=”Carpe Diem”]Het is verdrietig om te zien dat de meeste mensen hier niet verder durven te kijken dan angst… De meester van onze emoties, Wie gelooft in het oneindige leven, gelooft ook dat wij het allemaal ooit zijn geweest. Een moordenaar! Wie zijn wij om geleefd door onze emoties een ander proces in de weg te staan?! Hou toch ajb op met oordelen en let it be… We zijn allemaal onderweg en zijn niet anders dan de ander in proces, we zijn namelijk allemaal LIEFDE[/quote]

  Vertel dat aan de ouders van het arme meisje die is omgebracht. Van het leven berooft door zo’n zak. Haal toch aub uw hoofd onder die kei vandaan. Waar haalt u het recht weg, om dit alles maar weg te cijferen, onder de noemer Liefde. Als dat liefde is, begrijp ik niet waar u de euvele moed vandaan haalt, om het voor een gewetenloze en genadeloze moordenaar op te nemen.
  Van mij mogen ze die Joran meteen aan de hoogste boom ophangen. En dat zeg ik echt niet uit gebrek aan begrip, maar eerder uit volle bewustzijn, naar het arme meisje die geen kans meer heeft om te leven maar het zelfs is ontnomen.

  0 likes
 31. [quote name=”Carpe Diem”]Het is verdrietig om te zien dat de meeste mensen hier niet verder durven te kijken dan angst… De meester van onze emoties, Wie gelooft in het oneindige leven, gelooft ook dat wij het allemaal ooit zijn geweest. Een moordenaar! Wie zijn wij om geleefd door onze emoties een ander proces in de weg te staan?! Hou toch ajb op met oordelen en let it be… We zijn allemaal onderweg en zijn niet anders dan de ander in proces, we zijn namelijk allemaal LIEFDE[/quote]Mee eens ,mensen zoals p r de Vries begrijpen dat niet en maken een ander belachelijk,lekker stoer doen als mensen dan een ander uilachen …!Zielig.

  0 likes
 32. Elke vorm van aandacht aan deze 2 psychopaten dient vermeden te worden

  0 likes
 33. Mooi dat Joran inzichten krijgt en zijn bewustzijn vergroot, maar ik snap niet zo goed waarom niburu en robert hier aandacht aan besteed. Er zijn zoveel mensen die dergelijke ervaringen hebben. Alleen omdat het joran is en het dus sensatie is word er aandacht aan besteed. Natuurlijk is het belangrijk om zelfs voor de ergste psychopaten compassie te voelen. Maar voor mij is het pas waar als hij dit proces langer zal volhouden en het ook echt wezenlijk kan veranderen in zijn leven. Het voelde voor mij nu meer als een publiciteitsstunt van Joran en Robert.

  0 likes
 34. Jammer van al die negatieve reacties. Alhoewel ik de reacties begrijp, en ook die ene liefdevolle benadering, zijn we geneigd in dit soort situaties op deze manier te reageren. We willen het ‘tuig’ uitsluiten straffen en het liefst aan de hoogste boom opknopen.
  Waarom willen we dat? Is het geen pure defensie?
  We vergeten het hele begrip karma in dit verhaal en wie daarnaar kijkt begrijp van dit alles veel meer.
  Joran van der Sloot heeft m.i. een dissociatief stoornis (borderline variant)en heeft erg veel aandacht nodig. Dat is in het verleden wel gebleken en daar draait het bij deze stoornissen om. Het beste is wat dan te doen is, is geen aandacht schenken.
  Afgezien van het feit of hij op de goeie weg is of niet, die dissociatie verdwijnt niet in de gevangenis, zonder behandeling of met liefdevolle benaderingen.
  M.i. kun je die aandacht geven, dan wel liefdevol, niet wanneer het hem uitkomt maar ons.
  Ik vind het een nare man die ik op afstand wil houden, elke media aandacht is m.i. teveel, zeker voor degene die het betreft.
  Jammer dat we op deze manier weer het gene doen wat hij zo graag wil….laten we er maar mee ophouden, ook ik, dat is zijn karma,

  Gera

  0 likes
 35. Wat lopen er hier toch makkelijke prooien rond voor oplichters. Tjongejonge…Alles maar voor waar aannemen. De wakkeren zijn de nuchteren, de slapenden leven in hun droomschijnwereld. In hun fantasie. Omdat ze de werkelijkheid niet aan kunnen. Net zoals de mensen in hun bijbel geloven.

