Buitenland

Symbool van het kwaad: het Agenda 2030/Grote Reset-speldje

Help door dit met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Talloze ondernemers klagen steen en been over het gebrek aan overheidssteun. Velen weten niet wat de echte reden is dat lockdowns zijn ingesteld of denken dat de Grote Reset één of ander gestoord plan is dat regeringen nooit zullen doorvoeren zonder eerst de burgers te raadplegen. Dat terwijl de plannen over Agenda 2030 en de Grote Reset al jaren bekend zijn. Pleitbezorgers dragen zelfs een speciaal speldje.

Het World Economic Forum maakte nooit een geheim van de plannen. Journalisten die de Grote Reset benoemden, werden al snel in de hoek van ‘complotdenkers’ geduwd. Bijna niemand kon zich voorstellen dat de economie van geïndustrialiseerde landen opzettelijk zou worden verwoest.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Het is niet bekend wat Klaus Schwab regeringsleiders heeft beloofd in ruil voor steun, maar ze krijgen er ongetwijfeld iets voor terug, schrijft Alina Adair voor weekblad Wochenblick. “Er is geen andere verklaring voor het feit dat premier Rutte Nederlanders lastigvalt met een avondklok, die ook deel uitmaakt van de plannen van Schwab. Hij is de spin in het web en heeft de afgelopen jaren veel geld geïnvesteerd in zijn plan om de wereldeconomie te transformeren.”

Alles is tot in de puntjes uitgewerkt. Enkele maanden voordat de wereld werd getroffen door corona waarschuwde het WEF in een rapport getiteld ‘Outbreak Readiness and Business Impact – Protecting Lives and Livelihoods across the Global Economy’ voor nieuwe pandemieën. In oktober 2019 volgde de generale repetitie: Event 201.

‘Oplossing voor alle problemen’: de Grote Reset

Op 3 juni 2020 boden Schwab en Antonio Guterres samen met onder andere prins Charles een oplossing voor alle ‘problemen’: de Grote Reset. Schwab zei toen dat de coronacrisis ons heeft laten zien dat onze oude systemen niet voorbereid zijn op de 21e eeuw.

Op 9 juli vorig jaar publiceerde Schwab zijn boek ‘Covid-19: The Great Reset’, waarin hij de transformatie van de wereldeconomie toelicht. Wie het boek leest, valt van de ene verbazing in de andere. De grootheidswaanzin en arrogantie druipen er vanaf.

De Grote Reset is in 2020 van start gegaan en domineert sindsdien het coronabeleid in de geïndustrialiseerde landen. Ondertussen trekt Schwab aan de touwtjes van de marionetten die hij in de afgelopen jaren om zich heen heeft verzameld. Je herkent de personen die deel uitmaken van zijn poppentheater aan een speldje dat zij dragen. Ze laten daarmee zien dat ze de Grote Reset steunen.

Iedereen die het speldje draagt, behoort tot de Grote Reset-groep van Klaus Schwab, die ervoor verantwoordelijk is dat veel mensen vanwege de lockdowns en spoedwetten niet langer in hun levensonderhoud kunnen voorzien. Deze mensen doen alsof ze de planeet redden en zien de nevenschade als bijzaak, of het nu gaat om zelfmoorden omdat mensen tot wanhoop worden gedreven of massale werkloosheid.


Het ging nooit om een virus

Als genoeg mensen beseften dat regeringen hun bevolking hebben verkocht aan globalisten, zou er ogenblikkelijk een einde komen aan de Grote Reset, alle lockdowns en het coronabeleid, aldus Adair. “Het ging nooit om een virus, het ging altijd om de Grote Reset.”

[Wochenblick]

Volg ons hier op Telegram om het laatste nieuws te ontvangen.

4.9 79 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

85 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

Hoe raar het ook klinkt er moet helemaal geen steun zijn behalve zoals het was voor corona want hoe eerder de massa (de werknemers) in de portemonnee wordt geraakt, hoe eerder deze gekkigheid waarschijnlijk voorbij is.

Jacob
Jacob
3 jaren geleden

He, he, eindelijk zijn we wakker aan het worden. En weet u, al die zgn. testlocaties besmetten u met het lange wattenstokje, het overgrote deel wordt besmet verklaard en een klein aantal negatief. Zo houden ze het aantal besmettingen hoog en rechtvaardigt men de lockdown. Het is puur bedrog en gaat idd. om de Grote Reset.

Lucky
Lucky
3 jaren geleden

Tja, ik weet dat al 10 maanden terwijl domme dove blinde schapen om mij heen nog steeds lopen te mekkeren. Overtuigd als ze zijn van hun eigen kortzichtige waarheid. Als het niet zo stuitend was zou ik het haast zielig vinden. Maar dit klootjesvolk verdient zijn vrijheid niet eens. Dit spul sterft ook beslist als eerste uit. Ze lopen juigend en feestend hun dood tegemoet. Oh ja ome Bill Gates begint nu vast over een 3e en volgende vaccinaties. Hij ziet mensen als een speldenkussen, de freaking imbecile.

Christien
Christien
3 jaren geleden

Vanaf het begin is duidelijk dat er opzet in het spel is. Regeringsleiders hebben een coup gepleegd op de eigen bevolking. Zonder schroom de vernietiging in gezet. Hier horen zware straffen bij en die zullen komen, dat kan niet uitblijven. Deze coup is een generatie te vroeg. Maar het wordt tijd dat we allemaal wakker worden.

Als ik vanuit het vakgebied de DSM IV erbij haal en een persoonlijk profiel aanmaak op betreffende personen, kom ik steevast uit op doorgeslagen in narcisme en psychopaat. Ik ben benieuwd hoe anderen dit ervaren.

Nu lappen ze zelfs de regels van de raad van Europa aan hun laars.
Hoe groot moet de beloning voor ze zijn. Of weten ze teveel over de personen?

Back to top button
85
0
We lezen graag je reactie!x