Great ResetMens en Dier

Klaus Schwab in 2017: ‘Kun je je voorstellen dat we over 10 jaar een hersenchip hebben?’

Help mee door dit artikel met iederen die je kent op je socials te delen!

Tijdens een bijeenkomst van het World Economic Forum in 2017 vroeg Klaus Schwab medeoprichter van Google Sergey Brin of hij zich een toekomst kan voorstellen waarin iedereen een hersenchip heeft.

Digitale tools van Big Data ontwikkelen zich in rap tempo, zei de oprichter van het WEF. “Kun je je voorstellen dat we hier over 10 jaar zitten met een hersenimplantaat en dat we jullie hersengolven kunnen meten en ik je onmiddellijk kan vertellen hoe de mensen reageren of kan voelen hoe mensen reageren op je antwoord? Is dat denkbaar?”

“Dat is denkbaar,” antwoordde Brin, die vervolgens een transhumanistische toekomst schetste waarin bewustzijn wordt overgeheveld naar machines.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Getransplanteerd naar het internet

“Je wordt dan in feite getransplanteerd naar het internet om eeuwig in de digitale wereld te leven,” zei hij. “In je biologische incarnatie kun je dan heel oud worden.”

Brin voegde toe dat de richting van de technologische ontwikkeling onmogelijk te voorspellen is.

Twitter-baas Elon Musk heeft ondertussen bevestigd dat hij eind dit jaar hersenimplantaten gaat testen bij mensen. Zijn bedrijf Neuralink werkt al enige tijd aan deze implantaten.

Samensmelten

Neuralink wordt door sceptici vergeleken met een aflevering van de bekende serie Black Mirror waarin iedereen een hersenimplantaat heeft dat hen toestaat herinneringen te delen en opnieuw af te spelen.

In 2017 zei Musk dat hij het menselijke brein wil verbeteren met behulp van kunstmatige intelligentie, waarmee we uiteindelijk ‘zouden kunnen samensmelten’.

4.8 47 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
119 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
T.van den Dries.
T.van den Dries.
1 maand geleden

Wat een vreselijke man. Mengele de tweede.

Willem
Willem
1 maand geleden

Laat het uitproberen op de regering.

NooT
NooT
1 maand geleden

Gezellig! Maar hoe moet dat nu met pokeren?

Archi
Archi
1 maand geleden

Zij zijn dus volledige geschift en van de pot gerukt. Hoe idioot moet je zijn om op die gedachte te komen of volledig sciencefiction geïndoctrineerd. Welke idioten volgen deze man. Hij is nog gekker dan H.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

119
0
We lezen graag je reactie!x