Homepagina » Het Complot » Succesvolle aanslagen 9/11 gevierd tijdens Poerim
Succesvolle aanslagen 9/11 gevierd tijdens Poerim

Succesvolle aanslagen 9/11 gevierd tijdens Poerim

Al ruim 11 jaar wordt in Israël het succes van de aanslagen op 11 september 2001 tegen de Verenigde Staten van Amerika gevierd.

Tijdens het Poerimfeest verkleden kinderen zich als brandende Twin Towers met exploderende vliegtuigen.

Op dit feest herdenkt men in het jodendom het Joodse volk dat in de vijfde eeuw voor Christus in ballingschap leefde in het Perzische Rijk. Koning Achasjveros had de Jodin Ester (Hadassa) tot vrouw genomen en daarmee werd zij ook koningin.

Feestdag

Haar neef en pleegvader was ter ore gekomen dat de Perzische hoveling Haman een complot aan het smeden was om de Joden uit te roeien. Mordechai deelde dit aan Ester mee en dankzij haar positie wist zij dit aan haar gemaal de Perzische koning over te brengen zodat er op tijd tegenmaatregelen genomen konden worden. De potentiële doemdag voor de Joden veranderde in een feestdag. Poerim, ook wel het Lotenfeest genoemd, valt in het vroege voorjaar.

De Israëlische schoolkinderen die tijdens Poerim verkleed gaan als brandende Twin Towers zijn niet de enigen die de succesvolle operatie van Israël tegen de VS vieren.

Succesvolle aanslagen 9/11 gevierd tijdens Poerim

Op de vroege ochtend van 11 september 2001 dansten vijf Mossad-spionnen voor camera’s die ze hadden opgesteld in Liberty State Park in New York. De camera’s waren gericht op de toen nog onbeschadigde Twin Towers.

Een voorbijganger belde de politie die de spionnen arresteerde en enkele duizenden dollars in beslag nam. In het geheim werd het vijftal op verzoek van de Israëlische regering teruggevlogen naar Israël.

Later gaven de spionnen toe betrokken te zijn geweest bij de aanslagen, maar ontkenden ze dat ze explosieven in de torens hadden geplaatst. Het was enkel hun taak om de gebeurtenis te documenteren.

Bron: Presstv.com

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Sparkie schreef:

  Wie zegt nou dat alles wat je hier leest ook echt werkelijk waar is?
  Die foto kan wel overal gemaakt zijn, wie zegt dat het joodse jongetjes zijn die hieronder zitten het kunnen ook wel Palestijnse jongetjes zijn.

  Dit zal wel niet geplaatst worden maar ik wou het toch even kwijt

  2 likes
 • Avatar_777 schreef:

  [quote name=”Sander”]Opnieuw? Wat is iedereen closed-minded hier, laat iedereen lekker geloven wat ie wil geloven. Dit is precies hoe bijvoorbeeld de kruistochten ook waren begonnen. Omdat er mensen met een andere mening waren, die niet werd gewaardeerd.
  Of waren de kruistochten ook een ‘valse vlagoperatie’?

  Ja, om oorlogen, angst en armoede in stand te houden en zo de mensheid te manipuleren.

  1 likes
 • Rijst schreef:

  Ziek!

  0 likes
 • Pablo schreef:

  En dat de overheden over de hele wereld nog steeds voortborduren alsof het aanslag door Moslims is gepleegd..diep triest die gasten..

  0 likes
 • guitje74 schreef:

  http://www.shalomlife.com/culture/18828/kids-purim-costume-idea-the-burning-twin-towers-photo/

  Popular news website Ynet originally posted the image, with the headline “Twin Towers and other costumes this Purim.” After several commenters remarked about how the title was almost as distasteful as the costume itself, the publication chose to remove it.

  0 likes
 • Marc schreef:

  Zover ik weet van Purim gaan mensen net als bij carnaval verkleed in de meest uitbundige uitdossingen. Overal wordt de draak mee gestoken, vooral met leed wat is aangedaan ‘tegen de joden’.
  Ik vind het te ver gaan dat die kinderen (of hun ouders) het ‘succes van de aanslag vieren’. En het klopt ook niet.

