Homepagina » Het Complot » Succesvolle aanslagen 9/11 gevierd tijdens Poerim
Succesvolle aanslagen 9/11 gevierd tijdens Poerim

Succesvolle aanslagen 9/11 gevierd tijdens Poerim

Al ruim 11 jaar wordt in Israël het succes van de aanslagen op 11 september 2001 tegen de Verenigde Staten van Amerika gevierd.

Tijdens het Poerimfeest verkleden kinderen zich als brandende Twin Towers met exploderende vliegtuigen.

Op dit feest herdenkt men in het jodendom het Joodse volk dat in de vijfde eeuw voor Christus in ballingschap leefde in het Perzische Rijk. Koning Achasjveros had de Jodin Ester (Hadassa) tot vrouw genomen en daarmee werd zij ook koningin.

Feestdag

Haar neef en pleegvader was ter ore gekomen dat de Perzische hoveling Haman een complot aan het smeden was om de Joden uit te roeien. Mordechai deelde dit aan Ester mee en dankzij haar positie wist zij dit aan haar gemaal de Perzische koning over te brengen zodat er op tijd tegenmaatregelen genomen konden worden. De potentiële doemdag voor de Joden veranderde in een feestdag. Poerim, ook wel het Lotenfeest genoemd, valt in het vroege voorjaar.

De Israëlische schoolkinderen die tijdens Poerim verkleed gaan als brandende Twin Towers zijn niet de enigen die de succesvolle operatie van Israël tegen de VS vieren.

Succesvolle aanslagen 9/11 gevierd tijdens Poerim

Op de vroege ochtend van 11 september 2001 dansten vijf Mossad-spionnen voor camera’s die ze hadden opgesteld in Liberty State Park in New York. De camera’s waren gericht op de toen nog onbeschadigde Twin Towers.

Een voorbijganger belde de politie die de spionnen arresteerde en enkele duizenden dollars in beslag nam. In het geheim werd het vijftal op verzoek van de Israëlische regering teruggevlogen naar Israël.

Later gaven de spionnen toe betrokken te zijn geweest bij de aanslagen, maar ontkenden ze dat ze explosieven in de torens hadden geplaatst. Het was enkel hun taak om de gebeurtenis te documenteren.

Bron: Presstv.com

Gerelateerd:

 

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
37 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rijst
Rijst
7 jaren geleden

Ziek!

Pablo
Pablo
7 jaren geleden

En dat de overheden over de hele wereld nog steeds voortborduren alsof het aanslag door Moslims is gepleegd..diep triest die gasten..

Sparkie
Sparkie
7 jaren geleden

Wie zegt nou dat alles wat je hier leest ook echt werkelijk waar is?
Die foto kan wel overal gemaakt zijn, wie zegt dat het joodse jongetjes zijn die hieronder zitten het kunnen ook wel Palestijnse jongetjes zijn.

Dit zal wel niet geplaatst worden maar ik wou het toch even kwijt

guitje74
guitje74
7 jaren geleden

http://www.shalomlife.com/culture/18828/kids-purim-costume-idea-the-burning-twin-towers-photo/

Popular news website Ynet originally posted the image, with the headline “Twin Towers and other costumes this Purim.” After several commenters remarked about how the title was almost as distasteful as the costume itself, the publication chose to remove it.

Marc
Marc
7 jaren geleden

Zover ik weet van Purim gaan mensen net als bij carnaval verkleed in de meest uitbundige uitdossingen. Overal wordt de draak mee gestoken, vooral met leed wat is aangedaan ‘tegen de joden’.
Ik vind het te ver gaan dat die kinderen (of hun ouders) het ‘succes van de aanslag vieren’. En het klopt ook niet.

Mijn ervaring in Israel (17 maanden midden-oosten) heeft me geleerd dat de meeste mensen volledig oblivious zijn. Door de brainwash zijn ze zich niet bewust van het spel achter de schermen en denken de meesten dat Obama bin Laden achter de aanslagen zit en betreuren ze de aanslagen.
Het kleine aantal dat daar anders over denkt, denkt zoals wij en zijn fel tegen de regering, de manipulatie en de elite.

Het aantal mensen dat het ‘viert’ aan Israelische zijde is zeer gering, onzichtbaar en alleen achter de schermen.

Het lijkt me verstandig om dit artikel aan te passen.

Aardebewoner
Aardebewoner
7 jaren geleden

Nog steeds zijn er mensen die de officiele lezing geloven van die valse vlagoperatie. Die kun je nog wijsmaken dat een zwarte vloer wit is en andersom. Ik betitel deze mensen als geestelijk gehandicapt.

Sander
Sander
7 jaren geleden

Opnieuw? Wat is iedereen closed-minded hier, laat iedereen lekker geloven wat ie wil geloven. Dit is precies hoe bijvoorbeeld de kruistochten ook waren begonnen. Omdat er mensen met een andere mening waren, die niet werd gewaardeerd.
Of waren de kruistochten ook een ‘valse vlagoperatie’?

Wie het ook heeft gedaan, ik ben het ”eens” met de viering. Amerika zelf voert ook genoeg massamoorden uit in andere landen (voornamelijk midden oosten offc) Uiteraard heeft elke hegemoniale staat dit wel eens gedaan (massamoorden en andere criminele acties in het buitenland), Nederland toentertijd ook. Dat wil niet zeggen dat ze het gewoon ongestoord kunnen blijven doen.
Het is uiteraard jammer dat het door geweld getoont moet worden, en het einde van een hegemoniale staat zich meestal kenmerkt door een oorlog waarin een ander land wint en daarmee de plek als hegemoniale staat overneemt. Maar ik gok dat tot die tijd zulke misdaden van beide kanten gewoon zullen voorkomen jammergenoeg.

Aurelia
Aurelia
7 jaren geleden

Dit is een artikel van presstv.com. Presstv is een Iraanse tvzender, door de staat gefinancierd.
De Omroep van de Islamitische Republiek van Iran is eigenaar van de zender.

http://nl.wikipedia.org/wiki/Press_TV

Anoniem
Anoniem
7 jaren geleden

[quote name=”Pablo”]En dat de overheden over de hele wereld nog steeds voortborduren alsof het aanslag door Moslims is gepleegd..diep triest die gasten..[/quote]

Ah, een complot denker.

Avatar_777
Avatar_777
7 jaren geleden

[quote name=”Sander”]Opnieuw? Wat is iedereen closed-minded hier, laat iedereen lekker geloven wat ie wil geloven. Dit is precies hoe bijvoorbeeld de kruistochten ook waren begonnen. Omdat er mensen met een andere mening waren, die niet werd gewaardeerd.
Of waren de kruistochten ook een ‘valse vlagoperatie’?

Ja, om oorlogen, angst en armoede in stand te houden en zo de mensheid te manipuleren.

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

who

WHO doet belangrijke mededeling over coronatest, 1 uur ná inauguratie Biden

Zorgprofessional Stacey Lennox zegt al maanden dat ...

van haga

Van Haga: Horrorscenario uit ‘1984’ komt akelig dichtbij

Tijdens het debat over de avondklok verdedigde ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

37
0
We lezen graag je reactie!x