Homepagina » Wetenschap » Foto’s voeden theorie dat CERN ‘poorten naar de hel’ opent
Foto's voeden theorie dat CERN 'poorten naar de hel' opent

Foto’s voeden theorie dat CERN ‘poorten naar de hel’ opent

Het Europese Centrum voor Kernonderzoek (CERN) ligt nu al enige tijd onder vuur. Sceptici menen dat er een duistere agenda schuilt achter de organisatie. Na publicatie van een aantal foto’s van de lucht boven CERN hebben sommige theoretici hun bezorgdheid geuit over de activiteiten die er plaatsvinden.

Het onderzoekscentrum, dat op de grens van Frankrijk en Zwitserland staat, bevat onder meer de Large Hadron Collider, ’s werelds grootste en meest krachtige deeltjesversneller. In 2013 ontdekten wetenschappers die ermee werken het Higgs-bosondeeltje.

Na deze wetenschappelijke doorbraak kregen François Englert en Peter Higgs, die het bestaan van het deeltje voorspelde, de Nobelprijs voor de Natuurkunde. Wetenschappers lieten zich lovend uit over de ontdekking, maar sommige internetgebruikers zijn minder te spreken over CERN.

Weermanipulatie

Op de website Freedom Fighter Times staan bijvoorbeeld meerdere artikelen over het onderzoekscentrum. In mei verscheen er een artikel op de site waarin werd gesteld dat CERN ‘poorten naar andere dimensies, mogelijk zelfs de hel opende’.

“CERN is verantwoordelijk voor weermanipulatie en het openen van poorten,” schreven ze. “Dit is onderdeel van het CLOUD-experiment. Rond CERN gebeuren vreemde dingen die je aan het denken zetten.”

Demonen

In een YouTube-filmpje uiten de mensen achter de Freedom Fighter Times hun zorgen over CERN en wat er mogelijk in het deeltjeslaboratorium gebeurt. “CERN staat erom bekend poorten te openen, ook al ontkennen ze het; er is onlangs iets vreemds vastgelegd in de wolken boven de Large Hadron Collider.”

Afgelopen jaar schreef de site dat er ‘demonen waren gezien op foto’s van de stralen van de Large Hadron Collider’. Ondertussen hebben onderzoekers van het lab een onbekende familie van exotische deeltjes gevonden. De deeltjes zijn uiterst instabiel en kunnen in de alledaagse materie geen rol spelen.

[Sputniknews]


Vind je dit artikel goed? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

54 reacties

 1. Event Horizon, maar dan op Aarde.

  Ik denk dat we niet zo’n paniek moeten maken. De ontdekkingen van nu zijn juist een verrijking voor de Mens. We vinden nieuwe deeltjes, waardoor wij Mensen in een Gouden Eeuw der fysica zitten. Over driehonderd jaar zitten onze nazaten dit als basiskennis te leren.

  Wees trots om Mens te zijn.

  13 likes
  • persoonlijk heb ik Steven hawking en Michio Kaku Nicolay en Tesla vrij hoog in het vaandel staan.
   http://www.livescience.com/47737-stephen-hawking-higgs-boson-universe-doomsday.html
   (In de link staan ook nog interessante follow up links)
   Het probleem is bij Cern zitten ze gewoon te k*tten met technologie die ze zelf nog niet snappen, dus ze kunnen de gevolgen ook niet voorspellen. Wat dus het meest gevaarlijke is.

   13 likes
   • Bij Stephen Hawking heb ik altijd het idee dat hij met zijn cassetteband stemmetje een doorgeefluik van de cabal is. Willoos overgeleverd en met een universitaire graad, dus staat hij garant voor geloofwaardigheid, is het idee erachter. Maar ik kan er naast zitten.

    7 likes
    • Zijn visie over aliens wel eens gehoord? Ik vind dat hij maar rare theorieën heeft. En inderdaad zijn ideeën zijn niets meer dan zijn eigen theorieën. Die kunnen grotendeels ook zo naar fabeltjesland

     3 likes
    • Dit vind ik wel wat schofferend voor de beste man, hij heeft geen stem meer, is gehandicapt en jij doet er zo walgelijk over. Bah! Het zal jou maar gebeuren…….

     En wie zegt nou dat zijn theorie fabeltjes zijn? De beste man heeft erbvoor geleerd, langer dan jullie op school.

     3 likes
  • Ik ben allesbehalve trots op de mens.