  Mijn ervaring in Israel (17 maanden midden-oosten) heeft me geleerd dat de meeste mensen volledig oblivious zijn. Door de brainwash zijn ze zich niet bewust van het spel achter de schermen en denken de meesten dat Obama bin Laden achter de aanslagen zit en betreuren ze de aanslagen.
  Het kleine aantal dat daar anders over denkt, denkt zoals wij en zijn fel tegen de regering, de manipulatie en de elite.

  Het aantal mensen dat het ‘viert’ aan Israelische zijde is zeer gering, onzichtbaar en alleen achter de schermen.

  Het lijkt me verstandig om dit artikel aan te passen.

  0 likes
 • Aardebewoner schreef:

  Nog steeds zijn er mensen die de officiele lezing geloven van die valse vlagoperatie. Die kun je nog wijsmaken dat een zwarte vloer wit is en andersom. Ik betitel deze mensen als geestelijk gehandicapt.

  0 likes
 • Sander schreef:

  Opnieuw? Wat is iedereen closed-minded hier, laat iedereen lekker geloven wat ie wil geloven. Dit is precies hoe bijvoorbeeld de kruistochten ook waren begonnen. Omdat er mensen met een andere mening waren, die niet werd gewaardeerd.
  Of waren de kruistochten ook een ‘valse vlagoperatie’?

  Wie het ook heeft gedaan, ik ben het ”eens” met de viering. Amerika zelf voert ook genoeg massamoorden uit in andere landen (voornamelijk midden oosten offc) Uiteraard heeft elke hegemoniale staat dit wel eens gedaan (massamoorden en andere criminele acties in het buitenland), Nederland toentertijd ook. Dat wil niet zeggen dat ze het gewoon ongestoord kunnen blijven doen.
  Het is uiteraard jammer dat het door geweld getoont moet worden, en het einde van een hegemoniale staat zich meestal kenmerkt door een oorlog waarin een ander land wint en daarmee de plek als hegemoniale staat overneemt. Maar ik gok dat tot die tijd zulke misdaden van beide kanten gewoon zullen voorkomen jammergenoeg.

  0 likes
 • Aurelia schreef:

  Dit is een artikel van presstv.com. Presstv is een Iraanse tvzender, door de staat gefinancierd.
  De Omroep van de Islamitische Republiek van Iran is eigenaar van de zender.

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Press_TV

  0 likes
 • Anoniem schreef:

  [quote name=”Pablo”]En dat de overheden over de hele wereld nog steeds voortborduren alsof het aanslag door Moslims is gepleegd..diep triest die gasten..[/quote]

  Ah, een complot denker.

  0 likes
 • Dennis schreef:

  Bewijst maar weer eens hoe ziek de joden zijn….

  En begin alsjeblieft niet met het zionisten verhaal, want het joodse volk doet er keihard aan mee, en zijn daarom net zo schuldig.

  Dit moet overal ter wereld getoond worden, maar de joden hebben heel de media in hun greep.

  Ik voel diep mee met de joden die wel goeds willen brengen voor de mensheid….

  0 likes
 • densie schreef:

  [quote name=”Rijst”]Ziek![/quote]
  juist….

  0 likes
 • Vonzie schreef:

  Ik dacht dat Amerika en Israël elkaars rug dekten??

  0 likes
 • Aurelia schreef:

  [quote name=”Aardebewoner”]Nog steeds zijn er mensen die de officiele lezing geloven van die valse vlagoperatie. Die kun je nog wijsmaken dat een zwarte vloer wit is en andersom. Ik betitel deze mensen als geestelijk gehandicapt.[/quote]

  Ach, ongetwijfeld vinden een groot deel van de 98% van de wereldbevolking die jouw lezing niet onderschrijven, dat er iets aan jouw manier van denken mankeert… 😉
  Laten we toch lekker ieder zn eigen mening gunnen. Verscheidenheid van denkbeelden maakt de wereld interessant.

  0 likes
 • bending unit 22 schreef:

  [quote name=”Anoniem”][quote name=”Pablo”]En dat de overheden over de hele wereld nog steeds voortborduren alsof het aanslag door Moslims is gepleegd..diep triest die gasten..[/quote]

  Ah, een complot denker.[/quote]

  Ah, een troll !

  0 likes
 • bending unit 22 schreef:

  [quote name=”Aardebewoner”]Nog steeds zijn er mensen die de officiele lezing geloven van die valse vlagoperatie. Die kun je nog wijsmaken dat een zwarte vloer wit is en andersom. Ik betitel deze mensen als geestelijk gehandicapt.[/quote]

  De officiële lezing is dat al quaida er achter zit.
  Dus de andere versie is de fals flag . en die zegt
  Dat het zionisme /elite etc er achter zit etc etc etc
  Maar wie vind je dan geestelijk gehandicapt????

