Binnenland

Professor over regeringsplannen om 3000 boerderijen te sluiten: ‘Dit is een oorlog tegen de mensheid’

Help door dit artikel met kennissen op je social media te delen!

De Nederlandse regering luistert niet naar de boeren en staat op het punt om 3000 boerderijen te sluiten om te voldoen aan EU-regels. “Dit is World Economic Forum Klaus Schwab op steroïden,” zei Sky News-presentator Rowan Dean.

Hij interviewde professor Ralph Schoellhammer van de Webster University over de rigoureuze plannen. “Dit loopt uit de hand,” zei Dean tegen hem. “Dit is krankzinnig.”

Ook de Duitse boeren ontkomen er niet aan: zij mogen in bepaalde gebieden minder kunstmest gebruiken. Schoellhammer wees erop dat die 3000 boerderijen ‘pas het begin’ zijn.

Vier miljard mensen

“Stikstof is een belangrijk ingrediënt van kunstmest en zonder kunstmest kunnen we de wereld niet voeden. Zonder kunstmest zouden vier miljard mensen geen toegang hebben tot voedsel. In veel opzichten is dit een oorlog tegen de mensheid,” zei de professor.

Het is niet duidelijk dat stikstof het effect heeft dat het volgens de Nederlandse regering zou hebben en daarnaast brengen Nederlandse boeren de uitstoot van stikstof omlaag, benadrukte hij.

Veel geniepiger

Schoellhammer wees erop dat de Europese Unie Frankrijk een boete van 500 miljoen euro wil opleggen omdat het land nog te weinig energie ‘duurzaam opwekt’. Dat terwijl Frankrijk in vergelijking met andere landen maar heel weinig CO2 uitstoot bij de opwekking van elektriciteit omdat het land over zoveel kerncentrales beschikt.

Dean vergeleek het beleid dat in Europa wordt gevoerd met fascisme. De professor wees erop dat het fascisme zich oorspronkelijk aandiende in de vorm van uniformen en laarzen, en van bovenaf werd opgelegd aan mensen. Het gaat nu veel geniepiger, zei hij.

4.8 128 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
106 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Snotje
Snotje
2 maanden geleden

Je kunt er op wachten …. niet te lang wachten anders raak je verzwakt ! 🤔😔

ineke
ineke
2 maanden geleden

Ben ik verbaasd?????

Mart
Mart
2 maanden geleden

Wordt tijd dat ze den haag bezette, tot dat ze opdonderen dat kabinet.

peter
peter
2 maanden geleden

snap niet dat die Schwab nog leeft.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

106
0
We lezen graag je reactie!x