Buitenland

Deze partijen willen niet uitsluiten dat je kinderen moeten vechten in de loopgraven in Oekraïne

Help ons door dit met anderen op je social netwerk te delen!

Afgelopen maand diende FVD-voorman Thierry Baudet een motie in: nooit Nederlandse dienstplichtigen naar Oekraïne sturen om daar te gaan vechten in de oorlog tegen Rusland.

Dinsdag werd de motie in stemming gebracht. Alleen JA21, BBB, Van Haga, FVD en PVV stemden voor deze motie. De SP en SGP lichtten toe dat zij tegen stemden omdat er geen sprake is van een dienstplicht in Nederland.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Nog verder ingezogen

“Ze willen de dienstplicht opnieuw invoeren, na de verkiezingen,” zegt Baudet in een videoboodschap. “Ik heb gewaarschuwd: dat betekent gewoon dat we die oorlog nog verder ingezogen worden. Dit gaat helemaal mis, onze jongens en meisjes moeten daar straks sterven voor een oorlog die niet de onze is.”

“Iedereen zegt: ‘Ah, Baudet, ziet spoken, gaat nooit gebeuren’. Bij al die dingen die ik heb voorspeld, zeggen ze dat altijd.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Wees gewaarschuwd

Een motie dus: nooit militairen naar Oekraïne in dit huidige conflict. Het hele kartel stemde tegen de motie. “Wees gewaarschuwd: als je op 15 maart stemt op kartelpartijen, dan stem je voor de dienstplicht en voor mogelijk Nederlandse jongens en meisjes daarnaartoe.

4.9 116 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

205 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Carla
Carla
1 jaar geleden

Zoals Storms al zei in DeAndere Krant:
“Wij leven in een ‘pathocratie’.

De Rotterdammer
De Rotterdammer
1 jaar geleden

Ouders verzet u zich tegen kabinet tereur je kinderen wordt nu de vleesmolen in geduwd

Annette
Annette
1 jaar geleden

Thierry Baudet, heden ten dage zo ongeveer de MEEST verguisde politicus aller tijden, samen op eenzame hoogte met de vermoorde Pim Fortuyn, heeft zoals gewoonlijk weer alle gelijk van de wereld.

Natuurlijk past Geert Wilders, wat betreft bedreigingen, ook aardig hierbij, maar Geert wordt natuurlijk al jarenlang zwaar beveiligd (Thierry inmiddels natuurlijk ook), maar ik weet de laatste jaren niet meer wat ik van Geert moet denken. Met een echtgenote die bij een farmaceut werkt….. Hij heeft zich ook nooit duidelijk uitgesproken over die zogenaamde experimentele gentechinjecties.

In ieder geval is met deze motie weer alle shit blootgelegd. SUPER, vertegenwoordigers van Forum voor Democratie, dat jullie dit zo duidelijk aan de kaak stellen.

En die laffe gasten van de SP: jullie moeten je schamen met jullie zogenaamde vreedzame protesten. Hier is niets vreedzaams aan. En wat betreft de SGP: OOK jullie moeten je schamen met jullie zogenaamde “christelijke” denkwijze. HIER is niets christelijks meer bij.

Een laf excuus trouwens om te zeggen dat er NU geen dienstplicht is in Nederland. Wij weten inmiddels allemaal, dat dat met één pennenstreek is geregeld.

Thierry Baudet zegt: DEZE verkiezingen gaan over LEVEN en DOOD. Dit klinkt héél dramatisch, maar het IS ook dramatisch.

De meesten van de lezers van ninefornews hebben waarschijnlijk kinderen (en de ouderen zelfs kleinkinderen) en zullen hier zich zeker heel druk over maken.

Zelf hebben mijn man en ik drie kinderen en ook zes kleinkinderen. Het feit dat wij ze allemaal niet meer zien, doet niets af aan het feit, dat wij ons hier best wel zorgen over maken. Wij hebben ze allemaal nog steeds in ons hart, ook al zijn ze op dit moment voor ons onbereikbaar.

Het oudste kleinkind wordt dit jaar 15 jaar. Ik moet onwillekeurig denken aan de huidige situatie in de Oekraïne zelf, waar heel veel jongeren zonder pardon van de straten worden geplukt. Ik heb de schokkende filmpjes op Telegram gezien.

Wat DAAR gebeurt, kan net zo goed straks HIER gebeuren.

Op dit moment is het Godzijdank nog niet zo ver. Laten wij met z’n allen in ieder geval a.s. zaterdag ons stem laten horen (ik ga met een volle bus mee vanuit West Friesland) EN natuurlijk stemmen op 15 maart op de ENIGE partij, die daadwerkelijk oppositie voert en dat is FORUM VOOR DEMOCRATIE.

Marijke
Marijke
1 jaar geleden

Het kartel is krankjorum!

Back to top button
205
0
We lezen graag je reactie!x