Mens en Dier

Minister De Jonge hoeft kritische vraag niet te beantwoorden tijdens congres: ‘Die slaan we over’

Help ons door deze informatie met iederen die je kent op je social media te delen!

Minister Hugo de Jonge kreeg afgelopen donderdag tijdens het jaarlijkse congres van Vastgoed Belang een kritische vraag.

Eén van de leden zei ongeveer 30 nieuwe woningen per jaar te ontwikkelen. “Alleen wij kopen in Nederland niks meer. Ook niet meer met mijn compagnons. Eigenlijk zijn de meningen unaniem: met deze onbetrouwbare regering en met u als minister – wij vinden gewoon dat u totaal geen expertise heeft.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Expertise en voortschrijdend inzicht

Er werd luid geapplaudisseerd, waarna dagvoorzitter Rick Nieman vroeg: “Laten we de persoonlijke aanvallen een beetje terzijde laten. Zat er nog een vraag in of wilde je alleen deze opmerking even maken?”

“Mijn vraag is: waarom wordt er geen minister geïnstalleerd met expertise en voortschrijdend inzicht?” Opnieuw klonk er geklap. “Die slaan we over,” zei Nieman resoluut. “Dat is een vraag die geen zin heeft, dat begrijp je zelf ook.”

De Jonge: “Goed.”

4.9 114 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
124 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Helga
Helga
2 maanden geleden

En nou…mag hij gewoon blijven zitten. Een dreumes als CEO. Hoe bestaat het, wie laat zulks gebeuren ? Juist….. Wij Allen !!!

Nowhere to be found.
Nowhere to be found.
2 maanden geleden

Dat is geen persoonlijke aanval, maar de harde realiteit van onkundige mensen die niets anders doen dan liegen en bedriegen en dat tot hun hoofdtaak hebben gemaakt en er ook nog eens royaal voor betaald worden.

ludo
ludo
2 maanden geleden

en de media is nog steeds niet wakker of moedig genoeg om zoiets aan de grote klok te hangen!

Vlinder
Vlinder
2 maanden geleden

Hahahahaha!🤫

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

124
0
We lezen graag je reactie!x