Mens en DierCorona

Foto’s: Model Stephanie Dubois (39) voelt zich ‘vreselijk’ na coronaprik en sterft

Help anderen door dit met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het Britse model Stephanie Dubois voelde zich ‘vreselijk’ nadat ze haar coronavaccin had gekregen. Ze plaatste onderstaande foto’s enkele dagen voor haar dood. Dubois (39) kreeg bloedstolsels nadat ze op 6 mei het AstraZeneca-vaccin had gehaald op Cyprus.

Twaalf dagen later plaatste ze haar laatste Facebookbericht. Bij het bericht staat een foto waarop te zien is dat haar arm bont en blauw is. “Ik wil niet meer ziek zijn. Nog een paar tests vandaag. Ik houd niet van naalden,” schreef Stephanie. Ze gaf ook aan dat ze moe was.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Haar dood zou worden onderzocht door het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA). Na haar eerste dosis schreef het model op Facebook: “Ik heb vandaag de vaccinatie gehad! Ik haat naalden, vandaag was geen uitzondering. Ik voel me nu vreselijk. Pizza en dan naar bed.”

Geen onderliggende aandoeningen

Op 14 mei werd Stephanie met ademhalingsproblemen opgenomen in het ziekenhuis. Haar lichaam begon te schudden, ze had hoofdpijn en voelde zich duizelig. Op 19 mei raakte het model in coma. Lokale media schreven dat ze een hersenbloeding had gekregen en op zaterdagmiddag was overleden. Ze had geen onderliggende aandoeningen.

In maart stopte Cyprus net als een aantal andere landen tijdelijk met vaccineren met AstraZeneca. Een maand later zei het EMA dat de ‘voordelen van het AstraZeneca-vaccin opwegen tegen de risico’s van de bijwerkingen’.

[The Sun]

4.7 54 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

67 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
C. Vis
C. Vis
2 jaren geleden

Volgens mij word je in je bovenarm geprikt! Deze is wel heel vreemd. Toch?

Annette
Annette
2 jaren geleden

Wat een lijdensweg! Geen straf is te hoog voor diegenen die hier verantwoordelijk voor zijn. Alweer een jong leven verwoest.
Het is duidelijk: er wordt een oorlog gevoerd tegen de hele mensheid. Het wordt tijd dat de mensen dat eindelijk eens gaan beseffen. Gelukkig zijn er al heel wat mensen wakker, maar dat zijn er nog lang niet genoeg.
Dit zogenaamde “vaccin” is een stille sluipmoordenaar. Bij het merendeel van de mensen doet het in eerste instantie nog niets, maar sluimert zachtjes. Daarna zal het op een x moment toeslaan. Dat het toch bij veel mensen al in eerste instantie fout gaat, was natuurlijk helemaal niet de bedoeling.
Wat mij hogelijk verbaast, is, dat na zoveel verschrikkelijke verhalen met een slechte afloop, er nog steeds mensen staan te trappelen om die prik te krijgen. Ik kan er met mijn verstand niet bij.

TAO Foundation
TAO Foundation
2 jaren geleden

Alweer iemand overleden aan het Killer vaccin..Maar dit is normaal de plek waar ze bloed afnemen en niet vaccineren..

Takeshi Kovac
Takeshi Kovac
2 jaren geleden

Een maand later zei het EMA dat de ‘voordelen van het AstraZeneca-vaccin opwegen tegen de risico’s van de bijwerkingen’ Dus als ik het goed begrijp vind de EMA het normaal dat de bijwerking “DOOD” opweegt tegen de voordelen.. Mag ik dan zo vrij zijn om te vragen WAT de voordelen zijn? Het enige voordeel wat ik kan bedenken is de kassa van de pharmaceuten en de wens van de elite om het grootste deel van de bevolking uit te roeien.. alle mensen die bij de EMA werken opsluiten..

Back to top button
67
0
We lezen graag je reactie!x