   12 likes
  • Die laatste opmerking vind ik dan wel weer erg fout..

   Ja op sommige vlakken zijn we best leuk bezig..en wie weet wat voor moois het nog oplevert..maar op de meeste vlakken zijn we echt de aap voorbij gedevolueerd. We moeten ons schamen met z’n allen.

   8 likes
 2. Mijn oma vertelde dat – toen de eerste stoom locomotief door het land reed – de mensen dachten dat het de duivel in hoogst eigen persoon was. …

  16 likes
 3. Poorten naar de fantasie dus…

  18 likes
  • Fantasie!? Gaat dit weer over de platte aarde dan? 😛

   5 likes
   • Als ik lees wat voor opinie sommige mensen er op na houden dan leven we mijns inziens inmiddels in een andere dimensie genaamd OZ. En nu massaal op zoek naar de tovenaar voor een nieuw brein!

    5 likes
  • René van Zalk uut the Middle of Nowhere

   Het bijzondere er aan is zoals ik het zie: 2 foto’s zijn genomen vanaf een berg, dus vanuit een hoek die wij in NL niet gewend zijn.

   4 likes
  • Ach ja, misschien zijn ze er wel een soort Frankenstein nieuwe stijl aan het assembleren die dwars door de poorten van de hel heen naar ons toe zal komen. You never know..

   1 likes
 4. S’morgens na een kop koffie ,zet ik ook alle poorten naar de hel open.

  12 likes
 5. Ja, er wordt wel degelijk een poort naar de hel opengemaakt. Of denk je dat de “opening van de tunnel” onlangs met een satanisch ritueel, een toevalligheidje was. CERN =Cernunnos =Satan =Saturn. Cernunnos is de ‘lord of the rings’ (denk aan saturnus) en hoe heette die ook alweer? juist ja… lord SAURON. SAURON =SAURN =CERN. Kijk dan naar de film Event Horizon met Sam Neill. Hierin wordt met een enorme kunstmatige singulariteit een opening gemaakt naar de hel, wat een echte dimensie is, en waar demonische entiteiten (archonts) doorgelaten kunnen worden. CERN… THIS IS the one ring of Sauron. Denk even aan dat logo van CERN dat is een 666 en een 9. En weet je dan nog ‘the nine’ spirits of the ring, in de film Lord of the Rings. Mensen in godsnaam, hoe duidelijk moet iets worden. Ze laten je door films zien wat ze zitten te doen!

  7 likes
  • Iets minder films kijken mag ook wel….

   5 likes
  • Doet me denken aan die vriendelijke mafkees in Eindhoven.. die wist ook elk woord te herleiden naar een soort van logische basis.. Dat deed hij best knap hoor!

   Maar nee, er is in dit geval niet een ‘ze’ en nee filmscenarioschrijvers wordt niet gevraagd een geheime boodschap in hun films te verwerken in dit geval. Het zou ook geen enkel nut dienen of geld opleveren. Het laat alleen maar zien dat de menselijke fantasie een mooi ding is!

   Maar mijn complimenten..je hebt uitstekende, snelle, cognitieve eigenschappen of heel veel tijd over…

   2 likes
 6. “CERN staat erom bekend poorten te openen” haha hahaha HAHAHA

  Als Cern dan de poorten naar de hel zou open en de duivel dus bestaat..bestaat er ook een god.. als cern de negatieve deeltjes verwisseld voor positieve deeltjes moet ‘t toch helemaal goed komen. Kunnen we meneer G ook een onder z’n kont schoppen en vragen waarom hij als papa z’n kids zoveel leed laat veroorzaken! Da’s toch geen opvoeden!

  13 likes
 7. komt juncker daar ook al over de vloer dan?

  11 likes
 8. Schitterend weersfenomeen, dat onweer 🙂 pff zijn dat de foto’s die op de hel moet lijken… man man man

  11 likes
 9. gohhh aardige bui boven Zwisterland. En ook nog eens zonder toestemming gebruikt. Weleens van copyright gehoord?

  7 likes
 10. Ze scheppen demonen die hun invloed oa. tot ver in het democratische westen doen laten gelden.

  4 likes
 11. Die foto’s zijn wel om bang van te worden. En met een poort naar de hel openen zou ook van alles kunnen zijn. Mischien is het wel een poort naar een andere planeet waar nog alle soorten dino,s leven. Als ze hier binnen komen dan heb je wat je de hel noemt. Ik denk dat het gewoon maffe wetenschappers zijn die niet weten wat ze doen. En los eerst maar eens de wereld problemen op en dan experimenteren met dit soort dingen.

