Homepagina » Buitenland » Franciscus omgeeft zichzelf met meest corrupte elementen in Vaticaan en regeert middels angst. Kerkhistoricus doet boekje open over dictator-paus
Franciscus omgeeft zichzelf met meest corrupte elementen in Vaticaan en regeert middels angst. Kerkhistoricus doet boekje open over dictator-paus

Franciscus omgeeft zichzelf met meest corrupte elementen in Vaticaan en regeert middels angst. Kerkhistoricus doet boekje open over dictator-paus

Het rapport over 300 Amerikaanse priesters in zes bisdommen die meer dan 1000 kinderen misbruikten, sloeg in als een bom.

Het gaat om slachtoffers van wie is vastgesteld dat ze zijn misbruikt door geestelijken. Waarschijnlijk gaat het om nog veel meer gevallen.

Het rapport laat ook zien dat kerkleiders bezig zijn geweest om de misstanden toe te dekken. “De doofpot was geraffineerd,” zei hoofdaanklager Josh Shapiro.

Opvallende misbruikzaken

“En, schokkend genoeg, documenteerden de leiders van de kerk het misbruik en de doofpot al die tijd,” vervolgde hij.

Het rapport kwam zo’n twee weken na de roemloze aftocht van de Amerikaanse kardinaal Theodore McCarrick. De 88-jarige voormalige aartsbisschop wordt onder meer beschuldigd van seksueel misbruik van een 16-jarige jongen.

Shapiro somde op een persconferentie eerder deze maand enkele opvallende misbruikzaken op:

Eén priester dwong een 9-jarige jongen tot orale seks en spoelde daarna diens mond met wijwater.

Een jongen werd naakt aan een kruis gebonden, waarna de priesters foto’s maakten van hem.

Een andere priester maakte een meisje zwanger, regelde een abortus en ontving van de bisschop een brief waarin die zijn medelijden kenbaar maakte. Niet aan het meisje, maar aan de priester.

Priesters in het bisdom Pittburg runden een pedonetwerk, waarin ze slachtoffers naar elkaar doorschoven.

Dubbele agenda

De kerkleiding negeert keer op keer waarschuwingen en onderneemt geen stappen. Integendeel, de misbruikpriesters worden overgeplaatst en gaan verder met hun misdadige praktijken.

Wat heeft paus Franciscus, die het dossier al meer dan vijf jaar in handen heeft, tot nu toe gedaan tegen seksueel misbruik binnen de kerk?

Volgens kerkhistoricus Henry Sire, die onder het pseudoniem Marcantonio Colonna het boek De dictator-paus schreef, houdt Franciscus er een dubbele agenda op na.

In het boek beschuldigt hij paus Franciscus van opportunisme, tiranniek gedrag richting andersdenkenden en het mislukken van het aanpakken van corruptie in het Vaticaan.

Dictator

Sire beschrijft hoe de kerkleiders in het Vaticaan Franciscus in het begin nog zagen als een clown, maar hem al snel gingen vrezen als een dictator.

De methodes waarmee Franciscus zijn tegenstanders binnen de kerk buiten werking stelt, zijn bijzonder effectief.

Hij omgeeft zichzelf met de meest corrupte elementen in het Vaticaan en regeert middels angst, aldus Sire.

Het ligt in de lijn der verwachting dat er nog heel wat onderzoeksrapporten zullen verschijnen, die vervolgens op mysterieuze wijze verdwijnen.

[Novini]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
40 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
pietje
pietje
2 jaren geleden

Wat een viezerikken ! Geef me een pistool en dan schiet ik die hele huichelachtige RK kerk af ! Bijwijze van dan !

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
2 jaren geleden

Al die gelovigen zijn mede schuldig dat dit kan gebeuren en vaticaan nooit gestraft zal worden!

1 – omdat al die gelovigen die paus aanbidden ipv god
2 – omdat die bible belt REGELRECHT tegen de leer van Christus leven

Zelfs in revelation staat in dat het VERBODEN is om beelden te aanschouwen, dat het verboden is om in gods naam te praten, laat staan oordelen.
Die Jezus Christus was anti religie anti wat vaticaan/kerk voorstelt….
Zolang die domme mens de paus boven god zijn Revelation zet en Christus zal er niets veranderen.

