Homepagina » Buitenland » Symbool van het kwaad: het Agenda 2030/Grote Reset-speldje
grote reset
Foto: SDG Speld (Project Kei CC BY-SA 4.0) / Klaus Schwab (World Economic Forum CC BY 3.0)

Symbool van het kwaad: het Agenda 2030/Grote Reset-speldje

Talloze ondernemers klagen steen en been over het gebrek aan overheidssteun. Velen weten niet wat de echte reden is dat lockdowns zijn ingesteld of denken dat de Grote Reset één of ander gestoord plan is dat regeringen nooit zullen doorvoeren zonder eerst de burgers te raadplegen. Dat terwijl de plannen over Agenda 2030 en de Grote Reset al jaren bekend zijn. Pleitbezorgers dragen zelfs een speciaal speldje.

Het World Economic Forum maakte nooit een geheim van de plannen. Journalisten die de Grote Reset benoemden, werden al snel in de hoek van ‘complotdenkers’ geduwd. Bijna niemand kon zich voorstellen dat de economie van geïndustrialiseerde landen opzettelijk zou worden verwoest.

Het is niet bekend wat Klaus Schwab regeringsleiders heeft beloofd in ruil voor steun, maar ze krijgen er ongetwijfeld iets voor terug, schrijft Alina Adair voor weekblad Wochenblick. “Er is geen andere verklaring voor het feit dat premier Rutte Nederlanders lastigvalt met een avondklok, die ook deel uitmaakt van de plannen van Schwab. Hij is de spin in het web en heeft de afgelopen jaren veel geld geïnvesteerd in zijn plan om de wereldeconomie te transformeren.”

Alles is tot in de puntjes uitgewerkt. Enkele maanden voordat de wereld werd getroffen door corona waarschuwde het WEF in een rapport getiteld ‘Outbreak Readiness and Business Impact – Protecting Lives and Livelihoods across the Global Economy’ voor nieuwe pandemieën. In oktober 2019 volgde de generale repetitie: Event 201.

‘Oplossing voor alle problemen’: de Grote Reset

Op 3 juni 2020 boden Schwab en Antonio Guterres samen met onder andere prins Charles een oplossing voor alle ‘problemen’: de Grote Reset. Schwab zei toen dat de coronacrisis ons heeft laten zien dat onze oude systemen niet voorbereid zijn op de 21e eeuw.

Op 9 juli vorig jaar publiceerde Schwab zijn boek ‘Covid-19: The Great Reset’, waarin hij de transformatie van de wereldeconomie toelicht. Wie het boek leest, valt van de ene verbazing in de andere. De grootheidswaanzin en arrogantie druipen er vanaf.

De Grote Reset is in 2020 van start gegaan en domineert sindsdien het coronabeleid in de geïndustrialiseerde landen. Ondertussen trekt Schwab aan de touwtjes van de marionetten die hij in de afgelopen jaren om zich heen heeft verzameld. Je herkent de personen die deel uitmaken van zijn poppentheater aan een speldje dat zij dragen. Ze laten daarmee zien dat ze de Grote Reset steunen.

Iedereen die het speldje draagt, behoort tot de Grote Reset-groep van Klaus Schwab, die ervoor verantwoordelijk is dat veel mensen vanwege de lockdowns en spoedwetten niet langer in hun levensonderhoud kunnen voorzien. Deze mensen doen alsof ze de planeet redden en zien de nevenschade als bijzaak, of het nu gaat om zelfmoorden omdat mensen tot wanhoop worden gedreven of massale werkloosheid.


Het ging nooit om een virus

Als genoeg mensen beseften dat regeringen hun bevolking hebben verkocht aan globalisten, zou er ogenblikkelijk een einde komen aan de Grote Reset, alle lockdowns en het coronabeleid, aldus Adair. “Het ging nooit om een virus, het ging altijd om de Grote Reset.”

[Wochenblick]

Volg ons hier op Telegram om het laatste nieuws te ontvangen.

4.9 78 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
84 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
2 maanden geleden

Hoe raar het ook klinkt er moet helemaal geen steun zijn behalve zoals het was voor corona want hoe eerder de massa (de werknemers) in de portemonnee wordt geraakt, hoe eerder deze gekkigheid waarschijnlijk voorbij is.

