Homepagina » Mens en Dier » Foto’s: Model Stephanie Dubois (39) voelt zich ‘vreselijk’ na coronaprik en sterft
model
Foto: AstraZeneca-vaccin (Julieth Méndez/Presidencia de la República de Costa Rica CC BY-SA 4.0)

Foto’s: Model Stephanie Dubois (39) voelt zich ‘vreselijk’ na coronaprik en sterft

Het Britse model Stephanie Dubois voelde zich ‘vreselijk’ nadat ze haar coronavaccin had gekregen. Ze plaatste onderstaande foto’s enkele dagen voor haar dood. Dubois (39) kreeg bloedstolsels nadat ze op 6 mei het AstraZeneca-vaccin had gehaald op Cyprus.

Twaalf dagen later plaatste ze haar laatste Facebookbericht. Bij het bericht staat een foto waarop te zien is dat haar arm bont en blauw is. “Ik wil niet meer ziek zijn. Nog een paar tests vandaag. Ik houd niet van naalden,” schreef Stephanie. Ze gaf ook aan dat ze moe was.

Haar dood zou worden onderzocht door het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA). Na haar eerste dosis schreef het model op Facebook: “Ik heb vandaag de vaccinatie gehad! Ik haat naalden, vandaag was geen uitzondering. Ik voel me nu vreselijk. Pizza en dan naar bed.”

Geen onderliggende aandoeningen

Op 14 mei werd Stephanie met ademhalingsproblemen opgenomen in het ziekenhuis. Haar lichaam begon te schudden, ze had hoofdpijn en voelde zich duizelig. Op 19 mei raakte het model in coma. Lokale media schreven dat ze een hersenbloeding had gekregen en op zaterdagmiddag was overleden. Ze had geen onderliggende aandoeningen.

In maart stopte Cyprus net als een aantal andere landen tijdelijk met vaccineren met AstraZeneca. Een maand later zei het EMA dat de ‘voordelen van het AstraZeneca-vaccin opwegen tegen de risico’s van de bijwerkingen’.

[The Sun]
4.7 54 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
67 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
C. Vis
C. Vis
6 maanden geleden

Volgens mij word je in je bovenarm geprikt! Deze is wel heel vreemd. Toch?

Annette
Annette
6 maanden geleden

Wat een lijdensweg! Geen straf is te hoog voor diegenen die hier verantwoordelijk voor zijn. Alweer een jong leven verwoest.
Het is duidelijk: er wordt een oorlog gevoerd tegen de hele mensheid. Het wordt tijd dat de mensen dat eindelijk eens gaan beseffen. Gelukkig zijn er al heel wat mensen wakker, maar dat zijn er nog lang niet genoeg.
Dit zogenaamde “vaccin” is een stille sluipmoordenaar. Bij het merendeel van de mensen doet het in eerste instantie nog niets, maar sluimert zachtjes. Daarna zal het op een x moment toeslaan. Dat het toch bij veel mensen al in eerste instantie fout gaat, was natuurlijk helemaal niet de bedoeling.
Wat mij hogelijk verbaast, is, dat na zoveel verschrikkelijke verhalen met een slechte afloop, er nog steeds mensen staan te trappelen om die prik te krijgen. Ik kan er met mijn verstand niet bij.

TAO Foundation
TAO Foundation
6 maanden geleden

Alweer iemand overleden aan het Killer vaccin..Maar dit is normaal de plek waar ze bloed afnemen en niet vaccineren..

Takeshi Kovac
Takeshi Kovac
6 maanden geleden

Een maand later zei het EMA dat de ‘voordelen van het AstraZeneca-vaccin opwegen tegen de risico’s van de bijwerkingen’ Dus als ik het goed begrijp vind de EMA het normaal dat de bijwerking “DOOD” opweegt tegen de voordelen.. Mag ik dan zo vrij zijn om te vragen WAT de voordelen zijn? Het enige voordeel wat ik kan bedenken is de kassa van de pharmaceuten en de wens van de elite om het grootste deel van de bevolking uit te roeien.. alle mensen die bij de EMA werken opsluiten..

x

Check Also

pfizer

De eerste documenten over het Pfizer-vaccin zijn op last van de rechter vrijgegeven, dit staat er in

De openbaring van de gegevens over het ...

noack

‘Klokkenluider Andreas Noack vermoord na onthullingen over grafeenoxide in coronaprik’

De politie deed vorig jaar november een ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

67
0
We lezen graag je reactie!x