Noot

Heb bible belt familie, weet ge wat die zeggen op deze schandalen???
Dat het kind satan is want dat kind heeft die priesters verleidt… echt waar dit is hoe “gelovigen” achter pedo vaticaan blijven staan en paus zijn pedo priesters vrij praten.
Zo’n 2 miljard bible belt aanhangers heeft dat satanhuis vaticaan op aardé en geen 1ne valt de paus en vaticaan af!
Nope paus in aan het toeren wereldwijd en de gelovigen wachten hem op!
Er is amper ergens protest anders ders zagen we dat!

Elles
Elles
Reactie op  Marduk's Revenge
2 jaren geleden

Hoe volslagen vn de potgerukt kun je zijn. Er lopen buiten de instelling meer gekken rond dan daar buiten.

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
Reactie op  Elles
2 jaren geleden

Cognitieve dissonantie is de onaangename spanning die iemand ervaart bij tegenstrijdige overtuigingen, ideeën of opvattingen of bij handelen in strijd met de eigen overtuiging.

Wat is er niet waar misschien? Christendom zet de pedo kerk en vaticaan voor god. Waarom boehoe’en die gelovigen de paus niet uit na de ontelbare keer om zijn pedo priesters te vergeven? Waarom blijven die pedo praktijken kerk ongehinderd bestaan?

Ocharme die Christus, ocharme god zo verraden worden, de mens eert eerst de paus die voor god speelt en oordeelt…. 1é zonde gebod.

In al die heilige geschriften staat dit allemaal mooi beschreven maar de gelovigen leven volgens mens herschreven bijbels van va en negeren alles erbuiten!

En ik ben dan de atheist…

Dat vaticaan heeft pas in 1950 jaren uit het latijn de bijbels vertaalt naar het nl.
van 0 tot 1950 wist niemand buiten vaticaan wat in de bijbels, OT, NT, genesis, revelation en al de rest stond.

De engelse KJB is fascinerend ook al de rest in engels vooral die revelation…
1 rode leidraad komt uit al die oude geschriften.
Het niet bestaan van een vaticaan of paus, in geen 1 religie, de geschriften verbieden elkeen om in naam van god op te treden, laat staan een instituut zoals een vaticaan dat “gods huis” is.

Het zijn de “gelovigen” die dat vaticaan laten bestaan niet god…

Weerleg dit maar eens ipv hysterisch te reageren

https://nl.wikipedia.org/wiki/Cognitieve_dissonantie

Henk Azie
Henk Azie
Reactie op  Marduk's Revenge
2 jaren geleden

Beste, De KJV is ook niet het evangelie, uit:
https://etb-history-theology.blogspot.com/2012/03/king-james-was-gay.html
quote
Although the title page of The King James Bible boasted that it was “newly translated out of the original tongues,” the work was actually a revision of The Bishopʼs Bible of 1568, which was a revision of The Great Bible of 1539, which was itself based on three previous English translations from the early 1500s. So, the men who produced the King James Bible not only inherited some of the errors made by previous English translators, but invented some of their own.
unquote.
In feite stelt die hele bijbel niets voor. Zeker, er staan veel wijsheden in, maar de realiteit is dat de bijbel word aangepast aan het dagelijks leven, terwijl het andersom zou moeten zijn. Met tegenzin moet ik zeggen dat de Koran wat dat betreft beter functioneert. De mens houdt van aanbidden, dat komt doordat de religie ons het materialisme aangesmeerd heeft en van het (ware) spirituele pad heeft geleid. Dus heeft de mens iets nodig om te aanbidden, een beeldje, een crucifix, een paus of een pop/sportidool. Kom je op een ‘hoger niveau’ dan aanbidt je geld,
Je kunt politiek en religie onder een noemer brengen: het creëren van valse hoop.

michel de la rie
michel de la rie
Reactie op  Henk Azie
2 jaren geleden

@Henk Azie. Sorry, maar met de frase:.. de koran beter functioneert, ben ik het niet eens. En wel hierom: de koran gedoogd eveneens pedofilie (mohamed trouwde een meisje van 9 jaar), zet aan tot moord van andersgelovigen (zie moordaanslagen door moslims), vergoeilijk kindermisbruik (denk aan kindbruiden), zet aan tot onderdrukking van de vrouw, ect. Als je onder beter functioneren verstaat het ontkennen dat dit in de moslimkringen gebeurt, dan is dat ook onwaar. Imans ontkennen in al toonaarden dat dit gebeurt in de moslimgemeenschap, maar maken even als priesters ook hun handen hieraan vuil. En zo zijn er wel meer overeenkomsten te vinden tussen de koran – moslims – en de bijbel – christenen.
Ps. misschien toch beter je huiswerk doen?

