Mens en Dier

Zorgmedewerker trekt aan de bel: ‘3 overlijdens binnen 48 uur na Pfizer-vaccin’

Help mee door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zorgmedewerker Miranda plaatste zondagavond een opmerkelijke tweet. “Ik werk in de zorg en mijn bewoners zijn gevaccineerd met het Pfizer-vaccin. Die moeten koud bewaard worden. Wij kregen ze binnen in ontdooide toestand, begonnen anderhalf uur na binnenkomst van het vaccin met prikken en nu zijn er drie overlijdens. Hoe kan dit?” vroeg ze.

Ze voegde toe: “De bewoners zijn binnen 48 uur overleden zonder dat ze iets anders onder de leden hadden. Mag het Pfizer-vaccin wel toegediend worden als het niet koud bewaard wordt?”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Miranda stelde simpelweg een vraag, maar werd vervolgens beschuldigd van ‘aandachtzoekerij’ en ‘onrust stoken’. “Beste mensen, ik vraag mij alleen het één en ander af,” lichtte ze toe. “Ik vind de situatie vreemd en wilde graag antwoord op mijn vraag of het vaccin alsnog na 48 uur een allergische reactie kan veroorzaken met een fatale afloop.”

De zorgmedewerker kreeg naar eigen zeggen vreselijke verwijten naar haar hoofd geslingerd – ‘wappie’, ‘leugenaar’ – en besloot uiteindelijk haar tweet te verwijderen. Ze heeft een melding gemaakt.

Meer allergische reacties dan verwacht

Ook bij onze oosterburen worden dergelijke incidenten gemeld. Zo werden op 31 december 40 bewoners van een Duits verzorgingstehuis gevaccineerd. Op 26 januari waren 13 van hen overleden. De autoriteiten ontkennen dat er een verband is met de prik.

Vlak nadat Miranda haar tweet had geplaatst, berichtten de media over meldingen van heftige allergische reacties op de coronavaccins. Agnes Kant, directeur van het Bijwerkingencentrum Lareb, liet weten dat er tot nu toe al zes van deze meldingen zijn binnengekomen.

“Dat is meer dan we gezien hebben bij vaccins tot nu toe,” zei Kant in Het Grootste Coronaspreekuur van SBS6. “Normaal zou je één op de miljoen verwachten bij vaccins, nu zijn het er enkele op de enkele honderdduizenden.”

Kant voegde toe: “Het kan zijn dat er iets specifieks in het vaccin zit, dat gaan ze nog allemaal uitzoeken.” Wordt vervolgd dus.

4.7 69 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

100 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ton Teurlings
Ton Teurlings
3 jaren geleden

Hoe dat kan Miranda? Dat komt omdat de ‘vaccins’ nu juist o.m. bedoeld zijn voor depopulatie.

ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

“Kant voegde toe: “Het kan zijn dat er iets specifieks in het vaccin zit, dat gaan ze nog allemaal uitzoeken.” Wordt vervolgd dus.”
Wat het volk onthouden wordt maar wat wij wakkeren wel weten, omdat wij ons wel laten informeren, is dat dit vaccin gewoon een experiment is, een fase drie studie die loopt tot in 2023.

Een vaccin om iedereen te beschermen maar voor sommigen binnen een korte tijd met fatale afloop.
Dit zijn nog maar de korte termijn bijwerkingen. Wat gaat de lange termijn doen?

Er is een veel veilige ‘vaccin’ dat al vanaf 1955 op de markt is namelijk hydroxychloroquine.

Andre Schoutsen
Andre Schoutsen
3 jaren geleden
Jeroen
Jeroen
3 jaren geleden

Hoe wil mevrouw Kant uitzoeken wat er in het vaccin zit?
De ingredienten zijn tot STAATSGEHEIM verklaard……..

Back to top button
100
0
We lezen graag je reactie!x