  0 likes
 36. tja die Robbert,,tis wat,we laten hem maar voor wat ie is.

  0 likes
 37. [quote name=”Vonzie”]Wat lopen er hier toch makkelijke prooien rond voor oplichters. Tjongejonge…Alles maar voor waar aannemen. De wakkeren zijn de nuchteren, de slapenden leven in hun droomschijnwereld. In hun fantasie. Omdat ze de werkelijkheid niet aan kunnen. Net zoals de mensen in hun bijbel geloven.[/quote]

  Uw wereld is waarschijnlijk de enige echte!

  0 likes
 38. [quote name=”indian summer”]Uit persoonlijke ervaringen twijfel ik er niet aan dat dit waar kan zijn. Ik kan me wel goed voorstellen dat mensen hier vraagtekens bij plaatsen. Dat kan, dat mag en daar is niets mis mee. Iedereen die dat wil kan zich verbinden met dit onbegrensde veld. Onvoorwaardelijke liefde sluit NIEMAND buiten. Maar mensen die een liefdeloos oordeel over een ander vellen sluiten zichzelf buiten. Oog om oog, tand om tand, maakt hun blind en tandenloos. Hun licht, hun levenskracht wordt verzwakt omdat ze niet over zichzelf regeren, maar op anderen reageren.[/quote]
  Het Karma van Joran moet zich ook ooit 1-maal uitwerken, hij heeft uit onwetendheid gehandeld, maar zal ooit ‘wetende’ moeten worden. WE… mogen niet met haatgevoelens op Joran reageren, dat is onwetenschappelijk.

  0 likes
 39. [quote name=”Vonzie”]Wat lopen er hier toch makkelijke prooien rond voor oplichters. Tjongejonge…Alles maar voor waar aannemen. De wakkeren zijn de nuchteren, de slapenden leven in hun droomschijnwereld. In hun fantasie. Omdat ze de werkelijkheid niet aan kunnen. Net zoals de mensen in hun bijbel geloven.[/quote]Dat is jouw mening,je kan alles wat je meemaakt opzoeken en uitwerken boeken over lezen,toch op internet zoeken de een is gevoeliger dan de ander,ik ben er blij mee….

  0 likes
 40. Waarom doet de ene mens de andere dat aan?volgens mij straf je jouw zelf door zo iets te doen,denk maar aan oorlog trauma ,toch gebrek aan liefde voor je medemens ,dan komt er berouw na de zonde,heel moeilijk niemand wil eigenlijk zo iets meemaken en toch gebeurd het …..

  0 likes
 41. Ik denk dat Joran eigenlijk een hele lieve jongen is. Net als Robbert van den Broeke, die hem gewoon graag uit liefde wil helpen.
  Twee aardige, lieve jongens en wie zelf niet de liefde op kan brengen om dit te accepteren, is zelf een smerige verdorven ziel.

  0 likes
 42. Waarom besteden wij aandacht aan een psychopatische moordenaar. Twee levens heeft hij op zijn geweten. Laat hem verder barsten.

  0 likes
 43. [quote name=”bluff”]Ik denk dat Joran eigenlijk een hele lieve jongen is. Net als Robbert van den Broeke, die hem gewoon graag uit liefde wil helpen.
  Twee aardige, lieve jongens en wie zelf niet de liefde op kan brengen om dit te accepteren, is zelf een smerige verdorven ziel.[/quote]

  Wie moordenaren steunt is hij ook een moordenaar!!

  0 likes
 44. [quote name=”Carpe Diem”]Het is verdrietig om te zien dat de meeste mensen hier niet verder durven te kijken dan angst… De meester van onze emoties, Wie gelooft in het oneindige leven, gelooft ook dat wij het allemaal ooit zijn geweest. Een moordenaar! Wie zijn wij om geleefd door onze emoties een ander proces in de weg te staan?! Hou toch ajb op met oordelen en let it be… We zijn allemaal onderweg en zijn niet anders dan de ander in proces, we zijn namelijk allemaal LIEFDE[/quote]

  Joran is geen liefde als je een mens vermoord dus iemand zn leven afneemt noem ik dat geen liefde nee dit is het kwaad!

