Mens en DierCorona

Kijk: ook staatssecretaris Knops (CDA) betrapt op overtreden coronaregels

Help ons door deze info met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Al dagen beheerst de misstap die minister Grapperhaus (CDA) op zijn bruiloft maakte het nieuws. Op de bruiloft werden de coronaregels overtreden. In de Tweede Kamer overleefde de minister een motie van wantrouwen. Eerder beweerde Grapperhaus nog dat hij ‘de regels zoveel mogelijk had nageleefd’.

Het kabinet legt het volk strenge coronamaatregelen op, maar leeft ze vervolgens zelf niet na. De maatregelen lijken voor de bühne te zijn: voor de schermen lopen politici met een wijde boog om elkaar heen en geven ze elkaar een elleboog, maar achter de schermen is het business as usual.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Ook een andere CDA’er is betrapt op het overtreden van de coronaregels. Staatssecretaris Raymond Knops van Koninkrijksrelaties is op werkbezoek op Curaçao en Bonaire. Knops, die bij de Tweede Kamerverkiezingen van 2021 de campagneleider van het CDA wordt, geeft voor de camera keurig netjes een ellebooggroet, maar als de camera uitstaat, houdt hij geen 1,5 meter afstand.

Ze kwamen boos naar ons toe

Op maandag is hij met Camiel Eurlings (CDA) gespot bij het Delfins Beach Resort Bonaire. Op beelden die zijn gepubliceerd door Meldpunt Nederland is te zien dat Knops zich niet aan de 1,5 meter houdt.

De maker van de beelden, die anoniem wil blijven, zei erbij: “Ze kwamen boos naar ons toe. We hebben Shownieuws ook ingelicht. Ze zeiden dat ze op corona waren getest voordat ze het vliegtuig ingingen. Ik zei dat dat niks met social distancing te maken heeft.” Vervolgens werd de sfeer volgens de filmer steeds grimmiger en hield de delegatie van Knops hem continu in de gaten.

Heeft Knops ook spijt als haren op zijn hoofd?

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Johan
Johan
3 jaren geleden

Ik zei het al eerder.. we zijn terug in de middeleeuwen. De koning regeert, het volk crepeert. Zodra deze hoax voorbij is schon schip maken!

AlbertV
AlbertV
3 jaren geleden

Iedereen overtreed de corona regels! Als iedereen zich strak aan de regels zou houden is het leven onleefbaar. Politiek en media die continu roepen dat we ons aan de regels moeten houden leven in een compleet onrealistisch universum.

salvar
salvar
3 jaren geleden

ze worden ook nog kwaad , kijk maar uit het tuig deinst nergens voor terug.

en weer zo,n christelijk figuur he.

frans
frans
3 jaren geleden

Dat zijn nu de farizeeers en schriftgeleerden die Jezus huichelaars noemden

Back to top button
21
0
We lezen graag je reactie!x