Mens en DierCorona

Filmpje: Marty vertelt hoe zijn moeder is gestorven door de coronaprik, toont autopsierapport

Help door deze info met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De moeder van Marty Logan kreeg op 16 februari het coronavaccin toegediend. De dag erna overleed ze. Marty vertelt in een video op YouTube hoe de Moderna-prik zijn moeder heeft gedood.

Hij zegt dat de lijkschouwers geen autopsie wilden doen en het sterfgeval wilden wegschrijven onder corona. Op de oorspronkelijke overlijdensakte staat dat zijn moeder is overleden aan ‘hartfalen’. Marty liet een autopsie uitvoeren en wat blijkt? Er was helemaal geen sprake van hartfalen. Er was geen hartaanval. Geen beroerte. Geen aneurysma. “Goddank hebben we een autopsie laten doen.”

Gewurgd

Uit de autopsie blijkt dat er leverfalen was opgetreden. Vlak voor haar dood moet ze erg kortademig zijn geweest en moet het hebben gevoeld alsof ze werd gewurgd, werd hem verteld.

De patholoog heeft melding gemaakt van het sterfgeval bij het VAERS, dat bijwerkingen van vaccins in de Verenigde Staten bijhoudt. De patholoog benadrukte daarbij dat het ging om een bijwerking van het vaccin, in dit geval Moderna.

Negatief getest op corona

“Mijn moeder testte op 31 januari negatief op corona. Ze kreeg op 16 februari het coronavaccin. Ik heb die avond nog samen met haar gegeten. We hebben uienringen gehad. We hebben een margarita gedronken. De volgende dag viel ze dood neer. Dat zijn de feiten. Kennis is macht.”

[The Gateway Pundit]

4.9 40 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
44 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
1 jaar geleden

Wat een gruwelijk verhaal weer. En ik ben er zeker van dat dit maar het topje van de enorme ijsberg is. Marty is een echte doorbijter, die absoluut tot het gaatje ging om de waarheid boven tafel te krijgen. Ik denk niet dat er veel mensen zijn zoals hij. Veel mensen hebben nog steeds hopeloos veel vertrouwen in de medici. Als zij zeggen dat het bijvoorbeeld hartfalen is, dan nemen de nabestaanden dit aan. Het is ook nauwelijks voor te stellen, dat artsen moedwillig de gegevens veranderen. Dat duidt op kwaadaardig gedrag en velen hebben dat nog niet begrepen. Ik hoop van harte, dat naar aanleiding van weer het zoveelste verhaal (met daarachter natuurlijk groot verdriet) meer mensen worden wakker geschud. Wij leven in een zeer boosaardige wereld.

Bibi
Bibi
1 jaar geleden

Ik ben momenteel heel vedrietig over deze hele shitzooi!!
Op me werk krijg ik te horen, als we in september allemaal gevaxt zijn kunnen we weer op kantoor werken en hebben we onze vrijheid weer terug. . . . .
Onder welke steen leven deze mensen???
En dan lees ik dit . . . .
En dan al die mensen die zo blij zijn dat ze weer uiteten kunnen
De oppervlakkigheid is onvoorstelbaar groot!

Elise
Elise
1 jaar geleden

he Hugo, lees jij dit ook?

Aladdin
Aladdin
1 jaar geleden

Mijn hart huilt…
Mijn schoonmoeder wou eigenlijk niet voor dit vaccin wat geen vaccin is. Maar heeft zich toch over laten halen haar prikje maar te laten zetten vanmiddag…..
omdat iedereen om haar heen het ook doet en ze haar vrijheid terug wil..
Omdat ze vaker last krijgt bij vaccinaties of antibioticum moest ze langer blijven liggen natijd. En het dan toch nog laten doen. Hoe meer waarschuwingen kan je eigen lijf je dan nog geven denk ik dan..
Ik word hier zo verdrietig van…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

44
0
We lezen graag je reactie!x