zonneschijnt
zonneschijnt
Reactie op  Marduk's Revenge
2 jaren geleden

nou dat soort verhaal ken ik niet van de biblebelt belt zoals je benoemt. Als 1 Nederlander totaal fout is dan betreft nog niet alle Nederlanders, ik bedoel maar.

René van Zalk
René van Zalk
2 jaren geleden

Wolf in schaapskleren.

Pinokkiocratie
Pinokkiocratie
2 jaren geleden

Oude Rapporten en onderzoeken geleid door joodse ADL aanhangers.

90% van het Probleem zijn de duizenden militante sodomieten, die de kerk infiltreren reeds voor tientallen jaren, niet alleen de kerk maar tevens ook andere instituten. https://www.youtube.com/watch?v=37HgRWTsGs0

Willie
Willie
Reactie op  Pinokkiocratie
2 jaren geleden

Niet voor tientallen jaren maar voor honderden jaren. Al reeds lang voor de “kruis”tochten! Het is een Satanskerk!

Louise
Louise
2 jaren geleden

Ik krijg altijd een raar gevoel in m’n maag bij deze foto’s , maar zolang de mensheid dit nodig heeft, zal er waarschijnlijk niets veranderen ,…..Jesus of Christus was een healer een man met gaven en stond in contact met de spirituele energetische bron, het is de mens zelf die dat hele verhaal erom heen verzonnen heeft..
Niks geen verlossers , De mens is niet bestand tegen dat soort liefdevolle mensen, het laat de tekortkomingen van zichzelf zien, daarom worden ze vermoord . Altijd al en nu nog…….op verschillende manieren…
Wij hebben hier zo’n mooi gezegde, je moet je kop niet boven het maaiveld uitsteken…

pietje
pietje
2 jaren geleden

Als ik deze paus een kindje zie kussen of vasthouden lopen de rillingen over mijn rug !! Overigens niet alleen deze paus maar alle zogenaamde : geestelijken : de meeste zijn echte pedofielen en smeerlappen ! BAH!!!

pietje
pietje
2 jaren geleden

Ik geloof absoluut niet in een god maar vraag mijzelf af waarom wij het volk geen toegang hebben tot de bibliotheek van het Vaticaan ! Wij het volk moeten toch alles kunnen weten ! Maar die vieze mannetjes houden alles geheim om van te kotsen ! Wordt tijd dat we ze gaan overvallen ,overweldigen en neerslaan de smeerlappen ! Er mogen geen geheimen zijn WIJ ZIJN HET VOLK en verdienen de waarheid ! Nee wij moeten de waarheid weten ! Dat is bedoeld voor ons niet voor die vieze pedofielen !

eksegese
eksegese
2 jaren geleden

Steeds meer mensen zien dat niet God maar de duivel waart rond het katholieke altaar. Steeds meer mensen schrijven en praten daar openlijk over. Dat is goed, dat is het begin van het einde van satan’s macht in de kerk. Uiteindelijk zal hij overal herkend worden en de macht verliezen. Het zal echter lang duren, hij is sluw en onvermoeibaar, maar niet onverslaanbaar, zo zal blijken in de toekomst. De waarheid dringt zich aan hem op, dat is zijn grootste vijand.

Bas
Bas
2 jaren geleden

De KJ Bijbel is niets anders dan een reeks overgeschreven en aangepaste verhalen die hun oorsprong hebben uit de Griekse mythologie en Egyptische mythologie en nog een paar andere oude mythologie en scrollen zoals de dode zee scrollen en nog een paar andere scrolls en stone tablets.

Er zitten wel halve waarheden in de Bijbel en hulpvolle boodschappen die wel goed zijn op zichzelf maar de algemene strekking maar is gemaakt om het volk de macht uit handen te nemen en schuldgevoel te geven te oordelen en de toorn van ‘god’ op ons los te laten als we niet luisterden.