  0 likes
 • Koos schreef:

  De vraag is of er daadwerkelijk vliegtuigen gebruikt zijn om de torens neer te halen. Als deze beelden echt zouden zijn, dan zou het een onmogelijke zaak zijn dat een groot deel van een vliegtuigneus zich intact door een zeer zware betonnen toren boort.

  Er wordt gesproken over CGI en beeldmanipulatie.

  http://www.youtube.com/watch?v=Nse0fOgTjT8

  0 likes
 • Anoniem schreef:

  Het WTC-complot Bouwkunde met strohalmen

  http://www.skepsis.nl/wtc-complot.html

  Toch geen complot op 9/11

  http://www.hetkanwel.net/2011/09/22/toch-geen-complot-op-911/

  0 likes
 • days of our lives schreef:

  [quote name=”Koos”]De vraag is of er daadwerkelijk vliegtuigen gebruikt zijn om de torens neer te halen. Als deze beelden echt zouden zijn, dan zou het een onmogelijke zaak zijn dat een groot deel van een vliegtuigneus zich intact door een zeer zware betonnen toren boort.

  Er wordt gesproken over CGI en beeldmanipulatie.

  http://www.youtube.com/watch?v=Nse0fOgTjT8%5B/quote%5D

  Tja, dan moet je alleen nog de massahysterie van de miljoenen New Yorkers (die het echt hebben zien gebeuren) even verklaren. Ben benieuwd naar de keus van Koos.

  Overigens dacht ik dat alleen de funderingen van beton waren en de constructie van staal, daartussen in glas- en plaatwerk.

  0 likes
 • martijn1205 schreef:

  [quote name=”Anoniem”]Het WTC-complot Bouwkunde met strohalmen

  http://www.skepsis.nl/wtc-complot.html

  Toch geen complot op 9/11

  http://www.hetkanwel.net/2011/09/22/toch-geen-complot-op-911/%5B/quote%5D

  Haha dag troll, gezellig dat je even langskomt om je flauwekul aan ons door te geven.

  Hoeveel filmpjes wil je waarin deskundigen en politici verklaren dat de officiële lezing niet klopt?

  Ik vind je grappig, leuk dat je er bent!

  0 likes
 • Pablo schreef:

  [quote name=”Anoniem”][quote name=”Pablo”]En dat de overheden over de hele wereld nog steeds voortborduren alsof het aanslag door Moslims is gepleegd..diep triest die gasten..[/quote]

  Ah, een complot denker.[/quote]

  Sinds 2003..en wil je meer weten? Of vind je je goed beschermd door de psychopaten die ons regeren..wereldwijd. Voorlopig is de liefde van alle regeringsleiders en hun staf die over CHEMTRAILS weten zo vals als maar kan tegenover hun EIGEN kinderen.Hun eigen kinderen slachtofferen voor wat “hun hoger doel” is?(agenda 21) Laat je je alles voorkauwen? Werk je voor de overheid? ..Slaafje. Ik zie je ook binnenkort met een wapen ter hand tegen ongewapende burgers…dat noemt men PSYCHOPATHIE. Zo vermoeiend zulke geprogrammeerde dombo’s…Proefje, en dan ga je als de wiedeweerga het zelf opzoeken, Hoe de BBC dame 20 minuten VOOR dat toren 7 in elkaar stortte al doorgaf dat het al was ingestort..Maar ik durf te wedden dat je uitkijkt om een eigen mening te hebben, behalve de mening dat de mensen hun bek moeten dichthouden en doorgaan met geloven over alles wat de media ons voorliegt. Het feit dat je zulke korte stommiteiten schrijft zegt genoeg, je moet zeker honderden van die berichtjes ieder dag neerschrijven om je zuurverdiende loontje te mogen ontvangen. Maar je bent wel helemaal onder aan de ladder om riddertje te worden.Kom jij maar met echte bewijzen die tegen die van duizenden architecten en ingenieurs in gaan.

  0 likes
 • Whiz schreef:

  Misschien een verstandig idee om in dit soort landen een soort van jeugdzorg te introduceren de ouders die hun kinderen misbruiken voor dit soort onsmakelijke grappen zijn een groot gevaar voor de toekomst van deze onschuldige zieltjes.