Mickey
Mickey
Reactie op  ProAsfalt
2 maanden geleden

Dat gaat nog langer duuren.. want we kunnen w dingen doen… werken en thuis blijven! We moete zo snel mogelijk koffie gaan drinken!!

m.koningen
m.koningen
Reactie op  Mickey
2 maanden geleden

zit ook metsel zand in.

JaJa
JaJa
Reactie op  ProAsfalt
2 maanden geleden

Helemaal juist! Het domme volk zal mogelijk alleen in actie komen als ze niets meer te vreten hebben en uit hun huizen gezet worden. Zolang dat niet het geval is, nemen ze niet de moeite om zich te verdiepen in, wat er aan de hand is. Liggen net als altijd chips vretend languit op de bank te kijken naar propaganda. Vooral alles delen op sociale media want het is toch zo sociaal om alles met je vrienden te delen. Zolang ze niet begrijpen dat ze daarmee dit allemaal veroorzaakt hebben en in stand houden, zal er niets veranderen. Stop met Facebook, Twitter, Instagram en al die andere shit! Stop met kopen bij Amazon! Je maakt daarmee alleen die klootzakken maar rijker die er nu alles aan doen om je tot een slaaf te maken.
Allemaal een hele grote mond over genetisch gemanipuleerd voedsel, want dat kan echt niet en nu je gewoon in laten spuiten met een experimenteel middel want een genetische verandering in je eigen lichaam te weeg brengt. Waar zit jullie verstand? Als chips vretende, languit op de bank liggende massa heb je geen verstand, omdat je nooit heb leren nadenken en alleen maar achter de domme massa aanloopt, rechtstreeks de afgrond in. De MSM zorgt er al jaren voor dat jullie ook dom worden gehouden net zoals de regeringen er voor zorgen dat je arm blijft, want dat is het beste concept om jullie onder controle te houden. De indoctrinatie van kinderen in het basisonderwijs neemt schrikbarende vormen aan, maar jullie laten het gewoon toe omdat je niet de moeite neemt om je te verdiepen in de materie. De gezondheidszorg is er al tientallen jaren niet op gericht om ziekten te bestrijden maar om ons met medicijnen afhankelijk te maken zodat we net niet dood gaan en telkens terug komen omdat het ons nog steeds niet goed gaat. Dit is een verdienmodel! Als je iemand geneest dan verdien je er niets meer aan, alleen als hij ziek blijft, want dan komt hij telkens terug. Het is natuurlijk heel vermoeiend om je te verdiepen in de materie en veel makkelijker om gewoon alles aan te nemen wat je wordt gepresenteerd door de corrupte MSM. Die bepalen hoe jouw wereldbeeld eruit ziet. Vervolgens is jouw wereldbeeld niet groter dan de afmeting van het display van je smartphone of Iphone, arme stakker….. en zo gaat onze totale samenleving naar de klote alleen omdat jij te lui bent om iets te ondernemen zolang je nog te eten hebt en een dak boven je hoofd hebt.
Dat zal laatste zal echter niet lang meer het geval zijn als dit zo doorgaat.

Shir
Shir
Reactie op  JaJa
2 maanden geleden

💯% waar!

Daantje
Daantje
Reactie op  JaJa
2 maanden geleden

Amen! 👍
Zo is het helemaal.
Stelletje droeftoeters….

J. Onno Dekker
J. Onno Dekker
Reactie op  JaJa
2 maanden geleden

700 % mee eens verspreid het!
Identificeer de ratten in pak en mijdt ze als de pest. Het is erop of onder.

Breng een schaduwstem uit: verkiezingsfraudegevaar!

Dirk
Dirk
Reactie op  JaJa
2 maanden geleden

Ik had het niet beter kunnen schrijven. Amen!