Wat is een god? Volgens de bijbel is een/de god een opperwezen die boven alles staat. In de Griekse mythelogie hebben een hele bak met goden maar dat werd te verwarrend voor de new age geloven zoals christendom jodendom islam enzovoort dus hebben ze het teruggebracht naar 1 god.
Maar wie zijn die goden nou werkelijk? Na de laatste grote overstroming zo’n 12.600jr. geleden (noah en Atlantis verhaal, ook gejat) is er een handje vol slimme mensen overgebleven die 1000jr. hebben weten te overleven totdat het water weer zakte en de oude kennis werd hierbij opnieuw doorgegeven door de nabestaanden van de overlevenden van de grote overstromingen. (in pricipe was dit een kleine ijstijd) Dit is ook het volk wat de piramides en de Sfinx heeft gebouwd Gotlepi tempi en de vele onverklaarbare mega bouwwerken in de wereld.
Toen Columbus aankwam in Amerika zagen ze hem ook als een god, iets wat mensen automatisch doen als ze het niet kennen.

De goden van vroeger zijn dus niks anders dan onze verre voorouders met meer kennis dan we zelfs nu hebben. Maar goden, tja als het maar een naam heeft. Zo zou ik Wim lex ook niet willen noemen 😛 Maar toen hadden ze wel die status.

En terug naar de kerk, Lucifer of de Serpent king zoals de cath/christ. kerk hem noemt is maar 1x benoemd in het boek van de gnosti als lichtbrenger van de waarheid.
In werkelijkheid is Lucifer de Griekse god Promethius en de Bijbel heeft van deze persoon christus gemaakt.
En zijn vader Zeus word aangeduid als zijn de “God” creator van deze wereld. Die in werkelijk gewoon op dat moment de koning van de Olympiers was. Die als groep verantwoordelijk was voor het overbrengen van kennis naar alle uithoeken van de wereld.

Zoals altijd worden de teksten veel te letterlijk genomen, het zijn de bouwers en kennis brengers van de nieuwe wereld niet de bouwers van de aarde zelf. Wij zijn gewoon een product van deze mensen dmv. DNA aanpassingen. Daardoor zijn we kleiner geworden dan onze echte voorvaderen leven korter enzovoort.

Lucifer/Satan/Pan zijn allemaal verzinsels van de new age “rellegie” en hebben niks met onze echte geschiedenis te maken maar het zijn verzinsels van de laatste 1500jr. om ons bang te houden en te onderdrukken. Dus Satan bestaat niet, god ook niet. Enkel hele slimme voorvaders/ouders…

Als je nu wil weten wie de kerk nu aanbid, dat is dus de serpent king. Met googlen op vatican reptilian hall word ook het een en ander duidelijk.
Promethius(Lucifer) was de bouwer van de huidige mensheid doormiddel van DNA aanpassen en heeft ons slimmer en sterker gemaakt zodat we geen domme slaven meer waren en heeft ons geschapen naar zijn evenbeeld tot afgunst van zijn vader Zeus en zijn broer want wij moesten dom blijven en wilden niet dat de mensheid nogmaals dit niveau zou bereiken.

Daarom staat de serpent ook nog steeds symbool voor de dubbele DNA string in de zorg en word aanbeden door het Vaticaan.
https://www.collective-evolution.com/2017/11/17/the-dark-secrets-behind-the-popes-audience-hall-its-a-giant-reptilian/

Wat zou ik toch graag eens in het Vaticaan willen snuffelen in de oude geschriften en bieb.

Bas
Bas
Reactie op  Bas
2 jaren geleden

Occultimse en Satanisme, worden vaak door elkaar gehaalt. Occultimse is een verzamelnaam voor alle verborgen kennis waar bijvoorbeeld magie ook als een wetenschap word behandeld. Occultisme betekend niets anders dan verborgen kennis.
Regelmatig lees ik dat bijvoorbeeld vrijmetselaars/Tempeliers (niet de ridders v/d rotte tafel Dat is een andere groep) ook als satanisme word beschouwd. Niets is minder waar. Deze waren juist tegen het Vaticaan en beschermen de Gnostishe leer/wat 100% een directe bron is van de oude Griekse leer. Onder vrijmetselaars gebruiken we dan ook vaak nog de oude Griekse benamingen… Het doel van de oude Tempeliers was ook om alle echte occulte geheimen maar ook relikwieen die rituelen te versterken te weerhouden van de cath/crist. kerk dat ze die in handen zouden krijgen.