  5 likes
  • Met uw laatste zin ben ik het eens, maar uw voorlaatste zin is het probleem. Burgers die niets van de wetenschap begrijpen, maar doen alsof…

   2 likes
 12. vergis je niet in wetenschappers die op de rand van krankzinnigheid leven en vergeet ook niet dat ze misschien al verder zijn dan wij denken.
  kijk ook een beetje uit om dit belachelijk te maken.

  3 likes
 13. Ik verbaas me over de reacties hier. Ik zou dit iets serieuzer nemen dan dit. Gezien de hoeveelheid geld die in dit project is gepompt kan dit maar uit één hoek komen.
  Het proberen te openen van dimensies is niet nieuw, in Atlantis schijnt het met succes gebeurd te zijn, met catastrofale gevolgen. Nu we op een zelfde soort punt in een cyclus zitten en we inmiddels wel weten waar mad scientists toe in staat zijn hoop ik voor jullie dat je schouderophalen niet op een gruwelijke manier afgestraft zal worden.

  6 likes
 14. Aanvulling: Zelfs onze dagen komen overeen met planeten/energie/natuurwetten. Neem Zaterdag(Saturnus) als piek moment/ommekeer naar Zondag(rustmoment)Maandag starten we weer langzaam op tot Zaterdag.
  Cern/deeltjesversneller kan energie opwekken, verplaatsen en tot rust brengen. Dit apparaat kan er dus ook voor zorgen dat de omgeving van Cern in het oog van een megawervelwind kan blijven. In het oog is het windstil/het is daar het nulpunt. Een piramide kan dit ook. Energie opwekken/tot nulpunt brengen/en weer verlagen. Cern kan dus ook een redmiddel zijn, als men de maat precies weet.

  0 likes
 15. Goh n onweersbuitje…

  4 likes
 16. Handig voor die satanisten; Een rechtstreeks poortje naar de hel.

  4 likes
 17. Best wat gewend maar nog steeds valt mijn mond hier open van verbazing… Waar mensen allemaal niet in geloven en vanuit gaan. Als we nou gewoon bij de feiten blijven is het al mooi en lelijk genoeg, daar hebben we geen god, allah kabbala of iets voor nodig.
  Hel is hier, kij kom je heen..trek je het nieuws eens aan.. We hebben hier de luxe om het naar iets moois om te bouwen! maar nee hoor.. We staan alleen ons zelf in de weg!

  3 likes
  • Om mij en anderen te begrijpen moet je veel gelezen hebben: begin eens te achterhalen wat het standbeeld van Shiva bij Cern doet. En waarom men de dodendans heeft uitgevoerd tijdens de viering.
   Hebben we het over het financieel systeem? Waarom stieren standbeelden bij de beurzen en EU gebouw(toren van babel) Lees bv. dat Zeus verandert in een stier om Europa te verleiden/over te nemen. Dit heeft dus betrekking op de NWO. Zeus staat voor heerser van de aarde enz.
   Wil je dus weten wat die “kunst” betekent bij belangrijke gebouwen enz. en wil je het begrijpen, dan moet je dus terug naar de oudheid/geloven/mythologie en kennis hebben van astronomie/astrologie.
   Dat is wat ik doe. Verplaatsen. Niet letterlijk, maar de verhaallijn, omdat het nu te begrijpen. Ik heb dat niet verzonnen, dat doen machthebbers zelf. Die gebruiken symbolen enz. Denk bv. aan alziend oog en piramide op dollar biljet.
   Veel lees plezier, want ik heb er jaren over moeten doen om alles te lezen. Trouwens You tube heeft ook veel filmpjes over deze onderwerpen. Begin met filmpjes over NWO. En je zult merken dat ik niet de enige ben, die dingen zo leest/invult.

   1 likes
 18. Ben verbaasd, dat hier nog geen religieuze sukkel, ons waarschuwd voor de duivel en de hel en dat de ondoden uit de wolk nederdalen om ons hoofd af te hakken…en dat soort onzin. Is gewoon een onweers wolkje, zoals er zoveel zijn….niet meer en niet minder…

  3 likes
 19. aan het kl*ten zijn ze!! afgelopen dag in de middag uren enorm veel strepen en kruizen in de lucht en veel, vee witte vliegtuigen met een bijzondere manier van lijnenpatroon, rasteren was het, we MOGEN IETS NIET Z I E N !!!

  opeens de knalblauwe lucht vol strepen, melk-kaas-boter.. niet normaal en plots koud, koude vlaag
  Niet iets van afgelopen weken maar van jaren.. de overheid mag wel eens komen met een antwoord wat er boven ons hoofd wordt uitgespookt!