Ten eerste mogen mensen iets meer actie ondernemen, en dat hoeft niet perse geweld te zijn.
Ten tweede doe onderzoek en luister naar meer dan alleen de main stream media. Sites als b.v. nu.nl cencureren heel veel reakties, en ook berichtgeving is eenzijdig.
Ten derde laat je angst los, iedereen gaat dood. Niemand wilt dood, maar het gebeurt toch. Leer dit je kinderen, dat het ook niet erg is om dood te gaan. Het hoort nu eenmaal bij het leven. Dan leer je ook dat niet alles vanzelfsprekend is, en hopenlijk ontwikkel je een zintuig van verbondenheid met je medemens. Heb elkaar lief en zorg voor elkaar.
Als laatse want anders blijf ik aan de gang. Geld is geen liefde, het begeren van geld is niet gezond.

JaJa
JaJa
Reactie op  Dirk
2 maanden geleden

Dank je wel Dirk voor je perfecte toevoeging aan mijn betoog. Je maakt het daarmee compleet voor dit moment.
Dat er veel meer aan de hand is, beginnen gelukkig steeds meer mensen door te krijgen. Dit is echter maar het topje van de ijsberg!
Ook ik ben tegen geweld zolang het geen zelfverdediging is.

john
john
Reactie op  JaJa
2 maanden geleden

mensen zijn schapen zonder herder kunnen ze niks

Frank
Frank
Reactie op  JaJa
2 maanden geleden

Jaja, je hebt beter verwoord dan ik nog de energie heb om dat weer hier te doen.
Ik sta helemaal achter wat jij hier schreef.
Het probleem is alleen dat alle wakkere mensen hier lezen dit. Maar die slapende schapen zullen nooit bereikt worden. Nu met dat idiote experimentele Gen therapie ook, alle wakkere mensen zullen die niet nemen.
De schapen natuurlijk wel die staan bedelend in de rij om hun prikkie te krijgen. Maar we weten ook dat agenda 30 ook de wereld bevolking omlaag wil brengen. Nu met deze vaccinaties zullen we een natuurlijke scheiding krijgen van mensen die blijven leven en die andere groep die zich als proef konijn heeft aangeboden. Ik wacht rustig af wat er gaat gebeuren en er komt natuurlijk geen naald in mijn lijf. Ik verwacht dat auto immuun ziekte ergens over 4 maanden of zo zich gaat openbaren. We zullen zien.

Hans
Hans
Reactie op  JaJa
2 maanden geleden

Zeer juist!!!!

m.koningen
m.koningen
Reactie op  ProAsfalt
2 maanden geleden

Gelukkig bestaat er geen in 1056 opgerichte club van geselecteerde leidinggevende juristen ,ordediensten in sommige landen bijna allemaal,wetenschappers uit alle religies en alle politieke gezinden de zeer,zeer rijken en al wie ik vergeten ben die over in 2020 precies 36 jaar{9 opgeteld een zeer heilig getal} zijn 1000 jarig feestje viert.Een feestje wereld wijd waar wij niet op zijn uit genodigd zoals de leden iets te vaak verkondigd hebben.Een waar je ingezworen wordt liggend met zwaarden van je club genoten op je gericht op straffe van de dood bij verbreken.Met een celstruktuur op kennis gebaseerd.Die landen ,personen en bedrijven kan maken en breken al bijna duizend jaar land de hele boel voor ons expres in de soep laten lopen om hun parasitaire levens stijl te financieren.Of toch wel……………..?
Gatverdamme mijn thee smaakt steeds sterker naar cement die is verloren door de metselaar die bij de buren metselt ik zie hem niet maar proef het wel.
Mvrg,Marcel

m.koningen
m.koningen
Reactie op  m.koningen
2 maanden geleden

P.S.De organisatie die boven alle [Ja alle]andere staat heeft expres geen naam[zoek maar eens op,gaat niet he]de leden [paar]kennen elkaar gewoon en jij kent ze bijna niet.De beste truc is doen alsof je niet bestaat nietwaar.
Voorspelling naar satan [de andere]Klaus :in de toekomst bezit jij en je vijfde colonne niets meer,zelfs geen academische titels en moeten alle schade betalen[verbeurd verklaring] en je bent er niet blij mee.Wij wel.
Sterkemans zware gunpower thee vandaag.
Mvrg,Marcel

Jacob
Jacob
2 maanden geleden

He, he, eindelijk zijn we wakker aan het worden. En weet u, al die zgn. testlocaties besmetten u met het lange wattenstokje, het overgrote deel wordt besmet verklaard en een klein aantal negatief. Zo houden ze het aantal besmettingen hoog en rechtvaardigt men de lockdown. Het is puur bedrog en gaat idd. om de Grote Reset.

