Mens en DierCorona

Foto’s: Model Stephanie Dubois (39) voelt zich ‘vreselijk’ na coronaprik en sterft

Help ons door deze informatie met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het Britse model Stephanie Dubois voelde zich ‘vreselijk’ nadat ze haar coronavaccin had gekregen. Ze plaatste onderstaande foto’s enkele dagen voor haar dood. Dubois (39) kreeg bloedstolsels nadat ze op 6 mei het AstraZeneca-vaccin had gehaald op Cyprus.

Twaalf dagen later plaatste ze haar laatste Facebookbericht. Bij het bericht staat een foto waarop te zien is dat haar arm bont en blauw is. “Ik wil niet meer ziek zijn. Nog een paar tests vandaag. Ik houd niet van naalden,” schreef Stephanie. Ze gaf ook aan dat ze moe was.

Haar dood zou worden onderzocht door het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA). Na haar eerste dosis schreef het model op Facebook: “Ik heb vandaag de vaccinatie gehad! Ik haat naalden, vandaag was geen uitzondering. Ik voel me nu vreselijk. Pizza en dan naar bed.”

Geen onderliggende aandoeningen

Op 14 mei werd Stephanie met ademhalingsproblemen opgenomen in het ziekenhuis. Haar lichaam begon te schudden, ze had hoofdpijn en voelde zich duizelig. Op 19 mei raakte het model in coma. Lokale media schreven dat ze een hersenbloeding had gekregen en op zaterdagmiddag was overleden. Ze had geen onderliggende aandoeningen.

In maart stopte Cyprus net als een aantal andere landen tijdelijk met vaccineren met AstraZeneca. Een maand later zei het EMA dat de ‘voordelen van het AstraZeneca-vaccin opwegen tegen de risico’s van de bijwerkingen’.

[The Sun]

4.7 54 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
67 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
C. Vis
C. Vis
11 maanden geleden

Volgens mij word je in je bovenarm geprikt! Deze is wel heel vreemd. Toch?

Annette
Annette
11 maanden geleden

Wat een lijdensweg! Geen straf is te hoog voor diegenen die hier verantwoordelijk voor zijn. Alweer een jong leven verwoest.
Het is duidelijk: er wordt een oorlog gevoerd tegen de hele mensheid. Het wordt tijd dat de mensen dat eindelijk eens gaan beseffen. Gelukkig zijn er al heel wat mensen wakker, maar dat zijn er nog lang niet genoeg.
Dit zogenaamde “vaccin” is een stille sluipmoordenaar. Bij het merendeel van de mensen doet het in eerste instantie nog niets, maar sluimert zachtjes. Daarna zal het op een x moment toeslaan. Dat het toch bij veel mensen al in eerste instantie fout gaat, was natuurlijk helemaal niet de bedoeling.
Wat mij hogelijk verbaast, is, dat na zoveel verschrikkelijke verhalen met een slechte afloop, er nog steeds mensen staan te trappelen om die prik te krijgen. Ik kan er met mijn verstand niet bij.

TAO Foundation
TAO Foundation
11 maanden geleden

Alweer iemand overleden aan het Killer vaccin..Maar dit is normaal de plek waar ze bloed afnemen en niet vaccineren..

Takeshi Kovac
Takeshi Kovac
11 maanden geleden

Een maand later zei het EMA dat de ‘voordelen van het AstraZeneca-vaccin opwegen tegen de risico’s van de bijwerkingen’ Dus als ik het goed begrijp vind de EMA het normaal dat de bijwerking “DOOD” opweegt tegen de voordelen.. Mag ik dan zo vrij zijn om te vragen WAT de voordelen zijn? Het enige voordeel wat ik kan bedenken is de kassa van de pharmaceuten en de wens van de elite om het grootste deel van de bevolking uit te roeien.. alle mensen die bij de EMA werken opsluiten..

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

67
0
We lezen graag je reactie!x