  Gelukkig is er Maarten Horst momenteel die er erg veel tijd insteekt met wat we te ” maken ” hebben.
  Het weerbeeld van rtl en de npo durft het alleen maar over sluierbewolking, vliegtuigdrukte, tuba’s etc. etc. te hebben bi het zien van de sateliebeelden.. nu.. ik geloof dus echt dat ze aan het klooien zijn met haarp en cern. Hologrammen onwikkelen.

  3 likes
 20. Openen van poorten van de hel? Ik zie dat zo: de bovenwereld(kosmos)/midden wereld(wij)/onderwereld(in aarde/hel) worden samengebracht door de beschermlagen(aardkorst/dampkring) weg te halen/te veranderen/aan te prutsen. En ja, het zijn dus gevaarlijke experimenten. Het evenwicht tussen deze drie werelden verandert. Denk aan convectie(warme en koude lagen komen te samen en zorgen uiteindelijk voor 1 mega wervelwind en/of andere heftige natuurrampen zoals aardbevingen/droogte/veel regen/lawines enz.)
  Lees je de Noordse mythologie(gebaseerd op natuurwetten/voor mij het duidelijkst uitgelegd/minder bijzaken), dan zal meester Suerte/zwart/onze zwarte piet komt daar vandaan(natuurwet) er een eind aan maken. Dit alles heeft te maken met de ring,zonnerad/wiel,slang die in zijn eigen staart bijt, niburu, shiva enz. Dus alle culturen/tijdperken/geloven hebben hetzelfde verhaal. De mens vernietigd zichzelf door boven de natuurwetten te gaan staan. Men speelt zelf voor god en dat wordt afgestraft.
  Nu kun je al die verhalen voor onzin/toevallig zien, ik neem dit dus wel serieus. Als je logisch nadenkt op basis van natuurwetten dan klopt dit gewoon. + en += +. +en – = +, – en + = +, – en – = + Plus is altijd het nulpunt/de piek. Die wint altijd al ga je op je kop staan. Die wetten gelden ook voor je lichaam/geest. Ben je in balans gaat het goed, ben je uit balans dan word je ziek of ga je dood. Dit gegeven moet je dan in het groot zien/aarde zelf. Neem systeem/natuur/bewustzijn mens. Deze worden 1. Dit noemt men de verlossing. Er zullen veel mensen/dieren/planten doodgaan.(niet voor niks hebben we zaadbanken bv. Noorwegen en schuilkelders, Hunnenbedden, kloosters in bergen enz.) aangelegd. Diegene of iets die overleven beginnen aan een nieuw tijdperk. Deze cycli kennis is al eeuwenoud. En het verhaal dat er astronauten naar beneden komen ook. Die brengen dan weer kennis en begint alles weer van voor af aan. Wat wij moeten doen: gezamenlijk proberen te overleven. Elkaar zin geven om te leven/leren leven zonder materie, want het licht vinden wordt steeds moeilijker.(Zie aantal zelfmoorden) Geniet van elke dag die rustig verloopt. Los problemen op in rust/vraag om hulp als je er niet uitkomt. Geniet elke dag van de natuur en van elkaar. Nu zijn we er nog, want niemand weet precies, wanneer meneer zwart met ons komt afrekenen. Misschien is dit wel een reden, waarom men zo tegen zwarte piet enz. is. Bang voor je eigen toekomst. Deze mensen moeten leren dat zij niet zelf en niet de baas zijn over zwarte Piet(natuurwet).

  0 likes
 21. Die poort was toch al geopend toen electra werd uitgevonden?
  Of nee, toen is de wereld vergaan.

  Europees project he.
  Daar willen de andere grootmachten best wel vanaf.
  Hel doet het altijd wel goed, roept lekker wat angst op.
  ???

  2 likes
 22. Alfred E. Neuman

  CERN of Aperture Science…of toch Black Mesa? Jullie hoeven je niet zo druk te maken om de “portals”. Wacht maar tot GLaDOS live gaat en direct zelfbewust wordt, dan is het einde verhaal voor de wetenschappers en zal het onderzoekscentrum in een eindeloze testloop worden gezet.

