Homepagina » Buitenland » ‘Explosieve’ FISA-memo over machtsmisbruik Obama binnenkort vrijgegeven. Dit schandaal houdt Amerikanen al dagen in de ban
'Explosieve' FISA-memo over machtsmisbruik Obama binnenkort vrijgegeven. Dit schandaal houdt Amerikanen al dagen in de ban

‘Explosieve’ FISA-memo over machtsmisbruik Obama binnenkort vrijgegeven. Dit schandaal houdt Amerikanen al dagen in de ban

Het Amerikaanse congreslid Dave Joyce heeft zaterdag laten weten dat een geheime memo over de FBI, afluisterwet FISA en Rusland binnenkort zal worden vrijgegeven.

De vier pagina’s tellende memo bevat bewijs dat de regering-Obama de FISA-wet heeft gebruikt om de Trump-campagne en zijn overgangsteam te bespioneren, iets wat Obama altijd ontkend heeft.


Op zondagochtend zei verslaggeefster Sara Carter in Fox & Friends Weekend dat de memo deze week al kan worden vrijgegeven aan het publiek.

Smoking gun

Volgens Carter is de inhoud van de memo zo ‘explosief’ dat het document per direct een einde kan maken aan het Ruslandonderzoek van speciaal aanklager Robert Mueller.

Ze voegde toe dat de memo kan leiden tot de vervolging van hoge FBI- en overheidsfunctionarissen.

Politicus Ralph Norman zei tegen Fox News dat de FISA-memo de ‘smoking gun’ is.

Kinderspel

“Dit is een memo die is ontdekt samen met andere documenten die zijn geclassificeerd als geheim,” zei hij.

“Laat de inlichtingencommissie hierover stemmen en laat het publiek zien wat het publiek moet zien,” voegde hij toe. “Watergate is kinderspel in vergelijking hierbij.”

WOW

De laatste dagen hebben miljoenen Amerikanen het Congres opgeroepen de memo vrij te geven.

“Eerder deze ochtend heb ik de geheime memo over de FBI en zogenaamde Russische samenzwering gelezen,” tweette politicus Jody Hice. “WOW. Amerikanen hebben recht op de waarheid en transparantie.”

Foto: MB298 Wikimedia Commons

[Gateway Pundit]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Josa schreef:

  Geloof er niks van dat er ook maar iets vrijgegeven gaat worden. Hoeveel beerputten zijn er ondertussen geopend? 0 , 0 dus.

  11 likes
  • Marcel schreef:

   Ik weet wel dat er hier een beerput aan jankers geopend is.

   1 likes
   • Gladiator schreef:

    @Marcel,

    ?????Verklaar u nader!!

    5 likes
    • Marcel schreef:

     Moet ik dat nog uitleggen Gladiator?

     Afgezien van het gedesillusioneerde gemiep de hele tijd van mensen die geen enkel vertrouwen meer kunnen opbrengen is het continu aan moeten horen van ongefundeerde kreten over Trump doorvermoeiend aan het worden.

     Zelf zeg je ergens dat Trump de chaos creëren als opdracht heeft. De enige chaos die ik zie is die welke hij van Obama kreeg doorgeschoven, en de chaos in de gedachten en opinies van al die mensen hier en elders, die maar wat roepen. De man zal zich nog zeker moeten bewijzen, ook bij mij, maar wat ik tot dusverre gezien heb is zeer indrukwekkend, in positieve zin.
     Verdiep je ‘s in wat er in dat land bereikt is in korte tijd, inclusief -waar niemand het over heeft en wat een van de belangrijkste redenen is waarom de gevestigde orde en de media als de dood voor hem zijn- het oprollen van pedofielennetwerken. Meer dan 6000 arrestaties, en kinderen die bevrijd zijn. Chaos? Dacht het niet. Er komt weer structuur. Wat mij betreft is het iemand met ballen die doet wat ie zegt, en dat is nooit eerder vertoond. Ja, JF Kennedy wellicht. Maar kennelijk zijn er eerst liquidaties nodig voordat iemand op de juiste waarde wordt geschat.