Er zitten nog steeds veel vrijmetselaars op sleutelposties in de wereld en zonder hun waren we allang verloren aan de kerk en verschillende Satanisme organistaties (dus geen satan, het gaat om de leer) geloven zoals het Jodendom christendom of bijvoorbeeld Skull and bones wat een FOUTE lodge is en niet staat voor verrijking van de gehele mensheid maar enkel hun clubje. Deze kan je aanduiden als b.v. de Illuminati.

Satanisme is eigenlijk niks anders dan MISBRUIK maken van Occulte kennis wat voor goed en slecht gebruikt kan worden. Magie is bijvoorbeeld een echte natuurwetenschap wat niet erkent word maar wat wel degelijk bestaat.

Dynamo en David Copperfield zijn mensen die in deze occulte kennis zijn gedoken en hier gebruik van maken. Dat is echt geen goochelen meer… Maar wel goed gebruik maken van zeeer oude Occulte kennis om de werkelijkeid of het aanzicht van de werkelijkheid te veranderen.

De kerk/Satanisten maken misbruik van deze heilige kennis om via bidden en rituelen als kleine groep macht te verwerven over grote groepen. Een mens is 1 grote batterij en met name kinderen hebben veel kracht omdat kinderen stikken van de stamcellen.

Kinderen herstellen snel van ziektes ook zijn ze niet moe te krijgen. Kinderen zijn hierbij een bron van levensenergie die via rituelen/sex/moord waarmee Satanisten en misbruik in de kerk tot zich kunnen nemen. Daarom is ook babyvreten populair onder deze idioten, ze bevatten veel basiscellen/DNA matriaal wat zorgt voor een beter en langer leven… Stamcellen dus of levensenergie hie de Satanisten het ook wel noemen.
Kindermoord misbruik en dergelijke is dus puur om deze redenen, maar ook maagdelijke vrouwen zijn hierom populair maar ook de moederkoek van de 1st geborene. Die vreten ze gewoon op voor de stamcellen. Bizar eigenlijk… Wicca is ook een vorm van Occultisme en maakt ook gebruik van oude kennis maar gaat vooral uit van de natuur..
Denk maar aan bijvoorbeeld Merlijn ook een echte Wicca.
Occultisme is dus geen Satanisme, een vrijmetselaar is ook geen illuminatie. Zeer jammer dat deze termen nog steeds verkeerd worden gebruikt. Hierdoor worden vaak groepen en organisaties als verkeerd bestempeld. De zionisten zijn hier ook goed in. Die beschermen zich onder de Joden. En zeg je er wat van dan word je gelijk bestempeld als antisemiet. Nou de Cath. kerk en de Islam doen precies hetzelfde…

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
Reactie op  Bas
2 jaren geleden

LS…

Lees de Wes Penre Papers en je weet (bijna) alles !

Bas
Bas
Reactie op  Caesar Lion Cachet
2 jaren geleden

Right on Caesar! Jeremycrowdotcom lessons is ook goede informatiebron. Iets beknopter als Wes… Een goede intro eigenlijk voor zware info van Wes Penre….
Maar de truuk is om tussen de regels te lezen en niet alles letterlijk te nemen.

zomerzon
zomerzon
Reactie op  Bas
2 jaren geleden

De griekse goden komen voort uit de gevallen engelen, ook wachters genoemd. Ze zijn geen god maar goden en in die zin beperkt ten opzichte van God.

Mike
Mike
2 jaren geleden

Ben ervan overtuigd dat de katholieke kerk ooit vanuit goede gedachten is opgericht. Verschijningen van mensen zoals Jezus en andere goede mensen waren voor onze voorouders zo indrukwekkend dat zij bereid waren om ongeveer hun hele leven op te offeren voor het maken van kathedralen, monumenten, schilderingen en standbeelden.

Deze zijn uit goede overtuigingen en met liefde gemaakt om de schoonheid van de ‘schepping’ (dit kan op meerdere manieren worden uitgelegd) eer aan te doen. Niet om ons op het verkeerde been te zetten. Want anders hadden ze dat meteen gedaan en hadden ze alleen maar beeltenissen van verdervelijke taferelen geproduceerd.

