Universum

Foto van ‘slang’ op Mars voedt complottheorie

Help mee door deze info met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

UFO-jagers doen al geruime tijd onderzoek naar de foto’s die Marsrover Curiosity naar de aarde stuurt. Ze zoeken onder meer naar bewijs voor leven, verloren beschavingen en bezoekers van andere planeten.

Deze keer zijn ze naar eigen zeggen op een cover-up gestuit, meldt de Houston Chronicle. De vondst van iets wat op een slang lijkt, heeft de discussie aangewakkerd. Eén iemand zei op YouTube: “Ik geef je een hint, er is geen rover op Mars. Deze foto’s zijn in de woestijn gemaakt.”

Veel complottheoretici zetten vraagtekens bij de echtheid van de Marsmissies van NASA. Anderen zijn ervan overtuigd dat het een foto van een slang is op het oppervlak van de rode planeet.

Filmset

“Er zijn steeds meer mensen die geloven dat de rovers van de NASA de aarde nooit hebben verlaten,” aldus de website Chemtrailsplanet.net. “Ze geloven dat de foto’s die ze zogenaamd op Mars maken in werkelijkheid in afgelegen gebieden op aarde zijn gemaakt.”

Zij stellen dat een afgelegen Canadees eiland, dat door NASA wordt gebruikt om de omstandigheden op Mars na te bootsen, een filmset is waar de beelden ‘terug’ naar de aarde worden gestuurd. De foto van de slang is volgens hen bewijs dat de NASA per ongeluk wilde dieren vastlegt op nepfoto’s van Mars.

Maanlandingen

De NASA wordt al tientallen jaren beschuldigd van complotten. Zo geloven mensen dat de maanlandingen in de jaren zestig in scène zijn gezet zodat de Verenigde Staten de ruimterace konden winnen van de Sovjet-Unie.

Anderen geloven dat het een manier was om meer geld los te peuteren of om de aandacht af te leiden van de Vietnamoorlog.

[Chron]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
38 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rob ter Horst
Rob ter Horst
5 jaren geleden

Wordt tijd dat deze mensen eens zonder enige twijfel aantonen waar precies op aarde deze foto’s gemaakt zijn. En dat Canadese eiland? Op de website van de NASA wordt dit aangegeven als testgebied, omdat het op Mars lijkt…

Loki
Loki
5 jaren geleden

Goed dan zal ik een andere foto tonen.

http://mars.jpl.nasa.gov/msl-raw-images/msss/01462/mcam/1462MR0072970110703592E01_DXXX.jpg

Rechts op de foto in het midden zit een scheur in de rotsformatie. Aan de bovenkant van die scheur aan de linkerkant zit een donker gedeelte. Zoom daar maar eens op in. Slangen op Mars zijn uiterst giftig voor mensen volgens Andrew Basiago (die gewapend naar mars moest).

Wie nu beweert dat het foto’s zijn van hier op Aarde zal ik eens een andere foto onder zijn neus tonen en kijken of je dan nog zegt dat de foto’s hier op Aarde worden gemaakt.
Ik zou dat beest niet tegenover mij willen hebben staan. En zo heb ik bergen foto’s van wezens die hier echt niet voorkomen.

Einstein
Einstein
5 jaren geleden

Donald Trump & Flat Earth – Maine Republic Article – Mark Sargent

https://www.youtube.com/watch?v=FDA3arYxeUw

Volgens mij zit er een addertje onder het gras bij NASA

Filmset
Filmset
5 jaren geleden

De Russen, Chinezen.. welke niet Amerikaans gezinde regering dan ook? hebben ooit gesproken van een fake landing.. Daarnaast moeten vele mensen er aan mee hebben gewerkt om dit te werk stellen en uit deze kring is nooit iets dergelijks naar voren gekomen. Waarom mensen geloven in een fake landing is pas echt het onderzoeken waard, voor psychologen wel te verstaan 😉

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

38
0
We lezen graag je reactie!x