Homepagina » Buitenland » Wees er maar zeker van dat de hel zal losbarsten. Syriër slaakt noodkreet op Facebook
Wees er maar zeker van dat de hel zal losbarsten. Syriër slaakt noodkreet op Facebook

Wees er maar zeker van dat de hel zal losbarsten. Syriër slaakt noodkreet op Facebook

Enkele jaren geleden slaakte een Syriër genaamd Majd een noodkreet op Facebook. Global Research vraagt opnieuw aandacht voor dit bericht.

“Ik ben een Syriër en ik woon in Syrië,” begon hij. “Hier was nooit sprake van een revolutie of een burgeroorlog. De terroristen worden gestuurd door jullie overheid. Denk aan Al Qaida, Jabhat al-Nusra en de Taliban; het zijn extremistische jihadisten die door het Westen, de Saoedi’s, Qatar en Turkije worden gestuurd.”

“Jullie president en wie er ook maar achter of boven hem staat, steunen Al Qaida en voeren een proxy-oorlog tegen mijn land,” ging hij verder. “We dachten dat jullie tegen Al Qaida waren en nu steunen jullie hen.”

Geen schulden

“De meerderheid van de Syriërs houdt van Assad. Hij heeft nog nooit een misdaad begaan tegen zijn eigen volk,” klonk het. “De chemische aanval was in scène gezet door de terroristen die worden geholpen door de VS en Groot-Brittannië. Hier weet iedereen dat.”

“Wij zijn gelukkig hier in Syrië,” aldus Majd. “We hebben gratis onderwijs voor iedereen, gratis gezondheidszorg, geen ggo’s, geen fluoride, geen chemtrails en geen door Rothschild of het IMF gecontroleerde bank, maar een door de overheid gecontroleerde centrale bank die 11 procent rente geeft. We zijn zelfvoorzienend en hebben geen schulden uitstaan bij andere landen of banken.”

“Het leven was prachtig hier voordat de crisis begon,” vervolgde hij. “Nu is het leven zwaar en in sommige gebieden verschrikkelijk. Ik begrijp niet waarom het Amerikaanse volk accepteert dat mijn land wordt gebombardeerd en de barbaren van Al Qaida worden gesteund. Het zijn beesten die voor hun plezier kelen doorsnijden en hoofden afhakken. Ze zijn satanisch. En nu wil de VS ons bombarderen om Al Qaida te helpen.”

Schoothondje

“Amerikanen, help ons,” klonk het. “Ze vernietigen de wieg van de beschaving. Houd jullie regering tegen. Zet het schoothondje van de bankiers dat jullie als president hebben af. Wees er maar zeker van dat de hel zal losbarsten als ze de aanval gaan inzetten.”

“Wees er zeker van dat het zal leiden tot een wereldoorlog en dat velen zullen sterven,” waarschuwde hij. “En voor wie? Voor de elites die Al Qaida hebben gecreëerd en de groep gebruiken voor proxy-oorlogen en het destabiliseren van landen die zich verzetten tegen hun Nieuwe Wereldorde?”

“Vraag het aan de Irakezen, de Afghanen, de Pakistanen, de Palestijnen, de Syriërs, de Macedoniërs en Serviërs, de Libiërs, de Somaliërs, de Jemenieten en alle andere volkeren die jullie iedere dag bestoken met drones,” besloot hij. “Stop jullie oorlogen. Het is genoeg geweest. Kies voor diplomatie en dialoog. Kies voor hulp in plaats van brute kracht.”

[Global Research]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Elise
Elise
1 jaar geleden

Het is de bedoeling dat de wereld in vuur en vlam staat.(het vuurelement(lucifer) die boven in de ster staat) Men geeft niks meer om mensen. Ook dit was al aangekondigd op de voorspellingskaarten van The economist. Een kaart waarop te zien is, dat niks meer heilig is.(toren kerk die instort en een omgekeerd kruis.) Zie ook georgia guidestones/nieuwe klok/tijdwijzer. Zie pomodorobol Vaticaan.
Satan heerst inderdaad via ijzer. Mede door huidige technologie. Bekijk de ster van de 5 elementen. Via ijzer wordt alles schoongeveegd/omgeturnd. De niburu. De slang die in zijn eigen staart bijt. NWO /globalisering is puur een middel om alles schoon te vegen.
In hoeverre heeft de jodenster hier mee te maken? De gasten die denken dat ze uitverkoren zijn?(is niet antisemitisch bedoeld) Wil alleen de groep aanduiden die verantwoordelijk is van grote chaos/onmenselijkheid.

