Buitenland

Jurist over brute inval van Hamas in Israël: ‘Heeft alle kenmerken van een false flag-operatie’

Help ons door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!

De brute inval van Hamas in Israël heeft alle kenmerken van (deels) een ‘false flag’-operatie, schrijft jurist Jeroen Pols in een opiniestuk in De Andere Krant.

Hij wijst erop dat de grens tussen Gaza en Israël de best bewaakte ter wereld is en dat Gaza het meest bespioneerde stukje land ter wereld is. Toch konden de Hamasstrijders ongestoord hun gang gaan.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Volstrekt ongeloofwaardig script

Een verrassingsaanval van Hamas op Israël met een ‘volstrekt ongeloofwaardig script’ dat zelfs in een schooltoneelstuk weggehoond zou worden. Het is de arrogantie van de macht die gewend is met alles weg te komen, merkt Pols op.

Hij wijst erop dat de grenzen potdicht zijn. “De grens met Israël is een ondoordringbare barrière van hekken en muren, gecontroleerd met de modernste technologie zoals sensoren, camera’s en drones om elke beweging te detecteren en volgen. Militaire patrouilles bewaken nauwgezet de grenzen om infiltraties te voorkomen.”

Uitnodiging tot totale destructie

Over de inval van Hamas zegt Pols: “Zelfs iemand met een mislukte lobotomie begrijpt dat een dergelijke actie leidt tot niet eerder vertoonde wraakacties, een uitnodiging tot totale destructie. Het heeft daarmee alle kenmerken van een false flag.”

Zolang we niet willen beseffen dat we iedere keer door gewetenloze machthebbers tegen elkaar worden opgezet, blijven onschuldige slachtoffers vallen om de bevolking af te leiden van de echte vijand, benadrukt hij.

4.8 181 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

61 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Teuwen Harry
Teuwen Harry
6 maanden geleden

Inderdaad. Dat was ook mijn eerste indruk

Gekke Henkie
Gekke Henkie
6 maanden geleden

Ja mee eens,,je vecht altijd alleen maar voor de agenda van de rijken

Arie
Arie
6 maanden geleden

Als ik mijn voordeur open laat staan, mag jij dan zomaar binnen komen???? Kom nou, Hamas is nog steeds de boze buurman die zelf het oordeel over zich afroept.

Verzet is niet zomaar
Verzet is niet zomaar
6 maanden geleden

Als je 7 uur lang je leger tegenhoud in het best beveiligde land in de wereld en dit gebeurt kun niets anders denken dan false flag operatie!

Back to top button
61
0
We lezen graag je reactie!x