     Ik zou in ieder geval ‘s ophouden met zeiken over Trump. Het is gewoon iemand zoals jij en ik, met kwaliteiten, met fouten. Ik heb niks met z’n gedweep met Israel, met z’n perceptie van wat terrorisme precies is (en wie dat is). Maar je zult het er mee moeten doen. Hij is de laatste kans om de globalistische agenda te stuiten. Hillary had als opdracht het vernietigende werk van Obama voort te zetten. Amerika moest kapot gemaakt worden.
     Dank Trump maar dat ie dat proces heeft kunnen keren, want de gevolgen zouden verschrikkelijk zijn geweest, ook voor ons hier.

     Iedere keer wanneer ik in gesprek ga met die Trump-bashers in m’n eigen omgeving en ik vraag om onderbouwing beginnen ze de andere kant op te draaien en komen niet verder dan wat onderbuikgevoelens. Bespeeld door de media. Totaal niet geïnformeerd. Weten niet wat er werkelijk aan het gebeuren is, weten niks van de FISA-warrant en wat dat inhoudt. Niet geïnformeerd, niet op de hoogte, maar meegaan in de trend om met z’n allen iemand af te breken.

     Mensen worden bespeeld via emoties en het denken. Beiden zijn heel makkelijk te beïnvloeden en op te stoken. Waarheid vind je alleen via intuïtie, het hart, en gedegen onderzoek.

     10 likes
     • Gladiator schreef:

      @Marcel,

      Allereerst hartelijk dank voor uw zeer uitgebreide én heldere uitleg. Deze tijd is aan mij in elk geval goed besteed en ik heb uw commentaar dan ook met aandacht gelezen, zelfs 2x!
      Dan kort mijn commentaar.

      Ik ben het nagenoeg geheel met u eens! Raar??? Nee hoor, en ik bash Trump niet, ik zeg iets over hem wat IK ervan denk. Ook dit heb ik uit divers eigen onderzoek.

      Mensen worden bespeeld door de media zegt u en hier treft u de nagel op zijn kop, maar zeg nu zelf, het wordt steeds moeilijker om een heldere blik te krijgen op diverse zaken.
      Ik blijf in elk geval zeer argwanend vwb Trump hoewel ik het voor 100% met u eens ben dat hij een veel betere keus was als Killary!
      Hierdoor ben ik namelijk de gehele VS niet meer serieus gaan nemen en het ergste vind ik het nog voor de mensen aldaar.

      Voor de rest blijf ik afwachten en hopen dat u gelijk mag krijgen. Nogmaals dank voor uw uitgebreide antwoord!!

      Gegroet,
      Gladiator

      3 likes
     • Minute Repeater schreef:

      @ Marcel

      En andersom kun je hetzelfde zeggen over mensen die nog heilig in Trump geloven of hem nog het voordeel van de twijfel willen geven. Schreeuwers heb je aan beide kanten, en dat zul je altijd houden.

      Persoonlijk heb ik 0,0 vertrouwen in deze man met hetgeen wat ik hem zien doen. Dat heb ik o.a. meermaals op deze site uitgebreid onderbouwd. Ja, daarbij kijk ik verder dan de MSN, of wat er via zijn eigen (fan) kanalen verspreid wordt. Op dat soort bijdrages word ook amper normaal gereageerd, dus zoals ik al eerder zei; schreeuwers zul je altijd houden. Naar mijn mening is het ook volstrekt zinloos om je op dat soort mensen te richten of die erbij te betrekken.

      1 likes
 • hhhmmmmmm... schreef:

  waarom lopen we nog steeds achter Amerika aan..? europa is gedoemd om te falen… Nederland heeft zijn identiteit verkocht aan de groot kapitalisten… we zijn niks verantwoordelijk …. machall hulp is 8 maal terug betaald…. maar voordat we werkelijk onafhankelijk werden… werden we in de grote fictie van een vereenigt europa geworpen…
  de elite….. laat niet makkelijk los….ze weten waar het geld zit…en blijft er boven op zitten zonder los te laten…

  25 likes
 • Furious Anger schreef:

  Aan de schandpaal met Obama. Wat was zijn slogan in de tijd van zijn verkiezingen waar de hele wereld voor viel. Yes we can…..
  No, he can not get away with it….