Lucky
Lucky
2 maanden geleden

Tja, ik weet dat al 10 maanden terwijl domme dove blinde schapen om mij heen nog steeds lopen te mekkeren. Overtuigd als ze zijn van hun eigen kortzichtige waarheid. Als het niet zo stuitend was zou ik het haast zielig vinden. Maar dit klootjesvolk verdient zijn vrijheid niet eens. Dit spul sterft ook beslist als eerste uit. Ze lopen juigend en feestend hun dood tegemoet. Oh ja ome Bill Gates begint nu vast over een 3e en volgende vaccinaties. Hij ziet mensen als een speldenkussen, de freaking imbecile.

Realistic
Realistic
Reactie op  Lucky
2 maanden geleden

Logans Run?

Christien
Christien
2 maanden geleden

Vanaf het begin is duidelijk dat er opzet in het spel is. Regeringsleiders hebben een coup gepleegd op de eigen bevolking. Zonder schroom de vernietiging in gezet. Hier horen zware straffen bij en die zullen komen, dat kan niet uitblijven. Deze coup is een generatie te vroeg. Maar het wordt tijd dat we allemaal wakker worden.

Als ik vanuit het vakgebied de DSM IV erbij haal en een persoonlijk profiel aanmaak op betreffende personen, kom ik steevast uit op doorgeslagen in narcisme en psychopaat. Ik ben benieuwd hoe anderen dit ervaren.

Nu lappen ze zelfs de regels van de raad van Europa aan hun laars.
Hoe groot moet de beloning voor ze zijn. Of weten ze teveel over de personen?

J. Onno Dekker
J. Onno Dekker
Reactie op  Christien
2 maanden geleden

wat is dsm iv?

Realistic
Realistic
Reactie op  J. Onno Dekker
2 maanden geleden

De DSM-IV-criteria voor ADHD……
5 seconden voor nodig gehad om het op te zoeken.Wat let U om zelf een keer wat te doen en niet op een ander wachten die je wat vertelt.
Johan zou zeggen….Ben ik nu zo slim of bent u nu zo….

Realistic
Realistic
Reactie op  Christien
2 maanden geleden

Nee hoor.Ze zijn op tijd om onze kinderen te hersenspoelen. Wij zijn schade die niet te repareren is.Ze willen onze kinderen want die kun je vormen en kneden zoals je wilt.Daar gaat het om.Niet om ons,volwassenen.Onze kinderen zijn het doel.

Speed
Speed
2 maanden geleden

Zonder werkgever geen werknemers, waar we nu op af stevenen is een een pure vorm van marxisme/ faschisme .
Maar nogmaals de meesten zien het niet en willen het niet zien!!

vladi
vladi
Reactie op  Speed
2 maanden geleden

of weer terug met een collectief naar zelfstandigheid en zelfvoorzienendheid.
maar luxe niet kunnen loslaten zal de nekslag worden.

fff

La Reina
La Reina
2 maanden geleden

Economische sekte
Groot Hongersnood en Armoede in de wereld over een paar jaar.
Vele mensen zullen hun huis zaak en baan verliezen en sterven door ‘ virussen’ zo genaamd!
Dat noemen ze collateral damage , all for the greater good.
Vraag maar an Marc Rutte, Hij is kind aan huis bij Schwaab
De ‘virus ‘ was maar een afleiding
Wij hebben allemaal geslapen helaas ………

salvar
salvar
Reactie op  La Reina
2 maanden geleden

niet allemaal ik had in febr. 2020 al in de gaten dat er iets niet klopte.
verteld aan een ander en je werd gelijk voor gek verklaard of je niet spoorde.

Geen variatie
Geen variatie
2 maanden geleden

Deze talloze ondernemers, die bedelen om een beetje staatssteun en hun toko naar de knoppen zien gaan door oa griezel Klaus Schwab, vinden het nu een goed plan om straks alleen nog mensen binnen te laten met een testbewijs.
Als deze ondernemers een beetje kloten hadden zouden ze niet meewerken aan deze nazi praktijken.
Landverraders!!!

