CoronaMens en Dier

Kuipers: als 2G niet helpt tegen besmetting kan het worden gebruikt om mensen te bewegen booster te nemen

Help mee door deze informatie met vrienden op je socials te delen!

Zorgminister Ernst Kuipers kreeg vrijdag tijdens de coronapersconferentie een vraag over 2G. De minister zei dat de 2G-regel op de lange termijn ‘gaat helpen’. “Maar als nu blijkt dat de coronapas minder betrouwbaar is door omikron, dan kan het toch nooit een oplossing zijn?”

“Als blijkt dat-ie minder betrouwbaar is, dan is daar echt een issue,” antwoordde Kuipers. “Eén van de oplossingen waar we in zoeken is om dan wel aan de vaccinatiecomponent van de G… Te zorgen dat daar de voorwaarde aan vastzit dat iemand een boost gehad heeft. Dat scheelt alweer aanzienlijk.”

Afweging

Op het moment dat je 2G zou gebruiken, zorgt dat tenminste dat mensen die in grotere groepen blootgesteld worden zelf een geringere kans hebben om ernstig ziek te worden als ze besmet raken, beweerde Kuipers.

“Dat is een afweging. Het is echt een discussie die daarna moet volgen en waarvan we ook eerst in de relatie tussen die verschillende factoren… Wat is nou feitelijk van de verschillende componenten van de drie G’s de negatief voorspellende waarde? Daar moeten we eerst nader antwoord op hebben van de TU Delft. En dat krijgen we begin volgende week,” zei de minister.

Middel op zoek naar doel

Kuipers zegt dus dat 2G nog gebruikt kan worden om mensen te bewegen een booster te nemen als blijkt dat het systeem niet helpt om ‘besmetting’ te voorkomen. Ofwel een middel op zoek naar een doel.

4.7 88 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
283 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Damocles
Damocles
10 maanden geleden

Wat een enorme kl**tzak is dat als hij dit echt letterlijk zo zegt!!

Kaar
Kaar
10 maanden geleden

Belachelijk! Weg met G…

Het komt goed
Het komt goed
10 maanden geleden

Kuipers is de volgende vh tribunaal, het valt steeds meer uit elkaar. Hoe meer ze druk zetten hoe meer ze in paniek zijn. Ze zijn mij inziens met de laatste stuiptrekking bezig denk nu al officieel meer ongevaccineerden dan gevaccineerden dat zullen ze mooit toegeven.

Engelbracht
Engelbracht
10 maanden geleden

Gluiper,kuipers de man met de uitstraling van de aantocht van de DOOD,wat een griezel

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

283
0
We lezen graag je reactie!x