Al lange tijd zijn er extreem negatieve figuren op aarde die het Vaticaan en het christendom het liefst van de aardbodem zien verdwijnen. Dit werkt het beste als ze dat van binnenuit doen. Het bewijs daarvan hebben we in de afgelopen eeuwen steeds duidelijker kunnen zien. Alles is erop gericht om het Vaticaan en het christendom te gronde te richten.

Ook in het Vaticaan is er een strijd gaande tussen goed en kwaad. We kunnen niet anders dan ons licht schijnen op de boosdoeners, totdat ze uiteindelijk berecht worden. Maar laten we ervoor waken dat we de oorsprong van dit soort geloofsovertuigingen niet verruilen voor vergetelheid en verdorvenheid.

De enigen die er echt belang bij hebben dat het Vaticaan te gronde wordt gericht zijn de satanisten. Zij hebben het Vaticaan en de leer van het christendom door de eeuwen heen ondermijnd en gecorrumpeerd. Inmiddels regeren de satanisten in het Vaticaan. Dit is dan ook de reden waarom de christenen wereldwijd steeds meer in de verdrukking komen.

De ‘anders gelovigen’ worden er wereldwijd toe aangezet om werkelijk elk christelijk monument met de grond gelijk te maken. En dan kun je je afvragen wat we daarvoor terug krijgen…

Bas
Bas
Reactie op  Mike
2 jaren geleden

Het is precies andersom Mike, de opzet van het Katholieke is juist Satanisme en hebben altijd geregeerd. Nu zijn er juist geluiden binnen de kerk om na ruim 1500jr. deze cult binnen het geloof weg te snijden. Het gaat enkel heel moeilijk omdat het de basis is van het katholieke geloof…

Het sculptuur van Jezus van Nazinni zou je toch een clou moeten geven. Jezus word afgebeeld als een reptiel die uit een atoomexplosie komt. Dat noem ik geen overname van Satanisme eerder de basis van het geloof.. De wereld is zieker dan je denkt 😉

Mike
Mike
Reactie op  Bas
2 jaren geleden

Dus de satanisten hebben al die eeuwen mooie gebouwen neergezet en ander mooie dingen gemaakt en ineens zijn ze van gedachten verandert en zetten daarom nu pas standbeelden van Baphomet in de ‘straten’ van Amerika? En een gebouw in de vorm van een slangenkop nabij het Vaticaan (Pope’s Audience Hall met daarin een sculptuur van Jesus die opstijgt uit een apocalyptische explosie uit 1977)? Dit is dan toch iets van de laatste tijd en niet vanuit de oudheid? Ze hadden dan toch ook twee duizend jaar geleden al meteen met dergelijke sculpturen tevoorschijn kunnen komen?

Ik neig er toch naar om te denken dat men al die tijd nodig heeft gehad om het Christendom in het Vaticaan te bevechten om nu dan “eindelijk” uit de kast te komen. Dat hadden ze dan wel wat efficiënter kunnen doen.

Bas
Bas
Reactie op  Mike
2 jaren geleden

Loop maar eens een Katholieke kerk in van rond 1500 (in bijvoorbeeld een oude Hanzestad de oudste steden van Nederland) en ga heel goed kijken, je zal zien dat je allerlei Satanistische symbolen tegenkomt. In de vorm van beelden aan de buiten en binnenkant. Glas in lood enz.
Ze zijn niet van gedachten veranderd. De symbolen worden uitbreid omdat niemand erop let. Veel te druk met tv FB e.d.
Dit is niet iets van nu, het is er al 100den jaren, enkel door internet begint het mensen op te vallen….

Mike
Mike
Reactie op  Bas
2 jaren geleden

Ja dat klopt, het is er inderdaad al honderden jaren.

De families die al honderden jaren invloed uitoefenen op het Vaticaan zijn de black nobility bloedlijnen zoals de Aldobrandini’s, Medici’s, Farnese, Borgia, Conti, Chigi, Pamphilli en nog een paar.

Deze families hebben in de afgelopen eeuwen steeds meer negatieve invloed gekregen in het Vaticaan. Zij hebben door de eeuwen heen steeds hun eigen familieleden op de troon geinstalleerd. Net zoals sommigen ook invloed hebben in het Pentagon, bendes zoals MS-13, wapenhandel en drugshandel.