Lies
Lies
Reactie op  Geen variatie
2 maanden geleden

Helemaal mee eens dan blijf ik gegijzeld door Rutte en consorten laat me niet testen

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  Geen variatie
2 maanden geleden

En daarom ook respect voor Jorn Luka, die dit niet zag zitten en zijn horecabedrijven van de hand heeft gedaan om zich te storten op bewustwording.
Maar eerlijk is eerlijk: je moet je dat wel kunnen permitteren.

https://twitter.com/JornLuka

Zijn YouTube kanaal: Jorn’s truly

https://www.youtube.com/channel/UCbPdon42O_lbtiyoJOO5raA

salvar
salvar
Reactie op  Geen variatie
2 maanden geleden

precies landverraders.

Wow
Wow
2 maanden geleden

Waar is de foto van dikke willem dus willie en maxima met hun speldje?? Zoek er even bij 94news! Niet normaal maken wat niet normaal is,.. de gore liegbeest. Wel de spoedwet en de avondklok ondertekenen. Kom op laat zien die speldjes op de borst bij de nep adel

Exegese
Exegese
Reactie op  Wow
2 maanden geleden

Ik ben ook zeker geen fan van Willem, maar ik heb zijn handtekening onder de spoedwet nog niet kunnen ontdekken. Ik ben er zelfs van overtuigd dat hij hem niet ondertekend heeft.

Lies
Lies
Reactie op  Wow
2 maanden geleden

👍👍

Weetniet
Weetniet
Reactie op  Wow
2 maanden geleden

Hier is je foto:

https://www.ellaster.nl/2021/02/17/het-complot-dat-de-koning-steunt/

W.A. Bilderberg en co dienen terstond achter de tralies te verdwijnen. Dit gespuis is het uitschot van de mensheid en hoort levenslang in de diepste kerker thuis.

Jeff
Jeff
Reactie op  Wow
2 maanden geleden

Willem? die heb er eentje op z’n reet laten tatoeëren.

Henk R
Henk R
2 maanden geleden

Deze corona hoax is nog maar het begin. Straks gaan ze weer door met over het klimaat te janken. Krijgen we klimaat lock downs . De verplichte warmtepomp en waarschijnlijk ” slimme energiemeters ” die je afsluiten als je te veel gebruikt , of je gaat ontzettend veel betalen als je over je bundel gaat . Deze agenda zijn we nog lang niet klaar mee. Ook vlees wordt een groot taboe, natuurlijk want hier door wordt je sterk en man , en dat past niet helemaal, in deze agenda.

Realistic
Realistic
Reactie op  Henk R
2 maanden geleden

Ik mag aan de vegaburger en mark en consorten eten mijn biefstuk.
Zo was het 100 jaar geleden ook.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
2 maanden geleden

Elke experimentele COVID-Jab/vaccine wordt geproduceerd door officiële partners van World Economics ,,,The Great Reset

HEEL GEVAARLIJK !!

elisabeth
elisabeth
Reactie op  Joyce Ramgatie
2 maanden geleden

idd Joyce, het elite groepje……..

Wow
Wow
Reactie op  Joyce Ramgatie
2 maanden geleden

hoi Joyce,..goed werk,.. 31 trollen uit hun holen getrokken,..31?? Die onderkruipsels zijn ook overal,..als wij transparant kunnen zijn dan verraden de trollen zichzelf,..dus geen stress, alle trollen gaan binnen afzienbare tijd op de fles

Hans van Straaten
Hans van Straaten
Reactie op  Joyce Ramgatie
2 maanden geleden

Hoe kom jij toch steeds aan die negatieve duimpjes. Ik ben het vaak met je eens.
Tegen foute schenen aangeschopt?

x

Check Also

rutte

‘Rutte en De Jonge hebben niet het beste met ons voor, ze liegen over alles’

De coronacrisis geeft aanleiding tot enorme zorg, ...

zweden

Broodnodige nuance: wat Rutte niet vertelde over de coronasituatie in Zweden

Demissionair premier Rutte zei dinsdag tijdens de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

84
0
We lezen graag je reactie!x