  Misschien moet ik toch eens minder games spelen.

  2 likes
 23. Dus je moet veel gelezen hebben om te begrijpen dat die verwarde geesten hoofdzakelijk dik doen, indruk willen maken, suggereren, iedereen op het verkeerde been willen zetten ofwel het idee willen geven dat ze belangrijk zijn. Zeg maar respect afdwingen.
  De toren van Babel, Chiva bij Cern, een stier bij Wall st. en wie weet wat een imposanterie ze nog meer verzonnen hebben en er allemaal te vinden is als je er op let. Gaap Als je jezelf zoveel kracht bij moet zetten dan ben je een lichtgewicht.
  Zonde van je tijd Elize.
  Dit ziet toch iedereen dat ze het daarom doen.
  En ongetwijfeld van het geld van de belastingbetaler. Je neemt ze nog veel te serieus, binnenkort kunnen hun attributen voor hun toneelstukjes ter imponering allemaal bij het grof vuil.

  2 likes
 24. Uiteraard is Cern een project van de cabal. Al gekeken.naar de trailer van Cern? Shiva, godin van de dood.
  Cern, Haarp, chemtrails. Volgens mij gevoel zijn ze bezig met de voorbereidingen van Project.Bluebeam en zullen we.dit jaar een nep invasie krijgen van.de buitenaardsen. Film gezien Independance Day, alvast.een voorbereiding op wat er aan zit te komen, de cabal geeft weer de heldere boodschappen voor wat gaat komen…augustus/september en verwelkoming van.de anti.christ? Stap uit deze ilusiewereld en ga straks.mee naar huis,.The Rapture is coming, vertrek en kijk niet meer om zoals Lot’s vrouw en zo niet, mag je de Tribulation meemaken, welk pad kies je?’

  0 likes
 25. Elkekeerdateindedatmaarnietkomt

  De grap is… De hel is helemaal leeg. Pas na het laatste oordeel zullen de poorten geopent worden om daar de duivel en zijn demonen in te werpen. Die poort kan dus wel open, maar er zal niks uitkomen.
  Welke poorten ze openen is mij niet helemaal duidelijk, maar die van de hel zijn het in elk geval niet.

  0 likes
 26. Ik dacht dat demonen door allerlei magische toverspreuken en rituelen moesten worden aangeroepen, maar nu beweert men dus dat zelfs een kerncentrale, waar electrisch geladen deeltjes ook een rol spelen, of een electriciteitscentrale demonen kan aanroepen. Zelfs onze Ipods e.d. kunnen dus demonen aanroepen. Als de telefoon over gaat, zal ik misschien moeten beantwoorden met: hallo, met demon?

  0 likes
  • Djins en duivels zijn net zo echt als jij , zij zien jou wel maar jij hun niet.

   Hoelang denk jij dat de mensheid nu bestaat ? Vrij logisch dat voor ons bestaan van alles en nog wat heeft geleeft uiteindelijk is Allah de schepper en de beste planner al bouwen ze 100 CERNS

   0 likes
 27. Even off topic, Maar wat kunnen we doen als Nederlander omdat Moslim tuig in Amsterdam West eens aan te pakken?

  0 likes
 28. Die poort staat al een paar decennia open toch?

  0 likes
 29. Zoals ik al zei, in de film The Triangle kan je zien hoe het gaat werken. Ook daar noodweer en de deeltjesversneller is in de Bermuda driehoek geplaatst, onder water. Het zijn 3 delen.

  The Triangle Trailer
  https://youtu.be/saoCk1EHZFI via @YouTube

  Ik zie dat hij via YouTube gewoon te zien is.

  0 likes
 30. Onweersbuitje

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Ze kunnen je doden wanneer ze maar willen. Deeltjesfysica onthult waarom 5G het ultieme energiewapen is

Ze kunnen je doden wanneer ze maar willen. Deeltjesfysica onthult waarom 5G het ultieme energiewapen is

Deeltjesfysica Katherine Horton heeft een andere mening ...

Christian Bale bedankt Satan tijdens Golden Globes voor inspiratie rol Dick Cheney. Zie hier de beelden

Christian Bale bedankt Satan tijdens Golden Globes voor inspiratie rol Dick Cheney. Zie hier de beelden

In de nacht van zondag op maandag ...