Rihold
Rihold
Reactie op  Elise
1 jaar geleden

De joden denken helemaal niet dat ze uitverkoren zijn, en ik ben in Israël alleen maar mensen tegengekomen die elkaar helpen zowel Arabier als Israëliet. In dit land wordt je ook ongeacht wie je bent geholpen in de ziekenhuizen. De landen erom heen zouden een voorbeeld moeten nemen.

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
1 jaar geleden

Natuurlijk zit NAVO achter de oorlogen die aan de gang zijn. NAVO is een pure misdadige organisatie werkzaam voor de wapenhandel. Denk even aan Trump 1000 miljard wapens verkocht aan het meest misdadige regiem in de wereld SA. Dus het democratisch gehalte in zowel USA als Europa is werkelijk nul. En trouwens die droeftoeters en Gutjes van de Nederlandse politiek heb ik niet gehoord om sancties tegen Amerika in te stellen.
Smerige spelletje door de nero.iberale elite over de rug van miljoenen onschuldige mensen. En de Nederlandse regering doet er driftig aan mee.

Christgalactic
Christgalactic
1 jaar geleden

Dat “de hel” losbarst is onvermijdelijk, we weten enkel niet wanneer!
De elite hun macht is gebaseerd op oorlog en slavernij met andere woorden religie! Ze hebben dus bloedoffers nodig, wat het uitgangspunt is van religie. Vandaar we dat echte spiritualiteit het antwoord hierop is.
De mens was van den beginne gemaakt om goud te delven, en werd geschapen met 10 sefirot, voor een holistisch mens zijn er 13 nodig. Laten we dus onszelf vervolledigen; wetende dat hun technologie niet de ware technologie is. We worden er door onderdrukt (derde oog).
Alleen als je weet dat er vandaag mobieljes zijn die op geen enkele manier elektrosmog veroorzaken. Maar deze worden niet op de markt gebracht omwille van iemand zijn spaarpot! Velen van onze tegenstander hebben zo mobieltjes en gebruiken de know how van Nikolai Thesla enkel voor hun ego doeleinden. Deze mobieltjes werken ook ondergronds!!! Laten we ons dus verlossen van het juk van slavernij en elkaar respecteren in eer en geweten. Zelf heb ik ook ooit een smartphone gehad en heb dus gewoon laten recycleren. Zodoende verschaf ik mezelf meer spreekruimte.

Louis .
Louis .
1 jaar geleden

Hoe simpel kun je gelijk hebben.

Steven
Steven
1 jaar geleden

Wij hebben geen Chemtrails schrijft deze meneer. Er wordt heel weinig geschreven over Chemtrails, het staat bekend als iets van complotdenkers. En dan zal deze meneer in Syrie dat aanhalen? Ik geloof er niets van, die soort berichten worden allemaal verzonnen. Houdt niet in dat ik de situatie voor die mensen in Syrie niet erg vind.

“Wij zijn gelukkig hier in Syrië,” aldus Majd. “We hebben gratis onderwijs voor iedereen, gratis gezondheidszorg, geen ggo’s, geen fluoride, geen chemtrails en geen door Rothschild of het IMF gecontroleerde bank, maar een door de overheid gecontroleerde centrale bank die 11 procent rente geeft. We zijn zelfvoorzienend en hebben geen schulden uitstaan bij andere landen of banken.”

vladi
vladi
Reactie op  Steven
1 jaar geleden

er word heel weinig geschreven over chemtrails?????

en toch weet jij wat het is en een wakkere syrieer niet???
je quote een stuk tekst…..ja en?

je mag best sceptisch zijn,maar ga niet staatsbeleerd propageren.

gadhaffi deed hetzelfde voor zijn volk.
bij het invoeren van zijn eigen goudstandaard…..werd hij afgeslacht.
ik verwijs naar hitllary clinton op youtube: We Came We Saw He Died (met erna vettig schatergelach)

fff

Jelled
Jelled
1 jaar geleden

Het Westen onder leiding vqn de Anglo zionistische alliantie dat is een grote foute boel. Als ze de mensheid niet kunnen misleiden dan werkt hun systeem niet.
Wat ben ik blij dat hun vuile spelletjes werden doorzien. Nu lopen ze wanhopig en gaan ze ons als gewone stervelingen het extremisten frame opkleven. Wat een zielepoten. Of beter gezegd monsters. Want mensen tegen elkaar opzetten en laten uitmoorden puur uit politiek en economisch belang, dat is echt iets mensonwaardig. Niemand die zulke praktijken voor mogelijk zou houden.

