CoronaMens en Dier

Alle patiënten van dokter Maaike zijn genezen, maar toch kreeg ze een boete van 6700 euro: ‘Wat een waanzin’

Help door deze informatie met kennissen op je social media te delen!

Arts Maaike heeft veel coronapatiënten behandeld die niet bij hun eigen huisarts terechtkonden. Al haar patiënten zijn volledig hersteld, zonder bijwerkingen. Honderd procent, waarvan 78 procent binnen zes dagen.

Dankzij deze resultaten heeft dokter Maaike een boete opgelegd gekregen van de gezondheidsinspectie. Ze behandelde haar patiënten via de website Zelfzorg Covid-19. De patiënten kregen ivermectine en hydroxychloroquine.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Onvoorstelbaar

Maaike kreeg een boete van 6700 euro en daarnaast wilde de inspectie een gesprek met haar. De inspectie wilde weten of ze alles netjes volgens de regels had gedaan. “Verder was er weinig interesse.”

Het gesprek ging niet over de patiëntenzorg. De inspectie was niet geïnteresseerd in haar behandelresultaten. Toen de arts aangaf dat al haar patiënten beter zijn geworden, kreeg ze als reactie: “Daar zijn we niet in geïnteresseerd.”

“Dat zeiden ze letterlijk. Onvoorstelbaar,” aldus Maaike.

Ik vind het verschrikkelijk

Als het protocol gevolgd wordt en de patiënt overlijdt, is er niks aan de hand, maar als je het protocol niet volgt en de patiënt herstelt, dan heb je een probleem. “Dat is toch verschrikkelijk? Ik vind het verschrikkelijk. Wat een waanzin. Dit is geen patiëntenzorg meer.”

Tijdens het gesprek werd er bovendien gedreigd. Maaike zegt niet bang te zijn om het te laten voorkomen voor de rechter. “Als je dat goed voorbereidt, zou de uitkomst weleens gunstiger kunnen zijn dan wanneer je dat niet doet.”

4.9 155 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

111 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Maaaaarrrrrr het gaat wel om onze gezondheid en de massa stinkt erin.

Ik niet, met een paar medemensen, die zullen worden vernietigd door het Totalitaire regime als dit nog even zo doorgaat.

Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

Het geboefte dat deze boetes uitdeelt moet zwaar worden gestraft, maar door wie?

Marco
Marco
1 jaar geleden

Is te moeilijk.

BOERVROU
BOERVROU
1 jaar geleden

Uit Suid Afrika is ivermec na n 92 jarge gestuur. Positief getest, suurstof op86. Binne dae herstel. Is julle al wakker?

Back to top button
111
0
We lezen graag je reactie!x