Homepagina » Mens en Dier » Karel van Wolferen: ‘Wat momenteel over ons heen komt, is een nieuwe misdaad’
van wolferen
Foto: Karel van Wolferen (Screenshot langefrans.nl)

Karel van Wolferen: ‘Wat momenteel over ons heen komt, is een nieuwe misdaad’

Wat momenteel over ons heen komt, is een nieuwe misdaad die bestaat uit de verleiding en indirecte dwang van de gehele mensheid om zich te onderwerpen aan iets wat neerkomt op een gevaarlijk medisch experiment. Iets wat buitengewoon lichamelijk letsel en voortijdig sterven kan veroorzaken, zegt emeritus hoogleraar Karel van Wolferen in onderstaande video terwijl hij voorleest uit zijn blad Gezond Verstand.

Deze golf van een tweede, gesystematiseerde misdaad, die in het verlengde ligt van de eerste en zonder de eerste niet zou hebben kunnen plaatsvinden, biedt aanleiding tot speculaties over een moorddadige toekomst die buiten oorlogstijd nooit eerder in de wereld zo serieus als nu hebben gecirculeerd, stelt Van Wolferen.

Doelbewuste ontwrichting

“De eerste wereldmisdaad was gericht op het stukmaken van maatschappijen met vergaande psychische gevolgen voor de mens. De tweede wereldmisdaad was er één van een massale lichamelijke aantasting van de mens, die nu nog onoverzichtelijke, maar waarschijnlijk zeer grote maatschappelijke gevolgen gaat hebben,” zegt de hoofdredacteur van Gezond Verstand.

De eerste misdaad bestond uit de doelbewuste ontwrichting van samenlevingen en economieën, waaronder de afschaffing van dagelijkse gewoontes en elementaire instellingen. De hele middenklasse, de rots waarop de democratie rust, brokkelt af, waarschuwt Van Wolferen.

Afgelopen week introduceerde hij het nieuwste nummer van Gezond Verstand door zijn eigen geschreven artikel voor te lezen: ‘Het haperend voorstellingsvermogen van de mens’.

4.9 71 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
3 maanden geleden

Karel van Wolferen is één van mijn grote helden. Vanaf vorig jaar oktober heb ik al een abonnement op Gezond Verstand. Ik heb er nog geen dag spijt van gehad. Mijn buurman kreeg vorig jaar het eerste nummer in zijn brievenbus. Wij helaas niet, omdat wij 2 stickers op de bus hebben. Ik mocht dat blad toen lezen en was gelijk verkocht. Mijn buurman nam ook gelijk een abonnement. Wat heeft Karel een hoop bagger over zich heen gekregen. Als het aan bepaalde individuen uit de Tweede Kamer had gelegen, was dat blad “verboten”. Gelukkig is dat nooit gebeurd. Wel krijg ik al een aantal maanden het blad in ondoorzichtig folie verpakt toegestuurd, vanwege malafide personen die menen dat dat blad “fout” is. IK maak zelf wel uit wat ik fout vind en niet.
Alles wat hij in dit interview aangeeft, is natuurlijk waar. De misdaden tegen ONS worden met de dag groter. En toch houd ik de moed er in dat er licht is aan het eind van de tunnel.

Jenne Sr.
Jenne Sr.
3 maanden geleden

Mijn respect Mijnheer van Wolferen, dat U in Uw situatie in onze samenleving zich zo inzet voor de gewone gemiddelde burger buiten gewoon, we zijn U veel dank verschuldigd !

bloem
bloem
3 maanden geleden

Die man heeft meer verstand in zijn pink dan het kabinet tesamen.
Heb het blad ook van het begin af aan.

Ron
Ron
3 maanden geleden

De idioten van virologen gaan te laat inzien dat ze MISBRUIKT zijn. Door een macht die dankzij deze virologen een virus op de wereld gezet hebben dat de ganse mensheid uiteindelijk van zijn vrijheid beroofd. Het lijkt er sterk op dat de intelligentsia van dr’s virologen gebruikt is om bepaalde doelstellingen te behalen.

x

Check Also

van wolferen

Kijktip: Karel van Wolferen onthult wie er achter deze psychologische oorlog zit

We hebben te maken met een psyop, ...

kampen

Amerikaanse CDC bereidt zich voor om ‘risicopersonen’ op te sluiten in ‘interneringskampen’

Er worden momenteel overal in de Verenigde ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

30
0
We lezen graag je reactie!x