  0 likes
 45. [quote name=”alfred”]Waarom besteden wij aandacht aan een psychopatische moordenaar. Twee levens heeft hij op zijn geweten. Laat hem verder barsten.[/quote]

  Heel simplistisch gezegd.
  1) Robert B wordt genoemd, is hier op niburu een persoon waar naar op wordt gekeken door sommigen

  2)Joran en Robert in 1 artikel = associatie

  3) Als Robert contact heeft gehad met J. dan moet hij toch iets ‘positiefs’ zien in J. en daarom moeten/mogen we niet zo negatief praten over J. volgens sommige bezoekers.

  0 likes
 46. [quote name=”bluff”]Ik denk dat Joran eigenlijk een hele lieve jongen is. Net als Robbert van den Broeke, die hem gewoon graag uit liefde wil helpen.
  Twee aardige, lieve jongens en wie zelf niet de liefde op kan brengen om dit te accepteren, is zelf een smerige verdorven ziel.[/quote]Liever een smerige verdorven ziel dan een veroordeeld moordenaar.

  (Helaas snapt u niet dat er natuurlijk geen weldenkend mens te vinden is dat het met u eens is. )

  0 likes
 47. [quote name=”Wesley”][quote name=”bluff”]Ik denk dat Joran eigenlijk een hele lieve jongen is. Net als Robbert van den Broeke, die hem gewoon graag uit liefde wil helpen.
  Twee aardige, lieve jongens en wie zelf niet de liefde op kan brengen om dit te accepteren, is zelf een smerige verdorven ziel.[/quote]Liever een smerige verdorven ziel dan een veroordeeld moordenaar.

  (Helaas snapt u niet dat er natuurlijk geen weldenkend mens te vinden is dat het met u eens is. )[/quote]

  De Goden, Meesters, Bhoeddha’s en enkele Wetenschappers zijn vergevingsgezinder dan de meeste mensen die hier reacties plaatsen.

  0 likes
 48. [quote name=”Kalki”][quote name=”Wesley”][quote name=”bluff”]Ik denk dat Joran eigenlijk een hele lieve jongen is. Net als Robbert van den Broeke, die hem gewoon graag uit liefde wil helpen.
  Twee aardige, lieve jongens en wie zelf niet de liefde op kan brengen om dit te accepteren, is zelf een smerige verdorven ziel.[/quote]Liever een smerige verdorven ziel dan een veroordeeld moordenaar.

  (Helaas snapt u niet dat er natuurlijk geen weldenkend mens te vinden is dat het met u eens is. )[/quote]

  De Goden, Meesters, Bhoeddha’s en enkele Wetenschappers zijn vergevingsgezinder dan de meeste mensen die hier reacties plaatsen.[/quote]
  Ik ben zeer vergevingsgezind.

  Echter, bij iemand die verdacht wordt van betrokkenheid bij de vermissing van een meisje en vervolgens de moeder van het slachtoffer probeert af te persen en 5 jaar later een ander meisje vermoord ben ik weinig vergevingsgezind. Sorry.

  0 likes
 49. [quote name=”Kalki”][quote name=”Wesley”][quote name=”bluff”]Ik denk dat Joran eigenlijk een hele lieve jongen is. Net als Robbert van den Broeke, die hem gewoon graag uit liefde wil helpen.
  Twee aardige, lieve jongens en wie zelf niet de liefde op kan brengen om dit te accepteren, is zelf een smerige verdorven ziel.[/quote]Liever een smerige verdorven ziel dan een veroordeeld moordenaar.

  (Helaas snapt u niet dat er natuurlijk geen weldenkend mens te vinden is dat het met u eens is. )[/quote]

  De Goden, Meesters, Bhoeddha’s en enkele Wetenschappers zijn vergevingsgezinder dan de meeste mensen die hier reacties plaatsen.[/quote]
  Heb je het gelezen in Birma waar massaal moslims waaronder kinderen en vrouwen door Bhoeddha’s zonder genade worden afgeslacht??

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

gates

Rutte geeft honderden miljoenen aan vaccingroep Bill Gates: ‘Trotse geldschieter’

Tijdens de Global Vaccine Summit is donderdag ...

Er is iets geks met de toekomst

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat het onderbewustzijn ...