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
Reactie op  Mike
2 jaren geleden

LS…

De Katholieke Kerk is opgericht oom de wereldheerschappij van de Romeinen te waarborgen en de Romeinse terreur en onderdrukking te handhaven. De Christusfiguur is er met de haren bijgesleept !

Mike
Mike
Reactie op  Caesar Lion Cachet
2 jaren geleden

En wie was die Christus figuur dan volgens jou?

Mike
Mike
Reactie op  Mike
2 jaren geleden

Zal mijn versie geven en dan zoek je het maar uit:

Ik geloof dat Jezus een normaal mens was die via meditatie, telepatisch contact kreeg met zielen die ooit op aarde hebben geleefd. Met hulp van positieve priesters heeft hij zijn vaardigheden verder ontwikkeld en kon hij mensen ondersteunen met zijn inzichten. Daarbij kreeg hij waarschijnlijk ook de spirituele kracht om mensen te genezen.

Hij heeft dat met de mensen gedeeld en dit was een bedreiging voor het establishment. Zij willen niet dat wij spiritueel ontwaken en ontdekken dat wij meer zijn dan alleen maar werkvee. Om die reden is hij naar alle waarschijnlijkheid vermoord.

De verhalen die daarna over hem verteld zijn, zijn compleet uit zijn verband getrokken zodat wij ons kleiner en onmachtiger gingen voelen.

Ook de positieve priesterordes zijn door de eeuwen heen opgejaagd en uitgemoord door het negatieve establishment.

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
Reactie op  Mike
2 jaren geleden

LS…

De Christusfiguur was een eenzame heler die zijn kennis heeft opgedaan van uit het Boeddhisme. De Romeinen/ Joden hebben hem eerst gekruisigd als een ordinaire misdadiger en daarna misbruikt om dat hij aardig populair begon te worden… etc. !

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
Reactie op  Mike
2 jaren geleden

Mike…

Mag ik even een teiltje ? Moet vreselijk braken !

Mike
Mike
Reactie op  Caesar Lion Cachet
2 jaren geleden

Even voor de duidelijkheid: ik kost ook van die organisatie.

Maar wat voegen reacties zoals de jouwe nu eigenlijk toe. Probeer een beetje inhoudelijk te zijn en op een opbouwende manier met elkaar te communiceren.

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
Reactie op  Mike
2 jaren geleden

LS…

Kijk eens we hebben een betweter die hier de inhoud bepaalt ! Gefeliciteerd ! Volgens mij zeg je met het ” kotsen ” het zelfde maar dat daargelaten. Verblind door je eigen opbouwende inhoud !?
Of papegaai je maar wat ?

Iedere Katholieke familie met 12 of meer kinderen had / heeft wel een zoon of dochter die homoseksueel dan wel pedofiel is of andere afwijkingen had / heeft.

In goed overleg met Meneer Pastoor werd / wordt dan bepaald dat hij of zij maar in het klooster moest of naar het seminar !

Vandaar !

Aan instroming geen gebrek tot op de dag van vandaag !

Mike
Mike
Reactie op  Caesar Lion Cachet
2 jaren geleden

Weet je wat wij verkeerd doen? Elkaar afvallen!

Daar heeft helemaal niemand iets aan. De mensen die ons allen naar het leven staan doen we daar alleen maar een plezier mee. Hoe meer wij het met elkaar oneens zijn hoe liever het ze is. Daarnaast voeden wij elkaar en anderen zo met negatieve energie, en daar is helemaal niemand bij gebaad.

De dingen die ik hier schrijf zijn gebaseerd op de informatie die ik erover heb kunnen vinden, mijn perceptie / bewustzijn. En hetgeen ik op dat moment kwijt wil / kan.

Het enige dat ik je met zekerheid kan zeggen is dat ik daarbij fouten maak en dat mijn tegels geen hermetisch gesloten, wetenschappelijk onderbouwde publicaties zijn. Als je dat hier zoekt kun je je afvragen of je wel op de juiste plek zoekt. We doen allemaal ons best.

We zullen er nog even mee moeten leven dat onze meningen niet altijd even lekker op elkaar aansluiten en dat we elkaar niet altijd even goed begrijpen.

