Mens en Dier

Fleur Agema wast Marion Koopmans de oren: ‘Vaccins zijn niet per definitie veilig!’

Help anderen door dit met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Marion Koopmans relativeert op Twitter het risico op bloedstolsels na vaccinatie met het vaccin van AstraZeneca. “Oké, even opgezocht: kans op trombose na AstraZeneca-vaccinatie zit tussen kans op overlijden door een aanval door een hond en kans op overlijden door bliksem in,” citeren de media haar.

Ze linkte naar een onderzoek van het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) waaruit zou blijken dat trombose in 0,02 procent van de gevallen voorkomt. Gisteren werd besloten tijdelijk geen mensen onder de 60 de prik te geven na meldingen over ernstige bijwerkingen, waaronder sterfgevallen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Buitengewoon verstandig

Koopmans krijgt bakken kritiek over zich heen. “Er sterven jonge gezonde vrouwen. In Duitsland zeven. Die zouden nog leven als ze op hun immuunsysteem vertrouwd hadden. De kans op sterfte onder 70 is 0,05 procent en is laatstelijk nog omlaag bijgesteld. Stop met bagatelliseren,” reageert gezondheidswetenschapper Yvonne Simons.

Ook politici laten van zich horen. “Kom op zeg! Wat zegt u tegen de kinderen die door het Mexicaanse griepvaccin (Pandemrix) narcolepsie kregen?!” twittert Kamerlid Fleur Agema (PVV), die enkele dagen geleden voor de vijfde keer werd beëdigd. “Vaccins zijn niet per definitie veilig. Dit soort kansberekeningen zijn een misplaatste bagatellisering! Onderzoek naar de bijwerkingen is buitengewoon verstandig.”

Meer onderzoek

Begin dit jaar maakte Koopmans deel uit van een onderzoeksteam dat in Wuhan onderzoek deed naar de oorsprong van het coronavirus. Ze zei na afloop dat het ‘extreem onwaarschijnlijk’ is dat het virus uit het lab komt.

Afgelopen week zei de WHO echter dat er ‘meer onderzoek moet worden gedaan’ naar de mogelijkheid dat het coronavirus is ontsnapt uit een Chinees laboratorium. De organisatie wil daarvoor een onderzoeksteam samenstellen, zei WHO-baas Tedros.

4.9 82 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

103 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Paca
Paca
3 jaren geleden

Criminelen zijn het die de vaccins pushen

Pieternella
Pieternella
3 jaren geleden

Ontsnapt? Het is geen gevangene! Virussen zijn nog nooit geïsoleerd. We vechten tegen onze eigen afvalstoffen.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 jaren geleden

ALLE covid-VACCINES ZIJN GIFTIG..
Maskers werken niet omdat de gaatjes te groot zijn en de virusdeeltjes er toch doorheen komen. Volgens de kuddentheorie is het in quarantaine plaatsen van de gezonde het ergste dat je kunt doen.

MAAR HET ERGSTE IS COVID-19 virus BESTAAT NIET.. COVID-19 is een genocide agenda!

Googlelinea
Googlelinea
3 jaren geleden

Bij AH moest ik “verplicht” mondkapjes kopen omdat ik er geen bij mij had.
Thuis de kleinste lettertjes bestudeerd: Made in Wuhan………… knetter conspiricy natuurlijk? Wat worden we mega-giga bedrogen. Wat voor baat heeft men, de promotor, hierbij!?

Back to top button
103
0
We lezen graag je reactie!x