Financieel

De 2 ‘geheimen’ om geld in jouw portemonnee te laten stromen

Help anderen door deze informatie met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Om in onze wereld te kunnen leven ben je al snel afhankelijk van het hebben van geld. Natuurlijk kun je best een eindje komen door diensten of producten te ruilen tegen andere diensten of producten, maar wil je écht iets bereiken dan ontkom je niet aan het gebruik van geld.

Al is het maar om je loon, of een uitkering, op je bankrekening te ontvangen. Of geld van de mensen die jouw product of dienst afnemen, of om te betalen voor dingen die jij koopt.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Met de introductie van geld in de vorm van waardepapier en munten, als vervanging van ruilhandel, werden de mogelijkheden tot handel drijven enorm vergroot.

Dit principe, geld in ruil voor producten/diensten in plaats van producten/diensten als tegenwaarde, begon ooit als een idee. En ‘idee’ is synoniem voor ‘gedachte’. Het begon dus ooit met een gedachte!

Gedachten worden realiteit

Zoals je waarschijnlijk wel weet ontstaan acties vanuit gedachten. En dit levert resultaten op. Je kunt ideeën hebben die enorme kapitalen opleveren, of ideeën die je aan de bedelstaf brengen.

Het grote probleem is dat er, tussen het hebben van een gedachte tot het resultaat, doorgaans heel veel tussenstappen zijn waar je je niet van bewust bent.

Wat moet je doen om een idee tot een succes te maken? Hoe weet je of je idee wel zo goed is?

Labyrint

labyrinthNet zoals je je niet bewust bent waar jouw ideeën werkelijk vandaan komen, ben je je er ook niet van bewust waarom je sommige kansen of valkuilen ziet of juist niet ziet.

En áls je iets ziet, wat doe je er dan mee? Of waarom doe je niets?

Elke actie, of gebrek daaraan, geeft een bepaald resultaat. Waardoor je je in een gigantisch labyrint van mogelijkheden, kansen, obstakels en problemen bevindt, waarin je probeert een route te ontdekken, zonder te weten welke kant je op moet.

Zou het niet makkelijk zijn als je een manier had om die route zichtbaar te maken? Zodat je weet wat je moet doen, welke richting je op moet om je ideeën te verwezenlijken? En dan met name ideeën die je naar financiële voorspoed leiden…

Magnetisch voor geld worden?

Hoe zou het zijn als die route je ertoe zou leiden dat je magnetisch voor geld zou kunnen worden? Magnetisch, in de zin dat geld ineens van alle kanten jouw kant op komt ‘rollen’.

Ideeën die tot successen leiden, klanten die zich massaal aandienen, handel die lucratiever blijkt dan je kon bedenken, onverwachte loonsverhoging, of een nieuwe, betere baan…

navigation 1048294 640Je hoeft niet exact de route te kennen, als je maar handelt op het moment dat je ‘navigatie’ meldt dat je een afslag moet nemen!

Je hoeft niet te weten hoe je door het labyrint van mogelijkheden moet laveren, als je maar in actie komt zodra zich de juiste kansen aandienen!

En om te weten wanneer je wel, of juist niet, in actie moet komen, zul je je brein moeten ‘finetunen’, zodat de subtiele signalen die je onderbewustzijn opvangt ‘gelezen’ kunnen worden.

Onthoud dat dit niets te maken heeft met je opleidingsniveau, je geslacht, je leeftijd, je intelligentie of wat dan ook. Het heeft puur en alleen te maken met je brein instellen op het luisteren naar die signalen. En het verkrijgen van meer geld zal hieruit voortvloeien.

Je brein opnieuw instellen

Ben je geïnteresseerd in hoe je je brein kunt instellen op ‘magnetisch worden voor meer geld’? Zodat je die onbewuste signalen, die je de juiste weg wijzen, feilloos oppikt?

Er is een veilige, snelle en eenvoudige manier om dit te doen, door middel van de professionele sessies die Trancewerk biedt:

    1. De sessie Word een geldmagneet stemt jouw onderbewustzijn af op geldstromen die jouw kant opkomen. Je creëert een ongekend sterke, onbewuste focus om meer geld naar je toe te laten stromen.
    2. Met de sessie Creëer rijkdom leer je op onbewust niveau wát je moet doen om die geldstromen op gang te brengen en om te zetten in financiële rijkdom. Dit is een update van je onbewuste navigatiesysteem. Je route door het labyrint!

Met deze twee stappen ontwikkel je snel en veilig de noodzakelijke, onbewuste patronen in je brein, die jou de weg wijzen én de route vrijmaken die leidt tot financiële rijkdom.

Nu jij

Vind je dat het tijd is om een aanzienlijke verandering te realiseren op financiëel gebied in jóuw leven? Wil je zeker weten dat je de kansen zíet wanneer ze zich aandienen? Dat je in actie komt als het moet?

Ook jij kunt magnetisch voor geld zijn!

Met meer geld geniet je van meer vrijheid, meer mogelijkheden om de dingen te doen die je graag wilt. Wil je een betere auto, een nieuwe keuken, een ander huis, of wil je geld om een opleiding te doen, of misschien je bejaarde ouders te helpen, meer kunnen doen voor goede doelen?

Meer geld betekent meer kunnen doen, voor jezelf én anderen!

Wil jij dit ook? Download dan nu deze twee sessies en luister er regelmatig naar.

Het is een uitstekende manier om je financiële situatie aanzienlijk, en blijvend, te verbeteren!

Klik hier om te downloaden

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
Back to top button