Wetenschap

Foto’s voeden theorie dat CERN ‘poorten naar de hel’ opent

Help door dit met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het Europese Centrum voor Kernonderzoek (CERN) ligt nu al enige tijd onder vuur. Sceptici menen dat er een duistere agenda schuilt achter de organisatie. Na publicatie van een aantal foto’s van de lucht boven CERN hebben sommige theoretici hun bezorgdheid geuit over de activiteiten die er plaatsvinden.

Het onderzoekscentrum, dat op de grens van Frankrijk en Zwitserland staat, bevat onder meer de Large Hadron Collider, ’s werelds grootste en meest krachtige deeltjesversneller. In 2013 ontdekten wetenschappers die ermee werken het Higgs-bosondeeltje.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Na deze wetenschappelijke doorbraak kregen François Englert en Peter Higgs, die het bestaan van het deeltje voorspelde, de Nobelprijs voor de Natuurkunde. Wetenschappers lieten zich lovend uit over de ontdekking, maar sommige internetgebruikers zijn minder te spreken over CERN.

Weermanipulatie

Op de website Freedom Fighter Times staan bijvoorbeeld meerdere artikelen over het onderzoekscentrum. In mei verscheen er een artikel op de site waarin werd gesteld dat CERN ‘poorten naar andere dimensies, mogelijk zelfs de hel opende’.

“CERN is verantwoordelijk voor weermanipulatie en het openen van poorten,” schreven ze. “Dit is onderdeel van het CLOUD-experiment. Rond CERN gebeuren vreemde dingen die je aan het denken zetten.”

Demonen

In een YouTube-filmpje uiten de mensen achter de Freedom Fighter Times hun zorgen over CERN en wat er mogelijk in het deeltjeslaboratorium gebeurt. “CERN staat erom bekend poorten te openen, ook al ontkennen ze het; er is onlangs iets vreemds vastgelegd in de wolken boven de Large Hadron Collider.”

Afgelopen jaar schreef de site dat er ‘demonen waren gezien op foto’s van de stralen van de Large Hadron Collider’. Ondertussen hebben onderzoekers van het lab een onbekende familie van exotische deeltjes gevonden. De deeltjes zijn uiterst instabiel en kunnen in de alledaagse materie geen rol spelen.

[Sputniknews]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

54 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
7 jaren geleden

Poorten naar de fantasie dus…

wolfje
wolfje
7 jaren geleden

komt juncker daar ook al over de vloer dan?

aaa
aaa
7 jaren geleden

Mijn oma vertelde dat – toen de eerste stoom locomotief door het land reed – de mensen dachten dat het de duivel in hoogst eigen persoon was. …

Crazyeddy
Crazyeddy
7 jaren geleden

gohhh aardige bui boven Zwisterland. En ook nog eens zonder toestemming gebruikt. Weleens van copyright gehoord?

Back to top button
54
0
We lezen graag je reactie!x