  0 likes
 • Thrive movement schreef:

  “Anoniem” is een TROL.

  Misschien wel een van skepsis.nl zelf!

  Heb een paar uur rond gekeken daar, ik ga compleet over mijn nek!

  9/11:
  Als je vandaag de dag nog steeds de officiële versie als waarheid zie dan heb volgens mij toch een politieke keuze gemaakt.

  Dat heeft niets meer te maken met de talloze feiten die het tegendeel bewijzen.
  Het is in ieder geval een hele goede samenzwerings theorie, de enige echte!

  Ook m.b.t. chemtrails en klimaat controle wil ik deze personen eens vragen te kijken naar onze Duitse buren, Bundesministerium für Bildung und Forschung (KNMI, NOS kijken jullie ook even mee):

  Forschung zu Klimaschutz und Klimawirkungen
  http://www.bmbf.de/de/8493.php

  ncf Agenda 21, Edelchemie, Group Machiels, wetenschap en belangenverstrengeling – YouTube
  http://www.youtube.com/watch?v=tXANSufdzIk

  In Duisland hebben we nog in enige mate eerlijkheid en openheid bij de officiële vertegenwoordigers.

  Duitse regering informeert bevolking over chemtrails
  https://www.ninefornews.nl/chemtrails/duitse-regering-informeert-bevolking-over-chemtrails.html

  skepsis.nl
  Vraag mij af of deze “jongens (en meisjes?)” allemaal lid zijn van een vrijmetselaars organisatie.
  Het zijn in ieder geval goede kandidaten!!!

  Informanten propaganda van VVD, PvdA, CDA, D66 ?

  Mensen dit is (een van) DE DECEPTIE site(‘s) van Nederland!!!

  NWO, Agenda 21 boy’s?
  ^
  /o
  /___

  Weg er mee, kijk liever op:
  sdnl.nl
  waarheid911.nl
  deepjournal.com
  Of starten op:
  nieuwemedianieuws.nl

  #********************************** $&€ =

  [quote name=”Anoniem”]Het WTC-complot Bouwkunde met strohalmen

  http://www.skepsis.nl/wtc-complot.html

  Toch geen complot op 9/11

  http://www.hetkanwel.net/2011/09/22/toch-geen-complot-op-911/%5B/quote%5D

  0 likes
 • Koos schreef:

  [quote name=”days of our lives”][/quote]

  Tja, dan moet je alleen nog de massahysterie van de miljoenen New Yorkers (die het echt hebben zien gebeuren)[/quote]

  De hele wereld heeft het ‘zien gebeuren’.

  Die Yanks worden al hysterisch als een peuter een scheet laat.

  0 likes
 • IIS schreef:

  Ik las op presstv één van de vele reacties die duidelijk weergeven waar het probleem in de wereld vandaan komt.

  ….”The Zionist-fabricated false flag of 9/11 that created a pretext for perpetual wars against an imaginay virtual enemy called ‘Muslim terrorism’ is not something news in Jewish/Zionist war-making History. Almost all major wars of the twentith century were fabricated in similar fashion. But much further back, all crusade wars were financed by Jewish financiers who reaped huge profits by indebting kings and emperors. What the Zionist/Jewish-owned Federal Reserve is doing to the US government is what they have been doing for centuries : lending money to governments for war-making in return for gigantic tremendous profits”…..

  0 likes
 • days of our lives schreef:

  [quote name=”Koos”][quote name=”days of our lives”][/quote]

  Tja, dan moet je alleen nog de massahysterie van de miljoenen New Yorkers (die het echt hebben zien gebeuren)[/quote]

  De hele wereld heeft het ‘zien gebeuren’.

  Die Yanks worden al hysterisch als een peuter een scheet laat.[/quote]

  Ja het is gebeurd met vliegtuigen. En jij zegt van niet. Jij zegt dat het filmmontage is. Los van alle verhalen eromheen, er zijn toch erg veel mensen die vliegtuigen hebben gezien. Wat zou het dan moeten zijn volgens jou? Of staan de gebouwen er nog?

  0 likes
 • Koos schreef:

  [quote name=”days of our lives”][quote name=”Koos”][quote name=”days of our lives”][/quote]

  Tja, dan moet je alleen nog de massahysterie van de miljoenen New Yorkers (die het echt hebben zien gebeuren)[/quote]

  De hele wereld heeft het ‘zien gebeuren’.