  14 likes
 • Hawks schreef:

  OK, noem mij maar cynisch, maar ergens heb ik toch het idee dat de Republikeinen bezig zijn om de aandacht af te leiden van het falen van mr Trump. Die overigens alle kritische vragen afdoet met ‘Fake News’. Hoeft-ie lekker niet te antwoorden, toch?

  2 likes
  • Gladiator schreef:

   @Hawks,

   Ik denk niet dat u dit goed ziet.

   Naar mijn bescheiden mening doet Trump precies dat waarvoor hij is AANGESTELD, de wereld in één grote chaos te gooien. Wat er dan cq daarna gaat gebeuren is puur giswerk echter degene die denkt dat er in de politiek, en zéér zeker in de politiek op dit niveau, ook maar iets TOEVALLIG gebeurd denkt nog maar eens opnieuw!
   Wij krijgen op dit ogenblik meer brood en spelen dan ons lief is en we zien langzaamaan door de ontelbaar vele bomen absoluut geen bos meer.

   Degene die het wel denkt te weten…..I’m listening!!!

   Gladiator

   2 likes
   • Lucie schreef:

    En vanuit die chaos wordt de NWO opgericht.
    De elite kan niet wachten,het duurt ze veel te lang.

    4 likes
    • Faya schreef:

     Doordat Trump gekozen is en niet Hillary is juist veel chaos voorkomen.
     We, Jan met de pet, hadden allang in een fema kamp gezeten, zeker weten, de totale overname van de mensheid had nu moeten gebeuren, onder Hillary.
     Niet voor te stellen maar de hunger games waren dan al een feit.
     De hele planeet een groot Noord Korea was de bedoeling.
     De chaos is nu voor de elite om mee te dealen, hun wereld is door Trump en niet te vergeten Putin, een grote chaos geworden en Goddank niet onze wereld.
     Ik snap het wel dat ze gehaat worden door ze, hun plannen zijn in duigen gevallen.
     De elite kan niet wachten? Het duurt ze veel te lang?
     Wat een stel naievelingen.
     De NWO waar ze zo naar verlangen gaat door, maar wel the other way around.
     Zij gaan gehoorzaam doen wat ze opgedragen wordt, ze gaan behandeld worden zoals ze ons wilden behandelen en dat is niet mis.
     Als ze al niet naar de haaien gegooid worden of gedropt worden in jungle warfare schools als Ford Chairman in Panama.
     Hoe wil je die demonische, dominante op niets gebaseerde arrogantie er anders uit krijgen?
     Normale fatsoenlijke mensen willen gewoon geen last meer van ze hebben.

     https://www.youtube.com/watch?v=c3Pt4P1ozYY

     0 likes
 • Joris schreef:

  Ellaster:

  “Heeft Trump dan niet samengespannen met de Russen?

  Nee, de werkelijke collusie die heeft plaatsgevonden, was tussen het Ministerie van Justitie, de FBI en het campagneteam van Hillary Clinton. Daarbij werd valse informatie tegen Trump verzameld, afkomstig van dubieuze Russische geheim agenten.”

  http://www.ellaster.nl/2018/01/23/fisa-memo-legt-bom-onder-het-criminele-amerikaanse-establishment/

  2 likes
 • koloth schreef:

  Die shutdown was dat nou om meer geld los te krijgen voor defensie ? (aanvallen). Nou dan is Trump ook een verkeerde zo als gewoonlijk, allemaal weer show.

  1 likes
 • x

  Check Also

  elektrische auto

  Het smerige geheim achter je ‘groene’ elektrische auto

  Afgelopen maand kreeg Teslabaas Elon Musk post ...

  rusland

  Rusland geeft beelden vrij van grootste nucleaire explosie ooit: ‘Paddenstoelwolk 7 keer zo hoog als Mount Everest’

  Het atoomagentschap van Rusland, Rosatom, heeft zeldzame ...

  >