Mens en Dier

Filmpje: Hugo de Jonge op zijn plek gezet tijdens vastgoedcongres

Help mee door dit artikel met je vrienden op je socials te delen!

Minister Hugo de Jonge kreeg in november vorig jaar tijdens het jaarlijkse congres van Vastgoed Belang een kritische vraag. Beelden daarvan circuleren op dit moment op social media.

Vastgoedinvesteerder Danny van der Horst zei ongeveer 30 nieuwe woningen per jaar te ontwikkelen. “Alleen wij kopen in Nederland niks meer. Ook niet meer met mijn compagnons. Eigenlijk zijn de meningen unaniem: met deze onbetrouwbare regering en met u als minister – wij vinden gewoon dat u totaal geen expertise heeft,” zei hij tegen de toenmalig minister van Wonen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Die slaan we over

Er werd luid geapplaudisseerd, waarna dagvoorzitter Rick Nieman vroeg: “Laten we de persoonlijke aanvallen een beetje terzijde laten. Zat er nog een vraag in of wilde je alleen deze opmerking even maken?”

“Mijn vraag is: waarom wordt er geen minister geïnstalleerd met expertise en voortschrijdend inzicht?” Opnieuw klonk er geklap. “Die slaan we over,” zei Nieman resoluut. “Dat is een vraag die geen zin heeft, dat begrijp je zelf ook.”

De Jonge: “Goed.”

4.8 185 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

77 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Loire
Loire
5 maanden geleden

Laat de Jonge eerst eens inhoudelijk reageren, zou wel zo netjes zijn. …..

Pieternel
Pieternel
5 maanden geleden

Wtf… een briljante vraag Rick Nieman(d). Deze kneus vindt het allang best dat hij niet hoeft te antwoorden. Tjonge, jonge om te kotsen🤮🤮🤮

Piet
Piet
5 maanden geleden

En op deze manier, door de dagvoorzitter, wordt de minister weer uit de wind gehouden. Terwijl iedere vorm van een toekomstvisie volledig ontbreekt. Wanneer krijgen we een regering die uit deskundigen bestaat en die een visie van jaaaaren heeft ipv paniekvoetbal?

Puntje puntje.........
Puntje puntje.........
5 maanden geleden

Dat filmpje heb ik al een tijd geleden gezien maar debiele hugo’tje zit er nog steeds. Het zijn gewoon domme krachten waar je tegen aan kan zeiken!

Back to top button
77
0
We lezen graag je reactie!x