  Die Yanks worden al hysterisch als een peuter een scheet laat.[/quote]

  Ja het is gebeurd met vliegtuigen. En jij zegt van niet. Jij zegt dat het filmmontage is. Los van alle verhalen eromheen, er zijn toch erg veel mensen die vliegtuigen hebben gezien. Wat zou het dan moeten zijn volgens jou? Of staan de gebouwen er nog?[/quote]

  In mijn bericht staat nergens aangegeven dat ik dat zeg. De video op YouTube laat zien dat de neus van het toestel na de inslag het gebouw aan de andere kant weer “intact” verlaat.

  0 likes
 • Aardebewoner schreef:

  [quote name=”Aurelia”][quote name=”Aardebewoner”]Nog steeds zijn er mensen die de officiele lezing geloven van die valse vlagoperatie. Die kun je nog wijsmaken dat een zwarte vloer wit is en andersom. Ik betitel deze mensen als geestelijk gehandicapt.[/quote]

  Ach, ongetwijfeld vinden een groot deel van de 98% van de wereldbevolking die jouw lezing niet onderschrijven, dat er iets aan jouw manier van denken mankeert… 😉
  Laten we toch lekker ieder zn eigen mening gunnen. Verscheidenheid van denkbeelden maakt de wereld interessant.[/quote]

  Desalniettemin kan het niet zo wezen dat een zware staalcontructie instort door slechts de inslag van een vliegtuig van aluminium (te weinig massa). Technisch onmogelijk. Daar heb je wat meerdere medewerking voor nog bijvoorbeeld in de vorm van explosieven. De tijd heeft nogal wat van die “oude torens” rustig in elkaar doen zakken met behulp van explosieven die uitgevonden zijn om oude wolkenkrabbers neer te halen om iets op dat terrein iets anders te bouwen. Op discovery zijn er zat van dat soort tv-programma’s te vinden.

  0 likes
 • Sytse Flyge schreef:

  Beetje vreemd stuk dit, het lijkt te zeggen dat “alle Israelische kids zich verkleden als brandende Twin Towers.” Jammer. Na 9-11 waren met carnaval hier mensen als Bin Laden verkleed. Tuurlijk, foute kostuumkeuze, een rabbi ergens in de VS heeft zich onlangs in blackface geschminkt om een “Afro Amerikaanse basketballer te verkleden, prins Harry had een nazipakje aan, kromme keuzes. Maar dit is wel erg gekleurd dingen brengen, ben ik toch niet heel erg gewend hier.

  Daarnaast, ik ben een complot-theorist, laat dat duidelijk zijn, ik probeer veel mensen in te laten zien wat er echt speelt in de wereld (naar mijn mening, onderzoek en ervaring).Maar het is zo jammer dat mensen zich soms alleen kunnen verdedigen door ook te gaan slingeren met hoe dom mensen die niet hetzelfde denken als jij wel niet zijn. Dat lijkt mij, persoonlijk, niet de manier om mensen wijzer te maken.

  Als je weet wat er speelt, en je bent “5 of 10 procent” zeg maar, en je wil mensen echt duidelijk maken wat ze niet inzien, probeer dan mensen echt wat te leren, probeer ze lichtelijk te overtuigen met feiten, breng het duidelijk, maar ga mensen die het (nog) niet zien niet tegen je in het harnas jagen door ze weg te zetten als dom of onwetend. Dat helpt het doel niet.

  0 likes
 • Jan schreef:

  Een Brit heeft een succesvolle rechtzaak gehad tegen de BBC i.v.m. 9/11. Hij weigerde zijn tv licensie te betalen omdat de BBC een terroristische organisatie is en hij volgens de wet geen terroristen mag funderen.

  0 likes
 • Nick schreef:

  De vliegtuigen die ochtend waren full sized drones of visueel gemaakt door laatste generatie holografische projectie technieken. Op een aantal beelden tijdens 2e impact zie je hoog in de lucht nog een vliegtuig waarschijnlijk was dit het toestel dat de beelden projecteerde of vanwaar de drones werden bestuurd. Persoonlijk denk ik dat het de hologrammen waren en de explosieven al binnen waren gepland. Dit overduidelijk te zien bij instorten building 7. Het instorten van de twins door dematerialisatie wapen wat israel ook heeft ingezet in Iran toen opeens heel mysterieus dat wapendepot in rook opging. Maar dat ze dit zo open vieren wist ik ook niet, dat moeten ze dus eens op de mainstream media openbaren!

