Universum

Telt de maan 250 miljoen bewoners? Een bekende ex-CIA-piloot denkt van wel

Help mee door deze informatie met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De voormalige CIA-piloot John Lear heeft gezegd dat de maan bewoonbaar is en zo’n 250 miljoen bewoners telt.

“Alles wat je over de maan hebt gehoord, is een leugen,” zei hij, toevoegende dat hij naar eigen zeggen geheime bouwwerken heeft ontdekt op de maan.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Veel complottheoretici geloven dat de NASA dit soort bouwwerken verborgen houdt voor het publiek.

Dood geweest

“Ik kan dit niet bewijzen, anders was ik al dood geweest,” zei Lear, wiens vader Bill Lear de Amerikaanse vliegtuigbouwer Learjet oprichtte. “Ik kan je geen foto laten zien van de USS Enterprise op de maan.”

“Het ligt gewoon voor de hand, gezien de technologie die de Amerikaanse overheid heeft verkregen na miljarden of biljoenen in het onderzoek van Tesla te hebben gepompt,” vervolgde hij.

Lear zei verder dat de aarde in feite een gevangenisplaneet is en dat er miljoenen planeten zoals de aarde zijn.

Fysiek onmogelijk

Eerder verklaarde Lear dat het volgens hem fysiek onmogelijk is geweest dat vliegtuigen in de Twin Towers in New York zijn gevlogen.

Voor onervaren piloten is het niet mogelijk geweest om een Boeing 767 in het World Trade Center te boren, stelde hij.

Lear heeft in ruim 40 jaar tijd in meer dan 100 verschillende vliegtuigen gevlogen. Tussen 1967 en 1983 voerde hij geheime missies uit voor de CIA in Azië, Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Een aantal jaren geleden werd hij geïnterviewd door Project Camelot:

[Collective-evolution]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje
wolfje
6 jaren geleden

‘de aarde is in feite een gevangenisplaneet en er zijn nog miljoenen planeten zoals de aarde’. bedoelt de heer lear hier miljoenen gevangenisplaneten?

Mike
Mike
6 jaren geleden

Ook wel aardig in dit verband: “mensen met sterrenkijkers”.

Crow777
https://www.youtube.com/user/Crrow777

JohnLenardWalson
https://www.youtube.com/user/JohnLenardWalson

Bruce Sees all
https://www.youtube.com/user/MrBrucy666

P&K SpaceImaging
https://www.youtube.com/channel/UCWg1vEsVLZdOP57m3m1FCTA

Gezinusk
Gezinusk
6 jaren geleden

Ik heb in het verleden vaak geluisterd naar wat John Lear te vertellen had aangaande de zaak Robert Scott Lazar. Mijn uiteindelijke conclusie is dat de onderwerpen die Lear aanboort – van militaire installaties en projecten die hij opnoemt t/m namen van personen, en tal van functies die voorbij komen – veelal op waarheid zijn gebaseerd. Echter mixt hij bepaalde onderwerpen soms zo door elkaar dat je je afvraagt of de fictie modus al is begonnen?

Met de beweringen van John Lear, ook aangaande basissen op de maan, ben je dus veelal aangewezen op filteren, natrekken, en verder uitzoeken. Voor menigeen leidde dit tot een doodlopende weg. John Lear vind ik een bijzonder persoon in de zin dat het een geweldige verhalenverteller is. Daar geniet hij zelf denk ik nog het meest van.

Misschien kunnen de commerciële zenders hier inspringen? Wat dachten we van de John Lear Show… Waar John elke week een ander black-budget programma aanboort waarbij gepensioneerde gasten worden overgevlogen die er ooit op locatie hebben gewerkt. Zijn verhaal kunnen bevestigen, of niet. De redactie van de John Lear Show zou de scherpste vragen kunnen selecteren die de bevolking ingestuurd heeft om op de gasten af te vuren. Op het einde verschijnt de peiling in beeld hoe het Nederlandse sms publiek over het onderwerp denkt.

Het lijkt mij in ieder geval stukken boeiender dan de slaapverwekkende vertoningen als de Curling Show. Ik ga zeker kijken en wie weet komen we eindelijk met Lear wat dichter bij de waarheid van wat de man al die jaren beweerd heeft.

Jaya
Jaya
6 jaren geleden

250 miljoen scheikundigen op de maan.

Back to top button
30
0
We lezen graag je reactie!x