Wie geloofd deze krankzinnige moordenaars nog? De beelden uit zulk prachtig land waren afschuwelijk. Ook de beelden waarin kinderen ontroofd werden van organen. Vreselijk!

Wel als wij dan bestempeld worden als extremist, graag dan. Wij zijn de gewone stervelingen, diegene die jarenlang werden bedrogen, belogen en leeggezogen. Zij die braafjes boetes en belastingen hebben betaald.

Wanneer de mens terug mens wordt zullen jullie boeten en zullen jullie nooit rust krijgen. Kijk jullie zelf maar aan.

Al diegene die nog geloven in dit fake wereldje, word wakker!

Markus
Markus
Reactie op  Jelled
1 jaar geleden

In a world where freedom is outlawed, only outlaws will be free.

weg met ons
weg met ons
1 jaar geleden

De Rothschilds, de Bilderberg leden, al wat ons dicteert en regeert gaan net zolang door totdat de bom barst en de armageddon, de derde wereldoorlog, een feit is. Pas dan zal het wereldse zio gangreen en de VS/SA moordtuig z’n definitieve Waterloo vinden. Dat er miljoenen of miljarden mensen daarbij afgrslacht worden is niet te vermijden. De wortels van het kwaad dienen nu eenmaal diep te worden verwijderd en wie dan overblijft mogen dan hopelijk voor altijd vrede, liefde en vrijheid vinden.

Deze weg van totale vernietiging is te vermijden, echter dan zal de macht en de kracht van het weldenkende verstand en de rechtvaardige macht terug moeten komen daar waar het hoort.

Margie
Margie
Reactie op  weg met ons
1 jaar geleden

De kracht van het self! Neem je kracht terug

vladi
vladi
Reactie op  weg met ons
1 jaar geleden

wijs gesproken,zo ook Jelled.

fff

PREDATOR
PREDATOR
1 jaar geleden

Bla bla bla bla,niet normaal wat er allemaal gebeirt hier op aarde,maar
WAT KUNNEN WE DOEN OM DIT TE STOPPEN.Laten we daar eens over bla bla bla..en dan kijken wie we gelijk kunnen geven.

ron
ron
Reactie op  PREDATOR
1 jaar geleden

iedereen BK bewust kinderloos

Ron
Ron
1 jaar geleden

“Wij zijn gelukkig hier in Syrië,” aldus Majd. “We hebben gratis onderwijs voor iedereen, gratis gezondheidszorg, geen ggo’s, geen fluoride, geen chemtrails en geen door Rothschild of het IMF gecontroleerde bank, maar een door de overheid gecontroleerde centrale bank die 11 procent rente geeft. We zijn zelfvoorzienend en hebben geen schulden uitstaan bij andere landen of banken.” DAT IS HET PROBLEEM.

Roland
Roland
1 jaar geleden

Waarom het zolang moet duren terwijl er zoveel kapot gemaakt wordt is voor mij onduidelijk. Maar één ding weet ik en dat is dat er een moment komt waarop de Eeuwige zal zeggen; Nu is het genoeg,(Daar zal eerst een grote trek naar het midden oosten voor moeten plaatsvinden, en die komt zeer spoedig ) en Hij zal laten richten in gerechtigheid over allen die het kwaad hebben geholpen dood en verderf te zaaien. Wie zal komen om te richten in gerechtigheid ? Jezus de Christus, God,s Zoon die ooit al stierf aan een houten kruis, ook daar in het midden oosten, om hen die zich aan willen sluiten bij God de toegang tot God te openen. Wanneer gaat dit dan gebeuren vroegen Jezus volgelingen Hem. Let op de tekenen der tijden en je kunt het weten. Vandaag de dag staat de wereld al in brand en sterven er velen door het water en allerlei andere elementen in de natuur. Het is niet ondenkbaar dat velen ” als door vuur heen ” gered zullen worden van een eeuwige dood om te leven in vrede en rust bij Hem die dat beloofd heeft. En wie er meer over weten wil of ook gered wil worden die mag het me laten weten. Het is maar één stap tot Jezus..

x

Check Also

biden

De eerste week van Biden: 6 waarschuwingssignalen

Joe Biden heeft in zijn eerste week ...

amerika

Groot Amerikaans militair konvooi rijdt Syrië binnen op eerste dag presidentschap Biden

Twee nieuwsberichten uit het Midden-Oosten lijken te ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

16
0
We lezen graag je reactie!x