Als jij er genoegen in schept om anderen hier op jouw unieke wijze onderuit te schoppen, wens ik je daar veel plezier bij. Maar wees dan wel zo eerlijk naar jezelf om je af te vragen waar dat vandaan komt en of het wel zo terecht is.

Ik ben ervan overtuigd dat we allemaal aan dezelfde kant staan. Wat jij ervan maakt moet je zelf weten.

Over de misbruik schandalen en andere misstanden in de Rooms Katholieke kerk wilde ik eerde niet schrijven. En dat wil eigenlijk ik nog steeds niet. Ben van mening dat we de slachtoffers daarmee vooral tekort doen. Met schrijven lossen we het namelijk niet op. Het geeft ons vooral de mogelijkheid om in onze stoel te blijven zitten. Op het vlak van concrete actie ben ik een passieve, laffe klojo. Ja sorry… en jij?

Begreep dat ongeveer 10% van de RKK zich bezig houd met extreem satanisme. De andere mensen binnen deze organisatie zijn waarschijnlijk net zo beroerd geconditioneerd als ons collectief. En velen zullen zich hebben laten verleiden door het kwaad dat er rond waardt.

Ook zij zijn door hun voorgangers geprogrammeerd. Ben ervan overtuigd dat ook in die organisatie veel goede, idealistische maar naieve mensen werken, die oprecht op zoek zijn naar een connectie met God. Zij lijden er waarschijnlijk nog wel meer onder dan wij buitenstaanders.

Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat het Vaticaan niet alleen wordt beheerst door prychopaten, maar dat er ook nog een connectie is met negatieve entiteiten uit andere dimensies die de mensheid al duizenden jaren gebruiken voor hun gerief.

Op het moment dat wij alle mensen binnen de RKK over één kam scheren en naar hen wijzen om deze problemen op te lossen, hoeven we het in ieder geval niet zelf te doen. Daarom vermijd ik het om de goede mensen in de kerk af te vallen. Want ik doe zelf ook niks (tot mijn schande).

Ondanks dat mogen ze van mij de hele organisatie ontmantelen zodat de goede mensen de kans krijgen om hun kennis over de werkelijke oorsprong van het katholieke geloof en echte spiritualiteit met de wereld te delen. Hopelijk komt dan ook alle onderdrukte informatie uit de archieven van het Vaticaan naar buiten.

Wist je dat ook in de RKK het personeel wordt gegangstalked? Dat ook zij implantaten hebben? Deze non heeft dat zelf meegemaakt.

SISTER KERI BURNOR: WHISTLEBLOWER RE Catholic Church
https://youtu.be/3GV8Tt_anUQ?t=3

En zij lijkt me toch echt een ongelooflijk goed mens. Zoals haar zijn er in mijn overtuiging veel meer. En dat soort mensen wil ik niet afvallen.

Wat jij doet, moet je zelf weten! Dat is voor jouw rekening!

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
Reactie op  Mike
2 jaren geleden

LS…

Jonge, jonge wat heb jij een hoop woorden nodig om je onzekerheid te etaleren… Heb je enig idee hoe arrogant, dom en wanhopig je overkomt !?

mike
mike
Reactie op  Caesar Lion Cachet
2 jaren geleden

En ook nu speel je het weer op de persoon. De karaktertrekken die jij hier omschrijft zijn vooral een uiting van je eigen persoonlijkheid.

Jij ‘herkend’ die dingen in mij omdat je juist zelf zo bent…

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
Reactie op  Mike
2 jaren geleden

LS…

Er komt maar geen einde aan die waanwijsheid van je. Zoek hulp !

mike
mike
Reactie op  Caesar Lion Cachet
2 jaren geleden

Klopt!

Zij die anderen naar een psycholoog verwijzen hebben er vaak zelf het hardste één nodig.

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
Reactie op  Mike
2 jaren geleden

LS…

Jijbakken tot Sint Juttemis ???

x

Check Also

aartsbisschop

Aartsbisschop over ‘gezondheidsconferentie’: Vaticaan maakt zichzelf tot dienaar van Nieuwe Wereldorde

Van 6 tot 8 mei organiseert het ...

paus

Paus Franciscus pleit voor ‘Nieuwe Wereldorde’ na pandemie

Paus Franciscus stelt in een nieuw boek ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

40
0
We lezen graag je reactie!x