  0 likes
 • Hannah schreef:

  De bron van dit bericht is een Iraanse nieuwssite. Dit is gewoon een ernstige leugen en antisemitisme. Schande dat een Nederlandse site zoiets plaatst!

  0 likes
 • Pablo schreef:

  [quote name=”Hannah”]De bron van dit bericht is een Iraanse nieuwssite. Dit is gewoon een ernstige leugen en antisemitisme. Schande dat een Nederlandse site zoiets plaatst![/quote]
  Hannah, begrijp heel goed wat het verschil is tussen antisemitisme en antizionisme.Een is het tegen een ras zijn, en dat is de Semitische, dus of het Hebreeërs zijn of Arabieren, Ismaël en Israël weet je nog? En verder de rest van Abraham’s kinderen ook!Zionisme is een verzinsel van de Khazar Joden die NIET Semitisch zijn, maar eerder van Turkmenistaans en Perzische afkomst.Die hebben het huidige Israel gesticht met hulp van de Rohtschilds die ook Khazaren zijn. Onder de Khazaren heb je de David ster en de Torah, wat in het Turks Zora of tewel WET heet, de Semitische otw Hebreeuwse Joden hebben het Talmud en de Menora wat het oudste symbool is van Israël. Verder heeft Jahwe duidelijk gezegd dat Zijn volk nooit en ten nimmer een duim grond zouden bezitten, en dat ze pas in ZION zullen huisvesten en daar werd de andere kant der hemelen voor aangeduid.Daarom hebben de meesters van het heers en deel wereld regime voor het woord Zion gekozen, en op heel veel sites en youtube films zie je overduidelijk dat de geestelijken uit het Rabbinaat zich fel tegen de bezetting uiten zowel Khazaren als Sefard of Semitische Joden! Want alleen een ding hebben ze gemeen, en dat is het geloof die met enige verschillen geleerd wordt.Pas op als Devid en let heel goed op zijn naam DAVID Rohtschild zich als een messias, of id. zal voorstellen, deze ratten hebben zich een Merovingische ( Katharen!!! ) bloedlijktoegeeigend, dus als je bekend bent met de geschiedenis der Katharen, dan hoor je hier en daar fluisteren dat Jezus ( huis van DAVID! ) Maria Magdalena zwanger maakte En Maria vluchtte naar die plek in Frankrijk waar dankzij de Galiers Rome weinig gezag kon uitoefenen.Iran heeft niet tegen welke Joods stam ook, alleen tegen het Zionisme

  0 likes
 • Aardebewoner schreef:

  [quote name=”Hannah”]De bron van dit bericht is een Iraanse nieuwssite. Dit is gewoon een ernstige leugen en antisemitisme. Schande dat een Nederlandse site zoiets plaatst![/quote]

  Wat een onzin om dit antisemitisme te noemen. Alle mensen zijn mensen en de “bron” lijkt met niet werkelijk relevant.
  MENSEN ZIJN MENSEN EN DIE MOGEN DE WAARHEIDM VINDEN (VAN WELKE BRON DAN OOK !). Hou effe op met dat hokjes en vakjesgedoe !!

  0 likes
 • DingieM schreef:

  [quote name=”Sytse Flyge”]Beetje vreemd stuk dit, het lijkt te zeggen dat “alle Israelische kids zich verkleden als brandende Twin Towers.” Jammer. Na 9-11 waren met carnaval hier mensen als Bin Laden verkleed. Tuurlijk, foute kostuumkeuze, een rabbi ergens in de VS heeft zich onlangs in blackface geschminkt om een “Afro Amerikaanse basketballer te verkleden, prins Harry had een nazipakje aan, kromme keuzes. Maar dit is wel erg gekleurd dingen brengen, ben ik toch niet heel erg gewend hier.

  Daarnaast, ik ben een complot-theorist, laat dat duidelijk zijn, ik probeer veel mensen in te laten zien wat er echt speelt in de wereld (naar mijn mening, onderzoek en ervaring).Maar het is zo jammer dat mensen zich soms alleen kunnen verdedigen door ook te gaan slingeren met hoe dom mensen die niet hetzelfde denken als jij wel niet zijn. Dat lijkt mij, persoonlijk, niet de manier om mensen wijzer te maken.

