Mens en Dier

Karel van Wolferen: ‘Wat momenteel over ons heen komt, is een nieuwe misdaad’

Help door deze info met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Wat momenteel over ons heen komt, is een nieuwe misdaad die bestaat uit de verleiding en indirecte dwang van de gehele mensheid om zich te onderwerpen aan iets wat neerkomt op een gevaarlijk medisch experiment. Iets wat buitengewoon lichamelijk letsel en voortijdig sterven kan veroorzaken, zegt emeritus hoogleraar Karel van Wolferen in onderstaande video terwijl hij voorleest uit zijn blad Gezond Verstand.

Deze golf van een tweede, gesystematiseerde misdaad, die in het verlengde ligt van de eerste en zonder de eerste niet zou hebben kunnen plaatsvinden, biedt aanleiding tot speculaties over een moorddadige toekomst die buiten oorlogstijd nooit eerder in de wereld zo serieus als nu hebben gecirculeerd, stelt Van Wolferen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Doelbewuste ontwrichting

“De eerste wereldmisdaad was gericht op het stukmaken van maatschappijen met vergaande psychische gevolgen voor de mens. De tweede wereldmisdaad was er één van een massale lichamelijke aantasting van de mens, die nu nog onoverzichtelijke, maar waarschijnlijk zeer grote maatschappelijke gevolgen gaat hebben,” zegt de hoofdredacteur van Gezond Verstand.

De eerste misdaad bestond uit de doelbewuste ontwrichting van samenlevingen en economieën, waaronder de afschaffing van dagelijkse gewoontes en elementaire instellingen. De hele middenklasse, de rots waarop de democratie rust, brokkelt af, waarschuwt Van Wolferen.

Afgelopen week introduceerde hij het nieuwste nummer van Gezond Verstand door zijn eigen geschreven artikel voor te lezen: ‘Het haperend voorstellingsvermogen van de mens’.

4.9 71 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

Karel van Wolferen is één van mijn grote helden. Vanaf vorig jaar oktober heb ik al een abonnement op Gezond Verstand. Ik heb er nog geen dag spijt van gehad. Mijn buurman kreeg vorig jaar het eerste nummer in zijn brievenbus. Wij helaas niet, omdat wij 2 stickers op de bus hebben. Ik mocht dat blad toen lezen en was gelijk verkocht. Mijn buurman nam ook gelijk een abonnement. Wat heeft Karel een hoop bagger over zich heen gekregen. Als het aan bepaalde individuen uit de Tweede Kamer had gelegen, was dat blad “verboten”. Gelukkig is dat nooit gebeurd. Wel krijg ik al een aantal maanden het blad in ondoorzichtig folie verpakt toegestuurd, vanwege malafide personen die menen dat dat blad “fout” is. IK maak zelf wel uit wat ik fout vind en niet.
Alles wat hij in dit interview aangeeft, is natuurlijk waar. De misdaden tegen ONS worden met de dag groter. En toch houd ik de moed er in dat er licht is aan het eind van de tunnel.

Jenne Sr.
Jenne Sr.
2 jaren geleden

Mijn respect Mijnheer van Wolferen, dat U in Uw situatie in onze samenleving zich zo inzet voor de gewone gemiddelde burger buiten gewoon, we zijn U veel dank verschuldigd !

bloem
bloem
2 jaren geleden

Die man heeft meer verstand in zijn pink dan het kabinet tesamen.
Heb het blad ook van het begin af aan.

Ron
Ron
2 jaren geleden

De idioten van virologen gaan te laat inzien dat ze MISBRUIKT zijn. Door een macht die dankzij deze virologen een virus op de wereld gezet hebben dat de ganse mensheid uiteindelijk van zijn vrijheid beroofd. Het lijkt er sterk op dat de intelligentsia van dr’s virologen gebruikt is om bepaalde doelstellingen te behalen.

Back to top button
30
0
We lezen graag je reactie!x