Buitenland

‘Explosieve’ FISA-memo over machtsmisbruik Obama binnenkort vrijgegeven. Dit schandaal houdt Amerikanen al dagen in de ban

Help ons door deze informatie met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het Amerikaanse congreslid Dave Joyce heeft zaterdag laten weten dat een geheime memo over de FBI, afluisterwet FISA en Rusland binnenkort zal worden vrijgegeven.

De vier pagina’s tellende memo bevat bewijs dat de regering-Obama de FISA-wet heeft gebruikt om de Trump-campagne en zijn overgangsteam te bespioneren, iets wat Obama altijd ontkend heeft.


Op zondagochtend zei verslaggeefster Sara Carter in Fox & Friends Weekend dat de memo deze week al kan worden vrijgegeven aan het publiek.

Smoking gun

Volgens Carter is de inhoud van de memo zo ‘explosief’ dat het document per direct een einde kan maken aan het Ruslandonderzoek van speciaal aanklager Robert Mueller.

Ze voegde toe dat de memo kan leiden tot de vervolging van hoge FBI- en overheidsfunctionarissen.

Politicus Ralph Norman zei tegen Fox News dat de FISA-memo de ‘smoking gun’ is.

Kinderspel

“Dit is een memo die is ontdekt samen met andere documenten die zijn geclassificeerd als geheim,” zei hij.

“Laat de inlichtingencommissie hierover stemmen en laat het publiek zien wat het publiek moet zien,” voegde hij toe. “Watergate is kinderspel in vergelijking hierbij.”

WOW

De laatste dagen hebben miljoenen Amerikanen het Congres opgeroepen de memo vrij te geven.

“Eerder deze ochtend heb ik de geheime memo over de FBI en zogenaamde Russische samenzwering gelezen,” tweette politicus Jody Hice. “WOW. Amerikanen hebben recht op de waarheid en transparantie.”

Foto: MB298 Wikimedia Commons

[Gateway Pundit]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Furious Anger
Furious Anger
4 jaren geleden

Aan de schandpaal met Obama. Wat was zijn slogan in de tijd van zijn verkiezingen waar de hele wereld voor viel. Yes we can…..
No, he can not get away with it….

hhhmmmmmm...
hhhmmmmmm...
4 jaren geleden

waarom lopen we nog steeds achter Amerika aan..? europa is gedoemd om te falen… Nederland heeft zijn identiteit verkocht aan de groot kapitalisten… we zijn niks verantwoordelijk …. machall hulp is 8 maal terug betaald…. maar voordat we werkelijk onafhankelijk werden… werden we in de grote fictie van een vereenigt europa geworpen…
de elite….. laat niet makkelijk los….ze weten waar het geld zit…en blijft er boven op zitten zonder los te laten…

Josa
Josa
4 jaren geleden

Geloof er niks van dat er ook maar iets vrijgegeven gaat worden. Hoeveel beerputten zijn er ondertussen geopend? 0 , 0 dus.

Hawks
Hawks
4 jaren geleden

OK, noem mij maar cynisch, maar ergens heb ik toch het idee dat de Republikeinen bezig zijn om de aandacht af te leiden van het falen van mr Trump. Die overigens alle kritische vragen afdoet met ‘Fake News’. Hoeft-ie lekker niet te antwoorden, toch?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

17
0
We lezen graag je reactie!x