Buitenland

Wees er maar zeker van dat de hel zal losbarsten. Syriër slaakt noodkreet op Facebook

Help mee door dit met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Enkele jaren geleden slaakte een Syriër genaamd Majd een noodkreet op Facebook. Global Research vraagt opnieuw aandacht voor dit bericht.

“Ik ben een Syriër en ik woon in Syrië,” begon hij. “Hier was nooit sprake van een revolutie of een burgeroorlog. De terroristen worden gestuurd door jullie overheid. Denk aan Al Qaida, Jabhat al-Nusra en de Taliban; het zijn extremistische jihadisten die door het Westen, de Saoedi’s, Qatar en Turkije worden gestuurd.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

“Jullie president en wie er ook maar achter of boven hem staat, steunen Al Qaida en voeren een proxy-oorlog tegen mijn land,” ging hij verder. “We dachten dat jullie tegen Al Qaida waren en nu steunen jullie hen.”

Geen schulden

“De meerderheid van de Syriërs houdt van Assad. Hij heeft nog nooit een misdaad begaan tegen zijn eigen volk,” klonk het. “De chemische aanval was in scène gezet door de terroristen die worden geholpen door de VS en Groot-Brittannië. Hier weet iedereen dat.”

“Wij zijn gelukkig hier in Syrië,” aldus Majd. “We hebben gratis onderwijs voor iedereen, gratis gezondheidszorg, geen ggo’s, geen fluoride, geen chemtrails en geen door Rothschild of het IMF gecontroleerde bank, maar een door de overheid gecontroleerde centrale bank die 11 procent rente geeft. We zijn zelfvoorzienend en hebben geen schulden uitstaan bij andere landen of banken.”

“Het leven was prachtig hier voordat de crisis begon,” vervolgde hij. “Nu is het leven zwaar en in sommige gebieden verschrikkelijk. Ik begrijp niet waarom het Amerikaanse volk accepteert dat mijn land wordt gebombardeerd en de barbaren van Al Qaida worden gesteund. Het zijn beesten die voor hun plezier kelen doorsnijden en hoofden afhakken. Ze zijn satanisch. En nu wil de VS ons bombarderen om Al Qaida te helpen.”

Schoothondje

“Amerikanen, help ons,” klonk het. “Ze vernietigen de wieg van de beschaving. Houd jullie regering tegen. Zet het schoothondje van de bankiers dat jullie als president hebben af. Wees er maar zeker van dat de hel zal losbarsten als ze de aanval gaan inzetten.”

“Wees er zeker van dat het zal leiden tot een wereldoorlog en dat velen zullen sterven,” waarschuwde hij. “En voor wie? Voor de elites die Al Qaida hebben gecreëerd en de groep gebruiken voor proxy-oorlogen en het destabiliseren van landen die zich verzetten tegen hun Nieuwe Wereldorde?”

“Vraag het aan de Irakezen, de Afghanen, de Pakistanen, de Palestijnen, de Syriërs, de Macedoniërs en Serviërs, de Libiërs, de Somaliërs, de Jemenieten en alle andere volkeren die jullie iedere dag bestoken met drones,” besloot hij. “Stop jullie oorlogen. Het is genoeg geweest. Kies voor diplomatie en dialoog. Kies voor hulp in plaats van brute kracht.”

[Global Research]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Elise
Elise
4 jaren geleden

Het is de bedoeling dat de wereld in vuur en vlam staat.(het vuurelement(lucifer) die boven in de ster staat) Men geeft niks meer om mensen. Ook dit was al aangekondigd op de voorspellingskaarten van The economist. Een kaart waarop te zien is, dat niks meer heilig is.(toren kerk die instort en een omgekeerd kruis.) Zie ook georgia guidestones/nieuwe klok/tijdwijzer. Zie pomodorobol Vaticaan.
Satan heerst inderdaad via ijzer. Mede door huidige technologie. Bekijk de ster van de 5 elementen. Via ijzer wordt alles schoongeveegd/omgeturnd. De niburu. De slang die in zijn eigen staart bijt. NWO /globalisering is puur een middel om alles schoon te vegen.
In hoeverre heeft de jodenster hier mee te maken? De gasten die denken dat ze uitverkoren zijn?(is niet antisemitisch bedoeld) Wil alleen de groep aanduiden die verantwoordelijk is van grote chaos/onmenselijkheid.

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
4 jaren geleden

Natuurlijk zit NAVO achter de oorlogen die aan de gang zijn. NAVO is een pure misdadige organisatie werkzaam voor de wapenhandel. Denk even aan Trump 1000 miljard wapens verkocht aan het meest misdadige regiem in de wereld SA. Dus het democratisch gehalte in zowel USA als Europa is werkelijk nul. En trouwens die droeftoeters en Gutjes van de Nederlandse politiek heb ik niet gehoord om sancties tegen Amerika in te stellen.
Smerige spelletje door de nero.iberale elite over de rug van miljoenen onschuldige mensen. En de Nederlandse regering doet er driftig aan mee.

Christgalactic
Christgalactic
4 jaren geleden

Dat “de hel” losbarst is onvermijdelijk, we weten enkel niet wanneer!
De elite hun macht is gebaseerd op oorlog en slavernij met andere woorden religie! Ze hebben dus bloedoffers nodig, wat het uitgangspunt is van religie. Vandaar we dat echte spiritualiteit het antwoord hierop is.
De mens was van den beginne gemaakt om goud te delven, en werd geschapen met 10 sefirot, voor een holistisch mens zijn er 13 nodig. Laten we dus onszelf vervolledigen; wetende dat hun technologie niet de ware technologie is. We worden er door onderdrukt (derde oog).
Alleen als je weet dat er vandaag mobieljes zijn die op geen enkele manier elektrosmog veroorzaken. Maar deze worden niet op de markt gebracht omwille van iemand zijn spaarpot! Velen van onze tegenstander hebben zo mobieltjes en gebruiken de know how van Nikolai Thesla enkel voor hun ego doeleinden. Deze mobieltjes werken ook ondergronds!!! Laten we ons dus verlossen van het juk van slavernij en elkaar respecteren in eer en geweten. Zelf heb ik ook ooit een smartphone gehad en heb dus gewoon laten recycleren. Zodoende verschaf ik mezelf meer spreekruimte.

Louis .
Louis .
4 jaren geleden

Hoe simpel kun je gelijk hebben.

Back to top button
16
0
We lezen graag je reactie!x