  Als je weet wat er speelt, en je bent “5 of 10 procent” zeg maar, en je wil mensen echt duidelijk maken wat ze niet inzien, probeer dan mensen echt wat te leren, probeer ze lichtelijk te overtuigen met feiten, breng het duidelijk, maar ga mensen die het (nog) niet zien niet tegen je in het harnas jagen door ze weg te zetten als dom of onwetend. Dat helpt het doel niet.[/quote]

  Dit stuk wordt ook dialectisch gebracht, met andere woorden: het moet mensen aan het denken zetten. Wordt dit niet gedaan, blijft men verder slapen.

  0 likes
 • Sytse Flyge schreef:

  [quote name=”DingieM”][quote name=”Sytse Flyge”]Beetje vreemd stuk dit, het lijkt te zeggen dat “alle Israelische kids zich verkleden als brandende Twin Towers.” Jammer. Na 9-11 waren met carnaval hier mensen als Bin Laden verkleed. Tuurlijk, foute kostuumkeuze, een rabbi ergens in de VS heeft zich onlangs in blackface geschminkt om een “Afro Amerikaanse basketballer te verkleden, prins Harry had een nazipakje aan, kromme keuzes. Maar dit is wel erg gekleurd dingen brengen, ben ik toch niet heel erg gewend hier.

  Daarnaast, ik ben een complot-theorist, laat dat duidelijk zijn, ik probeer veel mensen in te laten zien wat er echt speelt in de wereld (naar mijn mening, onderzoek en ervaring).Maar het is zo jammer dat mensen zich soms alleen kunnen verdedigen door ook te gaan slingeren met hoe dom mensen die niet hetzelfde denken als jij wel niet zijn. Dat lijkt mij, persoonlijk, niet de manier om mensen wijzer te maken.

  Als je weet wat er speelt, en je bent “5 of 10 procent” zeg maar, en je wil mensen echt duidelijk maken wat ze niet inzien, probeer dan mensen echt wat te leren, probeer ze lichtelijk te overtuigen met feiten, breng het duidelijk, maar ga mensen die het (nog) niet zien niet tegen je in het harnas jagen door ze weg te zetten als dom of onwetend. Dat helpt het doel niet.[/quote]

  Dit stuk wordt ook dialectisch gebracht, met andere woorden: het moet mensen aan het denken zetten. Wordt dit niet gedaan, blijft men verder slapen.[/quote]

  Dialectisch brengen? Het betreffende artikel is dus dialectisch gebracht? Mooi verwoord, waar ik vandaan kom heet feiten in zulk licht brengen dat de boodschap vals wordt overgebracht propaganda. En dat is slechts een van de termen. Dit is wat Geert Wilders zou doen, dit heeft niburu helemaal niet nodig.

  0 likes
 • Thrive movement schreef:

  Pardon?

  Daar staat onderaan:

  Dr. Kevin Barrett, a Ph.D. Arabist-Islamologist, is one of America’s best-known critics of the War on Terror. Dr. Barrett has appeared many times on Fox, CNN, PBS and other broadcast outlets, and has inspired feature stories and op-eds in the New York Times, the Christian Science Monitor, the Chicago Tribune, and other leading publications. Dr. Barrett has taught at colleges and universities in San Francisco, Paris, and Wisconsin, where he ran for Congress in 2008. He is the co-founder of the Muslim-Christian-Jewish Alliance, and author of the books Truth Jihad: My Epic Struggle Against the 9/11 Big Lie (2007) and Questioning the War on Terror: A Primer for Obama Voters (2009).

  His website is http://www.truthjihad.com.

  Kijken dus: http://www.truthjihad.com

  [quote name=”Aurelia”]Dit is een artikel van presstv.com. Presstv is een Iraanse tvzender, door de staat gefinancierd.
  De Omroep van de Islamitische Republiek van Iran is eigenaar van de zender.

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Press_TV%5B/quote%5D

  0 likes
 • x

  Check Also

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  griepseizoen

  Heel opmerkelijk: géén griepseizoen op zuidelijk halfrond. Hoe kan dat?

  In Zuid-Afrika begint het griepseizoen al 36 ...

  duitse

  Het tij keert: Duitse volk zegt massaal ‘nein’ tegen beperkingen

  Afgelopen weekend demonstreerden tienduizenden mensen (de schattingen ...

  >